Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς πήγαμε θάλασσα χθες, τορώνη συγκεκριμένα (μετά το μαρμαρά) ο βεντούζας έκανε επιτέλους την πρώτη του βουτιά!!! επίσης φάγαμε κι εμείς καρπούζι!!!! του άρεσε τόσο πολύ που ήταν δροσερό και ζουμερό και δροσίστηκε και ανακουφιζόταν και τα ούλα του

πήγαμε θάλασσα κατά τις 5 μιση και ήταν τέλεια

πάντως ελίτα εμένα μετά το δίωρο στο αμάξι δεν αντέχει κουράζεται, και στάση να κάνεις πάλι μες στη γκρίνια είναι μετά, δεν ξέρω αν με το μεγαλύτερο καθισματάκι θα μαστε καλύτερα

όμορφα είναι στη Χαλκιδική (άλλωστε ως γνωστόν σαν τη Χαλκιδική δεν έχει) αλλά μονίμως εκνευρίζομαι γιατί έχουν ένα στυλάκι όχι και πολύ φιλόξενο (και για να μην παρεξηγηθώ οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον τουρισμό δεν είναι γηγενείς αλλά γαμπροί)

εγώ θα θελα να πάμε ένα πήλιο λίγες μέρες...έχουμε και ένα γάμο 18 ιουλίου αλλά το σκεφτόμαστε γιατι ξεκιναει η αδεια του νικου κ λεγαμε για καβαλα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε? Εμεις χαθήκαμε...

Πήγα γραφείο Παρασκευή - Σαββατο και θα πάω και σήμερα....

Ξεσυνήθισα κορίτσια.... βέβαια την Παρασκευή πήγα 9 το πρωί και έφυγα στη 1 το ΒΡΑΔΥ!!!! Χθες πήγα 10 το πρωί και εφυγα 9 το ΒΡΑΔΥ!!! Καλό ε???? Και θα πάω και σήμερα αλλά αργότερα....

Ουφ!!!

Στα νέα μας τώρα! Τη πέμπτη πήγαμε παιδίατρο! Ήμασταν 7380gr και 65,5εκ., σε 2 βδομάδες ξεκινάμε φρούτα και παρακαμπτουμε κρεμες βανίλια κλπ γιατί είμαστε αρκετά αφρατούλες απο μόνες μας!!! Άρα στις διακοπές θα κουβαλάμε συμπράκαλα για μαμ!!

6 μηνών (δλδ μόλις γυρίσουμε απο διακοπές) αλλάζουμε γάλα (πάμε στο 2ης βρεφικής ηλικίας) και θα ξεκινήσουμε και φαγάκι!!!!

ΑΑΑΧΧΧΧ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τ'αλλα, μια χαρά!! Φυσικά στο γραφείο έπαθαν όλη πλάκα με την ομορφιά της μικρής μου (ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑ)!!!

Ίνκα, έχω κι εγώ το ίδιο μπανάκι, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιησει ακόμα. Περιμένω εντυπώσεις!!! Αν είναι καλό να το πάρω μαζί μου στις διακοπές....

Όσο για το "λουράκι", δεν νομίζω οτι είναι τόσο κακό όσο νομίζουμε. Αργότερα που θα περπατάνε και δεν θα μαζεύονται νομιζω οτι μπορεί και να βολέψει...

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσετε μια όμορφη Κυριακή (εγώ θα πάω γραφείο.....)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα σε ολες.....

Καλα μπανακια σε οσες ειναι στη θαλασσα.... Εμεις θα παμε καμια εκδρομουλα αλλα οχι θαλασσα γιατι θα επρεπενα ξεκινησουμε νωρις για να μην ειμαστε εκει μεσημερι. Παντως εχω γνωστο που δουλευει σε ξενοδοχειο και μας ειπε πως φετος σηκωνει να κανει κανεις παζαρια στις τιμες γιατι η γραμμη ειναι να μην αφηνουν πελατη με τιποτα!!!!

Καλημέρα και απο μας!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κoριτσάκια μου???

