Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Ξυπνήσαμε όλοι και τώρα θα ετοιμάσω την μικρή για το σχολείο..!

Λοιπόν η σημερινή προσφορά έχει http://www.goldendeals.gr/ Εγώ πάντως πήρα 2!!! Και σκέφτομαι να κάνω και τα γενέθλια της μικρής μου εκεί, διάβασα καλά λόγια στο parents.gr! Κορίτσια η κατερίνα που είναι???

Α και η Ελεονόρα?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με την κατερίνα μίλησα χθες ούτε αυτή την ξέρει :)

όλγα υποκλίνομαι....είσαι φοβερή!!!!!!!! α ρε τις νύφες σου τις κλαίω....ιωάννα το σκέφτηκες καλά;;; συμπεθέρα κα-γκε-μπε θα κάνεις

πάω ταχυδρομείο ήρθε το ασύρματο ρούτερ επιτέλους!!

καλά το σλίνγκ η καλύτερη αγορά, πάρος ευχαριστώ που μου χες δείξει πώς το βάζουν τότε

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από μας!!!!Το βράδυ έκανε κρύο και παγώσαμε αφου και στην μπέμπα που έβαλα μια κουβερτούλα την τύλιξε γύρω της και κοιμήθηκε χαχα!!Συνήθως οτι και να της βάλω για να την σκεπάσω το κλωτσάει!Και τι ι θα γίνει με αυτα τα πόδια ρε κορίτσια ,μεχρι τώρα απλά τα έπιανε όλη μέρα και τα κουνούσε τώρα τα τρώει κιόλας!!!!!!Βγάζει τις κάλτσες που της βάζω καθε δέκα λεπτά και το πόδι στο στόμα......και να πείς οτι δεν εχει παιχνίδια και μασητικά ..όλη τη fischer price στο σπίτι την έχουμε!!Βρείτε καμια λύση να της το κόψω αυτο

mz6Up2.png

Goodmorning!!

Σήμερα είναι ημέρα εξόδου..μόλις τάισα τη μπέμπα, πάω να ετοιμαστώ και φύγαμε..δεν μπορώ άλλο μέσα..

Σοφία, δεν με νοιάζει καθόλου, ας έρθει να κρατήσει λίγο τα μωρούλια μπας και κοιμηθούμε και ας λέει ότι θέλει..άλλωστε θα έρθει Σαββ μεσ και θα φύγει Κυρ μεσ..:) μην νομίζεις ότι θα είναι και κάτι τρομερό!

Η μπεμπούλα ξύπνησε 6 παρα, την τάισα, μετά ηθελε παιχνίδια, αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε 6 και 15 και κοιμήθηκα και εγώ μεχρι τις 7:30..μετά ξύπνησε και ήθελε όλο αγκαλιά, δεν καθόταν πουθενά, μέχρι τώρα που την τάισα και την πήρε ο ύπνος..και τώρα και στον ύπνο ψιλοκλαψουρίζει.μα τί έχει ήθελα να ήξερα?

Πολύ ωραίες οι προσφορές Ναταλία..αχ στείλτε μου μια φωτό πως βάζετε το σλινγκ βρε κορίτσια, μιλάμε το εχω και κρέμεται, κρίμα είναι..έχω δεί βίντεο, αλλά νομίζω πως την βάζω λάθος..βοήθειαααα!!

Και εμάς κάνει κρύο το βράδυ αλλά η δεσποινίδα με το που της βάζω σεντόνι το πετάει αμέσως..

Όλγα, τί είναι αυτό το λινκ?Μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης βλέπω..:roll:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημεραααα!

Τι μου κανετε?Λοιπον η σουπερ ντοματοπιτα http://webtv.antenna.gr/webtv/10me1recipiesvideo?cid=gf0_t2_i_zq7kg%3d

Συμπεθερα ειναι η κοπέλα που ψαχναμε και καμια δεν την ξερει.

Σοφακι θα εσκαγα δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγαλω ακρη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera,

olga vlepw sou apantise kai sena sto fb lol. leei oti eixe dei na exoume koinous gnwstous twra poious koinous gnwstous mporei na eixame den kserw:P

sofaki ante epitelous:)

edw pali kanei zesth re koritsia an kai synefia simera.

a ksexasa na sas pw. lew sto paidiatro edw tou foraw gialakia gia ton hlio pou ta peira apo mothercare kai perimena na me kraksi. kai mou leei kala kaneis giati o ilios einai epikindinos gia ta matakia tous. ti na pw twra? o kathe paidiatros ta dika tou. h alithia einai oti an htan epikindina ta gialakia den yphrxe periptwsh na ta poulaei to mothercare afou oi aggloi einai poly austhri me themata ygeias kai asfaleias kai idika twn paidiwn. egw pantos tha kratisw thn apopsi pou me voleuei xe:)

Καλημερα!!!

Ολγα μηπως δουλευεις στην ΕΥΠ και δεν μας το εχεις πει???? χιχιχιχι....

