Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρος αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες πει για ενα μαγαζι που σου εκοψαν τα τουλια σε οτι σχημα ηθελες.... που ειναι αυτο? εχει site?

http://www.mpomponieracenter.gr/Προϊόντα/Υλικάγιαμπομπονιέρες/ΤούλιαΚομμένα

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2920&cat=267&page=1

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/toylia.html

δες και εδώ

i1lzp2.png

gia sas !!

kaname emvolio!!!

apo avrio alazoume gala..meta apo 10 meres ksanaalazoume gala meta apo 10 meres krema!!!!to apogevma !!!!1h mera 3-5 koutalies 2h mera5-10 koutalies3h mera oso thelei!!!!!..kai meta tha bei ston 6o!!!

megalonei to moro mou!!!!!

καλέ γιατί αλλάζετε τόσα γάλατα;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Εμείς περνάμε τις 3 ησυχες και υπναράδικες μέρες που περνάμε ανα 20ημερο!! Ηταν και η νονά της εδώ οποτε δεν είχα χρόνο να μπω να διαβάσω τα νέα σας!!! Περιττό να σας πω πως ειμαι ακόμα σε αναμονή των απαντήσεων των εξετάσεων!!! Χθες βγάλαμε και ΑΜΚΑ, μιας και πλεον δεν μας δινουν τα εμβόλια της χωρίς αμκα!!! 4μηνών ζουζουνι και χρειάζεται αμκα!!!!

Ελίτα το δωμάτιο της μπέμπας είναι πανέμορφο!!! Και τα ζουζούνια σου να τρώνε είναι ακόμα καλυτερα!!!

Ινκα Θα πάρει τώρα γραμμαριάκια η φουφου σου, μην φοβάσαι!! Τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά από τον 4ο-6ο μήνα παίρνουν 85-142γρμ την ημέρα ή 340-568γρμ τον μήνα, 2,5εκ ύψος και 1,27εκ περίμετρος κεφαλιού. Από τον 6ο -12ο μήνα παίρνουν 42-85γρμ την εβδομάδα ή 168-340γρμ τον μήνα, 1,27εκ ύψος και 0,64εκ περίμετρος κεφαλιού!!

Γεωργία μπανάκι την έκανες πριν κοιμηθεί για να χαλαρώσει; Και η δικιά μου το έκανε αυτό και αρχισα να της βουρτσίζω τα ούλα με την ειδική οδοντόβουρτσα και με γαζα ποτισμένη με χαμομήλι, μετα την κάνω μπανάκι, μετα μασαζάκι σε όλο το σώμα, μετα λιγο παιχνίδι, συνεχίζουμε με θηλασμό και μετα αρχίζω να της τραγουδώ και να την κουνάω ρυθμικά αλλα χαλαρά πάνω στο μαξιλάρι!!! Το Μαρινάκι μου πλεον θελει έναν συνδιασμό άνεσης, κουνήματος, χαλαρότητας και αγκαλιάς χωρίς να ζεσταίνεται για να κοιμηθεί!! Φυσικά αρχίζουμε από τις 21.30 και κοιμάται 22.45-23.15, αλλα πετυχαίνει!!!

Πάρος πλησιάζει ο καιρός!! Λιγη υπομονή ακόμα!!!

Mammycool του έκανες εξετάσεις μάγιερ ή αίματος; Οι αλλεργιολόγοι στο παίδον μου είχαν πει πως αν ήταν αλλεργική στο αγελάδινο η μικρή οι μάγιερ θα έβγαιναν θετικές ακόμα και 20 μέρες μετά!! (Φυσικά η επιμελήτρια του παιδιατρικού διαφωνεί εξου και τραβάω ολο αυτό το ζόρι τοσο καιρό) Εμένα μου έχουν απαγορεύσει οτιδήποτε περιέχει γαλακτοκομικό (αγελαδινό ή πρόβειο), αναψυκτικά, ξηρούς καρπούς και τα όσπρια. Μπορώ να τρώω ελάχιστα λαχανικά (φασολάκια, πατάτες, κολοκυθάκια) αλλα σε μικρές μερίδες!! Να ελαχιστοποιήσω τα υπόλοιπα λαχανικά και τα φρούτα!!! Γενικώς δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα, πεινάω όμως και ετσι πλακώνομαι στο ψωμί και δεν αδυνατίζω τουλάχιστον!! Τράβαω που τραβάω τέτοιο ζόρι να εχανα και κανένα κιλό τουλάχιστον!!!

