Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30353

kai

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30367

to banieraki to pira gia to loutraki kai gia tis diakopes mas kai an einai gero tha to ehoume genika !!!

mou irthane kai ine telia ..eidika to banieraki einai poly orea lysi,!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oloi mas ehoume zoristei ligo me tin krisi mi nomizeis....alla me to banieraki ithela kati gia to loutraki ..kathomaste mia evdomada kai tin koutsoplenoume...molis to eida ..leo aaaaaaaaaa super kai gia tou hronou pou tha pame diakopes...den pianei katholou horo!!!!!

...kai parasirome me ti foufou ..gia mena den eho parei tipota...kai ton alo mina tha hriasto kareklaki kai atmomagira ....kala na einai ta morakia mas na ta heromaste kai na tous psonizoume!!!!!!:):):)

inka

AW3sp2.png

oloi mas ehoume zoristei ligo me tin krisi mi nomizeis....alla me to banieraki ithela kati gia to loutraki ..kathomaste mia evdomada kai tin koutsoplenoume...molis to eida ..leo aaaaaaaaaa super kai gia tou hronou pou tha pame diakopes...den pianei katholou horo!!!!!

...kai parasirome me ti foufou ..gia mena den eho parei tipota...kai ton alo mina tha hriasto kareklaki kai atmomagira ....kala na einai ta morakia mas na ta heromaste kai na tous psonizoume!!!!!!:):):)

Κι εγώ το είχα μπανίσει το μπανάκι, αλλά το τσιγκουνεύτηκα. Πώς σου φαίνεται, γερό;

nai einai pio gero apo oti dihnei san kanoniko banieraki !!!!!!!ala ola ta lefta einai poso ligo horo pianei..nomizo oti otan arhisei na boukonei to domatio tha antikatastisei to kanoniko banieraki.genika harika me tis agores mou !!!!parolo pou mehri na ta paralavo den imouna sigouri...kai to mariaevita sinepestato!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...΄μαζεύω, μαζεύω, και έχουμε τον αμάζευτο!Δεν μπορώ άλλο..και όυτε μπάνιο δεν έχω κάνει και με τόση υγρασία και ζέστη..χάλια!!!Τουλάχιστον μαζευτήκαμε σε ρούχα και εξοπλισμό!Ωχ Παναγία μου είχα καιρό να μαζέψω για ταξίδι, σχεδόν 1 χρόνο..πωπωπω..και παλιά που ήμασταν 3 κάθε 2ο ΣΚ την κάναμε και κάπου..αχ!

Και τώρα μένει το φόρτωμα..και μετά το ξεπακετάρισμα...και το πάλι πακετάρισμα...και φόρτωμα..και πλύσιμο,,,και σιδέρωμα...οφουυυυυυυυυυυυυυ!!!Πάω να απλώσω το πλύντήριο και έφυγα για ύπνο!Καλα να περάσετε όλες!!!Φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοιτάξτε τι βρήκα και φρίκαρα!!!!!!!! Αν είναι δυνατον!!! Δεν είχα την παραμικρή ιδέα πως μπορει να υπαρχει κατι τέτοιο!!! Μα πως το σκέφτηκαν και το διαφημίζουν κιολλας;;;

http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=27831

καλησπερα κορίτσια!!!

ολες καλα???

συγνωμη μονο εγω το βρισκω αυτο ΓΑ....ΤΟ!!!!!!

ποσο στοιχημα οτι θα το θυμηθείτε κ καποιες ισως το αναζητήσετε οταν θα παει το μικρό 2-3 χρονών ??

Πολύ προχωρημενο το βρισκω!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ινκα Θα πάρει τώρα γραμμαριάκια η φουφου σου, μην φοβάσαι!! Τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά από τον 4ο-6ο μήνα παίρνουν 85-142γρμ την ημέρα ή 340-568γρμ τον μήνα, 2,5εκ ύψος και 1,27εκ περίμετρος κεφαλιού. Από τον 6ο -12ο μήνα παίρνουν 42-85γρμ την εβδομάδα ή 168-340γρμ τον μήνα, 1,27εκ ύψος και 0,64εκ περίμετρος κεφαλιού!!

