Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα που ειστε ολες τωρα που εχω ορεξη για κουβεντουλα ε?

Ελιτακι πεθενω για τα μωρα σου ειναι για πολλες τσιμπιες!

Ιωαννακι η νυφη μου ειναι και πολυ τσαχπινα αχ θα πρεπει να την προσεχουμε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπηκα να σας διαβασω αλλα τελικα οπως φαινεται σας ειχε πιασει τρελη παρλα και μεχρι να σας διαβασω νυσταξα...

παω για νανι και τα λεμε το πρωι...

καληνυχτα μανουλες και μπεμπακια!!

mYQbp2.png

παλι τελευταια θα κλεισω.αργησε ο μπαμπας αλλα πηγαμε στα βιολογικα πηρα γλυκοπατατουλες που μολις μαγειρεψα για αυριο.τα μοιραζω σε μεριδουλες παγοθηκες τα βαζω καταψυξη και μετα εχω ολοφρεσκα πουρεδακια.μετα βγαζω οσα θελω ενα ή δυο κυβακια τη φορα για το καθε μπεμπακι, ξεπαγωνω και ετοιμο.αυτο το κανω και οταν περισσευει.παντως επειδη τα μαγειρευω αμεσως κρατανε ζωντανο χρωματακι και δε μαυριζει ειδικα το μηλαρακι με ενα ξυλακι κανελα και το αχλαδι με δυο κοκκακια φυσικη βανιλια.αυτα τα ξυλαρακια τα καφε.

παρος αυριο ειμαι ελευθερη.το μεσημερακι η και πιο μετα θασαι εδω?πες μου ποτε θες και που.

α ξεχασα που λετε ηρθε ο συζυγος και μας πηγε στα βιολογικα και τελικα μετα κατηφορισαμε στην πεντελης και ενω δεν τοχαμε προγραμματισει κατσαμε στο beer academy.τα μωρα ηταν αψογα μονο λιγη αγκαλιτσα ηθελαν και τα ταισα μια φορα.ηπιαμε μπυριτσα εγω χωρις αλκοολ και κταυχαριστηθηκαμε και ο μπαμπας τους εκανεε παιχνιδια και ξεκαρδιζοντουσαν. φευγοντας μας λεει μια παρεα τι τους εχετε κανει και ειναι τοσο ησυχα μωρα?καλε φτηστε τα.τι ησυχα μωρακια ειναι αυτα?τους ειπαμε πως το κανουν για να τα βλεπει ο κοσμος και να θελει να κανει κι αυτος παιδακια χαχα!!!!!!που να ξεραν χαχα!!!!!παντως η αληθεια ειναι οταν ειμαστε βολτα ειναι αγγελουδια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!

Τι μου κάνετε?Καλε κοιμαστε ακόμα?

Λοιπον σημερα αποφασισα οτι ξεκιναμε κρεμα!Εχω δειγματα υποαλλεργικής nutricia ρυζαλευρο βανιλια.Θα δοκιμασω στις 12 και θα σας πω τα αποτελεσματα.Ή μαλλον καλύτερα θα σας τα δείξω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερούδια μανούλες και μπεμπάκια!!!

Δεν σας προλαβαίνω....

Ίνκα, τέλειο το στεγνωτήρι σας!!

Mummy, ελπίζω να περάσατε ωραία χθες!!

Πάρος, πολύ ωραία ιδέα για τις μπομπο με το μονόγραμμα!!!

Ελίτα, τα μωρά σου είναι θείκα!!!! Πράγματι δείγματα για να ζηλεύει ο κόσμος και να κάνει παιδιά!! Χαχα!!

Cate, παρκοκρέβατο αγόρασα της chicco το lullaby (95 ή 100ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς) και είμαι πολύ ευχαριστημένη... Φαντάσου οτι ακόμα έχουμε στην αδερφή μου των ανηψιών μου (6 χρόνια) για καβάντζα όταν πάμε εκεί, και δεν έχει πάθει τίποτα... Απλώς αγορασα κι ενα έξτρα στρώμα (greco strom) επειδή την βάζω να κάθεται πολλές ώρες μέσα για να είναι πιο άνετα.... και μάλλον θα πάρω κι ένα σπαστό επιπλέον (περίπου 60ευρώ) για τις διακοπές...

