Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες.

Ευχαριστω για τις ευχες. Περασαμε πολυ ομορφα χτες. Τα παιδακια μου ηταν καλα ευτυχως. Ολοι εφεραν δωρο στον αντρα μου και στα παιδια. Εμενα κανεις δεν με σκεφτηκε, την παραπονιαρα.

Αυριο θα φυγουμε για ΣΚ. Και πρεπει να ετοιμαστουμε σιγα σιγα. Σε τετοιες περιπτωσεις δεν θα ηταν τελειο να διακτινιζομασταν κατευθειαν εμεις και τα πραγματα μας............

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να τον χαίρεσαι νατάσσα μου τον αντρούλη σου! κι εμένα με πιάνει καμιά φορά το παράπονο με τα δωράκια και έτσι κάνω εγώ δωράκια στον εαυτό μου που ξέρω και καλύτερα τα γούστα μου :D:D

μαρία κι εγώ τα κορόιδευα κάποτε τα λουριά αλλά αν έχεις κανένα τρελό σαν τον αδερφό μου που σε κάθε ταξίδι περνούσαμε μια μέρα στο αστυνομικό τμήμα (είμαστε 3 αδέρφια) ίσως και να χρειάζεται...και σκέψου ότι άλλα χρόνια τότε, τον βρίσκανε και τον επιστρέφανε...

i1lzp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!! διαβασα οτι προλαβα!!αλλα επειδη δε προλαβανω να σχολια σω.... χαιρομαι που ειναι ολα τα μπεμπακια καλα και οι μανουλες!!!

Η μικρη μου εκανε 38 πυρετο απ τα δυο απανωτα εμβολια ευτυχως το πρωτο βραδυ!!

Εχει πολυ γκρινια με τα ουλακια της ....παλευουμε με τα μασητικα!!!

Αρχιζουμε χορτοσουπες και σε μια βδομαδα κοτοπουλακι...αλλαζουμε και το γαλα απο 1 σε 2 επειδη ναιιιιιι μεγαλωσαμε!!

Αυριο περιμενω κοοοοσμμμμοοοο και μαζευω.....!!!!

Μαμμυ τα κακα του αλλαζουνε απο τις τροφες και μενα τα κανε μια φορα νυχτα και

5 -6 φορες στην αρχη θα σταθεροποιηθει σιγα σιγα μεγαλωνουν γινονται κανονικα παιδακια.....

Νατασα χρονια πολλα να τον χαιρεσαι!!!

Αυτα κοπελες σας αφηνω να τελιωσω το σιδερωμα αμα προλαβω!!!

Φιλακι στα γλυκα μωρακια

Καλα πρεπει να το πω Ελιτα ζηλευωωωωωω θελω και γω γλυκοπαταταααααα!!!!

Σιλβυ η μικρη σου δε θα σε χρειαζεται πλεον....ειναι μεγαλη κοπελα καλε.....φτουυυυυ!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

σημερα δεν προλαβαινω να μπω πολυ!!!!!!

ξυπνησαν νωρις τα ταισα.παλι ο μπεμπης μπανανα και στη μπεμπα εβαλα μηλο, να τι χρειαζονται τα κυβακια.δεν πολυ εφαγε σε αντιθεση με τον αδερφο της που του εβαλα και απο το μηλο που ειχα βγαλει για τη μικρη.μιλαμε το εισεπνευσε.

θα παω να φτιαξω νυχια αργοτερα γιατι ταχα κανει τζελ και εχουν καταστραφει με τις δουλειες.ταχω εναμιση μηνα στο ελεος.

φιλεναδα ναταλια εκει που μουπες εκλεισα τελικα.

ταπογευμα θα κατεβΟΥΜΕ πΕΙΡΑΙΑ, τελικα το νοικιασαμε το σπιτι.5 μας το ζητησαν, οι δυο αμεσως πηραν να το κλεισουν, τελικα διαλεξαμε εναν απο τους δυο που η κοπελιτσα ηταν εγκυος και οι ανθρωποι ουτε παζαρια καναν ουτε τιποτα τους αρεσε και το θελαν.

