Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααα

τι καλημερα δλδ καλο μεσημερι!!

εγω σερνομαι νυσταζωωωωωωωωωωω ινκα μαζι σου και εγω !!!

το μικρο οοολο το βραδυ ηθελε να κοιμηθει μπρουμυτα και ολο δεν μπορουσε να γυρισει (εβρισκε στα καγκελα της κουνιας ) και τον πηρα μαζι μου στο κρεβατι αφου ελειπε και ο πατερας του !! καταλαβαινετε υπνο!!

φαγαμε και την πρωτη μας κρεμα σημερα ...τι κρεμα ετσι που μου ειπε να την φτιαξω νερο ηταν ! την εφαγε ομως και ηπιε κ νερακι και ξανακοιμηθηκε μπρουμυτα εννοειτε !! τι να κανω ?? ολο τον γυρναω και ολο μπρουμυτα ξανακαθεται!!!

παρος τελειος ο μικρος χαχα

μωρε και εγω φρουτα δεν τα πολυθελω αλλα πρεπει να μαθουν λεει να τρωνε ...μια φιλη μου εχει ενα αγορακι 4 ετων και του ξαναφτιαχνει φρουτεκρεμα για να τρωει φρεσκα φρουτα και να μην τρωει αυτα τα γλυκισματα ντανονιτο κτλ ..αρα πρεπει λεει να μαθουν απο μικρα στις γευσεις και τωρα που ειναι καλοκαιρι ας το εκμεταλευτουμε

σοφι δεν ξερω γιατι μας ειπε και απογευμα μαλλον για να χορταινει καινα μειωσει τα γευματα του σε 4 μεσα στην μερα ..ξερω και εγω! και δεν την ρωτησα η ηλιθια !! θα την ρωτησω ομως !

ιωαννα θενκς !! εγω εψαχνα σε ελια !! ωραια εινια μπορει να τα βαλω στις προσκλησεις θα δω !!!!!!!!!!

τι σκ@@@@ καιρος ειναι αυτος ??? οι γονεις μου ειναι σ/κ ευβοια και λεει ψιλοβρεχει !!! αμαν !!! βεβαια μας βολευει εμας που δεν πολυπαμε για μπανακι ε ????

φιλια

παω να φιλοτιμηθω να μεγειρεψω τπτ ....Βαριεμαιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

i foufou mou edo kai 3 meres kanei emetouli kai den borei na reftei ...milao me tin paidiatro....malon kryose i kilitsa tis....fenete komeno

to pa8ame kai emeis !!!

ekane emetouli kai eixe polllaaaaa aeria

me rotise an mirize ksino kai tis eipa nai

kai mou eipe to idio ....merikes meres eixe kratrisei kai tou perase !!!

kaλημερα μανουλες.χτες κανανε τον πρωτο τους σερι υπνο στο καινουριο σπιτι επιτελους,μαλον επειδη ο μπεμπης δεν ειχε κανει κακακια ετρωγε λιγο γιατι τον πιεζε το εντερακι με αποτελεσμα να ξυπναει συνεχεια γιατι δε χορταινε.χτες ομως εκανε, οποτε οταν εφαγε χορατσε και κοιμ ηθηκε μεχρι το πρωι που τον ξυπνησα εγω.εγω εντομεταξυ τοβραδυ μου μεινε και ξυπναγα καθε 3 ωρες απο μονη μου.αδιαθετησα κιολας.

βρε παρος τι κρυο πουχει εδω.σα χειμωνας ειναι.εβρεξε κιολας.αφου ελεγα να βγαλω κουβερτα χτες.

Ιωαννα σου γραψα χτες για τη γοργονα.

mummy θελω οδηγειες για γλυκοπατατα.καλε τοσο ωραιο καιρο εχετε πανω και πατε για μπανιο?

εγω αυτον της κικο θα παρω αλλα γιατι?γιατι ο μπαμπας εχει κατι ποντους απο μια καρτα της millenium και εξαργυρωνεις καποια δωρα και ειχε και αυτο.καλο ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω παντως ενα γευμα δινω και παντα με γαλα μετα βυζακι.δεν εχω αντικαταστησει εννοειται το γαλατακι τους απλα κανουμε γνωριμια γευσεων.μαλιστα χτες μου μπηκε στο μυαλο να σταματησω γιατι μου φανηκαν περιεργα τα κακα της μπεμπας αλλα τελικα ηταν οκ απλα ειχε κανει παααρα πολλα .επισης μου πεταξε 3-4 σπυρακια κοκκινα στο προσωπο αλλα μαλλον η σκνιπακι την εφαγε ή καπου ακουμπησε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!Ελίτα σε ευχαριστώ, ψάχνω και εγώ, αλλά πουθενά!!Θα δώ τι θα κάνω..

