Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σηκώθηκα με κάπως καλύτερη διάθεση (βοήθησε λίγο και ο αντρούλης μου χθες)

δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί το βράδυ, έκλαιγε στον ύπνο του και ξυπνούσε

αλλά κατά τις 12 ξεράθηκε οριστικά και ξύπνησε στις 7

λέμε να πάμε για μπάνιο σήμερα, άντε να δούμε (σε παραλία κάτω από τα δέντρα και βουτάμε εναλλάξ γιατί τέτοια ώρα τι να κάνεις; το απόγευμα θα χει τρελή κίνηση)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ίνκα σε ζηλεύω που κοιμάται έτσι εύκολα η φουφούλα, έκανες αυτά που λέει το βιβλίο ή από μόνη της;

εμεις κακά καθε μέρα από τότε που ξεκινήσαμε τα φρουτα και έχουν αλλάξει είναι πιο στερεά

i1lzp2.png

άλλοι ξεκινάνε τη μια βδομάδα φρούτα και την άλλη λαχανικά, αυτό που κατάλαβα είναι οτι δεν είναι καλό να δίνεις 3 γεύματα στερεών σε τόσο μικρή ηλικία γιατί υπονομεύεις το θηλασμό

τώρα και στον 6ο που λέει η δικιά μας να ξεκινήσουμε τα λαχανικά, σκέφτομαι αν τρώει καλά να το κόψω το ρυζάλευρο

i1lzp2.png

Mummy, θέλω κι εγώ θαλασσίτσα, μπανάκι, φραπεδάκι.....ΑΑΑΑχχχχχχ!!!!

Αλλά δεν το βλεπώ ούτε και σήμερα... Εκτός και αν πάμε απογευματάκι, μετά τις 5.30, αλλά θα έχει πολυ κίνηση ρε γμτ...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

εμ αυτό λέω κι εγώ έτσι αναγκαζόμαστε και πάμε σε μια παραλία που δεν έχει ωραία θάλασσα αλλά έχει δέντρα και τραπεζάκια κάτω από το πράσινο, ξεφεύγουμε λίγο τουλάχιστον

σήμερα κάναμε κακά κανονικά, καλό αυτό ε; τη ρώτησα αν μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο που έφαγα προχθές πχ φυστίκια και μου πε όχι, μου πε ότι συνήθως τα αγελαδινά κάνουν αίμα

επίσης απέκλεισε και το μήλο αχλάδι μπανάνα και τη γλυκοπατάτα

μαράκι κι εσένα τα ίδια σου είπαν;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!

Τι μου κανετε?Εδω και δυο βράδια ο ενας κλαιει στον υπνο του.Δεν μπορω να καταλάβω γιατι

Και γω κοριτσια και τους δυο τους εχω μαθει με το που τρωνε το βραδινό πανε στην κουνια τους αμεσως και κοιμουνται χωρις δευτερη σκεψη

Λοιπον απο ατμομάγειρα ενω ελεγα της avent τελικα της beaba θα πάρω γιατι εχει μεγαλήτερη χωρητικότητα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα..

Εμεις ευτυχως μια χαρα κοιμομαστε το 12ωρο το βραδυ, με μια μικρη διακοπη στις οχτω για μαμ, φυσικα με ματια κλειστα.!!! Τρωει ρευεται και ματι δεν ανοιγει!!!

Εχουμε μια βαφτιση στις δωδεκα και η κομμωτρια δεν εχει ερθει ακομα... και εχω ξυπνησει απο το αγριο χαραμα να τα ετοιμασω ολα... που ειναι η κομμωτρια οεοοοοο????????????????

mYQbp2.png

Καλημερα!!!!

τι κανετε κοριτσακια???

εμεις καλα εχθες ειχαμε και μια βαφτιση και χαθηκα. Αρχισαμε κι εμεις κρεμουλες , την απογευματινη ρυζαλευρο-βανιλια την τσακιζει , με τη φρουτοκρεμα δεν τα παμε καθολου καλα.. επισης η παιδιατρος μου ειπε να ξεκινησω σιγα σιγα γαλα 2ης βρεφικης και πηρα το απταμιλ να δοκιμασουμε προς το παρον το τσακιζει , πινει κανενα αλλο μωρακι απταμιλ?? ειναι καλο?? στον γιομου εδινα το αλμιρον αλλα στην μπεμπα που το ειχα δωσει στην αρχη εφερε δυσκοιλιοτητα οποτε δεν το ξαναδοκιμασα τωρα. Σημερα θα βγουμε για φαγητο οικογενεικως θα γνωρισει ο ξαδερφος του Δημητρη σε ολη την οικογενεια την γυναικα του που ειναι εγκυος σε διδυμακια και κανανε κλειστο γαμο και δεν την εχουμε γνωρισει ακομα. Αυριο λεω να παρω τα μικρα και να κατεβω στην μαμα μου στην Βουλιαγμενη να παμε για μπανακι την μικρη δεν θα την βουτηξω αλλα ο Αλκης θα καταχαρει!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα πολύ πλάκα εεε?????? Δεν τον πιέζω όμως, έτσι και αλλιώς σε 2 βδομάδες ξεκινάμε κανονικά!!! Είμαι περίεργη να δω πως θα τα πάει με το φαγητό!!!!

Κορίτσια σκέφτηκα μήπως πάρω κανονικό ατμομάγειρα και μετά τα αλέθω στο multi! To ίδιο πράγμα δεν είναι?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

και εμενα οταν αρχισαμε κρεμα τα ιδια εκανε τωρα την τρωει μια χαρα, την φρουτοκρεμα δεν την θελει προς το παρον αλλα θα την συνηθισει, εγω ειχα παρει μπλεντερ -ατμομαγειρα απο το prenatal αλλα οπως το επλενα χαθηκε ενα ανταλλακτικο και χαλασε , τωρα δεν ξερω αν θα ξαναπαρω προς το παρον τα φρουτα τα κανω στο μουλτι και εχω και ατμομαγειρα στο σπιτι αρα μπορει να χρησιμοποιησω αυτα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Και εγώ λέω να πάρω ένα καλό ατμομάγειρα, που μετά θα μου μείνει κιόλας, μιας και χωράει αρκετή ποσότητα φαγητού.. Καλά εδώ πάλι βρέχει... Που είναι το καλοκαίρι οεοοοο?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

paros,telios o andreas loukas!!!!!pethenoooooooooooooo!!!!!

ki ego etsi kano me ta frouta edo pou ta leme ..ta sihenome..mono stin egimosini etroga ...alla otan arhisei fagito leo na troo stin arhi na me vlepei kai na kano mniam,mniam

koritsia sas zilevo pou trote...emis akoma...

i foufou mou edo kai 3 meres kanei emetouli kai den borei na reftei ...milao me tin paidiatro....malon kryose i kilitsa tis....fenete komeno...

mammycool,den diavasa kanena vivlio...apla katalava oti thelei skotadi,sentonaki na krataei ,pipila,tin iha mathei na tin vazo plagia mono gia ton ypno,kai na karfonete se ena antikimeno ....fisika na ine hortasmeni apo pehnidi kai gala.vevea pote den ksereis me ta mora...pernane fasis...aaaaa tis eho stin kounia to mousiko pehnidi kai otan ksipnisi to travaeikai to vazei sto stoma..etsi den variete na klaiei....an alaksei kati tha to paro to vivlio...

me tous iligous malon apo tin elipsi ypnou einai ....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...