Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

paros sigaharitiriaaaaaaaaaaaaaaa!!!!telia ta martirika !!!!

ego piga adika sto ika ...ithele rdv kai amka!akou to psihaki amka !!!!

tis evgala kai amka kai eklisa rdv gia deytera ...kai enoite ola ayta moni mou ..sta kolopezodromia kai ston kolodromo tou amarousiou...kai sto kep den ihe raba kai fonaksa kapion na me voithisei ...pirazei?den katalava ?diladi osoi ehoun rodes den ine polites

??

kai irthe mia kota kai pernei to karotsi kai to paei dipla se ena ramoli ...edo leei tha to afiso gia na pername aneta ...tha ehete kai parea leei sto ramoli...kai vazo mia fonoula....den ine kiria mou karotsi me patates na to valete sti gonia ehei moro mesa kai prepei na ine dipla mou AN SAS ENOHLO NA ME EKSIPIRETISETE GRIGORA NA SAS ADIASO TON HORO....toubeki i kota...kai me eksiperetise asap!!!!!

simera tha erthei i paidiatros na kanoume to emvolio sto foufoukaki mou!!!!!i opia ksipnaei to proi kai kathete stin kounia kai milaei sta arkoudakia tis ....megalose pia..oute kleei ....mono ego eho yperedasi kai den kimame ta vradia...mou fenete go prepei na ftiakso programa oxi i foufou!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mou fenete go prepei na ftiakso programa oxi i foufou!!!!

χαχαχα καλό!!! Γιατί καλέ έχεις υπερένταση???

Να σε ρωτήσω τι χαρτιά θέλανε για το αμκα της μικρής??? Πρέπει οπωσδήποτε να πάω σήμερα να βγάλω στον μικρό γιατί το χρωστάω στον φαρμακοποιό!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ioanna perastikaaaaaaa!!!!!

Λοιπόν με αυτά θα φτιάξω τα μαρτυρικά της βαπτισης!!!!!!! Θα βάλω κορδελίτσα, σταυρουδάκι&χαντρούλες!!!! Κλεμμένη η ιδέα απο εδώ, http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=299 όπου πουλάνε το κομμάτι 2ευρώ οπότε για 150 άτομα 300ευρώ για τα μαρτυρικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό ε?????????? Πήγα και πήρα τις πλαστελίνες 34 ευρώ οπου βλέπω να περισσεύουν κιόλας και την άλλη εβδομάδα θα πάω Αθήνα να πάρω τα υπόλοιπα!!!!!!!!!

εισαι θεα τελεια!!!!!παλι βρεχει βρε παιδια τι γινεται.εγω τωρα ξυπνησα εχω λιωσει στον υπνο το ιδιο και τα μωρα.

ωραια ιδεα η πλαστελινη αυτη, τυπου πηλος βασικα ειναι.παλια ασχολιομουν κι εγω με πηλο και εφτιαχνα κολιεδες λες να επιχειρησω να κανω κατι?

καλε Αγγλια εχουμε καταντησει πουναι το καλοκαιρι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ναι πηλός είναι!!! τα ψήνω τώρα, έφτιαξα 10 να δω πως θα βγούν!!! Άμα θες βοήθεια πάντως εδώ είμαι εγώ!!!!! Χάλια καιρός.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Κουφόβραση με συννεφιά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναι πηλός είναι!!! τα ψήνω τώρα, έφτιαξα 10 να δω πως θα βγούν!!! Άμα θες βοήθεια πάντως εδώ είμαι εγώ!!!!! Χάλια καιρός.. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Κουφόβραση με συννεφιά..

μου δωσες ιδεα.βασικα καν σαιτ με σχεδια ξερεις να αντιγραψω καμοια ιδεα?αμα βλεπω κατι μουναι πιο ευκολο να το κανω.

