Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιωάννα περαστικά σας!!!

Ραμονίτσαα να περάσετε υπέροχα!!!!

Ελίτα παρα πολυ καλά ειναι 1000 και 800 γρμ για μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά!! Για να μην σου πω πως ειναι σχεδόν το διπλάσιο του κανονικου!!! απο τον 4ο μέχρι τον 6ο μήνα τα μωράκια αποκλειστικού θηλασμου πρέπει να πάιρνουν 85-142γρμ την εβδομάδα ή 340-568γρμ τον μήνα!! 2,5εκ ύψος και 1,27εκ περιμετρος κεφαλιου!!! Οπότε τα δικά σου ειναι παραπάνω απο σουπερ!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες...

Καλε μου πηρε ενα πρωινο μεχρι να σας διαβασω ολες.... Μια εβδομαδα ελειψα και εγιναν τοσα...

Καταρχην περαστικα στα μωρακια που ειναι αρρωστα... Τα καημενα μεσα στην ζεστη... Ασχετο, αλλα εχθες το ραδυ ειδα στον υπνο μου πως ηταν και η δικια μου αρρωστη (ευτυχως ηταν στον υπνο μου) και ειχε πολυ πυρετο και κατι περιεργα αιματωματα στο σωμα.. Και δεν ηταν οπως ειναι τωρα γεματουλα αλλα αδυνατη και μικρη οπως οταν γεννηθηκε.. και προσπαθουσα να την χαιδολογησω αλλα αυτη ηταν πολυ κρυα και ολο ελαιγε το καημενο... περιττο να σας πω ξυπνησα και εκλαιγα και την πηρα στο κρεβατι μου και την κοιμησα στην αγκαλια μου...

Ρια να σας ζησει η Αγαπουλα σας.. παντα γερη και δυνατη!!!

Μαρια δεν εχω σχολια για το νοσοκομειο..... Και εχεις δικιο για αυτο που λες πως στο κατω κατω εσεις εχετε μια αλλεργια, αλοιμονο σε αυτους που περιμενουν αλλες πιο δυσκολες εξετασεις... Ααααααααααααα ολο λεω να σε παρω τηλεφωνο και ολο δεννννν...

Σοφια το δωματιο τελειο.... εχουμε το ιδιο θεμα και εμεις!! Μονο που εγω εβαλα τα αυτοκολλητα και επειδη εκανα ζωγραφικη στον τοιχο δεν εβαλα το γυρω γυρω... κριμα αμα το ηξερα θα σου το εστελνα γιατι το πηρα και θα παει χαμενο...

Λιτσα και εγω βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.............................

mYQbp2.png

Cate.....

οτι και να νοιωθεις, οσο ασχημο και να νομιζεις πως ειναι, ενα ειναι το σιγουρο.... το εχουμε νοιωσει και εμεις καποια στιγμη!!!

ολες υπαρχουν στιγμες που εχουμε νοιωσει ασχημες, χοντρες, αλλες με κυταρριτιδα, αλλες με ραγαδες , αλλες με χαλαρωση και αλλες με ολα αυτα μαζι!!

ολες εχουμε κουραστει, οσο και να αγαπαμε τα μωρα μας, και δεν εχουμε δυναμεις οπως παλια...

ολες εχουμε περασει το θεμα του σεξ... τι θες ρε φιλε τωρα? ασε με να κοιμηθω λιγακι δεν με κρατανε τα ποδια μου.....

γι'αυτο ειμαστε εδω, να τα λεμε...οχι οτι ετσι διορθωνονται και πολλα, αλλά τουλαχιστον ξερεις πως εδω οτι και να πεις σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα ...

αυτα να τα θυμασαι την επομενη φορα που θα εχεις φορτωθει με διαφορα και θα ξανα εξαφανιστεις....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω Γιώτα μου. Γι' αυτό τα είπα εδώ. Γιατί μου φαινόταν γελοίο να τα πω αλλού. Οι φιλενάδες μου δεν έχουν παιδάκια και δεν είναι σε αυτή τη φάση. Όσο κι αν με αγαπάνε δεν θα καταλάβαιναν.

Ο σκιουράκος αντέδρασε άσχημα στο εμβόλιο πρώτη φορά. Χθες είχε γκρίνια και αρνιόταν να φάει, το βράδυ ανέβασε 37,7. Τώρα έχει 37,3. Αλλά ευτυχώς το πρωί έφαγε καλά. Είναι και κωλομέρα. Ελπίζω να μας περάσει. 48 ώρες είπε ο γιατρός πως κάνει.... Θα πάει και ο άντρας μου στη Μαλακάσα, πέντε μήνες την ονειρευόταν τη συναυλία και ελπίζω όλα να είναι καλά. Μη βρεθώ μόνη μου και το παιδί με ψηλό πυρετό κι αυτός μακριά.

Την τάισα και περιμένω να κοιμηθεί μπας και κοιμηθώ και εγώ λίγο...αχ τι κούραση είναι αυτή..

Σήμερα σε καταλαβαίνω πρώτη φορά. Γιατί αν δε σου τύχει το ακούς απλά φιλολογικά, έλα μωρέ έχει πυρετό, και τέτοια. Συμπάσχεις, αλλά στην πράξη δεν κατανοείς.