Εγω ομως θα παρω τα μωρα και θα παω στη φιλη μου εκει που μου κανει αποτριχωση γιατι βγηκαν παλι οι τριχες ουφ.Θα παω με τα μωρα ετσι κι αλλιως σπιτι της ειναι, τι να κανω, αφου απο βοηθεια τιποτα?Ασε παλι ο ανταρς μου τα εβαλε με τους δικους μου γιατι δεν ερχεται ο πατερας μου να φρεσκαρει το σπιτι και θα αναγκαστουμε να βαλουμε ξενο ε και ταχει παρει γιατι λεει, κορη τους δεν ειμαι,?ουτε στη μετακομιση κλπ τα γνωστα.

υπαρχει περιπτωση να παμε διακοπες Ιουλιο αντι για Αυγουστο, θα δειξει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα γιατί τους δίνεις ένα φρούτο τη φορά; και γιατί κυβάκια; τα βαζεις καταψυξη;

εννοείται ότι προτιμούν τη μπανανα από το μήλο, γιατί δεν τα ανακάτεψεςνα φανε κι από τα 2;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω κορίτσια, μπορεί να ειναι βολικό για τους ξένους που το χρησιμοποιούν και ασφαλές αλλα εμένα μου κακοφαίνεται παρα πολυ το να δέσω την κόρη μου απο ενα λουράκι λες και ειναι ζωάκι!!!

χαχα βρε μαμμυκουλ τι περάσατε και εσεις!

Γεωργία φτιάξε χαμομήλι, βρέξε μια γάζα και κανε της μασάζ!! Την βοηθάει πολυ την δικιά μου. επίσης την βοηθάει η μικρή οδοντόβουρτσα που ειναι μέχρι 4 μηνών http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100312&itmid=1366898

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Δεν ξέρω κορίτσια, μπορεί να ειναι βολικό για τους ξένους που το χρησιμοποιούν και ασφαλές αλλα εμένα μου κακοφαίνεται παρα πολυ το να δέσω την κόρη μου απο ενα λουράκι λες και ειναι ζωάκι!!!

χαχα βρε μαμμυκουλ τι περάσατε και εσεις!

Γεωργία φτιάξε χαμομήλι, βρέξε μια γάζα και κανε της μασάζ!! Την βοηθάει πολυ την δικιά μου. επίσης την βοηθάει η μικρή οδοντόβουρτσα που ειναι μέχρι 4 μηνών http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100312&itmid=1366898

Σιγα μη δεσω το παιδι μου...... κυνηγητο εκει περα να σφιγγουν και τα μπουτακια μας!!!χεεε:-D

Θα το δοκιμασω με τη γαζουλα....

Στο τσακ ημουν χτες να της βαλω αλοιφη....

Εχω και το Χρηστο που μου λεει γιατι την αφηνω να υποφερει και να της βαζω......(ουδεν σχολιον)!!!

Σημερα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

μπορει και να τελιωσααααα θα δειξει!!

Δε σταματαω καθολου οοοολη μερα ορθια !

Μιλαμε εχω γινει πετσι και κοκκαλο κανω τα παντα εκτος απ το να τρωω! Ο αντρας μου φωναζει λετε να μη του αρεσω και μου το λεει με τροπο?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπέρα κορίτσια!!!Σήμερα γιορτάζω και το ξέχασα μου το θύμισε ο αντρούλης μου το πρωί και μου τηλεφώνησαν ολοι οτι θα έρθουν στις 8 και δεν έχω κάνει τίποτα βοήθεια ρ'ιξτε ιδέες να παραγγείλω πίτσες αλλα μήπως να κάνω κανένα γλυκάκι 'η τίποτα άλλο που γίνετε εύκολα και γρήγορα;;;Αντε πείτε καμια ιδέα θα πάω στις πεντέμιση σουπερ να ψωνίσω γιαυτο πείτε καμια ιδέα να ψωνίσω....Να γίνετε γρήγορα .

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

σιλβή χρόνια σου πολλά!!! νόμιζα τον νοέμβριο γιορταζες κι εσύ...

