Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και ειπε του αντρα μου οτι ειναι και περιεργη και καλα οτι ηρθε να μας γνωρισει στις 10 το πρωι κυριακης !!!!!!!σημερα κατεβασα και το θυροτηλεφωνο να μη με ενοχλησει κανεις!!!!!α δε σας ειπα ξερετε ποσες φορες περναω απο την αυλη εγω τη μερα?μια οταν βγαζω τα μωρα βολτα και μια οταν γυρναω!!!!!!μαλλον εγω το λερωνω ε!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ πολλα μαζευτικαν να σας πω !!!!!το σαββατο που πηγαμε ερετρια ηταν η πεθερα μου και θυμωσα, πρωτον γιατι την ακουσα να στελνει φιλια και να λεει σας αγαπω σατ πρωην πεθερικα!!!!!οπως λεει σε μενα!!!!!αστο ασολιαστο γιατι ειναι το στυλ της και δευτερον γιατι κραταγε τη μπεμπα στην ταβερνα για να μπορεσω να φαω και η μπεμπα προσπαθουσε να βουτηξει τα φαγητα.λεει, να της δωσω λιγο.της λεμε δυνατα οχι απαπα δεν κανει, αστη να χτυπιεται απο περιεργια το κανει, δεν κενει μπορει να κανει καμοια αλλεργια!!!!

και ρε κοριτσια την πρακολουθουσα που παλευε μουλοκτα να κοψει κρεας να της δωσει, εξοχικο πουναι γεματοα αλατι και πιπερια!!!!!!

πηγε να κοψει ενα κομματι και με ειδε που την κοιταζα και το ξαναβαλε στο πιατο.

σε καποια φαση της λεει ο χρηστος μανα κατι γλυφει η μικρη, λεει τιποτα καλε , αφου εχει ριγανες της λεμε.

παω βουταω το παιδι, γεματο λαδιες το μπλουζακι, λεει ειναι απο τα χερια μου, στο στομα ειχε ριγανες, λεω πια χερια καλε αυτη βρωμαει εξοχικο, αρχιζα να της σκουπιζω τα χερακια και το στομα με πανακι βρεγμενο, ελεος δηλαδη τη προσπαθουσε να αποδειξει.και γελαγε κιολας.μετα την εκραξα.και ελεγε πως ηταν απο τα χερια της.

γιαυτο βρε κοριτσια δεν την εμπιστευομαι να αφησω παιδι.και τον μικρο του αντρα μου τον ειχε κανει μπουλουκο δυο βδομαδες που τον εχει.εκανε μαγουλα τον πλακωνει στα παγωτα!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτα εχεις δικιοοοοοοο!!! Εγω θα κανα τη τρελη τπτ κανε πως δεν ακουσες και δεν ξερεις τπτ! Σιγα μη καθαρισεις τις αυλες τπτ αλλο θελουν???? και δε καταλαβα δηλαδη τι παει να πει οτι εισαι η μονη γυναικα....Εμεις ειμαστε 3 οροφοδιαμερισματα και λεγαμε στην αρχη να καθαριζουμε μια μια οι γυναικες ε τελικα καταντησαμε να καθαριζω μονο εγω και λεω για βαστατε φιλεναδες γαιτι μπερδευτηκαμε λιγακι, βαλαμε γυναικα τελικα!

και μην αισθανεσαι καθολου ενοχες γιατι ετσι μου φαινεται λιγακι οτι ειναι!

και ο αντρας σου δε συμφωνει οτι εχεις δικιο ?ουτε εκεινος πρεπει να καθαριζει, κανονικα εφοσον η αυλη ειναι για ολους εχουν ολοι υποχρεωση αλλιως πλακωσε τη και συ ,αμα θεωρουν οτι τη χρησιμοποιεις μονο εσυ και εισαι υπευθυνη για αυτη και βαλε γλαστρες κηπο και οτι αλλο σου κατεβει και να δουμε ποιος θα σου μιλησει μετα

Αυτη κρατα τη σε αποσταση μου φαινετα μ2$#@#$κω συγνωμη κιολας!

