Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελίτα και εγώ το έχω καταβολευτεί το sling, ειδικά για τράπεζες και supermarket είναι ιδανικό!! Για όταν αρχίσουμε κρέμες και φρούτα πήρα αυτό!!!!

http://nuby.com/en/natural-touch/solid-feeding/67275

Litsaki υπομονή!!!!! Πάντως είναι ήδη στην κατάψυξη!!!!!!! Μιαμ μιαμ!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελίτα και εγώ το έχω καταβολευτεί το sling, ειδικά για τράπεζες και supermarket είναι ιδανικό!! Για όταν αρχίσουμε κρέμες και φρούτα πήρα αυτό!!!!

http://nuby.com/en/natural-touch/solid-feeding/67275

Litsaki υπομονή!!!!! Πάντως είναι ήδη στην κατάψυξη!!!!!!! Μιαμ μιαμ!!!!

Πόση υπομονή να κάνω η γυναικα???

Πρέπει τουλάχιστον για τους επόμενους 5 μήνες....:confused::confused::confused:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalhmera koritsia

litsaki mhn anisixis mia apo ta idia:P xaxa mazi tha kanoume diaita:P

emeis simera eimaste iremi xthes eixame trelh gkrinia apo to emvolio.

cate se katalavainoume oles apolita. edw na ta les na ksespas.

giota pws perasate?

ramonitsa se zileuw apolita. emeis fetos den exei diakopes mono diimerakia mallon edw konta.

kai o dikos mou antras einai athina gia th sinaulia. eutixos pleon exw konta th mama mou gia na mou ton krataei ligo to prigkipa

simera tou agorasa piataki kai koutalaki ths fisher price gia to rizaleuro. efage mia xara. tou arese:)

re koritsia tou agorasa thiles gia mpimpero no 3 kai pnigete. kai tou peira pali tis 2 eseis pio noumero xrisimopiite? den eprepe kanonika na trwme me 3 twra?

ελίτα κι εγώ ήθελα να σε ρωτήσω με τι το κάνεις το ρυζάλευρο

εγώ με κουτάλι το δίνω, 'έχω ένα βολικό της κίκο αλλά μου παν δε βγαίνει άλλο

το κανα με γάλα δικό μου αλλά δεν μπορώ πάντα να βγάζω τόσο πολύ γάλα. να βάλω μισό μισό με νερό;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

kalispera manoules!!!!!

goirisame apo to loutraki ...mas ekane ligo kryo ta vradia, fisage...alla kai paralia pigame kai omorfa perasame .

i foufou sto parkokrevato ta edose ola ...san svoura!!!!!kai genika ehei ginei poly kalo koritsaki !!!!to latrevo!!!kai goustarei kai ta taksidakia mas me to aytokinito!!!!

...alla otan ftasame spiti edo entipodsiastike ta kitaze ola!!!!!idika to roloi tis kouzinas!!!!!wow!!!!!

kadoula thili 3 ki emis .

iste oles kala?

sas filo!!!!

inka

AW3sp2.png

Καρδουλα περασαμε τελεια αλλα μας βγηκε ξυνη η επιστροφη γιατι η μικρη εκλαιγε πολυ μεσα στο αυτοκινητο και ειχε και πολυ κινηση... Παντως ηταν μια χαρα, μπανακι φυσικα δεν εκανα αλλα πηγαμε για καφε με τον Λαμπρο στην θαλασσα και ηταν τελεια... αφησα την μικρη στην μαμα μου και εξαφανιστηκαμε για ενα τριωρο.. τα απογευματα ερχονταν φιλοι και συγγενεις να μας δουν, γεμισαμε και δωρακια χιχι.. και πολλα πιτσιρικια .... καποιες ωρες ηταν πολυ φασαρια αλλα την καταβρηκα!!

Αααα... και πολλα κουνουπια ρε παιδια... πολλα κουνουπια, ειμαι και εγω χαζη και δεν ειχα παρει κουνουπιερα μαζι και το πρωτο βραδυ αγχωθηκα πολυ ... την αλλη μερα πηγα και πηρα τουλι και την διπλωσα στο καροτσι λες και ηταν μπομπονιερα!! Ευτυχως δεν μας τσιμπησε κανενα.. ουτε εμενα , ουτε την μικρη... ολα σημαδευαν τον Λαμπρο... εχει πιο γλυκο αιμα λεει η μαμα μου :tongue:

mYQbp2.png

Μαλλον εχω χασει επεισοδια.. ποια αποστολη καλε?

ψάχνουμε μια κοπέλα στο φβ που την έχουν τα κορίτσια φίλη αλλά δεν την ξέρει κανείς

αχ κορίτσια ζηλεύω θέλω διακοπούλες λέμε...........

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

aAAAAAAAAAAAAAx Παρος θα σε δγκωσωωωωωωωωωωωω κ τυο γλυκο μζι...τι εινι αυτα που βαζεις κοπελιαααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;

Λυπησου με κ εχει πεσει χοντρη πεινα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρ

Πως σου βγηκε; σουπερ;

Να σε πω; αυτο που λες θα παρεις στον μπεμπη οταν αρχισει μνα τρωεει τι ειναι;

Αααααα

σας ειπα για το ονομα τελικα; μιλησα με τον μπαμπα μου κ δεν εχει προβλημα...εννοειται ....αυτο ελειπε...θεωρω οτι ειναι ξεπερασμενα αυτα πια....

το παιδι μου θα βαφτηστει Αγγελος- Αποστολος!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Καταραμενες σιλουετες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Λοιπόν το δοκίμασα μόλις και έγινε σούπεεεεερρρρρρρρ!!!!!!!!

Αυτό είναι μπουκάλι που καταλήγει σε κουταλάκι!!!!!! Το πιέζεις και βγαίνει το φαγητό!!!!!!

πρέπει να ναι πολύ βολικό ειδικά όταν είσαι έξω

στείλε κομμάτι...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...