πάρε τίποτα έτοιμο για ψήσιμο, κανένα μεξικανοειδές, κανένα τάκο με ντομάτα και τυρί, λουκανικάκια, τυριά κτλ

γλυκάκι γρήγορο...cheese cake? δεν παίρνεις κανένα παγωτίνι καλύτερα; όλο και κάποιος θα σου φέρει γλυκά...

i1lzp2.png

kalimera koritsia !!!

maria ayto me to louraki den me vriskei arnitiki .to iha dei mia fora stin trapeza pou ihe ton gio tis me louraki ..einai poly voliko giati kai to pedi niothei elefthero stis kiniseis ton herion toulahiston kai i mama pou kapia stigmi pou metrage ta lefta(diladi ihe ta heria tis apasholimena)den fovithike mi figei to paidi i mi tis to paroun.

alla katalaveno oti polis kosmos einai arnitikos giati tous thimizei skilaki...alla kai ta skilakia gia na ta prostatefsoume ta kratame me louraki.

orea i odontovourtsa!!!!!!

katerina ,gia avrio les?ti ora?nai na pameeeeeeeeeeeeee!!!!!!

pantos edo dipla mou yparhei enas poly kalos dermatologos an hriastei (ton kserei kai i paros)!!!!!kai ine kai ta proina !!!tou eho poly ebistosini kai einai kai oikonomikos.re sy den thimame ...ginekomlogo vrikes?prepei na vro ki ego!!!

tora girisame me tin foufou apo kifisia einai poly orea tora ....den ehei poly kosmo!!!!!pigame na paroume dorakia giti sk tha figoume tha pame stin vaftistira mou kai sta ksaderfia mou!!!!!

i giatros mou protine rizalevro frezylac...ine viologiko ..tha bo sto internet na to psakso!!!

episis molis klisoume tous 6 mines na kanoume trela bania!!!!kai babyswimming!!!!

inka

AW3sp2.png

Γειά σας κορίτσια!!

Καταρχήν Νατασσα να τον χαίρεσαι και όπως λεει και η Σοφία...πάρε δωράκι μόνη σου καλέ!!

Ρούλα, χρόνια πολλά!Το Σιλβή τελικά είναι το όνομα σου, από εκεί βγαίνει το Ρούλα?Δεν νομίζω..:?

Κατερίνα, περαστικά σας!

Ίνκα, το έχω δεί στο φαρμακείο είναι της Φρισολακ και αυτό, είναι βιολογικό, έχουν γεμίσει τις παιδιάτρους με δείγματα λέμε..και η δική μας είχε. Κάνει περίπου 3,50 ευρώ και νομίζω θα σε φτάνει για 3-4 ημέρες όταν θα τρώτε κανονική ποσότητα..

Ετοιμαζόμαστε και εμείς να πάμε στα πεθερικά μου, έχω σημειώσει τί χρειάζεται για να μην ξεχάσω τίποτα..ουφ!Αυτό που λέει η Νατάσσα..κάτι σε διακτίνισμα???Παρακαλώ???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Σιλβη χρονια πολλα κι από μας.

Ιωαννα εγω από Δευτερα εχω μια κολλα που σημειωνω τι πρεπει να παρουμε. Καλα και σιγουρα κατι θα ξεχασω, ας μην ειναι κατι σοβαρο (ας μην ειναι τα παιδια τουλαχιστον, χιχιχι). Ο αντρας μου σημερα εχει κατι δουλειες, και αυριο θα περασω να τον παρω εγω από τη δουλεια θα φορτωσω δηλαδη πραγματα και παιδια και θα ξεκινησω. Και τωρα που κοιμουνται τα μικρα, αντι να παω να ετοιμαστω χαζολογαω στο νετ, διωξτε με καλε!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

ioanna einai tis frezyderm oxi tis nounou pou ehei ta frizolac.3,50?ta posa gramaria?kaloooooooooooo e?einai diavasa to mono viologiko pou einai egekrimeno apo EOF.

natasaaaaaaaaaaaaaaa fyge kale pigene na etimasteis!!!!!!:)

pios me rotise gia to gazon?super einai !!!eimai poly eyharistimeni den iha pou na valo ta kouzinika tou morou tora pou mazepsa ton apostiroti.kai einai nikokiremeni i kouzina kai "haroumeni"!!!

agorasa ki ala.....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...