Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα το θεμα με τις πεθερες ειναι μεγαλο

αχ κοιταζω το lagomadra ...τελειο!!! που ειναι?

εντωμεταξυ η δικιά μου δεν ήταν έτσι ήταν πολύ αθώος άνθρωπος αλλά έχει ένα χρόνο που πέθανε ο πεθερός και όλο σχολιάζει τους άλλους ενώ παλιά δεν το κανε, μάλλον είχε κι άλλες ασχολίες

θέλει να της αφηνω το παιδί αλλά δε θέλω, δεν του μιλάει όλο το ζαμακώνει και του λέει λε λε λε

i1lzp2.png

Εντωμεταξυ εχει πρηστει ενας αδενας στο στηθος και ποναω πολυ... μου εχει μουδιασει ολο το χερι και με χτυπαει και στην πλατη. εντριβες με οινοπνευμα μου ειπε ο γιατρος, ζεστες κομπρεσες και αν συνεχισει θα δουμε... τι να δουμε δηλαδη???

ωχ γιωτα μου προσεχε

μην σε τρομαξω ετσι αρχισε και σε μενα και ημουν 1 μηνα με αντιβιωση κ τρελο πονο... τριβε το συνεχεια γιατι ακομα ειναι γεματο γαλα και σου εχει κανει φλεγμονη μαλλον

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

α τωρα το ειδα...μακρια ρε γμτ

πως να παω με το μικρο τοσο ταξιδι...

εχει φοβερα ξενοδοχεια εκει αλλα...

αυτό ηθελα να ρωτήσω και τη γιωργία και την ελίτα, μακριά δε σας είναι ρε κορίτσια;

πάω για ύπνο καληνύχτα συνονόματη :)

i1lzp2.png

εντωμεταξυ η δικιά μου δεν ήταν έτσι ήταν πολύ αθώος άνθρωπος αλλά έχει ένα χρόνο που πέθανε ο πεθερός και όλο σχολιάζει τους άλλους ενώ παλιά δεν το κανε, μάλλον είχε κι άλλες ασχολίες

θέλει να της αφηνω το παιδί αλλά δε θέλω, δεν του μιλάει όλο το ζαμακώνει και του λέει λε λε λε

αστην καλε να το κραταει να εχεις κ εσυ λιγο ελευθερο χρονο

λελελε θα το ακουει ετσι κ αλλιως

απο εμας μονο εγω του μιλαω κανονικα ολοι ειναι αγκου κ τετοια

ειχα κ εγω τετοια ζορια αρχικα κ δεν τον αφηνα πουθενα

τωρα τον αφηνω ωρες οταν θελω να κανω κατι

καλυτερα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιαααααα!!!

Γιώτα πως είσαι; Μήπως φταιει το θηλαστρο;Νομίζω πως χρειάζεσαι αντιβιωση, δεν ρωτάς τον γιατρό σου;

Σιλβυ χρονια πολλλααα γεμάτα με ολα οσα επιθυμεις!!!

Διακοπές!! Τι όμορφα!! Εμεις για άλλη μια φορά φέτος δεν θα πάμε!!!Στο μεταξύ σκεφτόμουν πως μπορεί με τον ανδρα μου να εχουμε κανει του κοσμου τα χιλιόμετρα για να ειμαστε μαζί και να βρισκόμασταν στην μέση κάποιες φορες για σκ, αλλα διακοπες δεν έχουμε κάνει ποτε!!!! Ολα αυτα τα χιλιόμετρα τα εκανε ο καθένας μόνος του για να συναντήσει τον αλλον!!!

Οσο για μπάνια δευτερο καλοκαιρι στην Χαλκίδα και δεν έχω κάνει ουτε ενα, το πρωτο λογο εγκυμοσυνης το δεύτερο λογο παιδιού!!! Και να παω στην θάλασσα με την μικρή που να την αφήσω για να βουτήξω εγω; Μόνη της εξω δεν την αφήνω ουτε δευτερόλεπτο!!!! Οποτε προς το παρον καθομαι και κοιτάω την θαλασσα απο το μπαλκόνι μου, ακουω και βλέπω ολους τους αλλους να κανουν μπανιο και απλα το ονειρευομαι..