Καλα δε η πεθερα σου ειναι επικυνδηνη για τη δημοσια υγεια!! Παναγια σωσες μας !

Τι παιδια να της αφησεις αυτηνης καλε αααααπααααα !!!

και γω τα πηρα με την αδερφη μου γιατι της ειπα "βαλε ενα σεντονακι στη κουνια γιτι θα μου κοιμηθει" και δε θα προλαβω και αρχισε ζεσταινομαι κανω ρανω δειχνω αϊ μωρη της λεω σταματα ω!δε μπορω τη γκρινια με τπτ!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλέ πού είστε πάλι?Τα βλάστάρια μου δεν κοιμόντουσαν με τίποτα για μεσημέρι και τα πήραμε και πήγαμε σουπερ μαρκετ, μετά από το γραφείο του μπαμπά και τώρα σπίτι, κοιμούνται και τα δύο ευτυχώς~~

Αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση για τον παιδικό, μακάρι να εγκριθεί και να μην πληρώνουμε...

Καλό μας βράδυ και φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Τι έγινε βρε κορίτσια? Πού χαθήκατε όλες??

Η μικρη μου μόλις κοιμήθηκε μετά απο τρελή γκρίνια (μάλλον απο τα ούλα) και είπα να μιλήσουμε λίγο αλλά λείπετε όλες....:(:(

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

αχ ελίτα με το σπίτι μην ασχολείσαι, σιγά μην καθαρίζεις κι όλας

τώρα με την πεθερά τι να πω...εμένα οι δικοί μου κάνουν βλακείες, ο αδερφός μου πήγε να του δώσει να γλύψει παγωτο, άρχισα να τσιρίζω και με λέγαν υστερικιά, ε τους είπα κι εγώ ότι είναι αλλεργικός σε διάφορα και ότι πρέπει να ξέρω τι του΄δίνω ώστε να πω στη γιατρό αν χρειαστεί

i1lzp2.png

Γεια σας κουκλες.

Γυρισαμε κι εμεις. Περασαμε τελεια. Η βαφτιση φοβερη. Δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκαμε, αλλα τουλαχιστον ξεσκασαμε. Αφησα τη μικρη κατω και γυρισαμε με το μικρο, ισως ξεκουραστουμε τωρα. Η μικρη δεν θελει να μπαινει στη θαλασσα, μονο εξω με τα κουβαδακια, να δουμε θα την καταφερουν καθολου οι δικοι μου. Ο μικρος τα εβρεξε τα ποδαρακια του.

Ιωαννα τα ειπαμε και με την κουμπαρουλα σου.....

Το Σαββατο καναμε ενα beach party σπιτι μας (ειναι πανω στη θαλασσα το εξοχικο), καμια εικοσαρια μεγαλοι και αλλα τοσα μικρα από 0 μεχρι 12 χρονων, και ο αντρας μου ελεγε οτι ειμαστε διαφημιση για προφυλακτικα με τοση βαβουρα.........

nG0fp2.png yu71p2.png

γυρισαμε απο ικεα.βρηκα και καναπε που γινεται κρεββατι για εκει πουναι το τζακι.αυριο λεμε να παμε στη θαλασσα ταπογευμα να δροσιστουμε.εχω να παω απο τη μετακομιση.δεν πειραζει για τις δουλειες, να ξεκουραστουμε και λιγο.ηδη εμειναν κατι ψιλομαζεματα.σημερα σκουπισα και σφουγγαρισα και ολο το σπιτι.εβαλα ολα τα σεντονια για πλυσιμο.ουφ.αυτα.

φιλακια πολλα.σε ολες.ζηλευω οσες ειστε στα εξοχικα και κανετε μπανακια.

mummycool σκεφτομαστε το ιδιο κι εγω αυτο θα κανω θα λεω οτι εχει αλλεργια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

mYQbp2.png

αντε Ιωαννα θα ειμαστε και συνονοματες!!!!

