Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

inka όχι λέω ένα στα Μελίσσια, στο μεγάλο εμπορικό που είναι δίπλα απο το Lidl! http://www.bionews.gr/bionews/054/greenway.htm

Θύμισε μου, είχες ει για μια τέλεια παιδική χαρά, που ειναι??????

litsaki τέλειες οι μπομπο και τέλεια και η τιμή τους!!!!!!! Εγώ μιας και θα το κάνω 7/11 Λέω να τις φτιάξω τον Σεπτεμβριο που θα έχουν βγεί&τα καινούργια σχέδια ώστε να κλέψω ιδέες!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

inka όχι λέω ένα στα Μελίσσια, στο μεγάλο εμπορικό που είναι δίπλα απο το Lidl! http://www.bionews.gr/bionews/054/greenway.htm

Θύμισε μου, είχες ει για μια τέλεια παιδική χαρά, που ειναι??????

litsaki τέλειες οι μπομπο και τέλεια και η τιμή τους!!!!!!! Εγώ μιας και θα το κάνω 7/11 Λέω να τις φτιάξω τον Σεπτεμβριο που θα έχουν βγεί&τα καινούργια σχέδια ώστε να κλέψω ιδέες!!!!!!!

Κι εμείς 07/11 παντρευόμαστε-βαπτιζόμαστε αλλά ήθελα να αγοράσω οτι χρειάζομαι (εκτός απο τα κουφετα φυσικά) για να μην αγχώνομαι τελευταία στιγμή... θα έχω αρχίσει και δουλειά και δεν θα έχω πολύ χρόνο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Λοιπόν αρχικά πήρα τα ρυζάλευρο και κρέμα απο σιμιγδάλι της Holle το θέμα είναι, μπορώ να τα φτιάξω μόνο με νερό, γιατί το να βγάλω με θήλαστρο γάλα είναι αδύνατο.. Τι να κάνω???

Επίσης έχω μια φοβερή ιδέα, λοιπόν θα μου φτιάξουν απο plexiglasss ένα Λ σαν της φώτο αλλά με άλλη γραμματοσειρά http://www.handy.gr/index.php/el/2010-01-24-11-26-36 και μια παύλα - οπου με θα κρέμεται κάπως με κορδονάκι και όταν πέφτει πάνω το Λ θα το κάνει Α δηλαδή, Ανδρέας-Λουκάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το πλέξιγκλάς θα το κάνω μπρελόκ και κορδονάκια να κρέμονται και κουφετάκια!!!!!

Πως σας φαίνεται??????????????

katerina ,perasate super e?i oraia otan sinantiounte ta mikrakia!!!!kai tora me ta didima tha ehei kai i dikia sou parea!!!!pos tin idate tin nyfi entaksi????:)

paros ,iha pei gia dyo pepikes hares i mia dipla i piso apo to lidl alla rotisa kai mia fili pou menei sta melisia kai den tin iksere (o gios tis einai 2;5 eton)

alla mia ali pou einai super kai mou ehoun pei oloi oti einai foveri einai sto kefalari ..mi fantastis makria ...iha paaei egyos kai tin iha dei!!!!!mavromihali einai i odos..

to kairos einai aytos...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Φεβρουαρίου καλημέρα !!!

Οποτε εχω χρόνο μπαίνω και βλέπω νέα σας και βλέπω οτι μεγαλώσαν τα μπεμπάκια σας και τρώτε και κρεμούλες και ετοιμάζεστε και για βαφτίσεις !!! Εχω και εγω να κάνω γαμο-βάφτιση , αλλα που χρόνος για προετοιμασία . Απο Σεπτέμβρη θα ξεκινήσω και ας ελπίζουμε οτι θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα .

Φιλιά σε όλες και καλά μπάνια σε όσες ξεκινήσατε !!! (εσείς θα προλάβετε να βουτήξετε και τα μπεμπάκια το καλοκαίρι !!!)

Thank you mummy!!!!!! Η θεία μου έχει στο κέντρο μαγαζί με επιγραφές και τέτοια και θα πάω την άλλη εβδομάδα να βρούμε γραμματοσειρά και να φτιάξουμε μακέτα!!!!!!!

inka τέλειο το γκαζόν!!!!!!!!!!!

Eδώ γράφει τις προσφορές ημέρας! http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Διαφημίσεις

Λοιπόν του έδωσα της Holle την κρέμα με το σιμιγδάλι φτιαγμένη μόνο με νεράκι και ο μπούφος καταχάρηκε και την έφαγε... Καλά όχι όλη αλλά έφαγε αρκετή ο καημένος!!!

καλέ τι το λες το παιδί!!

αυτή με το σιμιγδάλι δεν την ξέρω είναι για τώρα; να πάρω;;

i1lzp2.png

γεια σου κλειώ

δε σε αφήνει ο γιατρός να τη βάλεις θάλασσα; ούτε αρχές σεπτέμβρη;;

ινκα μεγεια το γκαζόν!!!

περιμένω 2 συναδέλφισσες/ προισταμένες για φαγητό, κουράστηκα λίγο ρε γμτ αλλά δεν πειράζει

ο βεντούζας κάνει κούνια και κοιτάει τα ψάρια

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...