Συγνωμη,δηλαδη,85 γρ / ημερα ειναι 2500 το μηνα!!! Ξερω οτι αυτα τα στοιχεια βασιζονται σε στατιστικες, οπως και οι καμπυλες, δηλ. 7 στα 10 μωρα παιρνουν τοσο! αλλα και παλι αυτα τα νουμερα ειναι καπως???μηπως???

εμεις προσκλητηριο διαλεξαμε απο το χαμογελο του παιδιου, οπως κ μπομπονιερα

μονο επειδη πηρα την πιο απλη μπομπονιερα βρηκα και αγορασα απο το jumbo κατι τσιγκινα κουβαδακια χρωματιστα μικρα οπου σκεφτομαι να βαλω μεσα το τουλακι μπομπονιερα και να συμπληρωσω με καραμελες twixakia marsakia τετοια

μολις θα ερθουν κ τις δω θα αποφασισω

απο μαρτυρικα κ τετοια οτι πιο απλο κ οικονομικο ..θα παμε μικελινα στο περιστερι με την νονα να τα παρουμε μαζι με τα βαφτιστικά...ασε που δεν προλαβαινω να φτυσω ...

στολισμο σκεφτομουν 2 topiary trees αλλα μετα συνειδητοποίησα οτι το εκκλησακι ειναι μεσα στα δεντρα..και ελεγα να παρω φαναρακια απο το jumbo επισης κ να κρεμασω γυρω γυρω οπως κ κανενα τουλι..θα μου ερθει κ πιο φθηνα και θα στολιστει γυρω γυρω..ο παπας δεν αφηνει λουλουδια στην κολυμπηθρα

θα κανουμε καπακι απο εξω ενα coctail ...ελεγα να παρω κανενα κλοουν η μπαλονια αλλα εχω αρχισει και το μετανιωνω...μαλλον θα παρω τον σαξοφωνιστα να παιζει οση ωρα κρατησει μετα...ψαχνομαι

Συγνωμη,δηλαδη,85 γρ / ημερα ειναι 2500 το μηνα!!! Ξερω οτι αυτα τα στοιχεια βασιζονται σε στατιστικες, οπως και οι καμπυλες, δηλ. 7 στα 10 μωρα παιρνουν τοσο! αλλα και παλι αυτα τα νουμερα ειναι καπως???μηπως???

τη βδομάδα θελει να πει όχι τη μερα

είναι λίγο κάπως το να προσπαθείς να βάλεις όλα τα μωρά στον ίδιο ντουρβά αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουν να πουν τα νούμερα είναι ότι συνηθως τα μωρά που θηλάζουν παίρνουν πολύ βάρος στην αρχή και λιγότερο μετά, αλλά και πάλι όλα είναι σχετικά

εμείς πήραμε τρελό βάρος τους πρώτους μήνες, 1,5 κίλό το μήνα αλλά τώρα παίρνουμε 300 γρ μονο

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

εγώ πάλι έλεγα να μην κάνω καθόλου στολισμό αλλά άρχισε η μάνα μου πάλι το πρήξιμο μα είναι δυνατόν;;;; μα τι απωθημένα είναι αυτά και πώς έγινε μόδα όλο αυτό; πήρα και τη λίστα τους χθες και έκοψα άτομα, δε μίλησαν, ε αμαν πια

i1lzp2.png

καλημερα!!!

εχθες πηγαμε παλι για μπανιο γιαυτο χαθηκα

ελπιζω ολες οι μανουλες καιτα μπεμπακια να ειναι καλα, οσες φυγετε για σκ καλααααα να περασετε!!

υδροχοακι και εγω προσκλητηρια και μπομπονιερες απο το χαμογελο θελω να παρω οταν τα παρεις πες μας εντυπωσεις.

