Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια,τι κανετε? σημερα ελειπα πρωι απογευμα στη δουλεια και τοσπιτιμας ειναι σε τρελλο χαλι... μαλλον θα συμμαζεψω λιγο τωρα που κοιμουνται ολοι γιατι δεν το βλεπω να τα καταφερνω αυριο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο θα κανω

ψαχνω μια κοντα μου αλλα δεν υπαρχει καποια συστημενη τουλαχιστον

ακουγα τον αντρα μου που ελεγε να μην αλλαξουμε για να του κανει τα εμβολια αυτη που τα ξεκινησε αλλα τωρα τελος! πηγαμε την δευτερα και βιαζοταν να μας ξεπεταξει

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

της μιλουπα θα παρω! ουτε που ξερω πως φτιαχνεται κ ποσο πρεπει να τρωει!

ουτε ποσο καιρο μετα ξεκιναμε φρουτο??τι αραγε???

4,5 ειμαστε ... διαβαζα οτι στους 4 μπορουμε να αρχισουμε σιγα σιγα στερεες

ουτε μου ειπε τιποτα για την αποστειρωση!!!! θεωρει δεδομενο οτι ξερω!

aaaa διάβασα που έλεγες οτι έφτιαξες κρεατόσουπα και νόμιζα για το μωρό!!!!! Γράφει επάνω το κουτί ποσότητες για το ρυζάλευρο! Μετά απο λίγο ξεκινάς και φρούτο! Μήλο-Αχλάδι στην αρχή και μετά προσθέτεις.. Ε, αν νομίζεις οτι δεν σου κάνει εννοείται να την αλλάξεις!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

κοριτσια,τι κανετε? σημερα ελειπα πρωι απογευμα στη δουλεια και τοσπιτιμας ειναι σε τρελλο χαλι... μαλλον θα συμμαζεψω λιγο τωρα που κοιμουνται ολοι γιατι δεν το βλεπω να τα καταφερνω αυριο!!!!

Ria χαράς το κουράγιο σου να συμμαζέψεις τέτοια ώρα..:cool:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

σε μας παντα η παιδιατρος συστηνει πρωτα το φρουτο και μετα την κρεμα γιατι προτιμαει να συνηθισουν στην γευση του φρουτου που δεν ειναι και τοσο γλυκια. Παντως ο καθε γιατρος εχει και τη θεωρια του...

τις περισσοτερες φορες τετοια ωρα κανω δουλειες, μαγειρευω, κανω μπανιο και μετα χαλαρωνω στην απολυτη ησυχια.... Πριν κανενα χρονο ειχα φαει ενα κολλημα με τα χειροποιητα κοσμηματα και καθομουν καθε βραδυ μεχρι τις τρεις....

κανω τετοιες σουπες κ τις βαζω καταψυξη ... για την δουλεια κ για μερες που δεν προλαβαινω να μαγειρεψω τιποτα

τωρα ξεπαγωνω χταποδι κ κοκκινοψαρο για να κανω το ιδιο

το χταποδακι βραστο ξυδατο

γενικα παιζει πολυ καταψυξη

να φανταστεις ουτε για τις θηλες μου ειχε πει!!! νομιζα οτι πρεπει να τις αλλαξω στον 6ο και μια φιλη με παροτρυνε να παρω το 2 μηπως το μωρο δεν τραβαει γαλα

ασε...ξερεις καμια καλη κοντα στα γλυκα νερα?

Διαφημίσεις

Και εμάς πρώτα φρούτο δίνει ο δικός μου!! :)

Και εγώ τώρα που κοιμούνται ηρεμώ αλλά όσο σκέφτομαι οτι 7:00 θα με ξυπνήσει ο μικρός για να φάει, νυστάζωωωωωω!

paros eisai mesa apanthsew sayto poy see rvthsa?den koitaja

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω θα τον ταισω κοιμισμενο στην 1

καθοτι στον υπνο μας τρωμε κατι΄...

κ ουτε που ξυπναει..δεν καταλαβαινει τιποτα, τον παιρνε αγκαλια να ρευτει κ συνεχιζει του καλου καιρου

kalhmera koritsia.τι κανετε?εμεις καλα.απο τη μια λεω να καθυστερισω να τους δωσω μαμ αλλα απο την αλλη ειδικα ο μπεμπης δε μου αφηνει επιλογες.χτες με ξυπναγε καθε 2 ωρες παρακαλω.διψα-πεινα τι να πω.μου θυμησε τις πρωτες καλες μερες.ετρωγε του σκασμου γαλα αφου πριζοταν η κοιλια του.λεω αντε τωρα θα κοιμηθει θα χορτασε.αμδε.μπορει ισως να κοιμηθηκε σε καποιο απο τα γευματα 4 ωρες αλλα οχι παραπανω.σηκωθηκα 6 φορες αυτο το θυμαμαι.η μπεμπα οχι αν και καποιες φορες την εβαζα κι αυτη αφου ξυπναγα που ξυπναγα.

paros εγω πηρα αυτο απο αμερικη το ιδιο και το χρησιμοποιησα χτες οντως πολυ βολικο, ζουλας και βγαινει οσο θες ουτε λερωνεις ουτε τιποτα.http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=15122

Επισης εσυ που τα ψαχνεις μηπως εχεις δει κατι τετοιο σε κανα σαιτ που να στελνει ελλαδα η εδω σε καν μαγαζι?εκανα λαθος και παρειγγειλα μονο ενα ροζ και θελω και για το μπεμπη.αλλα δε μπορω τωρα να ξανακανω παραγγελεια αμερικη.Ειναι πιατακι που πιανει με βεντουζιτσα και πιρουνακι κουταλακι με ελατηρια και βεντουζακια για να μην τα εξφενδονιζουν.http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=37857

mummy κι εγω ετσι με το γαλα κανω η με νερακι δεν ξερω τι αλλο να κανω.η παιδιατρος ειχε πει κρεμα βανιλια αλλα δε θελω ειναι ολο ζαχαρη.και απορω γιατι μουπε και μια βδομαδα.αντε μετα να τα μαθεις να φανε αλλα πραγματα αν καλομαθουν με του εμποριου

σαυτο αν διαβασες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...