Θέλω και εγώ μπανάκι!!!!! Καλά εχθές πήγαμε ikea & Leroy Merlin με τα πιτσιρίκια και σε κάποια φάση κοιτάω έξω και έριχνε καρεκλοπόδαρα... Δεν βλέπω πάντως φέτος να κάνει καλοκαίρι...

Τώρα έχουμε κάτσει στην βεράντα και έχει ένα τέλειο αεράκι, ότι πρέπει!!!

Πάω να βάλω σκούπα, γιατί η Ματθίλδη τα έχει κάνει....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Σήμερα φάγαμε 8ο ml ροδάκινο καλύτερα από χθες που φάγαμε ένα κουταλάκι ,σήμερα γλειφόταν κιόλας βάβαια πήγα και πήρα πιο 'ωριμα φρούτα και ήταν πιο ωραίο!!

Εμείς αύριο εχουμε ραντεβού στον παιδίατρο και την Τρίτη θα πάμε στην πεθερά μου Ηγουμενίτσα ...θα έρθουμε σίγουρα και Σύβοτα για μπανάκι ....εχω σκάσει για μπάνιο στην θάλασσα εχω να βουτήξω από πρόπερσι!!!!

mz6Up2.png

kalhspera manoules,

xathikame kai pali. kale pote prolavenete kai ta grafete ola auta? elpizw na eisaste oles kala kai na kanete ta mpanakia sas.

emeis kaname to prwto mas mpanaki simera kai htane telios tou arese para poly. tha sas valw argotera photos. kale arxisate oles frouta? emeis akoma. pros to paron peinoume xymous mhlo kai axladi kai trwme rizaleuro vanilia to opoio mas aresei poly kai kanoume fasaria mexri na gemisi i mama to koutalaki kai na to valei sto stoma. kathe mpoukia idia istoria mexri na xortasi xaxa. laimargos o prigkipas:)

ax vre koritsia pote megalwsane? pernaei toso grhgora o kairos.

ante pote tha kanete lista me tis vaftisis? emeis akoma den apofasisame pou kai pote. an prolavoume septemvrio tha th kanoume:) prepei na to treksoume omws. auta gia thn wra polla filakia sta omorfa mpempakia kai tis manoules tous:)

δε σε πρόλαβα καρδούλα στο μσν, αργήσαμε να κοιμηθούμε σήμερα είχαμε πάει βολτίτσα

το φχαριστήθηκε ο πρίγκηπας ε; μπράβο το αγόρι μου! ο δικός μου πάλι δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε, δεν δυσανασχέτησε ευτυχώς

περιμένω φώτος άντεεεε

έσκασε και το δεύτερό μας δόντι...αχ με είχε φάει ένα άγχος ότι θα μου δαγκώνει το στήθος αλλά εντάξει :D:D:D

αχ τι ωραία που φεύγουμε σιγά σιγά

σιλβή με τη μία 80 ml;; καλέ θα μας τρελάνει η κόρη σου; μήπως σου ζήτησε και κανένα παστίτσιο;;;

σήμερα πήγαμε για καφέ με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν ένα παιδάκι 2 παρά κάτι...ε δεν ήπιαμε καφέ, να πω την αμαρτία μου το σκέφτηκα αρκετές φορές το λουράκι :tongue:

για μπανιερούλα στις διακοπές σκέφτομαι καμιά μικρή φουσκωτή από το τζάμπο ή αλλιώς μια λεκάνη ρούχων που είναι από καουτσούκ μαλακιά και δεν πιάνει χώρο (πάλι από τα τζάμπο) η αλλιώς μπάνιο αλά ελίτα ;)

το σεπτέμβριο θα ναι πιο εύκολα γιατί θα στηρίζει και τη μέση του

μαρία κι εγώ το σκέφτομαι, έχω τόσο ελεύθερο χρόνο τα πρωινά και δεν μπορώ να πάω για μπάνιο!! λέω να βάλω αγγελία να βρω ακόμα μια μαμά να πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο και να βουτάμε εναλλάξ, όλο ιδέες είμαι

όλγα δε διαβάζουμε μόνο...γράφουμε και τίποτα ναι;;;

i1lzp2.png

Κάτσε να γράψω και εγω γιατί η mummycool βλέπω να γίνεται απουσιολογος!!! Χαχαχα!!!! Μπράβο mummy!!!!!!!

