Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντωμεταξυ εχει πρηστει ενας αδενας στο στηθος και ποναω πολυ... μου εχει μουδιασει ολο το χερι και με χτυπαει και στην πλατη. εντριβες με οινοπνευμα μου ειπε ο γιατρος, ζεστες κομπρεσες και αν συνεχισει θα δουμε... τι να δουμε δηλαδη???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!!!

Κορίτσια εμενα δεν μ'αρεσει καθολου να εχω την μικρη μου με λουράκι, ναι στην ασφάλεια και στην προστασία, αλλα οχι μ'αυτο τον τρόπο!!!

Σημέρα νιωθω λίγο περιεργα!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Σε λιγο θα βγαλουν και φιμωτρα για την γκρινια....

Αν και μερικες φορες δεν θα το εβλεπα ασχημη ιδεα.... χιχιχιχιχι

Παντως και εγω με τιποτα δεν θα το εβαζα αυτο στο παιδακι μου...

mYQbp2.png

giota ,thilazeis akoma?na pas na to deis to stithos sou mipos hriazese antiviosi?

ego den tha tin stoliso tin eklisia ...mono tin labada tha eho kai merika balonakia ap ekso...ohi mono gia oikonomia alla den mou aresei ....ime ligo aferetiki genika ...

katerinaki tha figoume sk kai tha katso simera mesa na kano valitsa kai tetia...apo deytera omos prepei na vrethoume koritsia!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημερα εχω ψοφησει!!! μαγειρεψα γεμιστα κοτοπουλο με χυλοπιτες και το φαγητο της μπεμπους!! καθαρισα και τη κουζινα απ τα κατσαρολια τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδι μου να μη σταματαμε!!!!

Σιλβυ χρονια πολλλαααα!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα τι ωρα πατε για μπανιο? τη βαζεις τη μικρη? που πατε?

Γιωτου περαστικα ρε κοριτσακι και γω νοιωθω κατι σουβλιες στο στηθος εκει που μου ειχαν κανει παλιο παρακεντηση λογω κυστης! Πλεον αρχιζω μαστογραφια αντε να παω και μετα καθε εναμιση χρονο μου ειπε να κανω παντα ουφ!!!!

Καλε Ιωαννα κουραστηκα μονο που τα λες πωωωω τι λες τωρα .....!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ

Ελιτα ο ανηρ ειδε το Γερακινα και με πρηξε μαλλον και μας για κει μας βλεπω.....!!!

Η παραλια του να ναι καλη??

Πολυ γκριναι η κορη κοριτσια αααααααααααααααα δε μπορω τη κοιταω της λεω δε με λυπασαι καλη μου δε μ΄αγαπας .... με κοιταει αποσβωλονεται το μωρο αχ θα λαλαησω ευτυχως ποτυ εχω και σας!

Ο συζηξ οταν γυρναει κοριτσια ειναο τοσο κουρασμενος ουτε το μωρο δε μπορει να παρει αντε να ρθει ο καλος μηνας ο Αυγουστος να κατσει λιγακι ο κακομηρουλης...

δε πιστευω να πηγατε για υπνο.....τωρα που μπορω....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

siderwsa k stazwwwwwwwwwwwww

eipa na mhn afhsw douleies gia to sk

georgia eida k egw to gerakina foberes prosfores alla re gmt h 8alassa einai etsi k etsi, einai meres pou mazeyontai ola ta fykia ths xalkidikhs ekei

des ligo to antigonh sthn tranh ammouda k to makedno sthn akth kobiou an 8eleis

http://www.antigonibeach.gr/welcome.asp?lang=gr

i1lzp2.png

Kalhmera εφαγαν ειπιαν γαλατακι και ξανακοιμηθηκαν.χτες ηταν ολη μερα εξω, τα πηρα μαζι στην αποτριχωση, γκρινιαζαν βεβαια αλλα ενταξει καπως τα βολεψα.επειτα ηρθαμε σπιτι στις 9.μιση το βραδυ ντυθηκαμε και πηγαμε επισκεψη στους φιλους που παντρευονται στη Σιφνο για να ευχηθουμε.Ηταν πολυ καλα παιδια μες τις αγκαλιες, τελικαστο τελος στρωσαμε ενα σεντονακι στο κρεββατι και κοιμηθηκαν ελπιζω να τους φερουν γουρι χαχα!!!!!!

