Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

5 σεπτεμβρίου είναι και η επέτειος του γάμου μας και δεν ήθελα πολύ αλλά τότε βολεύει το νονο μας

κι εδώ μούντα σήμερα

καρδούλα κάτι έλεγες για λίστα για τις βαφτίσεις; άντε καλέ κλείσε ημερομηνία και οργάνωσέ μας

παρεπιπτόντως εμείς ακόμα σε όνομα δεν καταλήξαμε, βέβαια μου παραχώρησε το όνομα και λέω να βγάλω αυτό που ήθελα εξαρχής το Μαριος αλλά δεν το ανακοινώσαμε ακόμα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααα...

Σήμερα κοιμηθήκαμε μέχρι τις 6 παρά!!Φοβερό..!!Μπράβο μας!

Συμπεθέρα, πώς θα βλέπεις τη μπουμπού αν δεν βάζω φωτό καλέε??

Σοφία, πολύ ωραίο θέμα!!Και εγώ θέλω να τα φτιάξω μόνη μου, πιστεύω θα μου έρθει ποιό οικονομικά..μπομπονιέραλέω να κάνω αυτή

Στου Νικόλα είχα κάνει διχρωμία κόκκινο-γαλάζιο, αλλά εδώ λέω να το κάνω παιδικό παρτυ εντελώς και να βάλω φούξια-πράσινο-κίτρινο-μπλέ

Πώς σας φάινεται?

Για προσκλητήριο λέω έτσι, αλλά στα δικά μας χρώματα

post-13075-14825440326005_thumb.jpg

post-13075-14825440326378_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αυτό το τούλι στην πρόσκληση είναι φάκελος ή το τυλίγουμε εμείς?Ναταλία για πες εσύ που ασχολείσαι :D

η μπομπονιέρα είναι φοβερή, τώρα για το τούλι δεν είμαι σίγουρη ακόμα ψάχνω μήπως σου βρω έτοιμα

δες εδώ για κουφέτα έχει καλές τιμές

http://www.mpomponieracenter.gr/Προϊόντα/Κουφέτα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/toylia/580-toyli-rolo-fardos-38ek-mhkos-23m.html

δες μήπως σε βολέψει το ρολό γιατί αν πάρεις με το μέτρο είναι μανίκι να το κόψεις συνεχ΄'ιζω να ψάχνω για πουγγάκια

μόνο οργάντζα βρίσκω και δε μου αρέσει για αυτό που το θέλεις

είχες βάλει φώτος από τη βάφτιση του νικόλα, πολύ ωραίο στολισμό είχες θυμάμαι

i1lzp2.png

Ιωάννα πραγματικά τέλεια και τα δυο!!!!!

Η μπομπο ειδικά είναι φανταστική!!!!!!!!! Και πανεύκολα μπορείς να την φτιάξεις!!!!!!! Απο οτι βλέπω είναι πουγκί, και επάνω το έχουν κλείσει με κορδέλα!

Μαμμυ η βάπτιση πλησιάζει εεεεε? Αν σκεφτείς οτι ο Αυγουστος είναι νεκρός μήνας!

Το Μάριος δεν με τρελαίνει σαν όνομα, ίσως επειδή το έχω συνδυάσει με τον απο κάτω που είναι χοντρός και τον φωνάζω super Mario!!!!! xaxaxaxa! Κανένα αρχαιοελληνικό δεν θα σου άρεσε?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

η μπομπονιέρα είναι φοβερή, τώρα για το τούλι δεν είμαι σίγουρη ακόμα ψάχνω μήπως σου βρω έτοιμα

δες εδώ για κουφέτα έχει καλές τιμές

http://www.mpomponieracenter.gr/Προϊόντα/Κουφέτα

Κάτω στην Αθήνα που έχει τα μαγαζιά χονδρική κόβουν το τούλι σε ότι μέγεθος θέλεις, εμένα μου τα είχαν κόψει 10χ10 για να τυλίξω τα κουφέτα ένα-ένα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ιωάννα πραγματικά τέλεια και τα δυο!!!!!

Η μπομπο ειδικά είναι φανταστική!!!!!!!!! Και πανεύκολα μπορείς να την φτιάξεις!!!!!!! Απο οτι βλέπω είναι πουγκί, και επάνω το έχουν κλείσει με κορδέλα!

Μαμμυ η βάπτιση πλησιάζει εεεεε? Αν σκεφτείς οτι ο Αυγουστος είναι νεκρός μήνας!

Το Μάριος δεν με τρελαίνει σαν όνομα, ίσως επειδή το έχω συνδυάσει με τον απο κάτω που είναι χοντρός και τον φωνάζω super Mario!!!!! xaxaxaxa! Κανένα αρχαιοελληνικό δεν θα σου άρεσε?

χα χα χα δε συμφωνούμε στα ονόματα Ναταλία, εμένα με τρελαίνει το Λουκάς!!!

i1lzp2.png

Κάτω στην Αθήνα που έχει τα μαγαζιά χονδρική κόβουν το τούλι σε ότι μέγεθος θέλεις, εμένα μου τα είχαν κόψει 10χ10 για να τυλίξω τα κουφέτα ένα-ένα!

ναι απλά με το ρολό θα έχει ένα παραλληλόγραμμο και έτσι η κάτω πλευρά θα είναι ενωμένη και δε θα πέφτει το προσκλητήριο δεν ξέρω το γραψα καλά

έχει κι εδώ

http://123-mpomponieres.gr/c.Toylia-Organtines.53371.html

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Μπομπονιέρες θα φτιάξω κι εγώ μονη μου!!

Πώς βάζω΄φώτο για να σας της δείξω (είμαι άσχετη τελικά)?

πατάς τον συνδετήρα επιλέγεις με το browse και μετά πατάς ανέβασμα

ο συνδετήρας είναι δίπλα στη φατσούλα όταν πατάς απάντηση

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...