Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενα ενα τα γραφω να μη φανω και πολυλογου:rolleyes:

Μαρη Μαμυ τι ειναι αυτα, θυμασαι την αλλη φορα τι μου λεγες να το παιξω θεια ή νταντα και σου ειπα νταντα!!!! κοπελιααααααααα δε θελω τετοιαααααααα με τπτ !! Θα πηγαινεις στο καθρεφτη τον ολοσωμο με το βεντουζακο αγκαλια και θα λες εισαι θεα και εχεις κανει και αυτον το γιοκαρο το κουκλοοοοο και σμουτς ενα φιλακι το βεντουζα και θα σου περνανε ολα !!

Εγω ετσι κανω φωναζω, "κορακλαααα μου, εισαι κουκλα σα τη μανα σου"! Μονο που η μανα ειναι και λιγο τρελη εεεε! κοιτα μη της μοιασεις:roll:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι εμένα η μαύρη απελπισία με έχει πιάσει... Βαριέμαι απίστευταααααααααα!!!! Μου λείπει ο αντρούλης μου και τα έχω πάρει γιατί εδώ στον κ@λ@ Γέρακα που ήρθαμε να μείνουμε, μένουν στον πίσω δρόμο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γύφτοι οι οποίοι φωνάζουν ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Εντάξει δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη φυλή αλλά ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τπτ είναι όλη τη μέρα έξω στο δρόμο και φωνάζουν, μαλώνουν, γκαρίζουν, βάζουν στο τέρμα μουσική και τι μουσική.. Φαντάζεστε.. Εν τω μεταξύ έλειπαν 2 χρόνια και νόμιζα οτι γλυτώσαμε, αλλά δυστυχώς επέστρεψαν... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. Πήραμε ένα σπίτι μια περιουσία για να ακούμε όλη μέρα να γκαρίζουν..

Ινκα αυτό είναι το multi!

Σε σενα δε λεω τιποτα δε ξερω πως ειναι να χεις μακρια τον αντρα σου εδω που τα λεμε!δε δικαιουμε να σου πω τιποτα παρα μονο να κανεις υπομονη κοντοζυγωνει ο Αυγουστος!!!!Τοτε θα ρθει απ΄οτι θυμαμαι ε? ή κανω λαθος?

οσο για τους γυφτους ποοοο φρικηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! να φανταστεις δεν αντεχω τις συναυλεις απ΄το θεατρο βραχων που ακουγονται τελεια απ΄το σπιτι! Μ α πως να αντεξω αφου γινονται οοοοοολο το καλοκαιρι !!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

και φυσικά προσγειώθηκα η γαιδάρα

έχουμε πάλι αιματάκι στα κακά μας... μίλησα με τη γιατρό, πάλι υποψία αλλεργίας στα αγελαδινά που τρώω αφού έχει ξαναεμφανιστεί, δεν μπορεί είπε να είναι ίωση γιατί θα κανε και διάρροια ενώ τα κακά του έχουν σκληρύνει εξαιτίας των φρούτων, θα δούμε αν ξανασυμβεί και βλέπουμε

μου πε καλά έκανα και δε δίνω έτοιμη κρέμα με αγελαδινό αφού είχε ξανασυμβεί (δεν το ξερε η καινούρια) και του δίνω με δικο μου γάλα

i1lzp2.png

Τον Οκτώβριο έρχεται.. Σε 4 μέρες θα μετράμε αντίστροφα!!!! Τον Αύγουστο θα πάω εγώ!

Δεν έχει τπτ και η τηλεόραση.. Μόλις κοιμηθούν τα μικρά θα βάλω καμιά ταινιούλα!

αχ πάρος δίκιο έχεις κοπέλα μου...περνάει ο καιρός όμως

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

αχ πάρος δίκιο έχεις κοπέλα μου...περνάει ο καιρός όμως

Ναι δεν έχω παράπονο!! 3 μήνες περάσαν στο μπαμ!!! Ούτε έχω προλάβει να το καταλάβω με τέτοιο τρέξιμο!!!!

Α το πρωί είχα πάει στο Λητώ και είδα τους ατμομάγειρες είχε τον Avent και τον άλλο της chicco αυτός της chicco είναι πολύ μικρός σε μέγεθος αλλά φοβάμαι οτι δεν χωράει και πολύ φαγητό μέσα.. Με τον avent δίνουν και δώρο ένα alarm που το βάζεις στο παιδάκι και το άλλο το κρατάς και αμα το χάσεις σε mall και τέτοια χτυπάει συναγερμός!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ωχ ρε mummy μήπως να του έκανες καμιά εξέταση για την αλλεργία στο αγελαδινό γάλα????

αυτό είπε και η γιατρός αν συνεχιστεί και είπε δε θα του δώσουμε μοσχάρι αλλά κατσικάκι (μπλιαχ) θέλω ατμομάγειρα που να χει και απορροφητήρα υπάρχει;;;;;

i1lzp2.png

Εμείς είχαμε ξεκινήσει με κοτόπουλο κορίτσια..

