Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

5o;;;;; Ουπς δεν νομίζω να μπορουσα να εχω 5 παιδια!!!

3 θα ήθελα αν με ευλογήσει ο Θεος!! Αν είμασταν καλά οικονομικά και ειχα λίγη βοήθεια και μια καλη΄δουλειά φυσικά οπως η προηγουμενη μου θα βάζαμε μπροστα για δεύτερο!!

αλλα τωρα δυσκολευόμαστε με το πρωτο πως να κάνουμε κι αλλο!!

Θέλω να μπορώ να προσφέρω μια καλή ζωή στα παιδιά μου, να μπορώ να τα σπουδάσω αν τα θελήσουν, να μπορώ να τα στείλω να μάθουν μια ξένη γλώσσα, καποιο μουσικό οργανο ή να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα και αυτα θέλουν χρήμματα!! Θα κάνουμε οσα παιδιά μπορούμε να αναθρέψουμε καλά αυτο αποφασισαμε!! Αν ειναι να παραμείνουμε στο ένα τοτε... αυτό θα κάνουμε!! Πολυ θα ήθελα ομως και αλλα παιδάκια!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν εβρισκα "χορηγο" θα εκανα και 5ο.... Εννοειται πως αστειευομαι, ηδη ειμαστε δυσκολα οικονομικα και επιπλεον δεν μας χωραει το αυτοκινητο, το σπιτι κλπ. Αντοχες και διαθεση ομως νομιζω πως θα ειχα!

πω πω ρία το αυτοκίνητο είναι όντως πρόβλημα, ειδικά σε ταξίδια και διακοπές φαντάζομαι

γιώτα καλωσήρθες, τα ρούχα τα σιδερώνω πολύ πολύ γρήγορα, ίσα τα πατάω

παρασκευή σήμερα αλλά έχει χαζή μούντα :(

i1lzp2.png

σιλβή τρώτε τα πόδια σας;;; πεθαίνω!!!!! κι εμείς τα έχουμε βρει αλλά μόνο τα πιάνουμε δε φτάνουν στο στόμα μας ακόμα :tongue::tongue::tongue:

λίτσα είχες δίκιο πήρα πλαστικές σαλιάρες από τα τζάμπο

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ μαγείρεψα τονοσαλάτα!!!

να σας πω ρε χακερούδες ψάχνω καθισματάκι αυτοκινήτου

britax evolva 123 plus να το παραγγείλω αλλά όπου το βρίσκω δεν το στέλουν ελλάδα, το απλό το βρίσκω το plus όχι

i1lzp2.png

κι εγώ μαγείρεψα τονοσαλάτα!!!

να σας πω ρε χακερούδες ψάχνω καθισματάκι αυτοκινήτου

britax evolva 123 plus να το παραγγείλω αλλά όπου το βρίσκω δεν το στέλουν ελλάδα, το απλό το βρίσκω το plus όχι

Πολύ καλή επιλογή!!!

Εγώ εχω το britax first class και μόλις μίλησα με την αντιπροσωπεία για αντ/κο καλυμμα! Θα με πάρουν να μου πουν το κόστος. Γίνεται παραγγελία απο Γερμανία και έρχεται με κούριερ (26,50€ μόνο το κούριερ :()...

Ψάξτο όμως γιατί αξίζει...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

Τα δικά σας γυρνάνε στην κουνια τους ή στο κρεββάτι σας; Αλλου την αφήνω αλλου βρισκεται!! Γυρνάει απο ανασκελα μπρουμυτα, τα ποδια κάτω το κεφάλι πάνω, πλάγια... οτι βρει και οπου βρει παει πλεον!!! Σημερα με τρόμαξε γιατι την είχα αφησει στο κρεββάτι μας με μαξιλάρια γύρω της να παίζει και να τελειωσω εγω τις προσκλήσεις. Πήγα να την δω και είχε πετάξει το ενα μαξιλάρι κάτω και τα πόδια της είχαν βγει στο περιθώριο!! Πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη γιατι το κρεββάτι μας έχει γείσο γυρω γυρω!!! Μα 4 μηνών σκατό να μου πετάει τα μαξιλάρια που εχω γυρω της; Δεν ειναι παρα πολυ νωρίς για κάτι τέτοιο;

Κι εμένα έτσι ακριβώς Μαρία. Όπου βρεθεί θέλει να γυρίσει, στο λίκνο, στο γυμναστήριο, στο κρεβάτι, ακόμα και πάνω στο μαξιλάρι του θηλασμού. Και μετά χτυπάει ποδαράκια, στέκεται πάνω στα χεράκια, σα να θέλει να μπουσουλήσει. Την έχουμε άσχημα σε λίγο.....

Άσε που θέλει να κοιμάται μπρούμυτα. Έχει και προτιμήσεις ο κύριος, 4 μηνών.... Όπως και να τον βάλω, το πρωί μπρούμυτα θα ξυπνήσει.

Υ.Γ. Κι εγώ περήφανη κουκουβάγια είμαι....

Κι εμένα έτσι ακριβώς Μαρία. Όπου βρεθεί θέλει να γυρίσει, στο λίκνο, στο γυμναστήριο, στο κρεβάτι, ακόμα και πάνω στο μαξιλάρι του θηλασμού. Και μετά χτυπάει ποδαράκια, στέκεται πάνω στα χεράκια, σα να θέλει να μπουσουλήσει. Την έχουμε άσχημα σε λίγο.....

Άσε που θέλει να κοιμάται μπρούμυτα. Έχει και προτιμήσεις ο κύριος, 4 μηνών.... Όπως και να τον βάλω, το πρωί μπρούμυτα θα ξυπνήσει.

Υ.Γ. Κι εγώ περήφανη κουκουβάγια είμαι....

και μενα ολο μπρουμυτα αλλα μου εχει πει ο γιατρος πως δεν κανει και ολο την γυριζω και μετα ξανα μπρουμυτα και την ξαναγυριζω και ξαναγυριζει...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...