Ιωάννα είναι υπέροχα αυτά τα διακοσμητικά!!! Ρίξε μια ματιά και εδώ, εγω από εδώ πηρα όλα τα υλικα. http://www.adorex.gr/. Είναι κούκλααααα!!!!! Πολύ ομορφα και τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες!!

Πάροςς είναι τέλειοςςςςςς!!! Και δεν φαίνεται για μωράκι 5,5 μηνων!!!!! Πολύ ομορφη η ιδέα σου για τις μπομπονιέρες, θα γίνουν υπέροχες!! Και το όνομα του Ανδρέας Λουκάς μʼαρέσει πάρα πολύ!!! Αυτό λατρεψα εγω!! http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=116 ξέρεις τιμές;

Mammycool τώρα που το θυμήθηκα εσεις τελικά αποφασίσατε ονομα;

Τελικά ποιος ατμομάγειρας είναι καλυτερος; Της Avent ή της chicco;

Καθισματάκι φαγητού τους έχετε πάρει; Ποιο επιλέξατε;

Λιτσάκι είναι πολύ όμορφες!!! Έχεις ταλέντο!!!

Cate εμεις αυτό εχουμε πάρει και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=1427519&ct=1080310&colID=1304

Σιλβή είναι υπέροχο το κοριτσάκι σου!!!!!! Εχει αρχίσει και στηρίζετε στην μεση της;

Νατασσα να τον χαιρεσαι τον ανδρούλι σου!! Πάντα υγιής, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι να ειστε και οι 4σας!!

Ουφ πρέπει να βρίσκω χρόνο να μην αφήνω τοσες μερες χωρίς να σας διαβάσω, ωστε να μην γράφω τέτοια κατεβατα μετα!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσάρες καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...

Ελίτα, κουκλιά τα μωρά σου και όταν τρώνε είναι όλα τα λεφτά!!!

Ίνκα, πώς είναι το γρασίδι? Το χρησιμοποίησες?

Σιλβή, η κόρη σου έγινε ολόκληρη γυνάικα, αφού κάθεται κιολας....

Νατάσα, μπράβο που ξεπεράσατε τα ακροαστικά... Σιγά Σιγά τα δύσκολα περνάνε... Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου για χθες!

Ιώαννα, περαστικά σου! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα...

Πάρος, είσαι ταλέντο! Τέλος!

Ελίτα και Πάρος, πολύ ζηλεύουμε κι εμείς που δεν συναντιόμαστε...

Εμείς χθες κάναμε εμβόλιο. Η μικρή μου ήταν άψογη!!!! Όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά ούτε που κατάλαβε τι έγινε!!!

Σήμερα, θα πάμε και στην παιδίατρο που την παρακολουθεί (εκτός ΙΚΑ) για να δούμε πώς πάμε και τι θα κανουμε με κρέμες, διακοπές κλπ...

ΑΜΚΑ είχα βγάλει της μικρή μόλις την πέρασα στο ΙΚΑ. Την ίδια μέρα!

Δεν σας είπα το καλύτερο. Με πήραν τηλέφωνο χθες απο την δουλειά για να πάω αύριο και ίσως το ΣΚ (τουλάχιστον το Σαββατο) γιατί την Δευτέρα και Τρίτη έχουν επιθεώρηση και έχουν φρικάρει.... Καλό???

Σήμερα έχει και ζέστη...

Αυτά προς το παρόν!!!

Τα λέμε αργότερα! Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kαλημερα!!!!

