Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες!!! Είχαμε αλλο ενα δυσκολο βραδυ μιας και η κορη μου εχει πεισμώσει και δεν θέλειμε τιποτα να κοιμάται!!!!! Τωρα παλευει με το μπαλόνι ηλίου της μίνι και εχει ξετραλλαθει!!! ξεφουσκωσε αρκετα και τωρα μπορεσε επιτέλους να το βουτηξει και να το χωσει στο στομα της!!! Δεν φαντάζεστε γέλια και χαρα!!!!!!

Αυτο το μπαλόνι με εχει σωσει εδω και καιρό της περναγα το κορδόνι κατω απο τα ποδαρακια της, τιναζε τα ποδαράκια της, κουνιόταν αυτο και αυτή επαιζε!!!

Μαμμυκουλ σου επετρεψε η παιδιατρος να τον βουτήξεις; Εμας μας ειπε να μην την βουτήξουμε αν δεν παει 7 μηνών περίπου και θα πρεπει να βρουμε ζεστή και καθαρή θάλασσα!! Ως γνωστόν η Ευβοια δεν εχει απο τις πιο καθαρές θάλασσες!!!!!!

Καρπουζι και μπανιο στην θαλασσα μεγάλωσε το ζουζουνάκι σου!!!!! Ποτε μειναμε εγκυος.. πότε γεννησαμε.. ποτε μεγαλωσαν αρκετα για να λενε κουβεντουλες.. να βγαζουν δοντάκια.. να τρωνε καρπουζι και να κανουν και μπανιο!!! Καλα αν είχα δουλεια και αν ειχαμε λεφτα θα έβαζα μπροστά για το δευτερο ασυζητητή!!!! Τώρα αναβάλετε επ αοριστον!!!!!

Λες να βαλω αγγελια για να βρω κι αλλη μαμα να πηγαινουμε μαζι; Αχ να εχω για δευτερη χρονια την θαλασσα μεσα στα ποδια μου και να μην μπορω να παω ειναι αδικία!!!!!

Ιωάννα μου ειπε η παιδιατρος να μην την βαλω στην θαλασσα!! Εσυ την έβαλες;

Λιτσάκι εγινε γυναικάκι η κορακλα σου!!! Πολυκαλη ανάπτυξη!!!

Καρδουλα με το καλο να κανετε πολλα περισσοτερα μπανακια!!!!! Ειδες πως μεγαλώνουν τα μωρά μας!!!!Ανυπομωνώ να δω φωτογραφίες!!!

Κορίτσια απο εδω εχει παραγγειλει καποια; Στελνουν Ελλάδα; Στέλνουν και πάνες;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

αχ αισθάνομαι πολύ κουρασμένη για σλινγκ σήμερα, έχει και μια κουφόβραση άλλο πράγμα

ναι καλέ γιατί να μην το βάλω; 6 μηνών είναι, δηλαδή σε ένα μήνα τι θα αλλάξει;

εννοείται σε καθαρ'ή θάλασσα, 2ο πόδι τέρμα κάτω

i1lzp2.png

Μαρία, ο μόνος λόγος που δεν την έχω βάλει ακόμα είναι..γιατί όυτε εγώ έχω μπεί!Αλλά εννοείται θα την βάλω!Μην φανταστείς τρελά πράγματα. Θα της βάλω το καπελάκι της και ένα λευκό μπλουζάκι και το μαγιό της, αντηλιακό, θα την πάρω αγκαλίτσα και θα μπούμε ίσα να βουτήξουμε. Θα την βγάλω, ξέβγαλμα με νεράκι, άλλαγμα ρούχα και ξαπλώστρα..

Αλλά πάρε την και πήγαινε έστω και μέσα στο καρότσι βρε..θα αλλάξετε τον αέρα σας!

