Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα πλέον από τότε που γυρνάει κοιμάται και μπρούμυτα...πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα, πλέον είναι σε καλή ηλικία για να το κάνουν..

Διάβαζα σε ένα άρθρο στο περιοδικό παρεντς για το πώς θα ήταν καλό να κοιμίζουμε τα μωρά και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν πρέπει να συνδέουν τον ύπνο με μια άλλη πράξη π.χ. τάισμα. Πρέπει να πηγαίνουν στο κρεββάτι ξύπνια. Αλλιώς μεγαλώνοντας θα κάνουν την σύνδεση αυτή ,εξάρτηση..καλά , ότι πρέπει να τηρούμε ρουτίνα αλλά και ότι δεν πρέπει λέει να τα εμποδίζουμε να κοιμηθούν όταν θέλουν, γιατί αλλιώς είναι εκνευρισμένα. έλεγε βέβαια και το κουφό να πηγαίνουν για βραδυνό ύπνο στις 7:30 :roll: οκ, αν γίνει αυτό η δικιά μου θα ξυπνήσει στις 12 στανταρ..

ioanna emena to xeimwna koimotan stis 7 kai twra koimate 8.30 - 9 kai mia xara koimate exei meres pou ksipnaei kai stis 7-8 to proi xwris na ksipnisi to vradi. nomizw einai pws tha to matheis to mwro alla egw akolouthisa auto pou leei to parents. ton afinw na kanei opws niothi. kai siga siga monos tou mou allazei tis wres kai to paei pio arga. etsi den exoume oute gkrinies oute klamata:)

τα κακά μας μια χαρά σήμερα τι λέτε να κάνω; να τον πάω για εξετάσεις; να κόψω τα αγελαδινά; να μην κάνω τίποτα;

mummy egw tha sou prwtina na kaneis mia eksetasi to ventouza sou na exeis isixo to kefali sou.

xaxa paros theos o gios sou. nomizw oti tou arese poly xaxaxaxa.

emeis koritsia den trwme frouta akoma mono rizaleuro vanilia kai peinoume xymous mhlo kai axladi. kai emas ta kaka mas exoun ginei kapws pikta kai mas edwse auto http://www.humana.com.cy/products/hu.thera.html to milksugar kai tou ftiaxnw glikanisw kai sta 100 ml vazw 1 koutalaki tou glykou. ton voithise arketa giati kapws arxise na zorizete me to xesimo.

Βρε συμπεθερα μην βαζεις φωτογραφίες της νυφης μου γιατι ειναι ενα κουκλί και θα προσπαθησουν να μας χαλάσουν το προξενιο!

Το Λαγονήσι τελειο!!Αν και ο καιρός μου τα εκανε μουσκεμα και θαλασσα ακομα δεν πηγα.Αντε να δουμε αυριο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τεζα και σημερα κι εγω και τα μωρα.πηγαμε και μια βολτα εδω κοντα αλλα αγκαλια με το μπαμπα.μυρισαμε πρασινο, και χαζεψαμε τον κοσμο.ψυχρουλα ομως γιαυτο φορεσαμε ζακετακια.

Λοιπον σημερα εκανα τον πρωτο μου επιτυχημενο μουσακα.ο αντρας μου τρελλαθηκε, εγλυφε και το πιατο.μονο που πανω στη φουρια και στον πανικο με την τακτοποιηση χτες δεν πηραμε κιμα ενω ειχα ψωνισει ολα ταλλα.κι ενω ταχα ψησει τα λαχανικα, πατατες, μελιταζνες λευκοσαρκες και κολοκυθακια.λεω κιμα που κιμαςε?κοιταω καταψυξη τιποτα γιοκ.τι κανουμε?βλεπω στην ακρη στον καταψυκτη κατι κεφτεδακια του ΙΚΕΑ αν ταχει παρει το ματι σας?ταχαμε παρει για φασεις που δεν εχουμε τι να φαμε και θελουμε κατι γρηγορο.

εβγαλα λοιπον καμοια 20αρια κεφτεδακια τα ξεπαγωσα και τα ψιλοεκοψα στο μουλτι.επειτα εβαλα λαδακι, ντοματουλα, λιγο βασιλικο, δαφνη πιπερακι και πηρε μια βραση.και βουαλα ετοιμος ο κιμας.τι να εκανα βρε κοριτσια χαχα.πολυμηχανη οπως παντα πολυ γελιο ομως γιατι ο αντρας μου με κοροιδευε αλλα οταν εφαγε μου λεει τελειος ο κιμας!!!!καπως πρεπει να ονομασω τη συνταγη!!!!!!ο ξεχασιαρικος μουσακας!!!!!!!!α και εβαλα κατι ακομα για νοστιμια μετα απο τις μελιτζανες πριν να στρωσω μπεσαμελ εβαλα μια στρωση αρακα.ηταν τελειος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παρος αφασία ο γίοκας σου!!!!!Τέλειος ειναι!!

Και περιττό να σου πω οτι ειστε ίδιοι!!

α κι εμεις σημερα φαγαμε μηλαρακι και ξετρελαθηκαν πιο πολυ απο το αχλαδι.αλλα αυτη την εκφραση την εχω δει χαχα συνεχεια ειτε στο μπεμπη ειτε στη μπεμπα!!!!!!!!ασε που τρωει και η σαλιαρα και τα χερια. τα χερουλια του καθισματος, μαλλια, μαγουλα χαχα, χαμος πολυ πασαλιμα.