αυτες τις μερες ετρεχα λιγο , την Τριτη εβγαλε ενα εξανθημα ο Αλκης στα ποδαρακια και στα χερακια του και οταν πηρα την παιδιατρο μου ειπε να τον δει οπωσδηποτε, τον πηγα και ευτυχως δεν ηταν αυτο που φοβηθηκε-φοβηθηκε για μια επιπολοκη της ιωσης που ειχε περασει που λεγεται αλλεργικη πορφυρα και χτυπαει εντερο και νεφρα- τελικα δεν ηταν αυτο ευτυχως και μαλλον ηταν αλλεργια αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε σε τι , ηδη εχει αρχισει και φευγει. Εχθες κατεβηκαμε Βουλιαγμενη στην μαμα μου και πηγαμε για μπανιο ο μικρος ξετρελαθηκε ολη την ωρα την βγαλαμε μεσα στην θαλασσα δεν ηθελε να βγει με τιποτα πολυ το χαρηκα και εγω , σημερα λεμε να ξαναπαμε και απο δω και περα οσο πιο συχνα μπορω θα κατεβαινουμε να κανουμε μπανακια. Η θαλασσα τελεια κοριτσια παρολο τον καιρο που ειχε τις τελευταιες μερες ητανε σουπερ, ζεστη και καθαρη!!!

Παρος τα μαρτυρικα τεεεεελεια αλλα και εσενα πιανουν τα χερακια σου!!!!

Ελιτα κουκλια τα μωρα!!!

Σιλβη και η δικια σου μια κουκλα και πολυ προχωρημενη για την ηλικια της!!

Ινκα και κοπελες βορειων ειστε για κανενα καφε αυριο?? Αντε καιρο εχουμε να τα πουμε.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κοιτάξτε τι βρήκα και φρίκαρα!!!!!!!! Αν είναι δυνατον!!! Δεν είχα την παραμικρή ιδέα πως μπορει να υπαρχει κατι τέτοιο!!! Μα πως το σκέφτηκαν και το διαφημίζουν κιολλας;;;

http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=27831

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοιτάξτε τι βρήκα και φρίκαρα!!!!!!!! Αν είναι δυνατον!!! Δεν είχα την παραμικρή ιδέα πως μπορει να υπαρχει κατι τέτοιο!!! Μα πως το σκέφτηκαν και το διαφημίζουν κιολλας;;;

http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=27831

Το χειρότερο είναι πως ειδικά οι ξένοι το χρησιμοποιούν κατά κόρον....

Inka δεν κανει εμβολια ο δικος μας οταν ειναι αρρωστα, μην σηκωσουν κανα πυρετο καμια επιπλεον γκρινια και τρεχουμε....

Καλα για τα παιδακια σας δεν εχω λογια, το ενα καλυτερο από το αλλο.....

Αυριο γιορταζει ο αντρας μου. Δεν ξερω τι κοσμο μπορει να εχουμε, πειραζει που βαριεμαι να μαγειρεψω. Και τα delivery πως θα ζησουνε?

Το ΣΚ παμε στο χωριο που βαφτιζουμε τον ανιψουλι. Και θα αφησω τη μικρη κατω, θα γυρισουμε με το μπεμπη, θα δουλεψουμε αλλες δυο βδομαδες (θα τον κραταει η πεθερα ελπιζω!!!) και μετα διακοπες. Ανυπονονω!!!!!!!

Χρόνια Πολλά:D:D:D

Διακοπές, ζηλεύω τρελά....

Το χρησιμοποιουνε και μη σου φαινεται περιεργο.Φαινεται λιγο περιεργο σε εμας αλλα φαντασου πως πανε διακοπες και κυκλοφορουνε στο μετρο και εχουνε 3-4 παιδια να προσεχουν.Οχι εμεις που τα παρκαρουμε στις γιαγιαδες λεω τωρα.ε και προκειμενου να τα χανουν η να τους πεσει κανενα στην αποβαθρα του μετρο τα δενουν.εχω δει παρα πολλες ξενες αγλιδες, γαλλιδες, γερμανιδες.οπως εχω δει απο το πιο μικρο μεχρι το ποιο μεγαλο παιδακι σε οικογενεια που καθενα κουβαλαει και μια αποσκευη.οχι σαν και εμας τους ερμου που τα κουβαλαμε ολα εμεις και τα παιδια δεν κρατανε ουτε τα κουβαδακια τους.τοχω δει και αυτο

καλημερα και καλο μηνα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...