κοιμηθηκαμε 3 η ωρα γιαυτο τωρα νυσταζουν.

δοκιμασα αβοκαντο σημερα.μμμμ ουτε κρυο ουτε ζεστη.

mummycool ηθελα να σου πω πως μπανανα ηταν να φαν χτες αλλα δεν ενθουσιαστικε η μπεμπα και της εβγαλα μηλαρακι πουχα ετοιμο στην καταψυξη.

Παρος πηγα για τα νυχια τα εκανε τελεια πολυ καλη αλλα αουτς δεν ηξερα που να κρυφτω απο τον αντρα μου.θα σου πω απο κοντα ποσο μου πηρε.με βλεπω να κατεβαινω πειραια απο δω και περα.δηλαδη ελεος!!!!!!!

Γιωργια κι εγω θελω εκει εχω παει ωραια η παραλια, αλλα αν δεν κλεισουμε εγκαιρα του λεω του αντρα μου μας βλεπω να τη βγαζουμε σπιτι.

κοριτσια ουτε κι εγω ξερω για σημερα.εχω δουλιτσες πρεπει να τελειωνω με αυτο το σπιτι.αυριο θα παμε ερετρια αλε ρετου

PN8Qp2.png

csXep2.png

siderwsa k stazwwwwwwwwwwwww

eipa na mhn afhsw douleies gia to sk

georgia eida k egw to gerakina foberes prosfores alla re gmt h 8alassa einai etsi k etsi, einai meres pou mazeyontai ola ta fykia ths xalkidikhs ekei

des ligo to antigonh sthn tranh ammouda k to makedno sthn akth kobiou an 8eleis

ωχ για πες?δεν τοξερα.ευτυχως που εχουμε και σενα βρε σοφια εκει θα δω κι εγω

PN8Qp2.png

csXep2.png

kernawwwwwwwwwwww to prwi apokoimh8hke sthn kounia ths fiesher price......ma ti paidi? panw pou megalwse kai de 8a xwraei ekei mesa se ligo???

a elita emeis pros8etoume ka8e fora kati neo de dinw xwrista gia ayto

kale den ths aresei h mpanana?? einai dynaton? emena thn trwei k oloklhrh th masoulaei

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

o makednos den exei wraia dwnatia sto site afhste to

to porto karras exei prosfores mou pane alla den 3erw poso kales einai

deite k ayto

http://www.hotel-lagomandra.gr/

τελεια.στο αντιγονη ειε και διαθεσιμοτητα .αλλα πολυ τσαντιζομαι που δε μου λεει ο αντρας μου ποτε ακριβως

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέραααααααααααα!

Επιτέλους Παρασκευή!!!! Την Άλλη παρασκευή θα είμαστε Σύβοτα και θα κάνουμε μπανάκιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελίτα απο οτι μου είπε η μαμά μου οι θάλασσες είναι κανονικές, δεν είναι παγωμένα τα νερά!! http://www.e-sivota.gr/

Ωχχχ δλδ σου πήρε παραπάνω απο όσα μου είχες πει οτι σου παίρνει η δικιά σου???? Ρώτησες τουλάχιστον πόσο έχει η συντήρηση? Έχω να πάω σχεδόν 3 χρόνια!!! Φτιάχνω και εγώ νύχια αλλά τώρα με το μωρό τα έχω παρατήσει..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλά σοβαρά μιλας???????????????????????????????????????????????????????

Ελίτα ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.... Εμένα πριν 3 χρόνια μου έπαιρνε όσα σου είπα... Δεν πάμε καλαααααααααα....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...