Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιαυτο δεν ηθελα να κανει και πρωταθλητισμο στη ρυθμικη... πολλες ωρες... ισως να ειναι καλυτερα καποιο ομαδικο αθλημα,πχ βολευ. αλλα θα εχουμε παλι προβλημα με το χερι. να φανταστειτε τι σκορπινα αναποδη ειναι απο ολα τα αθληματα του στιβου θελει να κανει αλμα επι κοντω που χρειαζεται χερια!!!!!!

Διαφημίσεις

καληνυχτα κ απο μενα

κατι ψιλα 40 γρ ηπιαμε...εστω! φρικαρα ομως γιατι ο καλος μου ειχε βαλει ενα κιλο aftershave φαινεται κ τον πηρε αγκαλια πρν φυγει..το μωρο μυριζει ολοκληρο αρωμα

τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Εγώ απο όταν αρχισε να κοιμάται όλο το βράδυ τον πήγα στο δωματιο του!!

Ελίτα το κρεβάτι της μικρή απο πού το πήρε και πόσο???

απο modeco, 700.απο 615 ξεκιναει και αναλογα αν βαλεις μηχανισμο τριτο κρεββατι, η συρταρια παιζει μια διαφορα

http://www.modeco.gr/product/1427

PN8Qp2.png

csXep2.png

me πεθαναν σημερα.μηπως τα φρουτα ανοιγουν την ορεξη?και τα ρυζαλευρα?συνεχως πεινανε.μενα βυζι εξω ειμαι συνεχεια; κι εχω ξεζουμιστει.ο αλλος κοιμαται τον πηρε ο υπνος εδω και δυο ωρες.τααχω παιξει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εγώ απο όταν αρχισε να κοιμάται όλο το βράδυ τον πήγα στο δωματιο του!!

Ελίτα το κρεβάτι της μικρή απο πού το πήρε και πόσο???

κι εμενα κοιμοντουσαν αλλα απο τοτε που αλλαξαμε σπιτι αλλαξε και η ορεξη τους και ξυπνανε ειδικα ο μπεμπης.ο καθαρος αερας φαινεται.αν εξαιρεσεις τις ωρες που φτιαχνει τα πεζοδρομια ο δημος που μουρχεται να ουρλιαξω κατα ταλλ ακουω τζιτζικια και πουλακια.και κανει κρυο καλε εδω!!!!!!μπρρρρρρ.χτες φορεσα καλτσες το βραδυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita το δώμάτιο είναι απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με πέθανε ο μικρός ξυπνούσε συνέχεια μετά από κάποια ώρα τον πήρα στο κρεβάτι δεν άντεξα και τον ειχα συνέχεια στο στήθος δεν άντεχα

έκανε και την πρώτη του ζημιά και δεν είμαι καθόλου περήφανη,και χτυπούσε το λάπτοπ και έβγαλε το fn και το alt και πολύ δυσκολεύομαι και ακόμα δεν κατάφερα να τα βάλω

και τωρα παλι βυζί ψαχνει και λυπάμαι και τον αντρα μου γύρισε αργα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!

Καταρχήν Ελίτα, το δωμάτιο ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..!!!Να το χαρεί η μικρή μπουμπού!!!Και ερώτηση:την γοργονίτσα από πού την πήρατε???Θέλω να πάρω για την βάφτιση της μπέμπας :D

Η δική μου ξύπνησε 4 και, βασικά κοιμόταν και πήγα να την σκεπάσω με το σεντόνι και ξύπνησε γιατί δεν το ήθελε!Μετά σηκώνεται και ο άντρας μου, πρωτοφανές χαχαχα και μου λέει άσε θα την κοιμίσω εγώ..καταλάβατε!Γκρίνιαζε και τελικά της δώσαμε γάλα..ξύπνησε στις 8, πάω να την ταίσω στις 8:30 και να μην θέλει με τίποτα!Κλάμα και να διώχνει το μπιμπερό!Ανησύχησα μην έχει κάτι..της φτιάχνω πάλι στις 9:15 και το ρόυφηξε όλο-240 μλ- και ήπιε και εξτρα 90 μλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι δυνατόν?????????

Υδροχοάκι, να αλλάξεις άμεσα παιδίατρο!Ρώτα γνωστούς σου, αλλά κάνε και μόνη σου έρευνα βρε..πήγαινε δοκιμαστικά να δείς πως θα είναι!Εμείς κάθε φορά που πάμε, ας περιμένουν και 10 άτομα απέξω, ποτέ μα ποτέ δεν με έχει "ξεπετάξει", το αντίθετο μάλιστα. Εγώ την ξεκίνησα βανίλια, αλλά όπως σας έχω πέι ακόμα δεν καταλαβαίνει να "πιάσει" το κουταλάκι..Α ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Απο εβδομάδα άρα ξεκινάμε και φρουτάκι...καλή μας επιτυχία!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Καλέ που την βρήκατε τόση όρεξη νυχτιάτικα???

Υδροχοάκι επιβάλλεται να αλλάξεις παιδίατρο άμεσα!!! Κρίμα που είσαι μακριά να σου προτεινα την δική μου...

Ελίτα το δωμάτιο είναι κουκλίστικο!!! Μπράβο!! Και χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες!!

Εμείς δεν έχουμε μπει ακόμα στο δικό μας (για την ακρίβεια δεν το έχουμε φτιάξει καν ακόμα....)

Mummycool, καλορίζικο το καθισματάκι!! Να κάνετε πολλά και όμορφα ταξίδια!!

Ρια, σκέφτηκες να γράψεις τη κόρη σου σε πολεμικές τέχνες? Κάνει φοβερή φυσική κατάσταση χωρίς καταπονήσεις...

Ιωάννα, χαρούμενα μηνογενεθλια!!! Πώς μεγαλώνουν έτσι τα καμάρια μας???

Σκέφτομαι πόσο τυχερη είμαι... Η δικιά μου τρώει Μ.Ο. 1050ml το 24ωρο (σε 5 γεύματα) και κάποιες φορές θέλει κι άλλο αλλά δεν της δίνω! Πάω γιατί ξυπνησε... Απο τις 10 χθες κοιμόταν, ξυπνησε στις 8 έφαγε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε τώρα...

Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εγω το σκεφτηκα αλλα αυτη δε θελει...παντως και εκει τους τραυματισμους δεν τους γλιτωνεις

Δεν είναι πολλοί οι τραυματισμοί εκεί γιατί δεν έχεις επαφή με τον άλλο (στην αρχη, μέχρι να μάθεις)...

Πάντως αν εσύ θέλεις να την κατευθύνεις προς τα εκεί, πηγαινέ την να δει μια προπόνηση μήπως και γλυκαθεί...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...