Elita πολύ ωραία τα νύχια!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα!!

Τι τις ηθελα τις ευχες για καληνυχτα?? Μαλλον τις διαβασε η μικρη και ειπε να μου κανει καψονι... ξυπνησε στις δωδεκα και ξανακοιμηθηκε στις δυομιση.... Αχ τωρα κουτουλαω αλλα εχω δουλειες και δεν θελω να με πιασει ζεστη... Με το στηθος εχω εναν μικρο πονο ακομα αλλα ευτυχως το πολυ εφυγε...

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!!!Σας ευχαριστώ όλες για τα χρόνια πολλά!!!

Σήμερα έδωσα στην μπέμπα πρώτη φορά φρούτο ροδάκινο μας είπε ο γιατρός καλά το έφτυνε και αναγούλιαζε και ζήτημα να έφαγε ενα κουταλάκι!!Εσάς πόσο έφαγε την πρώτη φορά...;;;

mz6Up2.png

μην αγχωνεσαι μπορει και καθολου.μην μετρας τα κουταλακια.εμεις αλλωτε τρωμε αλλωτε οχι ειδικα η μικρη.περιεργο που σουπε ροδακινο.κανει πιο ευκολα αλλεργια.εμενα ο αντρας μου ειναι αλλεργικος στο φλουδι βασικα.να προσεχεις και να την παρακολουθισεις την πρωτημερα το ιδιο ισχυει για ολες τις τροφες βεβαια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσιααααα

Είμαι στα πεθερικά,χθές δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου, ο Νικόλας και ο μπαμπάς σε ένα δωμάτιο και εγώ και η μπέμπα σε άλλο και ο Νικόλας ξύπνησε και τρόμαξε και φώναζε το κακομοιρούλι...μπουχου!Η μπέμπα κοιμόταν μια χαρά και ψιλονιαούριζε το πρωί και πάω να της βάλω πιπίλά και ξύπνησε καιμετά άντε να την κάνω καλά..τελικά ήπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε!!Αχχχ τελικά σαν το σπίτι σου πουθενά!Και το κορυφαίο???Η μαμά μου έπεσε καιχτύπησε το χέρι της,ευτυχώς μόνο το νεύρο έχει "ταρακουνηθεί" λίγο, ούτε σπάσιμο όυτε κάταγμα, αλλά το έχει δεμένο..έπαθε ένα πατατρακ γιατί είναι και το δεξί ..χαμός!

Αύριο γυρνάμε σπίτι μας..ουφ τί καλά! Ξέρετε τί γίνεται? Εδώ έχει πολλή φσαρία γιατί μένουν πολλά άτομα ενώ σπίτι μας είμαστε πολύ κουλ!!χαχαχαχα...

Φιλάκια σε όλες!!!

έδωσα καρπούζι στη μπέμπα και ξερογλυφότανε!!!χαχαχαχχα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τωρα γυρισαμε απο ερετρια μολις τα κοιμησα τα διδυμακια μου.τα καλυτερα παιδια.τρεις μερες τωρα ξενυχτανε και παρολλα αυτα ειναι πολυ βολικα παιδια.

mummycool ηθελα να σου πω πως δε μας πειραζει η αποσταση γιατι ειχαμε περασει τοσο ωραια που σε αποζημιωνει αλλα δεν το κανουμε σερι.κανουμε σταση στη θεσσαλονικη και μενουμε εκει μια μερα.επειτα αυτο ειναι το καλο του θηλασμου δεν κολαμε πουθενα.συν το οτι ταχουμε μαθει σε βολτες, και ειναι προσαρμοσιμα παιδακια.

καληνυχτα μανουλες και μπεμπακια φιλακια σε ολες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...