Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α, και εμενα μου εστειλε αιτημα φιλιας μια κοπελα που τελικα δεν την ηξερε κανεις... και την αγνοησα. ελπιζω να μην ειναι καποια απο το καφε μας και εγινα ρεζιλι....:confused:

μάλλον για την ίδια λέμε...

καλέ πρέπει να περάσουν 30 δευτερόλεπτα για να στείλω νέο μήνυμα;;;; τόσο γρήγορη είμαι;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί κάνετε κορίτσια?Εμείς ας λέμε καλά..ο λαιμός μου ακόμα χάλια, με έπιασε το παράπονο και μονολογούσα "μα καλά, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος να μας βοηθήσει?" Πολύ παράπονο όμως, με βγάζει στο κλάμα..δλδ αν δεν μπορεί η μαμά μου ,δεν μπορεί κανένας!

Τέλοσπαντων, τί να πώ κιόλας, δώρον άδωρο :(

Εκανα και εγώ μια κοπέλα φίλη την Ανασ... Μ.... αυτή λέτε?Ποιά είναι?

Αύριο θα πάω μάλλον Ηράκλειο για το χαρτί του ΟΑΕΔ..ο αντρούλης μου, μου είπε αν αισθάνεσαι καλά πήγαινε, θα κρατήσω εγώ τη μπέμπα..αχ κορίτσια αν δεν υπήρχε και ο Βασίλης, δλδ αν δεν ήταν αυτός που είναι ,δεν ξέρω τί θα έκανα..θα με είχε πιάσει κατάθλιψη σίγουρα..να τον έχει καλά ο Θεούλης, με βοηθάει απεριόριστα...

Φιλάκια σε όλες..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αχ, εγω αυτο το σουπερ δωρακι που μου ειχε κανει ο καλος μου πριν καιρο... (μια μερα σε σπα, θυμαστε?) ακομα δεν το εχω κανει.... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Φοβερό, τρομερό!!!Το ΣΚ θα έρθει ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λεεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεε....

Ο αντρούλης μου έβαλε λίγο "χέρι" στη μανούλα του και θα έρθει..αχ ο αντρούλης μου, κάθε μέρα τον ερωτευομαι και περισσότερο, ιδιαίτερα οταν μου λέει "καταλαβαίνω τί περνάς, έχεις δίκιο!"....

Και ποιά είναι αυτή η κοπελιά?Νομίζω ο άντρας μου την έκανε φίλη, νομίζοντας ότι είναι από εδώ..

Η μπεμπούλα ευτυχώς επανήλθε στην ποσότητα γάλατος και μάλιστα σε κάποια φάση δεν την εφτσαν και τα 240 και κλαψούριζε..ευτυχώς δεν έκανε πυρετό..

Καληνύχτα κορίτσια, να είμαστε καλά!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσια!! Τι κάνετε??

Εγώ νιώθω λίγο περίεργα σήμερα...

Πάρος, πολύ ωραία η προσφορά!! Είναι και στη γειτονιά μου (Καλλιθέα) αλλά δεν την πρόλαβα... Σνιφ!!

Όταν έρθεις να κανονίσουμε να βρεθούμε!!

Ίνκα, πώς πέρασες? Στείλε φωτος!

Κορίτσια κι εγώ αγχώνομαι λίγο για το fb! Μήπως να κάναμε μια λίστα με όλες τις γνωστες για να δούμε ποια είναι ποιά??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...