Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!! Ο μπέμπης ξύπνησε στις 7:00, έφαγε και μετά ξανά ξύπνησε στις 10:15 εγώ με την Ματθίλδη στις 10:00!!!!!!!!!!! Ουφφφ ευχαριστήθηκα ύπνο!!!! Τώρα κάθησα στην βεράντα με τα μικρά, έχω κάνει και ένα freddo και serfaρωωωω!!! Έχω να πάω και super(το carrefour έχει -20% στις πάνες!), δεν ξέρω και τι να μαγειρέψω..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsia!!!!

eho pethanei stous iligous..den ksero giati...girizei to tavani .to iha kai to 1o 20imero meta tin genna.

eho provlimatistei me to fagito tis foufous...tha ksekinisoume ston 6o, alla akou kai esas kai thelon a ime enimeromeni .to rizalevro pou to vriskoume;sta viologika;kai ti antikathistoume;tin krema;

kai pos to ftiahnoume;

i foufou kimate sto domatio tis.tin vazo sto krevati kai fevgo...kimate amesos!!!!!

filakia!!!

inka

AW3sp2.png

Καλησπέρα κι από μενα.

Εμεις ρυζαλευρο θα ξεκινησουμε πεντεμιση μηνων. Στη μικρη της επαιρνα του Γιωτη, με νερο. Και αντικαθιστουμε το απογευματινο. Μετα από καμια βδομαδα φρουτοκρεμα, ξεκιναμε με πορτοκαλι και προσθετουμε καθε τρεις μερες κι από ενα φρουτο, και τη δινω γυρω στις 11 το πρωι.

nG0fp2.png yu71p2.png

γεια σας και απο εμενα !!!

μολις φαγαμε τις μπριζολιτσες μας και το μωρακι μας ειπε να κοιμηθει για απογευμα χαχαχα

εγω τον εχω βαλει στο δωματιο του σχεδον απο τους 3 μηνες και μια χαρα κοιμαται !!!

σημερα ο μπαμπας μας εχει απογραφη και θα ειμαστε το βραδακι μονοι μας !!! ουαου !! το πρωτο σαβατοβραδο μονοι με το γιο μου!! θα τον ρουφηξω!!

εμας ινκα μας εδωσε βανιλια με ρυζαλευρο να ξεκινησουμε στο 2ο γευμα ! και αν του αρεσει να συνεχισουμε και μετα απο 10 μερες περιπου και στο απογευματινο (προτελευταιο) ! αυριο ξεκιναμε να ειμαστε και οι δυο μαζι !! χαχα θα το τραβηξω με την καμερα να το εχουμε !!!

Καλησπέρα!

Πήγαμε και εμείς την βόλτα μας το πρωί, καλά ήταν...βρε Ναταλία πώς τα καταφέρνεις??Εμένα ο Νικόλας ξυπνάει στις 7:30 το αργότερο, αλλά οκ είναι που έχει συνηθίσει για τον σταθμό, αλλά η μπέμπα γιατί μου ξυπνάει μέσα στο βράδυ βρε κορίτσια??Τί να κάνω?Σκέφτομαι να της βάλω διπλή πάντα και αν ξυπνήσει να την αφήσω μόνη της μήπως και κοιμηθεί πάλι..δλδ αν κλαψουρίσει να την αφήσω λίγο..τί λέτε?Το βράδυ τρώει κατά τις 10 παρά και μετά κοιμάται, πιστεύω είναι καλή ώρα...σήμερα κοιμήθηκε από τις 14:30 μέχρι τις 16:45 για μεσημέρι, τώρα φάγαμε κρέμα και δεν την ξανακοιμίζω εκτός και αν την πάρει ο ύπνος....πείτε μου γνώμες!!

