Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναταλια σε μας δεν χρειαζεται να παει καποιος να την ξυπνησει.... απο μια κουβεντα να πουν και οι τρεις και ξυπνησε. Δε μου λες, εσυ ησουν που εκανες συγχρονισμενη κολυμβηση? Σε ποια ηλικια μπορει να ξεκινησει κανεις?

Εγώ είμαι!!! Είχα ξεκινήσει μεγάλη 9 χρονών έμαθα κολύμπι αρχικά και μετά κατευθείαν συγχρονισμένη!!! Νομίζω απο 5-6 μπορεί να ξεκινήσει!!!! Εσένα μεγαλύτερη δεν είναι?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ελίτα βάλε να δούμε το δωμάτιο!!!!!!!!

Ria εννοείται οτι κοιμάται μετά, μέχρι τις 9:00 και ο δικός μου, μετά πάει η μικρή και τον ξυπνάει τον καημένο...

ydroxoaki και εγώ προτείνω να ξεκινήσεις με φρούτο! Αλλά μην αγχώνεσαι είναι μικρούλι ακόμα![/quoteεβα στο προφιλ.αλλα δε φαινονται καλα ειναι καλυτερα με φυσικο φως.τα φωτιστικα ταχω φτιαξει εγω.δεν ξερω πως αλλιως να το τραβηξω να βγει ολο

PN8Qp2.png

csXep2.png

και ο αλλος εχει παει για μπυρες!!!τα νευρα μου!

τι μπυρα ειναι αυτη που πεφτει χρηστε μου.μαζευτε τους.εμενα γεμισε το ψυγειο και του βαζω τις φωνες γιατι τον παχαινουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τι μπυρα ειναι αυτη που πεφτει χρηστε μου.μαζευτε τους.εμενα γεμισε το ψυγειο και του βαζω τις φωνες γιατι τον παχαινουν

το κ...ποδοσφαιρο φταιει!!! δεν αντεχω αλλο!!!!:confused::twisted:

το δωματιο πολυ γλυκουλη!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

τωρα ειναι 9,5. ειναι ομως πολυ γυμνασμενη, κανει γυμναστικη απο τα 3,5 (κατι αναμεσα σε ρυθμικη, ενοργανη και ακροβατικη) και φετος ξεκινησε και στιβο. Θα προτιμουσα ομως να κανει συγχρονισμενη γιατι δεν υπαρχει τοσο προβλημα με τραυματισμους. Ηδη της ποναει συνεχεια το χερι της....

Διαφημίσεις

Ε τότε μια χαρά είναι ηλικιακά άμα της αρέσει κιόλας..!!!Πάντως άμα της αρέσει και κάνει πρωταθλητισμό είναι πολύ δύσκολο.. Εγώ πήγαινα για προπόνηση πριν απο πρωτάθλημα η Χριστούγεννα και πάσχα 9-1 και 7-11!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...