Ινκα απαραδεχτοι τι να πω.σαυτη τη χωρα που ζουμε ελεος.μονο να ζητανε ξερουν!!!!!:mrgreen::mrgreen::twisted:

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

paros tipota to idietero....to amka tou baba tis(aytos einai sto ika)

malon iha ksesinithisei ton kafe(otan thilaza)kai tora pino 2 kai fenete oti me trelenei ...ektos apo ayto iha sinithisei na ksipnao tin nyhta 2 fores ...tora i foufou me mia fora kata tis 5 ine mia hara ....pefto sto krevati kai ime etimopolemi...horis logo pia....tha to ftiakso kai ayto!!!

inka

AW3sp2.png

paros τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ζήλεψα αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με το θέμα μας και να βρω θα ναι πολύ πολύ δύσκολο νομίζω

εγώ έκανα δοκιμή cupcakes, πολύ εύκολα είναι, νομίζω πιο εύκολα από τα μπισκότα που έλεγα

μόλις γυρίσαμε απο το κέντρο είμαι ένα πτώμα αυτός πάλι τραγουδάει

ρε σεις κάνει συνέχεια κακά...3-4 φορές τη μέρα και πατάει και κλάμα την ώρα που τα κάνει αλλά δεν είναι σκληρά...σαν πλαστελίνη είναι χα χα χα

τα κανε και στον ύπνο του και έβαλε τα κλάματα και ξύπνησα και δνε πήγε το μυαλό μου να δω γιατί τόσο καιρό τα κανε πάντα μέρα

πήγα και στο alouette γιατί είδα στο site της beaba ότι έχουν ατμομάγειρες και μου παν να τον παραγγείλουν 140 ευρώ και τους είπα ότι το imaginarium τον είχε 115 και τι μου λένε; μα δεν είναι επίσημος αντιπρόσωπος! ε και;;; επειδή έχετε μονοπώλιο θα βγάζετε τόσο κέρδος;; πλάκα έχετε... δεν έκανα θέμα αλλά η κοπέλα ήταν ευγενική και κράτησε το τηλέφωνό μου

ινκα είμαστε ουγκάντα δεν το χεις καταλάβει;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

κοιταω το γιο μου και λιωνω.μαγειρευουμε παρεουλα.κοβω κολοκυθακια και με κοιταει μες τα ματια.ακουμε ραδιακι και του τραγουδαω!!!!!!λιωνω οταν μου χαμογελαει!!!!!θελω κι αλλο παιδακι χαχαχα!!!!!η μπεμπα κοιμαται οπου ναναι θα ξυπνησει και αυτη.εχει κουρνιασει στη γωνια της κουνιας σα γατακι κατω απο την κουβερτουλα.πιπιιιιιιλαααααα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

εμεις ειπα?θα τον παρουμε με ποντους απο καρτα της κικο.σιγα αμα στο χαριζουν χαζος εισαι?

οπως και του χρονου βαρκελωνη με ποντους στην eagean.

νομιζω βρηκα που να παμε διακοπες.τον ψηνω

ειχα παει παλια σε συνεδριο αργεντινικου τανγκο στην σιθωνια χαλκιδικης στο gerakina beach.διπλα στη θαλασσα μες το πρασινο, ουτε φορτωμα ξεφορτωμα και εχει ριξει τιμες απιστευτα.με ημιδιατροφη βγαινει πακετο 7 μερες απο 450 εως 650 ολα μεσα συνολικα.καιαναλογα αν θες στο κυριως κτηριο η στα πανγκαλοους.

τα πανκγαλοους μερικα ειναι ακριβως διπλα στην παραλια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

α ωραία να μας έρθετε θα πάρω το μπέμπη και θα ρθω να σας βρω :)

τα κακά σας εσάς αλλάξαν με τα φρούτα;

ναι πιο πυχτα και ο μπεμπης τα κανει καθε μιαμιση μερα.αλλα κανει για ολο το ντουνια.φαγαμε μπανανα σημερα.βασικα ο ζαβολιαρης ο μπαμπας χτες ετρωγε μπροστα στο μπεμπη και φωναζε και χτυπιοταν του δωσαμε ενα κομματι και πιπιλαγε σαν τρελλος.σημερα το φαγαμε πουρε φυσικα και να πω την αληθεια εφαγε σχεδον πανω απο μιση μπανανα μονος.η μπεμπα δεν εδειξε τον ιδιο ζηλο περιεργο ε?

εκανα να απομακρυνθω με το μπωλ και ο μπεμπης φωναζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μιλαμε για τρελλη λιγουρα.

κοριτσια φευγω να ετοιμαστουμε γιατι θα παω σε ποδιατρο γιατι εχω παθει ζημια με το νυχι στο ποδι, βγαζει αιμα κιεχει πληγη εδω και δυομιση μηνες.αουτς ελπιζω να μη μου κοψουν το δαχτυλο οπως λεει ο αντρας μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...