Ελιτα εννοειται πως δεν καθαριζεις αυλες και δεν τους καλομαθαινεις... Οσο για την πεθερα την επομενη φορα θα τους δωσει και τζατζικι!!

Μου εκανε και η δικια μου η καλη την Κυριακη και παρολιγο να την παρει και να την σηκωσει... Ειχαμε παει στο εξοχικο και δεν ειχα παρει αποστειρωτη μαζι μου. καποια στιγμη παω να βαλω της πιπιλες να βρασουν σε μπρικι γιατι ειχαν πεσει κατω... και οταν λεω κατω εννοω στην αυλη, στα χωματα... μου λεει ποση ωρα θελει βρασιμο? της λεω δεκα λεπτα... ε, στα τρια λεπτα το εκλεισε γιατι λεει σιγα καλε μια χαρα ειναι τωρα....και δεν μου το ειπε φυσικα , απλα ετυχε να την δω....

mYQbp2.png

riaili 19/6/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

καλημεραααααααα κορίτσιααα!!!!!

Κοιμήθηκα ενα ολόκληρο εξάωροοοοοο!!!!! Νιώθω τοσο χαρουμενη και μπορω να πω πως ξεκουραστηκα!!! Ουτε που θυμάμαι απο πότε εχω να κοιμηθώ ολόκληρο εξάωρο!!! Νομίζω πως απο τον εκτο μήνα της εγκυμοσυνης μου εχω να κοιμηθω τοσο καλα!!!!!!!!!

Η μικρή μου σιγα σιγα εχει αρχισει και συνηθίζει ξανα το μπιμπερο με το μητρικο!! Προς το παρον ολα πανε καλα, τα κακα της βγαίνουν κανονικά!!! Απ' οσο δειχνουν τα πράγματα οντως εκεινη η βλενιτσα με αιματάκι τοτε προκληθηκε απο την διάρροια και ήταν ενα τυχαίο γεγονός!!Τσάμπα ολη η ταλαιπωρία που τραβηξαμε στο νοσοκομειο τόσες μερες και στην συνέχεια με την διατροφή και τον θηλασμό ανα διωρο!!!

Ελίτα, έχεις απόλυτο δίκιο!!! Μα και αυτοί οι άνδρες μας δεν σκέφτονται για να απαντήσουν!Περίεργη ξεπερίεργη δεν είναι δικιά σου δουλειά να δεχεσαι τις παραξενεές της!! Αρκετες παρεξενιές δεχόμαστε στους δικους μας!! Οσο για την πεθερα σου σε νιωθω απόλυτα!! Δεν έχουμε μπει ακομα στην φάση φαγητου εμεις, αλλα υπάρχουν αλλα θέματα!! Ειδικα στο θεμα του φαγητου να την προσέξετε!!!

Εμεις τσακωθήκαμε γιατι θέλω να της αλλαζω μπλουζακι οταν το μουσκεύει ολο με τα σαλια!! Θέλω αυτο να μας γινει συνήθεια!!! ΕΕΕ τα πεθερικα μου ηταν εδω την αλλη φορα και επεσαν πανω μου με εντονο υφος και φωνες να την αφησω και δεν χρειαζεται κτλ!! Πάω να την παρω και ξαφνικα ακουω και τον ανδρα μου να συμφωνει και να μου λεει πως δεν χρειαζεται!!! Ειχαν ερθει για μια μερα τα πεθερικα μου και δεν ηθελα να κανω θεμα, αλλα ο ανδρας μου τα ακουσε κανονικα!!! Τι παει να πει, οχι δεν θα αλλαξω το παιδι μου που βραχηκε!!!!!!! Ποιος θα το αποφασισει αυτο;

Ιωάννα ποτε θα ξέρεται αν θα τον παρουν;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια!! Πότε περασαν 5 μήνες? Ούτε που το κατάλαβα...

Διαβάζω για τις παραξενιές απο τους δικούς σας και τελικά το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι λιγο εως πολυ όλοι το ίδιο κάνουν... Υπομονή κορίτσια!!!

Θέλω θάλασσα!!! Δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα...:(

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...