Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xaxaxaxa!!! Ζηλέψτεεεεεεε!!!! Περάσαμε τέλειαααααααα!!!!!! Εννοείτε ελίτα τις επόμενες μέρες καφεδάαααακι!!!!!!!!!! Καλά η μικρή το κατά ευχαριστήθηκε!!!! Βολεύει πολύ εκεί γιατί έχει σκιά, ησυχία και κούνιες για να απασχολείται η μικρή και είναι και κοντά σε εσένα για να μην ταλαιπωρείσαι με τα μικρά!!! Αλλά θα πάμε και αλλού εννοείται!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Xaxaxaxa!!! Ζηλέψτεεεεεεε!!!! Περάσαμε τέλειαααααααα!!!!!! Εννοείτε ελίτα τις επόμενες μέρες καφεδάαααακι!!!!!!!!!! Καλά η μικρή το κατά ευχαριστήθηκε!!!! Βολεύει πολύ εκεί γιατί έχει σκιά, ησυχία και κούνιες για να απασχολείται η μικρή και είναι και κοντά σε εσένα για να μην ταλαιπωρείσαι με τα μικρά!!! Αλλά θα πάμε και αλλού εννοείται!!!!!!!!

πολυ το χαρηκανε κι εμενα.φανηκε αλλωστε.κοριτσια και οποια αλλη ειναι εδω κοντα κοπιαστε.ινκα μας εφυγες!!!!!!!κατερινα?

παρος ξεχασα, το εχεις το τηλ εκεινης που μουπες για τα νυχια?αν τοχεις στειλε ενα πμ.

παω να μαζεψω καμοια κουτα.λιγα εμειναν, η μπεμπα αραξε, ο μπεμπης παιζει στην κουνια του!!!!ο μικρος σου καλα το καλυτερο παιδι κιχ δε βγαζει το πουλακι μου πολυ βολικο μωρακι!!!!!πτου πτουσκορδακια.γιατι μια φορα ετσι λεγαν και για τα δικα μου και μετα μας εφαγαν στη γκρινια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια ευχαριστώ ,αλλα δεν κάθεται μόνη της πολύ!!!Συνέχεια πέφτει μια δεξια ,μια αριστερα αλλα πιάνει το δίχτυ και παλεύει να σηκωθεί πάλι...εχει πολύ γέλιο!!

Ελίτα τέλεια φωτο !!!!Καλα γιατι τους δίνετε γλυκοπατάτα δεν ξέρω τίποτα για αυτη κανει καλό;

Ιωαννα ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα και να τη γλιτώσεις ,αυτο σου έλειπε τώρα!!

Εμένα με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία και τσακίζω μια ιον αμυγδάλου......πάει η δίαιτα !

Και μόνο που κάθεται έστω και για λίγο είναι σπουδαίο επίτευγμα. Θα την κυνηγάς.....

Εμείς ούτε καν τα πόδια μας δεν έχουμε ανακαλύψει. Εδώ χαιρόμαστε που μπορεί να γυρνάει μπρούμυτα..... Τα κορίτσια μεγαλώνουν γρηγορότερα τελικά.:tongue::tongue: Φτου φτου....

καλημέρα σας

καλέ ποια μέση;; εμείς το κεφάλι μας μόλις στηρίξαμε :)

βέβαια κωλοτούμπες κάνουμε εδώ και καιρό και τα πόδια μας τα ανακαλύψαμε αλλά το κεφάλι μας πέφτει βαρύ φαίνεται

σήμερα έχουμε δουλειές downtown ευτυχώς δεν έχει ζέστη

καλέ η καρδούλα που είναι;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..

Το βράδυ έβαλα πάλι 38 και ήπια ένα πονσταν και ίδρωνα και ξαναίδρωνα..ουφ!Τώρα το πρωί έχω δέκατα, δλδ μέχρι 37,4..είμαι σίγουρη πως είναι από κούραση, γι αυτό σήμερα δεν κάνω τίποτα. Περιμένω να κοιμηθεί η μπομπού και θα την πέσω και εγώ...αλλά αυτή έχει κουβέντα και δεν την βλέπω να κοιμάται σύντομα!Χαχαχαα..

Θυμάμαι ότι ο Νικόλας κάθισε στις 20 Ιανουαρίου 2009, δλδ 6 μηνών και κάτι. Το θυμάμαι γιατί είναι η επέτειος του γάμου μας. Επίσης συνειδητοποίησα ότι τον έβαζα από Νοέμβριο και καθόταν στο καθισματάκι και στο ριλάξ στην όρθια θέση..η μπέμπα πάντως, δεν κάθεται φυσικά, δεν μπορεί από μπρούμυτα να ξαναπάει ανάσκελα και..κατα τα άλλα είνα γλύκα!:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και ομορφα μπεμπακια...

Μου φαινεται πως τα κοριτσια ειναι λιγο πιο προχωρημενα κινητικα συνηθως. Και εμεις κανουμε απιστευτες τουμπες μπρουμητα ανασκελα, προσπαθουμε να "μπουσουλησουμε" αλλα μετακινουμαστε μονο με την οπισθεν, αρχισαμε να ψιλοκαθομαστε (βεβαια γερνουμε δεξια κι αριστερα....) και εννοειται πως ο στοχος μας ειναι να σηκωθουμε ορθιες!!!! Και ολα αυτα γιατι βλεπουμε τα αδελφακια μας να αλωνιζουν και ζηλευουμε τρελλα!!!!!!

Καλημερα και απο εμας....

Εμεις ακομα τουμπες δεν κανουμε αλλα συνεχεια γυριζουμε μπρουμυτα, ακομα και στον υπνο μας....

Συννεφιασε παλι βρε γμτ... ελπιζω τουλαχιστον οταν παμε διακοπες να ειναι καλος ο καιρος και να μην ειναι τετοια μουντα γιατι θα πηδηχτω απο το παρθυρο!!

mYQbp2.png

Kαλησπέρα φιλεναδίτσες μου!!!!

Λοιπον ξεκίνησα να φτιάχνω τα cupcakes για τα μαρτυρικά!!!!!!!

Γίνονται σε 2 λεπτά!!! Πως σας φαίνονται????

IMGP0617.jpg

Ινκα πήγαμε σε μια πλατεία με παιδική χαρά κοντά στο σπίτι της Elitas!!!

Ioanna perastikaaaaaaa!!!!!

Λοιπόν με αυτά θα φτιάξω τα μαρτυρικά της βαπτισης!!!!!!! Θα βάλω κορδελίτσα, σταυρουδάκι&χαντρούλες!!!! Κλεμμένη η ιδέα απο εδώ, http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=299 όπου πουλάνε το κομμάτι 2ευρώ οπότε για 150 άτομα 300ευρώ για τα μαρτυρικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό ε?????????? Πήγα και πήρα τις πλαστελίνες 34 ευρώ οπου βλέπω να περισσεύουν κιόλας και την άλλη εβδομάδα θα πάω Αθήνα να πάρω τα υπόλοιπα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...