Αύριο έχουμε εμβόλιο!! Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα... Μέχρι στιγμής το πάμε καλά...

Αυτά προς το παρόν! Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Λιτσακι μου ξεχασα παρα πολυ ωραια η μπομπονιερα!Και η τιμη ακόμα πιο ωραια!!

Δεν είναι εποχές για σπατάλες...

Προπάθησα να βρω κάτι που να καλύπτει όσο γίνεται την αισθητική μου και να μην είναι ακριβο. Όπου και να ρώτησα κάτω απο 3ευρώ το τεμάχιο δεν βρήκα σε κάτι αντίστοιχο....

Επιπλέον, οι συγκεκριμένες θα ειναι φτιαγμένες και με πολύ αγάπη!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalimera koritssia!!!!!

to stegnotiri den mou irthe...epese kato o courier...e me tetia vrohi xtes!!!!..i foufou mou ksipnise stis 7 efage kai meta kimithike kai epeze moni tis mehri tora...ti orea!!!!

parko den eho parei....mou ihane kanei doro ena spasto kai to eho sto loutraki gia na kimate...tha tin do an tha pezei eki ....

genika tis eho ola ta pehnidia pleon sto domatio tis eho ftaksei ena horo pou einai eki to gimnastirio i kouna kai se ena kouti ta arkoudia tis.kai ksaplono ki ego kato kai pezoume mazi i kai moni tis ...otan tin perno sto saloni pernoume mono ena pehnidaki...leo oso boro na to kratiso etsi..den mou eresoun ta polla pehnidia kai parka sto saloni...

etsi ki alios ego oli mera periferome sto spiti den kathome sto saloni mono..kai den vlepo tileorasi mehri tis 5:00.

i foufou einai kalittera!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και μωράκια!!!!Τι κάνετε;;Εμείς ζηλεύοθμε θέλουμε να φάμε φρούτα και κρέμα...........μας είχε πει οτι θα μας έδινε φρούτο αυτο το μήνα για να δούμε αυριο έχουμε ραντεβού το απόγευμα.

Κορίτσια από πάρκο εγώ είχα ενα μεγάλο του αδερφού μου με δίχτυ που είναι γύρω γύρω και την έχω ολη μέρα εκει και παίζει γιατι που αλλού να την βάλω όπου και να την βάλω στροβιλλίζεται σαν τον τυφώνα μεχρι να πέσει οπότε το πάρκο με έσωσε......

Η μαμα μου της πήρε από την ταπερ ενα πιατάκι με βεντούζα και κουταλάκι και έχει πολυ΄πλάκα.Εγω πήγα και αγόρασα χθες τα babylino που είχαν προσφορά και τα δοκιμάζω,μια χαρά μου φαίνονται πάντως μεχρι τώρα.

Επίσης ξέχασα να σας πω για να μην τρώει όλη μερα τα πόδια της ,της έβαλα κάλτσες να μην βγαίνουν πολύ εύκολα και πάω στην κουζίνα και ακούω ένα μουγκρητό μετα από λιγο και είχε βάλει την κάλτσα μεσα στο στόμα και είχε μπουκώσει τα παιξα από τον φόβο μου και την άφησα ετσι να τρώει τα ποδια της τι να κάνω από το να πνιγει!!!!

mz6Up2.png

Καλημερα κουκλες. Εμεις ευτυχως ειμαστε καλυτερα. Ειχαμε παει χτες στο γιατρο, τα ακροαστικα φυγανε, ειμαστε καθαροι, εχουμε βεβαια ενα βηχαλακι, αλλα τα δυσκολα περασαν. Καναμε και εμβολιο. Από τον αλλο μηνα κρεμες.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...