άσχετο, βρήκα αυτά τα διακοσμητικά με θέμα την ελιά, ποιά κοπέλα ζητούσε?

http://www.artbombom.gr/node/255

ψάχνω στο νετ για τη βάφτιση, λέω να φτιάξω μόνη μου μπομπο, έχω μια φίλη που θα μου παραγγείλει χονδρικη τα υλικά..

Σοφία, περαστικά σας..όταν υπηρχε η νόσος των τρελών αγελάδων, κανένα παιδάκι δεν έτρωγε μοσχάρι..εδώ δίνανε κουνέλι!Μωρέ το κατσικάκι δεν είναι πολύ λιπαρό..???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια καλησπέρα!!

Πριν απο λίγο μαζευτήκαμε κι εμείς, λείπαμε απο το πρωι...

Πήγα κι εγώ σήμερα στο Λητώ και είδα τον ατμομαγειρα-blender της Avent-Philips. Καλό μου φάνηκε αλλά θελω να δω και της Chicco. Λιγο τσουχτερη η τιμή του (150Ε) αλλά πολύ εξυπηρετικό μου φάνηκε... Θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα...

Νιώθω κομμάτια...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!

Πριν απο λίγο μαζευτήκαμε κι εμείς, λείπαμε απο το πρωι...

Πήγα κι εγώ σήμερα στο Λητώ και είδα τον ατμομαγειρα-blender της Avent-Philips. Καλό μου φάνηκε αλλά θελω να δω και της Chicco. Λιγο τσουχτερη η τιμή του (150Ε) αλλά πολύ εξυπηρετικό μου φάνηκε... Θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα...

Νιώθω κομμάτια...

Litsaki το chicco έχει 99ε!!! Και εμένα πολλά μου φαίνονται αλλά γλυτώνεις απο πολλά!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Litsaki το chicco έχει 99ε!!! Και εμένα πολλά μου φαίνονται αλλά γλυτώνεις απο πολλά!

Μου το είπε η υπάλληλος αλλά ήταν την ώρα που έφευγα (πήγα για άλλα πράγματα) και δεν το πολυκοίταξα... Της chicco νομίζω είναι πιο μεγάλο (όγκος), το μέγεθος του δοχείου δεν ξέρω ποιό είναι...

Εσύ έχεις πάρει κάποιο? Της chicco ή της Philips/Avent?

EIXrp2.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!

Καταρχήν Ελίτα, το δωμάτιο ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..!!!Να το χαρεί η μικρή μπουμπού!!!Και ερώτηση:την γοργονίτσα από πού την πήρατε???Θέλω να πάρω για την βάφτιση της μπέμπας :D

Η δική μου ξύπνησε 4 και, βασικά κοιμόταν και πήγα να την σκεπάσω με το σεντόνι και ξύπνησε γιατί δεν το ήθελε!Μετά σηκώνεται και ο άντρας μου, πρωτοφανές χαχαχα και μου λέει άσε θα την κοιμίσω εγώ..καταλάβατε!Γκρίνιαζε και τελικά της δώσαμε γάλα..ξύπνησε στις 8, πάω να την ταίσω στις 8:30 και να μην θέλει με τίποτα!Κλάμα και να διώχνει το μπιμπερό!Ανησύχησα μην έχει κάτι..της φτιάχνω πάλι στις 9:15 και το ρόυφηξε όλο-240 μλ- και ήπιε και εξτρα 90 μλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι δυνατόν?????????

Υδροχοάκι, να αλλάξεις άμεσα παιδίατρο!Ρώτα γνωστούς σου, αλλά κάνε και μόνη σου έρευνα βρε..πήγαινε δοκιμαστικά να δείς πως θα είναι!Εμείς κάθε φορά που πάμε, ας περιμένουν και 10 άτομα απέξω, ποτέ μα ποτέ δεν με έχει "ξεπετάξει", το αντίθετο μάλιστα. Εγώ την ξεκίνησα βανίλια, αλλά όπως σας έχω πέι ακόμα δεν καταλαβαίνει να "πιάσει" το κουταλάκι..Α ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Απο εβδομάδα άρα ξεκινάμε και φρουτάκι...καλή μας επιτυχία!!

koριτσια καλησπερα.πολλες δουλειες παρα πολλες δουλειες.θελω να τα πεταξω ολα τα πραγματα του μεγαλου.μαζευει τη σαβουρα.αποσα προλλαβα και πολυ βιαστικα λεω.mummy κι εσενα σε ξυπναει ο μπεμπης πιο συχνα?κι ερμενα.μαλιστα χτες ξυπναγε καθε μιαμιση ωρα.