ινκα τελεια τα πραγματακια της φουφους , το γκαζον σκεφτομαι να το παρω και εγω, αν θελεις καφεδακι το απογευμα ειμαι μεσα λεμε και στην παρος και στην ελιτα αν μπορουν

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εγώ πάλι έλεγα να μην κάνω καθόλου στολισμό αλλά άρχισε η μάνα μου πάλι το πρήξιμο μα είναι δυνατόν;;;; μα τι απωθημένα είναι αυτά και πώς έγινε μόδα όλο αυτό; πήρα και τη λίστα τους χθες και έκοψα άτομα, δε μίλησαν, ε αμαν πια

Εμείς οι δυο πρέπει να κάνουμε παρέα, Σοφάκι. Εγώ όμως το πάτησα το ποδαράκι μου, no στολισμός...... Κι επειδή στην "κλειστή" βάφτιση ολο προσθέταν άτομα (και οι δυο πλευρές πεθερικα), είπε ο άντρα μου το παροιμιώδες "Αν συνεχίσετε, το όλο θέμα ματαιώνεται. Εύκολα." Τον κοίταξε θανατερά η μάνα μου, αλλά τελειώσε η σεμνή τελετή. Λίγοι.

Κι εμένα ο μικρούλης πρώτους δυο μήνες πήρε 1200 στον καθένα, τον επόμενο 700 και τον προηγούμενο 450. Και 300 μου είπε ο γιατρός να πάρει μόνο στον επόμενο μήνα είμαστε οκ. Είναι έτσι οι καμπύλες του θηλασμού. (Τις κατέβασε ο χριστιανός από το ίντερνετ για χάρη μου). Τόσο λίγο θηλάζουν οι μανάδες στην Ελλάδα που οι παιδιάτροι μένουν ανενημέρωτοι.....

εμείς το ξεκινήσαμε ανάποδα, ότι θα κάνουμε κλειστή βάφτιση και άρχισαν να μας παρακαλάνε, μας τάξαν λεφτά και αυξηθήκαμε στους 150, μια χαρά

βέβαια άρχισαν τα μελό, η μάνα μου αχ πρώτο εγγόνι είναι, δεν ξέρω αν θα προλάβω να δω άλλο κτλ κτλ, η πεθερά μου άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό της....τι να σας λέω...για γέλια και για κλάματα

τώρα για το θηλασμο δίκιο έχεις, η δεύτερη παιδίατρος έπαθε πλάκα με τα κακά

τα κανε στο ιατρείο ο μικρός και τα είδε όταν τον άλλαζα και χάζεψε όταν της είπα ότι έχει τρεις μέρες να κάνει κακά, μα αφού φαινονται μαλακά και δε ζορίζεται μου λεει, πώς γίνεται;; δεν είναι δυσκοίλιος άρα...α καλά λέω

i1lzp2.png

εμεις παλι αποφασισαμε ημερομηνια, εκκλησια, μαγαζι και καλεσμενους και μετα τους ενημερωσαμε.... ο μπαμπας μου αρχισε να λεει για το φαγητο αν θα ειναι αρκετο (λες και εμεις θα αφηναμε τον κοσμο μας νηστικο...) και του ειπα αν συνεχισεις ετσι δεν θα ερθεις ουτε εσυ στην βαφτιση , και μαζευτηκε λιγο, να δουμε ποσο.. ο πεθερος γιατι δεν καλεσαμε τον κουμπαρο της κουμπαρας, την κουνιαδα της κουνιαδας και τετοια... βαφτιση κανουμε ανθρωπε μου οχι γαμο. ελεος... το καλο ειναι πως με τον αντρα μου ειμαστε λιγο αγυριστα κεφαλια και αυτο που ειπαμε αυτο θα γινει...

Αααα και το πιο καλο... η μαμα μου ειπε να φτιαξουμε γλυκακια για το μαγαζι... μου εβγαλε και προγραμμα... τεσσερα διαφορετικα γλυκα για να εχει ο κοσμος να διαλεγει... δεν σχολιαζω καν....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...