φιλεναδα θα διαφωνισσω νομιζω ειναι ολοιδιος ο μπαμπας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

μουσακας ε?μιαμ μιαμ!!Περίσσεψε καθολου να ερθω καμια βολτίτσα?χιχι

Την τελευταια εβδομαδα η διαιτα πηγε περίπατο και επειδη απο αυριο ξεκιναω πάλι ειπα να φτιαξω ενα τιραμισού!Πωπω του άλλαξα τα φωτα.ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχα σοβαρα?Ρε συ μου φαινεται ιδιος η μανα του ειδικα σε αυτη την φωτο

Λοιπον την επομενη εβδομαδα ξεκιναμε και εμεις κρεμουλα.Λεω να παρω της holle.

Kαλέ μην μαλώνεται!!! Στην αρχή έλεγαν όλοι οτι είναι ίδιος ο μπαμπάς του, τώρα το έχουν αλλάξει και λένε ίδιος εγώ.. Τι να πω..

Εμείς πήγαμε κουνιες σήμερα στο ρέμα Βρηλισσίων που έχει και καφετέρια και κάθεσαι και είναι τέλεια!!!

Και εγώ λέω να πάρω της Holle! Στα Μελίσσια Ελίτα έχει βιολογικό super market, θα πάω αυριο να πάρω, αν και η μικρή μου δεν το είχε φάει να δω ο μικρός...

Τιραμισσού????????? Τέλειο εεεε??????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

εγω μιλφειγ εκανα χτες γιατι σημερα δεν εμεινε τιποτα.απο μουσακα δυο κομματια απο ενα μικρο ταψι!!!!!ξυπνησαν τα τερατακια.προσπαθω να τα χορτασω γαλα αλλα ειμαι αδιαθετη και λιγοστευει και ειναι ξυπνια η μπεμπα ο μπεμπης αποκοιμηθηκε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια και καλή εβδομάδα!!!

Κορίτσια, προϊόντα της holle πού βρίσκετε? Σε καταστήματα με βιολογικά?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα κοριτσια!!ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!

Εδω μας πηρε και μας σηκωσε απο τον αερα,αστραφτε ολο το βραδυ και εχει και κρυο.ααααα δεν μπορει καποιος με καταραστηκε να μην κανω μπανιο φετος

το τιραμισου παρακαλώ για οποια ενδιαφερεται!http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-tiramisu-tis-louizas.html

Το τρως ολο σε μια δόση!!

Λιτσακι μου και τα carefour Holle.Μετα μπορεις να δεις και εδω http://www.biologisch24.com/index.php?manufacturers_id=9&XTCsid=75bf64b60b6fd4fb13a79d88a6e7f08d

10 ευρω μεταφορικα μεχρι 20 κιλα

Ευτυχως καλα κοιμηθηκαμε αποψε κοριτσια!Ο ενας μολις ξυπνησε απο τις 10 και αλλος κοιμαται ακομα

ααα παρήγγειλα και το βιβλιο "ΤΑΙΣΕ ΜΕ"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλέ τι πάθατε με τα γλυκά;; εγώ δεν κάνω τίποτα, έσπασα το φράγμα των 65 και χάρηκα :tongue:

αυτοπεποίθηση όμως γιοκ γιωργία μου, ξέρω ναι παιδί έκανα, ποτέ δεν ήμουν κορμάρα, και βλέπω και κάτι 20 χρονα δυο φορές εγώ και βλέπω και κάτι μαμάδες πλάτσα πλούτσα, λέω καλά είμαι αλλά αυτοπεποίθηση γιοκ λέμε

ναι πάρος δες στο καρφούρ 3,75 το χει το holle

σήμερα λέω να βάλω ολοκληρα τα φρούτα και όχι τα μισά για να μείνει και κάτι να φάει η μαμά

επίσης κατέληξα σε μπομπονιέρες για τη βάφτιση θα ναι ένα αυτοκινητάκι φόρμουλα από τα τζάμπο (τρέχει άμα το κάνεις όπισθεν :D:D:D) με καρώ ασπρόμαυρη κορδέλα και κουφετάκια η σμάρτις (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) πήρα 3 και παίζαμε με τους φίλους μου κανένα μισάωρο τρέχουν σαν τρελά!!! συνολικό κοστος με ακριβά κουφέτα 1,5 ευρώ, με σμάρτις 1,3

το θέμα θα ναι φόρμουλα δεν ξέρω αν σας το πα

για τη λαμπάδα πήρα μια μεγάλη φεράρι από τα τζάμπο πάλι και θα τη φτιάξω εγώ

i1lzp2.png

Καλημέραααααααααα!!!!

Σήμερα είχα χάλια ύπνο... Άστραφτε και βρόνταγε ΌΟΟΟΛΟ το βράδυ, στις 6:30 βάραγε ο συναγερμός του απο κάτω και η Ματ ξύπνησε 3 φορές το βράδυ πρώτη φορά...

Α, θα πάω σήμερα carrefour έχει πάνες Βabylino -50%!!!!!!!!!!!!!!

Μummy τέλειο το θέμα, πότε είναι η βάπτιση?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...