Μην νομίζεις και εμείς, ο ένας έχει το μεγάλο ο άλλος τη μικρή, και τα δύο θέλουν full time προσοχή ακόμα...αλλά οκ, καλά είναι! Στο Λευκαντί δεν είναι καθαρή η θάλασσα???έτσι νόμιζα..μπορεί και να έρθουμε καμμιά βόλτα Αυγουστο, οπότε θα σε πάρω να πάμε μαζί!;):D

Πρέπει να πάω να ψωνίσω. αλλά έχει αφόρητη ζέστηηηηηηηη..ουφ μάλλον το απόγευμα!

Βρε κορίτσια, βάλτε μια φωτό με το σλινγκ, δεν μπορώ με τίποτα να την βάλω...σας παρακαλώ!!!Πείτε μου να σας στείλω το μειλ μου!!1

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες τι γινετε?Ολα καλα απ΄οτι βλεπω....

Εμεις μεσα λογω επισκεψεων πηγαμε μονο για καφεδακι και χτες λιγο Πειραια βαριεμαι πολυ !το σπιτι μου χαμος με τοσα ατομα! εχω ξεκινησει μαζεμα !!!

μας φερανε ωραια δωρακιαααααα...

Τρωμε και φαγητο πλεον λιγο ομως σιγα σιγα.... προς το παρον κολοκυθακι πατατουλα καροτακι

σε 10 μερες θα βαλουμε και κοτοπουλακι και άλλα λαχανικα!!!!

Φτασαμε 5500 κιλα και 63 ποντους μια χαρα λεει ο γιατρουλης!!!

Μου κανε 5 -6 φορες κατι σα τρεμουλο στο κεφαλακι της και στο χερακι της την ωρα που τη ταϊζα και μου ειπε να την παω να τη δει παιδονευρολογος (άλλα τωρα)!! για να μαστε σιγουροι οτι δεν ειναι τπτ θα παμε 21 Ιουλη!!!

Παρος τελεια στα Συβοτα !!!Καραβοστασι ημουν παλια καθε χρονο! ΘΑ πηγαιναμε και φετος αλλα δε βρισκουμε ξενοδοχειο όπως το θελουμε!

Mammy Θα μαστε Αμφιλοχια και μεσω Εγνατιας ειναι 4 ωρες για κει!!Κοιταμε τωρα κατι στη παραλια Κατερινης ειναι καθαρη η θαλασσα μηπως ξερεις ????

Ιωαννα η πεθερες ειναι θεμα αστο, εμενα βαζει φαγητο μονο για το Χρηστο και της το ζηταει εκεινος να βαλει παραπανω να μη μαγειρεψω την αλλη μερα , φωναζω βεβαια εγω αλλα με γραφει καλα δε κανω? αμα θελει να το βαλει μονη οχι να της το ζητησω!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Σήμερα πήγα την γιαγιά μου(82 ετών) να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα!!!! Το τι τράβηξα δεν λέγεται... Μιλάμε για πολύυυυυυυυυ γέλιο!!! Άντε να της εξηγήσω πως χρησιμοποιούμε την cash card και τον κωδικό της... :mrgreen::mrgreen:

Τώρα κατάφερα και γύρισα σπίτι!!!

Καλά έχω ένα σίδερο..... Και πρέπει μέχρι την Πέμπτη να το τελειώσω γιατί μετά Γεια Σας!!!

Ααααα Ιoanna για το sling δες και εδώ http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling.htm

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

mummycool 05/09/2010 ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ (για την ώρα :tongue:)

IoannaK 26/09/2010 ΝΕΦΕΛΗ

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

paros99 07/11/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ιωάννα την ίδια μέρα βαπτίζουμε!!!

Μαμμυκουλ ακομα δεν καταλήξατε στο όνομα;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!Τι κανετε?εμεις καλα.χτες δεν προλαβα να μπω γιατι ειχα βαλει σκοπο να τελειωσω με σπιτι.κρεμασαμε καδρα, βαλαμε τραπεζι στην κουζινα το εγκαινιασαμε κιολας μαζι με τα μωρα και κατι ξαδερφια.καλα εχω κουτσομπολιο βιος!!!!!!