Ελίτα, περιμένω για τη γοργόνααααα..:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

με έχει πάρει λίγο από κάτω, νιώθω κουρασμένη, κομμένη, άρρωστη, λίγο απ' όλα, θα περάσει που θα πάει

ίνκα είχες και παλιά ιλίγγους ή μόνο μετά τη γέννα; αδιαθέτησες;

ρυζάλευρα υπάρχουν πολλά, άλλα έχουν ζάχαρη, άλλα σουκρόζη άλλα φρουκτόζη, υπάρχουν και σκέτα χωρίς γλυκαντικό αλλά και χωρίς γάλα, αυτά είναι κάπως άνοστα αν τα κάνεις με νερό (ένα βιολογικό της holle και ένα απλό άνθος ορύζης του γιώτη) δεν ξέρω αν μπορείς να τα κάνεις με γάλα

εγώ κάνω της holle με δικό μου γάλα (καμιά φορά βάζω και λίγο νερό αν δε φτάνει) του αρέσει μέχρι στιγμής

τζένη νομίζω ότι αφού είστε καλά από βάρος 2 φορές κρέμα τη μέρα είναι πολύ, γιατί στο είπε άραγε;

φρούτα εμείς τρώμε πλέον μισό αχλάδι- μισό μήλο και μιση μπανάνα (με αυτή τη σειρά, κάθε 5 μέρες προσθέταμε το επόμενο) και σήμερα πρώτη μέρα τη φάγαμε όλη δεν τον πιέζω γιατί είναι νωρίς

χθες του δωσα γλυκοπατάτα το απόγευμα, είχα διαβάσει ότι είανι από τις πρώτες τροφές που δίνουν, την τσάκισε, έφαγα κι εγώ δεν είχα φάει ποτέ

μάλωσα με τον άντρα μου γιατί δεν το είπε η γιατρός

ρε γμτ γιατρός είναι, για τα εμβόλια και τις αρρώστιες τη θέλουμε, όχι τόσο πολύ για το φαγητό, του πα αν θέλει το παρατάω και ασχολείται αυτός με το φαγητό του από δω και πέρα

με πιάσαν τα ορμονικά μου σας λέω, πρέπει να αδυνατίσω επειγόντως ΄νομίζω δεν την παλεύω

ιωαννα για τον ύπνο δεν έχω άποψη δεν έχω καταφέρει και τίποτα, εμένα κοιμάται στις 10 μετά από φαί στήθπος και ξυπνάει στις 5-6 τρωει και μετά στις 8- 9, κοιμάται ένα μισάωρο κατά τις 10 και μετά 2 ώρες το μεσημέρι πότε μαζί πότε σπαστά, δεν έχουμε πρόγραμμα δηλαδή

i1lzp2.png

mummycool,mono meta tin genna iha tetious iligous ..einai pou girizei to tavani kseris...perimeeno na adiathetiso gia 2h fora....pou paei to mialo sou;xaxaxaxaxa!!!!

itan na vgoume piga komotirio eftiaksa nyhia...akyro ...den tin palevo..toulahiston na kimitho.....

dite ayto :www.carrefour.gr

kanis paragelies apo to spiti!!!!kai vlepis kai to proion!!!!

i froutokrema ine etimi;i tin ftiahnoume;

inka

AW3sp2.png

pos tin ftiahnoume ;apla lionoume ta frouta;

ναι στην αρχή που έβαζα μόνο αχλάδι έβαζα και λίγο νεράκι (βρασμένο γιατί έτσι μου πε η γιατρός ότι θα πίνει βρασμένο μόνο) μέσα για να μπορέσει να τα αλέσει το μούλτι, τώρα βάζω μόνο τα φρούτα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελες τι γινεστε??Χαθηκα με χωσανε μηπως μπορω να βοηθησω σ΄ενα διαγωνισμο απ΄δουλεια.....μου πηρε ολοοοοοο το θεμα 2 μερες ελπιζω να μη ξαναχτυπησει το τηλ. απ΄το σπιτι ολα εννοειται? 2 μερες ειμαι μ΄ενα τηλεφωνο και στον υπολογιστη κουρκουτιασα η γυναικα !! Μεχρι που μου στειλανε στο σπιτι 2 συναδελφους να τους δειξω!!!ΑΑππππααααα δε θελω με τιποτα να γυρισωωωωω!!!!Το μωρακι μου υποδειγμα κυρια σας λεω τυχεροι ειναι!! Αμα θελει να κοιμηθει ομως κοριτσια μου τι γκρινια ειν΄αυτη να μη σταματαει ουτε στην αγκαλια ουτε με βολτες με τιποτα δοκιμασα να την αφηνω στη κουνια να ηρεμει μονη της, της εβαλα πιπιλα, δε τη κουναω , τη κουναω ολα τα χω κανει δε μπορω να σκεφτω κατι που να μην εχω κανει δε καταφερνω τιποτα και τελικα καπιοα στιγμη σταματαει τη γκρινια και κοιματε με λιγο οοοοοοοο και αμεσως στη κουνια !!! και γυρναει και κοιματε χωρις αλλα τι ειναι αυτο ποτε θα το σταματησει, πολυ με κουραζειιιιιιιιιιι!!! Σορυ για το πριχτιρι αλλα μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