Σήμερα πήγαμε παραλία ω ναι αξιωθήκαμε!Εμείς έχουμε καλό καιρό, τώρα έβαλε λίγο αέρα αλλά Θ πάνω από 28..μπάνιο δεν κάναμε, αλλα καθίσαμε στην άμμο με τον Νικόλα και παίζαμε..είναι δύσκολο ο ένας να κρατάει τα 2 μωρά και ο άλλος να κάνει μπάνιο..anywayyyyyyyyyyyy!!!

Από αύριο θα την αρχίσω και εγώ φρουτάκια..ρε γμτ παρόλο που κάνει εισπνοές ακόμα έχει του χρου-χρου και με ανησυχεί..θα πάω αύριο την παιδίατρο..

Jend, συγνώμη δεν το θυμόμουν!:(

Πάντως τα παιδάκια μου είναι εντελώς ασυγχρόνιστα..ο ένας κοιμάται, η άλλη ξυπνάει..σπάνια να κοιμηθούν ταυτόχρονα!!

Κατερίνα, δεν πάει παιδικό ακόμα ο Άλκης?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Γυρίσαμε πριν απο μία ώρα περίπου απο το πάρτυ! Πάθανε όλοι την πλάκα τους με την μικρή! Γέλαγε και χάζευε όλο τον κόσμο (μικρούς μεγάλους) και αφού έφαγε έριξε ένα ωραιοτατο ύπνο παρόλο που είχε τρελή φασαρία...

Εμείς βρε κορίτσια δεν έχουμε δοκιμάσει τίποτα ακόμα...

Έχω μια απορία. Ξεκινάμε πάντα απο ρυζάλευρο, κρέμα βανίλια ή φρούτα? 'Η δεν υπάρχει σειρά? Η παιδίατρος μου είχε πει οτι λόγω βάρους θα παρακάμψουμε την κρεμα και θα πάμε κατευθειαν σε φρούτα... Και αναρωτιέμαι, αντί κρέμας τι θα τρώει? Γιαούρτι? Γιατί νομίζω πως κάνουν 3 γεύματα γάλακτος, 1 φρουτόκρεμα και 1 κρέμα βανίλια (ή γιαούρτι?)... Έχω μπερδευτεί λίγο....

Πάρος, τελειος ο μικρός!!! Απίστευτος....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

όλγα δεν μπορώ παίζω ρακέτες και κάνω βουτιές λέμε

αχ δεν την έχω ξαναπετύχει έτσι τη θάλασσα στα Πλάγια (είναι εντός Θερμαικού) πεντακάθαρη δροσερή διαυγής, το φχαριστήθηκα, λίγο με χαλάει που πρέπει να καθόμαστε σε beach bar αλλά το μπεμπη καθόλου βαρούσε μπήτια και κοιμότανε

λιτσα παρτάκι ε; νομίζω αντί για κρέμα θα πίνετε γάλα

τζένη καλή αρχή στις κρέμες

πάρος έτσι έκανε κι εμένα με το αχλάδι, τον έγραψα και στην κάμερα, μετά που μπήκε το μήλο έστρωσε η φάτσα του!! καλά τώρα με τη μπανάνα μια χαρά

i1lzp2.png

elita τη γλυκοπατάτα την έβρασα (θέλει λιγότερο χρόνο από την πατάτα μου βγήκε λίγο νιανιά εμένα) και την έλιωσα με το πηρούνι (επειδή την παραέβρασα) και του την έδωσα 2 φορές

την υπόλοιπη την έκανα πουρέ με λαδι και αλάτι και την φάγαμε εμείς είναι πιο νόστιμη και έχει λιγότερες θερμίδες από την πατάτα, εμένα μου θυμίζει λίγο κάστανο

έχει διάφορες συνταγές για τα παιδιά, με μήλο, με πορτοκάλι

i1lzp2.png

Αχ επιτέλους κοιμούνται και τα δύοοοοοοοοοοο!!όχι για πολύ βέβαια, αλλά ...μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Μπράβο Σοφία που περάσατε καλά!!!Πάντα έτσι!