κραξιμο κυριως.επειδη τοχω ολο το σκ να μου τριβελιζει το μυαλο και θελω γνωμες φιλεναδες.

ξερετε πως ειναι με ενα μωρο ποσο μαλιστα δυο και ναεις να τακτοποιησεις σπιτι μετακομιση και ναχεις 150 τμ να καθαρισεις και μια κουτα απλυτα μαζεμενα?

ποσο μαλιστα με δυο μωρα και καθολου βοηθεια?

πως θα ασας φαινοταν αν η ιδιοκτητρια μολις ηρθε το σαββατο και επειδη εδω ζει μονος ο γιος της τον ξαραχνιαζει οταν ερχεται.κι αυτη βεβαια δε λεω τι θα τραβαει.ακουγα το πληντυριο της να δουλευει ολη μερα οποτε κταλαβα πως ουτε ρουχα δε πλενει ο κανακαρης της.

ελα ομως που μας χτυπησε την πορτα, ηταν ο αντρας μου κι αρχισε να λεει πως κθαρισε ολο το πλατισκαλο και φωναζε να την ακουει η γειτονια.και οτι ηταν μες τη βρωμα.

πως δεν βαζουμε καθαριστρια για να μην πληρωνουμε κοινοχρηστα και γιαυτο να το καθαριζουμε καμοια φορα.

1ον μενουμε 3 οικογενειες, εμεις, ο ιδιωκτητης μονος και ενας γαλλος μονος.αρα ειμαι η μονη γυναικα!!!!!!

2ον, εχουμε μια βδομαδα στο σπιτι εμεις το λερωσαμε?

3ον, εγω καθαρισα εξω απο την πορτα μου μιας και μας το ζητησε ευγενικα ο γιαο της γιατι λεει η μανα του ειναι περιεργη αλλα δεν καταλαβα οτι ηθελε και την αυλη που ειναι κοινη και περνανε ολοι.

4ον.γιατι να καθαριζω εγω την αυλη και οχι ενας καθε φορα ?αφου ειναι κοινη για ολους δηλαδη οι αλλοι πουναι απο πανω τι θα καθαριζουν?εγω ουτε που ανεβαινω πρ5ος τα πανω.

5ον τρεις βδομαδες εξω εχεις εργατες φτιαχνουν πεζοδρομια και γεμειζει σκονη

6ον κυρα μου εμενα περιμενες για να σου ξαραχνιασω το οικημα που ειναι και δικο σου αλλωστε?ηξερε μονο να λεει γουτσου πουχω μωρακια?ναι αλλα εχω δυο μωρα και δε μπορω να τα αφηνω για να βγαινω να σας καθαριζω την αυλη

7ον τοσα λεφτα παιρνουν οι μην τους πω και τσιγκουνευονται να βαλουν μια καθαριστρια μια φορα το μηνα ελα παναγια μου

8ον οταν την πετυχω εχω κι εγω να ανοιξω το στοματακι μου για οσα αλλαξαμε στο σπιτι που δεν ηταν δικια μας δουλεια, ο αντρας μου φοβαται να ανοιξει το στομα του λες και μας το χαριζουν το σπιτι, 800 ευρω παιρνουν ελεος!!!!!!!

απλα με ωραιο τροπο αν τη δω θα της πω, καλε ελαμψε το σπιτι ναρθετε να κανετε και το δικο μου γιατι με δυο μωρα που να προλλαβω!!!!!!εμα πια

σορυ για το μονολογο, αλλα τσακωθηκα και με τον αντρα μου ο οποιος λεει δεν εδωσε σημασια αλλα ειχε να λεει αν δε μπορεις θα το κανω εγω!!!!!!!βρε δε μας λεω εγω.τι λετε βρε κοριτσια ειμαι εγω υποχρεωμενη επειδη ειμαι ισογιο να καθαριζω τις αυλες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...