παω να διαβασω τι κανετε, ευχομαι να διαβασω καλα νεα

Αυριο εμεις εμβολια 2 παρακαλω βρηκαμε αυτο με τα 13 του πνευμονιοκοκου και θα το κανουμε και θα κανει και την αλλη δοση γι τη μινιγγιτιδα! αχ! δε μπορω θα με πιασει αυτο το βλακωδες συναισθημα.....της απελπισιας και δε πρεπει!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Τα διαβασα μια χαρα τα μωρακια γινανε καλααααα τελεια! Μαμμυ και μεις Βritax πηραμε μεχρι 18 κιλα εχω διαβασει καλες κριτικες!

Ατμομαγειρα θα παρουμε τελικα της Αvent!Πηγαμε και τον ειδαμε και απο κοντα τις προαλλες και να ειναι καλα η Παρος που μας τον εδειξε πρωτη!

Φρουτοκρεμα μμμμμμμμμμ εμεις δε τη γουσταρουμε και πολυ, τρωμε μισο αχλαδι μιση μπανανα και μισο μηλο και οχι ολο ολες τις φορες!

τα αλεθω ολα στο μουλτι με λιγο νερακι (απ΄τη βρυση, ουπς αλλα πινει βρασμενο:mrgreen:) αν χρειαστει και τα σερβιρω:rolleyes:

Παντως κοριτσια απο τοτε που αρχισαμε τα φαγητακια το μωρο πηρε τα πανω του και γω ξεανχωθηκα που δεν ετρωγε γιατι τωρα λιγο απο δω λιγο απο κει κατι τρωει!

Ρυζαλευρο παιρνουμε υποαλλεργικο απ΄το φαρμακειο της Νουτριτσια (βαριεμαι να γραψω αγγλικα)Εχει μεσα σκουτρτοζη.... γμτ!

Λετε να μας πει ν΄αρχισουμε σουπες ???

τωρα τη πηρε ο υπνος για τα καλα.... θα χουμε αγρια νυχτα

Ο ανηρ πηγε σ΄ενα γαμο......

αυτα τα νεα μου βαριεμαι να σιδερωσω ειμαι και απ τι 6 το πρωι στο ποδι κουραστηκα !!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Kαι εμένα η μαύρη απελπισία με έχει πιάσει... Βαριέμαι απίστευταααααααααα!!!! Μου λείπει ο αντρούλης μου και τα έχω πάρει γιατί εδώ στον κ@λ@ Γέρακα που ήρθαμε να μείνουμε, μένουν στον πίσω δρόμο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γύφτοι οι οποίοι φωνάζουν ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Εντάξει δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη φυλή αλλά ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνουν τπτ είναι όλη τη μέρα έξω στο δρόμο και φωνάζουν, μαλώνουν, γκαρίζουν, βάζουν στο τέρμα μουσική και τι μουσική.. Φαντάζεστε.. Εν τω μεταξύ έλειπαν 2 χρόνια και νόμιζα οτι γλυτώσαμε, αλλά δυστυχώς επέστρεψαν... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. Πήραμε ένα σπίτι μια περιουσία για να ακούμε όλη μέρα να γκαρίζουν..

Ινκα αυτό είναι το multi!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...