Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θα τον ταισω κοιμισμενο στην 1

καθοτι στον υπνο μας τρωμε κατι΄...

κ ουτε που ξυπναει..δεν καταλαβαινει τιποτα, τον παιρνε αγκαλια να ρευτει κ συνεχιζει του καλου καιρου

τι σουπε να δωσεις δεν ειδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

τι σουπε να δωσεις δεν ειδα

η παιδιατρος που ψαχνω να την αλλαξω καθοτι δεν της εχω καμια εμπιστοσυνη ειπε ρυζαυλερο γιατι ομως εγω την ρωτησα...θα συνεχιζαμε μονο γαλα αλλιως

λεω να το ξεκινησω απο δευτερα

της μιλουπα εχει τη λιγοτερη ζαχαρη..ναι μεν μπορεις να το φιαξεις και μονη σου αν βρασεις ρυζακι αλλα αυτα τα ετοιμα ειναι εμπλουτισμενα με επιπλεον βιταμινες

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Εδώ είμαι!!!!! Λοιπόν αυτό το βρήκα στο ebay!! http://cgi.ebay.com/Child-Stay-Put-Bowl-Spoon-Cutlery-Feeding-Set-Blue-5483-/300353612119?cmd=ViewItem&pt=Feeding&hash=item45ee786957 αλλά βγαίνουν πολλά τα έξοδα αποστολή! Κάτσε να το ψαξω λίγο ακομα!

ydroxoaki δεν ξέρω καθόλου απο παιδίατρο εδώ κοντά.. Εγώ τα πάω στην Κηφισιά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εγω με το ματι το φτιαχνω.οσο αραιο θελω.δε μετρησα ποτε ουτε γαλα ουτε νερο ουτε τιποτα.ουτως η αλλως δεν το τρωνε ολο και δεν αγχωνομαι κιολας.

κοριτσια συμβαινει το εξης τρελλο.η μπεμπα οταν τρωμε κανει σαν τρελλη φωναζει μας κοιταει χτυπιεται.αμα κανεις να της πλησιασεις κατι κανει και τα δυο της χερια το αρπαζει με τη μια ανοιγει το στομα και παει να το δαγκωσει.πηγε ο πατερας της να της δωσει ενα κομματι μεγαλο απο μπριζολα και στο τσακ προλλαβε να της το παρει.μιλαμε εν ριπη να το βουτηξει και μετα εκλαιγε γιατι το πηραμε.

ο μπεμπης απο την αλλη προσπαθησα να του δωσω το μπιμπερο με δικο μου γαλα και ριζαλευρο για να τον χορτασω και με τα δυο του χερια εσπρωχνε μακρια.

παντως με το μπεμπη ευχαριστιεμαι μαπνιο.μαπινουμε μαζι στη μπανιερα, γελαει, πλατσουριζει και κηνυγαει το παπακι.αυτος στο καθισματακι στηριγμα εγω καθιστη.

εβγαλα φωτος τελειωσα της μπεμπας.ενημερωτικα.δεν ειναι η κουνια μεσα αλλα το κρεββατακι που θαχει μετα.οταν βγουμε απο κουνια.οταν δε θα θηλαζω θα της παω και την κουνια μεσα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

συνηθως ξεκινας με μιση μπανανα, μισο μηλο, μισο αχλαδι και λιγο στιμμενο πορτοκαλι. καθε γιατρος βεβαια εχει αλλη τακτικη.... εννοειται πως δεν μπορει να το φαει ολο απο την πρωτη φορα. ειναι λιγο μικρουλης ο δικος σου, γιατι δεν περιμενεις λιγο να γινει 5 μηνων τουλαχιστον? οσο για την αποστειρωση νομιζω πως μπορεις να τη σταματησεις αλλα το νερο που χρησιμοποιεις καλα ειναι να ειναι βρασμενο γιατι το καλοκαιρι με τις ζεστες μπορει να αναπτυξει μικροβια

η παιδιατρος που ψαχνω να την αλλαξω καθοτι δεν της εχω καμια εμπιστοσυνη ειπε ρυζαυλερο γιατι ομως εγω την ρωτησα...θα συνεχιζαμε μονο γαλα αλλιως

λεω να το ξεκινησω απο δευτερα

της μιλουπα εχει τη λιγοτερη ζαχαρη..ναι μεν μπορεις να το φιαξεις και μονη σου αν βρασεις ρυζακι αλλα αυτα τα ετοιμα ειναι εμπλουτισμενα με επιπλεον βιταμινες

δεν δινουν ολοι οι παιδιατροι στερεα πριν τον 6ο ισως γιαυτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

συνηθως ξεκινας με μιση μπανανα, μισο μηλο, μισο αχλαδι και λιγο στιμμενο πορτοκαλι. καθε γιατρος βεβαια εχει αλλη τακτικη.... εννοειται πως δεν μπορει να το φαει ολο απο την πρωτη φορα. ειναι λιγο μικρουλης ο δικος σου, γιατι δεν περιμενεις λιγο να γινει 5 μηνων τουλαχιστον? οσο για την αποστειρωση νομιζω πως μπορεις να τη σταματησεις αλλα το νερο που χρησιμοποιεις καλα ειναι να ειναι βρασμενο γιατι το καλοκαιρι με τις ζεστες μπορει να αναπτυξει μικροβια

καλυτερα να γινει 5 το ξερω ... αλλα ρε γμτ δεν πινει γαλα ισα ισα του φτανει κ λιγοτερο απο οσο πρεπει κ ελεγα μηπως παρει τα πανω του με το φαγητο σιγα σιγα! Αν τρωει!

Διαφημίσεις

Ελίτα βάλε να δούμε το δωμάτιο!!!!!!!!

Ria εννοείται οτι κοιμάται μετά, μέχρι τις 9:00 και ο δικός μου, μετά πάει η μικρή και τον ξυπνάει τον καημένο...

ydroxoaki και εγώ προτείνω να ξεκινήσεις με φρούτο! Αλλά μην αγχώνεσαι είναι μικρούλι ακόμα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

γυρω στα 900 γρ. λενε πως πρεπει να πινουν σ'αυτην την ηλικια. Παντως ειναι καλος στα κιλα του. κι εμενα 4κιλα γεννηθηκε αλλα πριν λιγες μερες ηταν 6400 και η γιατρος ειπε πως ειναι μια χαρα

ναταλια σε μας δεν χρειαζεται να παει καποιος να την ξυπνησει.... απο μια κουβεντα να πουν και οι τρεις και ξυπνησε. Δε μου λες, εσυ ησουν που εκανες συγχρονισμενη κολυμβηση? Σε ποια ηλικια μπορει να ξεκινησει κανεις?

οτι πηραμε απο βαρος ηταν 1100 ενα μηνα που τον θηλασα και τα αλλα 2 με παρα πολυ κοπο ολο τον υπολοιπο καιρο

αν τον θηλαζα θα ημασταν σιγουρα ενα κιλο παραπανω

δεν πινει το ξενο με τιποτα!

τωρα καθομαι μεχρι τις 1 να τον ταισω κοιμισμενο γιατι ολη την μερα εχει φαει 600 γρ.!!! μηπως παρει αλλα 80 τωρα!! ειδες τι τραβαω??? κ μεχρι να ρευτει να ξαπωσω εγω θα παει 1.30 τουλαχιστον...ολα αυτα Αν ανοιξει το στοματακι του βεβαια το αγγελουδι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...