Τι ωραιος ηλιος σημερα.... μετα την χθεσινη καταιγιδα.. ωραια ηταν αν εξαιρεσουμε βεβαια το οτι μπαλκονια - τζαμια ολα χάλια... :twisted:

Εμεις κοιμηθηκαμε εντεκα , ξυπνησαμε οχτω για ενα γρηγορο μαμ και οχτω και τεταρτο ξανακοιμηθηκαμε....και ακομα κοιμομαστε!! Βεβαια για να φτασουμε την μικρη της Κατερινας εχουμε δουλεια ακομα, αλλα το παλευουμε!!!

Κατερινα που εισαι καλε???

mYQbp2.png

Καλημερα!!!

εδω ειμαι!! τρεχω με τα μικρα εχθες ειχαμε παει βολτα στην Βουλιαγμενη το απογευμα και περασαμε σουπερ. Ευτυχως ειναι και τα 2 καλα πλεον!!!!

Ολγα το ελυσες το μυστηριο !!!!!!

Γιωτα εχθες μας περασατε παθαμε υπερενταση απο την βολτα και κοιμηθηκαμε 12μιση για βραδυ ειδες!!!!

Καρδουλα δεν ξερω τι ειπε ο γιατρος παντως ο πριγκηπας ειναι τελειος με τα γυαλια!!

Αυριο εχουμε παλι βαφτιση και πρεπει το απογευμα να ανεβω Κηφισια να παρω δωρο λεω να κατσουμε και για κανενα ποτακι μετα μαζι μες την μπουμπου ελπιζω να μην μας τα χαλασει ο καιρος παλι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημέρα κορίτσια

Ιωάννα μου σε νιώθω απόλυτα!! Να ξερες πόσες φορές με έχει πιάσει το παράπονο που δεν υπάρχει κανένας να με βοηθάει!! Μόνο η μάνα μου κάθε δεύτερο ή τρίτο ΣΚ που έρχεται μου κρατάει λιγο την μπέμπα να κανω καμμια δουλεια!!! Και εμείς εδω δεν έχουμε καν παρέες!! Έναν ανθρωπο να πεις μια κουβέντα!!

Θεικές φωτος!!! Και εμεις απο τα ιδια είμαστε!!!

Τα δικά σας γυρνάνε στην κουνια τους ή στο κρεββάτι σας; Αλλου την αφήνω αλλου βρισκεται!! Γυρνάει απο ανασκελα μπρουμυτα, τα ποδια κάτω το κεφάλι πάνω, πλάγια... οτι βρει και οπου βρει παει πλεον!!! Σημερα με τρόμαξε γιατι την είχα αφησει στο κρεββάτι μας με μαξιλάρια γύρω της να παίζει και να τελειωσω εγω τις προσκλήσεις. Πήγα να την δω και είχε πετάξει το ενα μαξιλάρι κάτω και τα πόδια της είχαν βγει στο περιθώριο!! Πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη γιατι το κρεββάτι μας έχει γείσο γυρω γυρω!!! Μα 4 μηνών σκατό να μου πετάει τα μαξιλάρια που εχω γυρω της; Δεν ειναι παρα πολυ νωρίς για κάτι τέτοιο;

Στην ενημέρωση με προλαβε η Ολγα!!! Εγω την εκανα αντ γιατι νομιζα πως ηταν καποια απο εμας μιας και είχε αρκετες απο εσας ως φιλες!! Δεν προλαβα να της στειλω μηνυμα να δω ποια ειναι και μετα το ξέχασα!!! Της έστειλα χθες και μου απάντησε!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Μεταξύ μας.. όσο κι αν τρόμαξα νιωθω απίστευτα περήφανη για το κοριτσάκι μου!!!!!!!

Το μωράκι μου μεγαλώνει και γινεται δυνατό και γερό παιδάκι με νεύρο!!! Αλλα απο την αλλη ενα τσιμπηματάκι το έχω!! Μεγαλώνει πολυ γρηγορα το παιδάκι μου απο τηνμια με γεμίζει περηφάνεια και τρελλη χαρα απο την αλλη ομως κοιταω τις φωτος του μαιευτηρίου και μου λειπει το πως ήταν!!!

Τα έχω παίξει;;;;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Μαρακι, καθολου δεν τα ΄χεις παιξει!!!!!

Και εμας η μικρη ειναι μια απ'τα ιδια, ολο τη βρισκω μπρουμητα και με τα ποδια εξω απο τα καγκελα της κουνιας ή στην αλλη πλευρα.... Και εγω ηθελα 4ο παιδι γιατι μου ειχε λειψει ενα βρεφος και αυτη μεγαλωνει τοσο γρηγορα που νομιζω πως θα θελω και 5ο..... (αστειευομαι!!!!!!!)

Βεβαια μαλλον φταει που γεννηθηκε και μεγαλοσωμη!!!! Παντως την περασμενη Τριτη που πηγαμε στην παιδιατρο ηταν 6400γρ. και 65,5 ποντους. Στο υψος την ξεπερασαμε την καμπυλη, για το ΝΒΑ τη βλεπω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...