Τα ζουζουνακια αρχίζουν το φαγητό!!!! Πλάκα έχει, είδατε τι γρήγορα που μεγαλώνουν ρε γμτ.. Ποσά να κάνω δλδ για να χορτασω μωρά;;; 10;;;;;

Απο την στιγμή που θα περπατήσουν πάντως και μέχρι 3 ετών είναι τα δύσκολα!! Εμενα παντως η μικρή έχει κάπως ηρεμήσει και ψιλό ακούει.. Η ιδέα της ζώνης τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη!! Χαχαχα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα

Ξύπνησε στις 6 και 20, ήπιε γάλα και κοιμάται ακόμαααααα...κερνάω!!!!

Το σπίτι θέλει καθαριότητα και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιι.. ευτυχώς πρίν να φύγουμε είχα βάλει πλυντήρια και τώρα έχω μόνο 2 ένα δικό μας και 1 της μπέμπας..αλλά από σίδεροοοο..αφήστε το καλύτερα!!!

Μαρία, πάρε καλέ τη μπέμπα και πηγαίνετε παραλία..καθήστε στην ξαπλώστρα, παίξτε λίγο, πάρτην άγκαλίτσα με το καπελάκι της και το μπλουζάκι της, βάλτη λίγο θάλασσα και ξαναβγείτε..αλλά και να καθίσετε απλά, είναι μια χαρά!Απλά πριν μπείς θάλασσα, έχε έτοιμη μια πετσετούλα για να την τυλίξεις μόλις βγείς.Τώρα που ακόμα δεν περπατάνε, είναι πιο εύκολο, πιστέψτε με! Μετά δεν θα κάθονται πουθενάαα...

Πωπω ούτε να μαγειρέψω δεν μπορώ!Βαριεμαι απίστευτα..θέλω να πάρω τη μπουμπού και να πάω για καφέ..και αυτή η πεθερά μου βρε κορίτσια, μια φορά δεν μου έχει πεί 'έλα, πάρε αυτό το ταπεράκι, να μην έχεις να μαγειρέψεις αύριο!" τίποτααααααααα...!!!

Την Παρασκευή έχει γενέθλια το Νικολιό μου!!!Θα του κάνουμε παρτάκι στον παιδικό, θα πάω Τζάμπο να του πάρω δωράκι και πραγματάκια διάφορα να στολίσουμε και να κάνουμε και δωράκια στα άλλα παιδάκια :)

Θέλω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalimeraaaaaaaaaaaaa!!!!!

pigame sk patra kai rio-antirio!!eho sigenis ekei kai peasame super!!!!!kai i foufou olo gelage eytihos den halase tipota apo tis ores tis kai ton ypno tis!!!!!

kardoula sigharitiria gia to banaki!!!!

litsaki!!!!!super i koroula sou psili kai lepti!!!!!

polla filiaaaaaaaaaaaa!!!

inka

AW3sp2.png

καλημερα!!!!!!

τι κανετε μανουλες και μπεμπακια??

εχω σημειωση πολλες απουσιες αλλα ειμαστε συνεχεια στην γυρα:D

Σημερα θα παμε παλι για μπανιο και ανυπομονω για βουτιτσα. Κλεισαμε και στην Κυλληνη 20 Ιουλιου φευγουμε για 6μερες και το περιμενω πως και πως. Κατα τα αλλα καλα ειμαστε ολοι ,συνεχιζουμε ομως να μην τρωμε με τιποτα την φρουτοκρεμα 10 μl με το ζορι εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδυασμους αλλα τιποτα αν την πιεσω τα βγαζει δεν ξερω τι αλλο να κανω αυριο θα ρωτησω την παιδιατρο που θα παμε το απογευμα εχουμε και 2 εμβολια παλι.

mummycool μ εγεια το καινουριο δοντακι!!!!1

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα σέρνομαι!!! Χθές έφυγα αποτο γραφειο στις 3 το ΠΡΩΙ!!!! Καλό????

Νυστάζω!! ΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!

Μόλις ταισα τη μικρή και με βλέπω να ξαναπέφτω για ύπνο....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...