Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα ετοιμάσω στον υπολογιστή και καρτελάκια "Σας ευχαριστώ Αγγελική" για τις μπομπο της μικρής και "Σας ευχαριστούμε Σπύρος-Λίτσα" για τις δικες μας, και σκεφτομαι να τυπώσω φωτος της μικρής να της περάσω στα κορνιζάκια... τι λέτε?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Θα ετοιμάσω στον υπολογιστή και καρτελάκια "Σας ευχαριστώ Αγγελική" για τις μπομπο της μικρής και "Σας ευχαριστούμε Σπύρος-Λίτσα" για τις δικες μας, και σκεφτομαι να τυπώσω φωτος της μικρής να της περάσω στα κορνιζάκια... τι λέτε?

και ναι και όχι

μου αρέσει σαν ιδέα αλλά μάλλον οι μισοί θα τη βγάλουν να βάλουν δικιά τους και δε μου αρέσει γιατί θα την πετάξουν

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Λίτσα είναι πού ωραίες!!!!Γιατί δεν βάζεις το χαρτάκι με το "ευχαριστω..κλπ' μέσα στη κορνίζα?Δίκιο έχει η Σοφία θα τη πετάξουν την φωτο μετά..ή βάλε φωτό πεταλουδίτσας!

Νομίζω ότι αυτό που έχουν βάλει μέσα το προσκλητήριο είναι σαν πουγκί τετράγωνο, χωρίς κορδόνι πάνω..αλλιώς πώς να το έχουν φτιάξει?Με τούλι τετράγωνο? Και το διπλώνουν από πίσω?Η το κλείνουν με σιλικόνη?Κολλάει με σιλικόνη το τούλι?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Πάντως κορίτσια, σκεφτείτε μήπως έχετε κάποιον γνωστό που μπορεί να σας παραγγείλει χονδρική...εμένα η φίλη μου έχει μαγαζί με ρούχα και θα μου παραγγείλει κορδέλες- τα 5 ρολά κορδέλα 1 ευρώ- και κουφέτα..π.χ. του Χατζηγιαννάκη το γεμιστό το πολύχρωμο έχει 8,5 ευρώ το κιλό..

Μίλησα πριν με την αδερφή μου- η νονά μας- και της είπα να αποφασίσει αν μπορεί για Σεπτέμβρη, θα πρέπει να πάμε να ψάξουμε για βαφτιστικά, ο Αυγουστος είναι "κενός" σαν να μην υπάρχει και μετά τελειώνουν τα σχέδια και τα νούμερα..α΄ντε να δούμε!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalimeraaaaaaaaaaaa manoules!!!!!!

cate,koukli o gios me poly sexy vlema e?

paros ,ehei ena magazi me viologika apenanti apo ton vasilopoulo ayto les?stin pentelis?

elita,kalos irthes sta meri mas..himonas e?na pate kai sto ktima sigrou ,dipla einai kai ine omorfa gia voltoules me karotsia ,podilata kai skilakia...emis pigenoume sihna!!!!!mousaka akouo...kale pou prolavenete ?????

i foufou mou den ksanakane anagoges ...dihnei kalitera...alla 10 meres den ehei parei gramario...to psihaki mou...

poso prepei na pernoun apo ton 5o?

ego perimeno periodo kai eho nevrakia i foufou ehei alaksei tis ores tis kai me ksipnaei noris...akoma iligous eho alla kalitera apo prohtes...ma kourazei pou i foufou kimate sto domatio tis giati pleon sikonome tin nyhta eno prin sto likno ta ekana misokimismeni ...pipila kai tetia.

na ehoume oles mia omorfi meraaaaaaaaaaaaa!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημερα!!!!

μας τα χαλασε ο καιρος και δεν πηγαμε τελικα για μπανιο κριμα θα παμε απο Τεταρτη τωρα.. εχθες εριξε μια βροχη εδω απιστευτη αφου μπουμπουνιζε τοσο πολυ που ελεγα οτι θα ξυπνησει ο Αλκης και θα φοβηθει ευτυχως δεν ξυπνησε τελικα.Το μεσημερι που πηγαμε στο τραπεζι περασαμε τελεια , σας εχω πει οτι η πεθερα μου εχει 6 αδερφια και ολα εχουν απο 2-4 παιδια ,φανταστειτε ξαδερφια, οταν μαζευομαστε ολοι γινεται χαμος γυρω στα 60 ατομα την παρασταση βεβαια κλεβει η νεα γενια, τα 5 μικρα μας , απο 4 χρονων εως 5,5 μηνων το πιο μικρο ειναι η μπουμπου μου και περιμενουμε και διδυμακια τον Αυγουστο!!! Τα μικρα δεν σταματησαν να χορευουν μαζι ξεφαντωσαν!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...