ιωαννα μας το χαρισε η ξαδερφη μου που το πηρε απο γαλλια.της τοχαν κανει δωρο.ειναι ντισνει απο αγγλια.ψαξαμε να το παραγγειλουμε για να το κανει δωρο στη μπεμπα αλλα ενω ειχε 20 λιρες θελςν 48 λιρες μεταφορικα.οποτε το αφησαμε και της χαρησε αυτη.ειναι η αριελ.στην ελλαδα εψαξα πουθενα.μα πουθενα δεν τη βρηκα.σου λεω εφαγα τα ματια μου στο ιντερνετ δεν τη βρηκα καπου μονο στα ντισνευ την πουλανε.εκτος αν βρεις σε κανα μαγαζι με ντισνει

PN8Qp2.png

csXep2.png

με έχει πάρει λίγο από κάτω, νιώθω κουρασμένη, κομμένη, άρρωστη, λίγο απ' όλα, θα περάσει που θα πάει

ίνκα είχες και παλιά ιλίγγους ή μόνο μετά τη γέννα; αδιαθέτησες;

ρυζάλευρα υπάρχουν πολλά, άλλα έχουν ζάχαρη, άλλα σουκρόζη άλλα φρουκτόζη, υπάρχουν και σκέτα χωρίς γλυκαντικό αλλά και χωρίς γάλα, αυτά είναι κάπως άνοστα αν τα κάνεις με νερό (ένα βιολογικό της holle και ένα απλό άνθος ορύζης του γιώτη) δεν ξέρω αν μπορείς να τα κάνεις με γάλα

εγώ κάνω της holle με δικό μου γάλα (καμιά φορά βάζω και λίγο νερό αν δε φτάνει) του αρέσει μέχρι στιγμής

τζένη νομίζω ότι αφού είστε καλά από βάρος 2 φορές κρέμα τη μέρα είναι πολύ, γιατί στο είπε άραγε;

φρούτα εμείς τρώμε πλέον μισό αχλάδι- μισό μήλο και μιση μπανάνα (με αυτή τη σειρά, κάθε 5 μέρες προσθέταμε το επόμενο) και σήμερα πρώτη μέρα τη φάγαμε όλη δεν τον πιέζω γιατί είναι νωρίς

χθες του δωσα γλυκοπατάτα το απόγευμα, είχα διαβάσει ότι είανι από τις πρώτες τροφές που δίνουν, την τσάκισε, έφαγα κι εγώ δεν είχα φάει ποτέ

μάλωσα με τον άντρα μου γιατί δεν το είπε η γιατρός

ρε γμτ γιατρός είναι, για τα εμβόλια και τις αρρώστιες τη θέλουμε, όχι τόσο πολύ για το φαγητό, του πα αν θέλει το παρατάω και ασχολείται αυτός με το φαγητό του από δω και πέρα

με πιάσαν τα ορμονικά μου σας λέω, πρέπει να αδυνατίσω επειγόντως ΄νομίζω δεν την παλεύω

ιωαννα για τον ύπνο δεν έχω άποψη δεν έχω καταφέρει και τίποτα, εμένα κοιμάται στις 10 μετά από φαί στήθπος και ξυπνάει στις 5-6 τρωει και μετά στις 8- 9, κοιμάται ένα μισάωρο κατά τις 10 και μετά 2 ώρες το μεσημέρι πότε μαζί πότε σπαστά, δεν έχουμε πρόγραμμα δηλαδή

mummy για πε!!!!!!!!!!!!!!!εισαι θεα!!!!!!σε ακολουθω.τοχα κι εγω απορια για τη γλυκοπατατα.τη γραφουν ολα τα βιβλια.λες να παρω να τη δοκιμασω?να ρωτησω κατι γιατι πρεπει ναναι μονο φρουτα κι οχι και λαχανικα στην αρχη δηλαδη.υπαρχει περιορισμος στη σειρα?θελω κι εγω γλυκοπατατα.αφου δοκιμασες θα κανω ντου κι εγω.εγω μονο αχλαδι για την ωρα.σημερα ανακατεψα με ρυζαλευρο για μπεμπα και μουσλι απο χολ για μπεμπη για να κανει κακακια τελικα εκανε την ωρα που τον ταιζα.μιλαμε δυο μερες κακα, ασε!!!!!ενω η μπεμπα 4 φορες τη μερα.

για γοργονα αν σε ενδιαφερει ειναι εδω alla den ejizei me tosa metaforika http://www.disneystore.co.uk/ariel-little-mermaid-ariel-doll-soft-toy/p/22329/300164/

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κουκλίτσες και μπεμπάκια καλημέρα!!!

Σήμερα εχουμε παιδικό πάρτι (και βαριέμαι) αλλά πήγα χθες και ψώνισα καινούργια ρουχαλάκια και παπουτσάκια ασορτι για τη μπέμπα για να είναι θεά (όπως πάντα) στο πάρτι!! Κι ας ψωνίσαμε και την προηγούμενη βδομάδα άλλα ρουχαλάκια που ακόμα δεν εχει φορέσει (πολύ ψώνιο η μαμά....:tongue::tongue::tongue:)

Ελπίζω σήμερα όλες οι μανούλες να είστε ξεκούραστες (λέμε τώρα) και να απολαύσουμε μια όμορφη Κυριακή με τα ζουζούνια μας!!!

Εγώ πάντως έχω σηκωθεί απο τις 7 για τα καθιερωμένα (πλύσιμο, αποστείρωση, κλπ κλπ)

Φιλάκια πολλά!!!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...