Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου Καλημπέραααααααα!!!!!!

Καλέ τι κούκλα είναι αυτή??????????

Καλέ κάθετε απο τώρα??????????????????

Εμένα πριν καμιά 10αριά μέρες κατάφερε να γυρίσει απο μπρούμυτα-ανάσκελα και το ανάποδο!!!!! Αντρες σου λέει μετά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα καλε εμεις δεν τα κανουμε αυτα!

ααα μια κοπελάρα!!!

Λοιπον φαγαμε την κρεμα μας και τρελαθηκαμε!Ανοιγαν το στομα και περιμεναν!

Λοιπον στα imaginarium ο ατμομαγειρας beaba δεν υπάρχει.Εχει ελληψη και δεν ξερουν και για ποσο.Ακους Σοφία????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

kalispera koritsia!!!!

irthe to gazon!!!!!

kale silvi ti kouklaraaaaaaaaaaaaa einai ayti!!!!kai kathete!!!!!!emis akoma ...pianoume ta podia mas kai simera girisame broumita 1h mera!!!!!xaxxaxaxaaaaxa!!!!stin kounia omos kanei ton dihti tou rologiou..afou tin nyxta fovame mesa sta skotadi oti tha tin paro agalia anapoda!!!!

natasa to ihe kathisterisei to emvolio logo tou kriologimatos???

emis emvolio avrio!!!!

inka

AW3sp2.png

elitaaaaaaaaaaaa!!!xaxaxxaxaxa den yparhei !!!!!ti troei kai ine idio hroma me to kareklaki???ehei ginei kai adraki e?psihaki mou!!!!!

..kale trote kai glikopatates????

to kserete oti yparhei i baby -diatrofi kai einai poly gnosti sto hollywood!!!!tin kanoune gia mia evdomada kai ine ta panta alesmena!!!proi gala meta frouta alesmena to mesimeri soupa to apogevma giaourti kai to vradi kreataki me karotakia kai kolokithakia...ola alesmena kai nerovrasta...3 kila tin evdomada!!!!!xaxaxaxaxxaxxa!!!!

...ego perimeno periodo kai eho katavrohthisei ..ta pantaaaaaa!!!!!!leme!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Inka δεν κανει εμβολια ο δικος μας οταν ειναι αρρωστα, μην σηκωσουν κανα πυρετο καμια επιπλεον γκρινια και τρεχουμε....

Καλα για τα παιδακια σας δεν εχω λογια, το ενα καλυτερο από το αλλο.....

Αυριο γιορταζει ο αντρας μου. Δεν ξερω τι κοσμο μπορει να εχουμε, πειραζει που βαριεμαι να μαγειρεψω. Και τα delivery πως θα ζησουνε?

Το ΣΚ παμε στο χωριο που βαφτιζουμε τον ανιψουλι. Και θα αφησω τη μικρη κατω, θα γυρισουμε με το μπεμπη, θα δουλεψουμε αλλες δυο βδομαδες (θα τον κραταει η πεθερα ελπιζω!!!) και μετα διακοπες. Ανυπονονω!!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Θεάαααααααααααααα η κοράκλα σου Σιλβή!!!!Φτού, φτού, φτού!

Ελίτα, ο γιός σου είναι όλα τα λεφτά!!Αχ κουκλάκι ζωγραφιστό!!

Κορίτσια, σήμερα δεν έιμαι πολύ καλά γενικά, χθές με ξενέρωσε και η αδερφή μου με κάτι βλακείες που μου έλεγε, σήμερα πήρα την μικρή να πάμε για ψώνια και με χτύπησε ο ήλιος, γυρίσαμε το μεσημέρι και ήμουν κομμάτια..μη φανταστείτε μακριά, εδώ στην αγορά μας..

Και το απόγευμα έκανα πυρετό, 37,8, ελπίζω να μην κόλλησα τίποτα..βασικά, νιώθω μια εξάντληση και μια κούραση συνεχής..πότε θα μπορέσω λίγο να ανασάνω δεν ξέρω..

Θα τα πούμε..!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια ευχαριστώ ,αλλα δεν κάθεται μόνη της πολύ!!!Συνέχεια πέφτει μια δεξια ,μια αριστερα αλλα πιάνει το δίχτυ και παλεύει να σηκωθεί πάλι...εχει πολύ γέλιο!!

Ελίτα τέλεια φωτο !!!!Καλα γιατι τους δίνετε γλυκοπατάτα δεν ξέρω τίποτα για αυτη κανει καλό;

Ιωαννα ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα και να τη γλιτώσεις ,αυτο σου έλειπε τώρα!!

Εμένα με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία και τσακίζω μια ιον αμυγδάλου......πάει η δίαιτα !

mz6Up2.png

Κορίτσια ευχαριστώ ,αλλα δεν κάθεται μόνη της πολύ!!!Συνέχεια πέφτει μια δεξια ,μια αριστερα αλλα πιάνει το δίχτυ και παλεύει να σηκωθεί πάλι...εχει πολύ γέλιο!!

Ελίτα τέλεια φωτο !!!!Καλα γιατι τους δίνετε γλυκοπατάτα δεν ξέρω τίποτα για αυτη κανει καλό;

Ιωαννα ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα και να τη γλιτώσεις ,αυτο σου έλειπε τώρα!!

Εμένα με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία και τσακίζω μια ιον αμυγδάλου......πάει η δίαιτα !

Geia saw επανειλθαμε.γλυκοπατατα- ιδανικη για μωρα γιατι ειναι γλυκια, πλουσια σε β-καροτινη, β12, σιδηρο, bitaminh D και νερο.τους αρεσει γιατι γλυκιζει.εδω στην ελλαδα δεν τη συνηθιζουμε αλλα στο εξωτερικο την τρωνε πολυ.αυτα.

γενικα ξεφευγουμε λιγο απο τα κλασσικα αχλαδι, μηλο, μπανανα να υπαρχει ποικιλια!!!!!

συναντηθηκαμε με τη Παρος.περασαμε τελεια.η μικρη σου μια γλυκα τρομερο κοριτσακι!!!!!καλα ε μολις μπηκα σπιτι κλαιγαν μαλλον στεναχωρεθηκαν που φυγαμε χχα!!!!!

κοριτσια πηγα να δωσω γλυκοπατατ στη μπεμπα γιατι ο μπεμπης ειχε φαει και ο μπεμπης φωναζε και χτυπιοταν και μολις πλησιαζα κουταλι ανοιγε στομα και κοπανιοταν.φοβερο.εφαγε πολυ και λεω μηπως δεν κανει τοσο.με το ζορι σταματησε.τον εκοψα και γκρινιαζε γιατι τουχα δωσει το μεσημερι.

μα τετοιο ερωτα??

Paros opote θες χτυπα τηλεφωνο.εδω ειμαι και παμε και αλλου, αν και φαινεται της ερεσε πολυ της μικρης.τωρα εχει γεμισει απο κατω πολλα παιδακια τα ακουω απο εδω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...