Συμπεθέρα, πως περνάτε Λαγονήσι?Α για όσες δεν ξέρουν ,συμπεθερέψαμε με την Όλγα μέσω φεισμπουκ, είδε μια φωτό της μπουμπούς μου και τρελάθηκε, κουκουβα!!χαχαχα...

Πάω να κάνω σερφινγκ για γοργόνες!Βρε κορίτσια, λέω μετά την βάφτιση να τους πάμε τελικά σε ένα ωραίο καφεμπαρ δίπλα στη θάλασσα για ποτάκι και fingerfood πώς σας φαίνεται? Ξέρετε που κολλάω/ Δεν θέλω να τραπεζώσω τους συγγενείς που δεν τους βλέπω ποτέ και τους ανθρώπους που τους βλέπω καθημερίνα να μην τους κεράσω κάτι..

Διαφημίσεις

Αχ επιτέλους κοιμούνται και τα δύοοοοοοοοοοο!!όχι για πολύ βέβαια, αλλά ...μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Μπράβο Σοφία που περάσατε καλά!!!Πάντα έτσι!

Συμπεθέρα, πως περνάτε Λαγονήσι?Α για όσες δεν ξέρουν ,συμπεθερέψαμε με την Όλγα μέσω φεισμπουκ, είδε μια φωτό της μπουμπούς μου και τρελάθηκε, κουκουβα!!χαχαχα...

Πάω να κάνω σερφινγκ για γοργόνες!Βρε κορίτσια, λέω μετά την βάφτιση να τους πάμε τελικά σε ένα ωραίο καφεμπαρ δίπλα στη θάλασσα για ποτάκι και fingerfood πώς σας φαίνεται? Ξέρετε που κολλάω/ Δεν θέλω να τραπεζώσω τους συγγενείς που δεν τους βλέπω ποτέ και τους ανθρώπους που τους βλέπω καθημερίνα να μην τους κεράσω κάτι..

Το καλό της κλειστής βάφτισης είναι αυτό. Τραπεζώνεις μονάχα ανθρώπους που θες.

Δίκιο έχεις, αλλά γίνεται να μην καλέσεις τους συγγενείς?Θα έρθουν από Ρέθυμνο, δλδ 2 ώρες δρόμο, αν δεν έχει κάτι μετά, μπορεί να μου φορτωθούν και σπίτι..!Και είναι και καμμια 30αριά άτομα!Απο Αθήνα θα έρθει μόνο η αδερφή της μαμάς μου, οπότε δεν υπάρχει θέμα..

sofi thanks!!! mia xara itan o mpempakos me tin krema !!

ti 8a ton kano re koritsia ??? koimatai mproumutaaaaa kai exei kai sapisei ston ipno!!! na ton guriso prospa8isa alla ksipnaei !!!

mporei na koimatai mproumuta s ayth thn ilikia kai ego na min anisixo ????

kai na fantasteite oti lisaksa na gyrnaei !! kala na ta pa8o !!

to brady ton eixa sto krebati mas kai mexri na balo ta piata sto plintirio anebaino kai ti na do ??? to bebu ena bima prin pesei kato !!!!!! katatromaksa !!

den ton ksanaempisteyomai telos !!!

Και εμένα πλέον από τότε που γυρνάει κοιμάται και μπρούμυτα...πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα, πλέον είναι σε καλή ηλικία για να το κάνουν..

Διάβαζα σε ένα άρθρο στο περιοδικό παρεντς για το πώς θα ήταν καλό να κοιμίζουμε τα μωρά και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν πρέπει να συνδέουν τον ύπνο με μια άλλη πράξη π.χ. τάισμα. Πρέπει να πηγαίνουν στο κρεββάτι ξύπνια. Αλλιώς μεγαλώνοντας θα κάνουν την σύνδεση αυτή ,εξάρτηση..καλά , ότι πρέπει να τηρούμε ρουτίνα αλλά και ότι δεν πρέπει λέει να τα εμποδίζουμε να κοιμηθούν όταν θέλουν, γιατί αλλιώς είναι εκνευρισμένα. έλεγε βέβαια και το κουφό να πηγαίνουν για βραδυνό ύπνο στις 7:30 :roll: οκ, αν γίνει αυτό η δικιά μου θα ξυπνήσει στις 12 στανταρ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...