Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ki ego eho trapezoma to vradi....varieme ...alla otan tha erthoun tha goustaro!!!!!

http://www.gymboree.gr

to kserete ayto? tha pao tin triti gia dorean mathima yoga me tin foufou !!!!!

Ινκα τέλειο!!! Δεν το έχω ξανακούσει!!! Να μας πείς πως είναι!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ινκα τέλειο!!! Δεν το έχω ξανακούσει!!! Να μας πείς πως είναι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Παρος pote erxesai prow ta edv.an exei kalo kairo kanonizoyme kafedaki?kapoy prosbasima gia diplo karotsi .κατα προτιμηση μετα τις 2 για να χουμε φαει,κοιμηθει κλπ

PN8Qp2.png

csXep2.png

i giatros mou ihe pei ston 6o..tora enoouse molis klisoume ton pemto i molis klisoume ton 6o ..tha ertheo methavrio ...

alla thelo na paro ayta tis holle ..an mou pei gia kremes na tis ta dikso ...borei na mi ta kserei...kaliterana to dei na to diavasei.

ego pou den thilazo pia boro na to ftiakso me gala ?i mono me nero?

paros ,tha sas po ....to fovame to baby swimming akoma (gia tis ourolimoksis)..kai meta tha ine himonas....isos kanei apo martio tou 11....na do kai ayto an den einai akrivo tha ine kali periptosi.

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Παρος pote erxesai prow ta edv.an exei kalo kairo kanonizoyme kafedaki?kapoy prosbasima gia diplo karotsi .κατα προτιμηση μετα τις 2 για να χουμε φαει,κοιμηθει κλπ

Πότε θέλεις ελίτα??? Σήμερα η μικρή έχει κολυμβητήριο 7:30-8:00 άυριο το πρωί έχω aqua aerobic στις 10:00-11:00 οπότε κάθε μέρα Μελίσσια έχει το πρόγραμμα!!! Όποτε και όπου θέλεις δεν έχω πρόβλημα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

mummycool τον Σεπτέμβρη που κλείνει τον 6ο θα μπορώ να την βάλω . Αλλα δεν ξέρω αν θα μπορεί να πάρει ο μπαμπάς μας άδεια και να βγούμε εκτός Αθηνών , γιατί εντός δεν θέλω .

Αυτο το μπιμπερό με το κουταλάκι που δίνεται τις κρέμες μοιάζει ωραίο . Αυριο θα πάω στα ΛΗΤΩ και θα το ψάξω .

ειμαι πολυ στεναχωρημενη και τσατισμενη.εδω και μια ωρα ο αντρας μου και καλα φτιαχνει τη φορολογικη στο κομπιουτερ του γραφειου και μου λεει.σε 5 τελειωνω σε 5 τελειωνω.εγω τον περιμενω γιατι θελω να παμε σουπερ μαρκετ και θελω κι εγω να βγω εξω βρε αδερφε και με παιζει κανονικα.γιατι δε μποερω να το κουνησω ρουπι με δυο μωρα.και εκνευριζομαι.ασε για να μην σχολιασω κατι που με τρωει τοσο καιρο που η πρωην εχει φορτωσει 2 βδομαδες τωρα τον πιτσιρικα στην πεθερα μου.κι αυτη τον πηρε και πηγαν ερετρια να κατσουν.φυσικα εγω δεν εχω καθολου βοηθεια απο κανεναν.εννοειτε πως τωρα δεν ειναι εδω να της στειλω και κανα ρουχο για σιδερωμα.επειτα μου λενε κι οι γονεις μου πως δεν ξερουν αν θα ερθουν γιατι ο πατερας μου εχει δουλειες και η μανα μου την εχει πεθανει η μεση της απο τις αλλαγες του καιρου.

καλα θα παρακαλανε ολοι τους να δουν τα εγγονια αλλα αν δεν τα παρω να παρω τα βουνα θα σου πω εγω.που τωρα στη μετακομιση, μονο ο αδερφος του αντρα μου ηρθε να βοηθησει και η αδερφη μου δυο μερες αλλα γενικα αν δεν την στριμωξω βαριεται γενικα.μου περασε κρικακια στις κουρτινες αλλα κι αυτες οχι ολες, ασε που τις τις σουρωνα εγω.της εδειξα να το κανει αλλα ασε και ο αντρας μου βριζει που δεν ερχεται κανεις δικος μου.αυτ σκεφτομαι και με καιει γενικα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πότε θέλεις ελίτα??? Σήμερα η μικρή έχει κολυμβητήριο 7:30-8:00 άυριο το πρωί έχω aqua aerobic στις 10:00-11:00 οπότε κάθε μέρα Μελίσσια έχει το πρόγραμμα!!! Όποτε και όπου θέλεις δεν έχω πρόβλημα!

παρος θα σου πω αυριο σιγουρα.γιατι δεν ξερω τι θα γινει αυριο με τη δουλεια του αντρα μου λογω απεργιας μηπως κανουμε καμοια δουλεια.δεν ειναι σιγουρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaaa manoules!!!!!!

cate,koukli o gios me poly sexy vlema e?

Ευχαριστώ ινκάκι, η φουφού όμως δεν πηγαίνει πίσω. Όλο σέξυ νάζι....

Ελίτα αυτά τα μάτια της μπουμπούς μας έχουν ξετρελάνει. Όποτε τη χαζεύει ο γιος μου στον υπολογιστή κολλάει....:tongue::tongue::tongue:

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε κρεμούλες. Άτιμες, με έχετε ξετρελάνει.

Αύριο θα πάω να δω για παρκοκρέβατο. Να το πάρουμε μαζί μας στην εξοχή, να το έχουμε και μετά. Καμιά καλή πρόταση, έχετε;

ναι αμε

αμα γραφει press to unlock να μην το πάρεις γιατί όσο και να press δεν unlock :tongue::tongue::tongue:, κοινώς το ανοίγεις και όταν δεν το χρειάζεσαι το πετάς

το δικό μου μάπα βγηκε ήταν δώρο

i1lzp2.png

Hello!!

Εγώ παρκοκρέββατο είχα πάρει ένα της Chicco από τα πιο οικονομικά, νομίζω 60-70 ευρώ. Δες στο Λητώ, και δες και μοδερκεαρ και πρεναταλ, έχουν καλά και οικονομικά νομίζω...

Τί κάνετε μανούλες?Σήμερα η μπέμπα με ξετρέλανε..όποτε και να την κοιτούσα μου έσκαγε χαμόγελο. Αφήστε που όταν την πέρνει άλλος αγκαλιά, ψάχνει να με βρεί και με το που με βλέπει..τσακ χαμόγελο!!Χαχαχα..

Σήμερα ξινίσαμε τα μούτρα μας στο μήλο, αύριο ελπίζω καλύτερα...μπορεί να της βάλω και λίγη βανίλια μαζί...

Αχ τί να κάνω τώρα που ο σύζυξ θα θέλει..περιπέτειες και εγώ δεν ε΄χω καμμία διάθεση λέμεεεεεεεεεεε..ζζζζζζζζζζζζζζ...ύπνος!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...