Cate.....

οτι και να νοιωθεις, οσο ασχημο και να νομιζεις πως ειναι, ενα ειναι το σιγουρο.... το εχουμε νοιωσει και εμεις καποια στιγμη!!!

ολες υπαρχουν στιγμες που εχουμε νοιωσει ασχημες, χοντρες, αλλες με κυταρριτιδα, αλλες με ραγαδες , αλλες με χαλαρωση και αλλες με ολα αυτα μαζι!!

ολες εχουμε κουραστει, οσο και να αγαπαμε τα μωρα μας, και δεν εχουμε δυναμεις οπως παλια...

ολες εχουμε περασει το θεμα του σεξ... τι θες ρε φιλε τωρα? ασε με να κοιμηθω λιγακι δεν με κρατανε τα ποδια μου.....

γι'αυτο ειμαστε εδω, να τα λεμε...οχι οτι ετσι διορθωνονται και πολλα, αλλά τουλαχιστον ξερεις πως εδω οτι και να πεις σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα ...

αυτα να τα θυμασαι την επομενη φορα που θα εχεις φορτωθει με διαφορα και θα ξανα εξαφανιστεις....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Cate.....

Εμένα βάλτε με στην κατηγορία με "ΑΠ'ΟΛΑ"!!!

Αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας...

ΟΚ! Κάναμε τα μωράκια μας, και σιγά σιγά θα επανέλθουμε....:D:D:D

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Εμένα βάλτε με στην κατηγορία με "ΑΠ'ΟΛΑ"!!!

Αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας...

ΟΚ! Κάναμε τα μωράκια μας, και σιγά σιγά θα επανέλθουμε....:D:D:D

Καλά, εγώ κάποια από αυτά τα είχα κι από πριν....:P:p

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Ioanna μου υπομονή.. Πως έτυχαν ρε γμτ όλα μαζί???

Εμένα πάλι ο μικρός ξύπναγε 8:00-8:30 και τώρα εδώ και 3ς μέρες ξυπνάει 6:00-6:30.. Τι να πω.. Τουλάχιστον σήμερα ξανα κοιμήθηκε.. Λοιπόν πάω να φτιάξω αυτό το cheesecake που το είδα προχθές και μου τρέχαν τα σάλια http://www.megatv.com/omorfoskosmostoproi/default.asp?catid=17074&subid=2&pubid=9002752 και τα λέμε αργότερα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Σήμερα σε καταλαβαίνω πρώτη φορά. Γιατί αν δε σου τύχει το ακούς απλά φιλολογικά, έλα μωρέ έχει πυρετό, και τέτοια. Συμπάσχεις, αλλά στην πράξη δεν κατανοείς.

Αχ βρε Cate..το ξέρω και εγώ έτσι ήμουν..και όταν έκανε 1η φορά πυρετό ο Νικόλας, είχα πάθει πανικό και έκλαιγα όλη μέρα..αχ να είναι καλά τα μωράκια μας και όλα τα μωράκια..

Και εμένα οι φίλες μου η μία δεν έχει παιδάκια και η άλλη έχει ένα αλλά με την μαμά της δίπλα. Και γενικά όσες γνωστές έχω καμμία δεν είναι στην δική μου κατάσταση, δλδ δεν έχω να αφήσω το μωρό κάπου ΟΥΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ!Και όλοι μου λένε "αχ σε σκέφτομαι ,και μπράβο σου και πως τα καταφέρνεις..!!" η καρδούλα μου το ξέρει..

Εδώ να έρχεσαι να τα λές, που καταλαβαίνουμε η μία την άλλη ...

Ναταλία, καλή επιτυχία!

Συμπεθέρα, για πές τη συνταγή!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα μπεμπεκες και μπεμπακια.σημερα ο μπαμπας πηρε αδεια να κανουμε καμοια δουλεια.πηγα στην τραπεζα με τη μπεμπα ευτυχως μου παραχωρισαν σειρα.

κοριτσια ηρθαν τα πραγματα απο αμερικη με απλο ταχυδρομειο σε μια βδομαδα.χωρις τελωνειο τελεια!!!!!!!!!!!!!!πηγε ο μπα μπας να τα παρει απο ταχυδρομειο.σημερα λεω να τελειωσω το δωματιο της μπεμπας μιας και ηρθε και το κρεββατι.βεβαια οι κουνιες ειναι στο δικο μας υπνοδωματιο.βρε κοριτσια μηπως να το παω λαου λαου με τις τροφες δε βολευει στις διακοπες πιο καλα βυζακι.βεβαια ο μπεμπης αρχισε να ξαναξυπναει τα βραδια.πειναει πιο συχνα.

καλα η μπαμπ ηταν κυρια χαμογελαγε στους παντες ειδικα στις κυριες που της μιλαγαν.την ειχα στο σλινγκ.τελικα η πιο καλη αγορα ηταν αυτη.

mummy απορια, το ρυζαλευρο το δινεις με κουταλι η μπιμπερο?εμενα δεν παιρνουν μπιμπερο το σπρωχνουν μακρια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Ioanna μου υπομονή.. Πως έτυχαν ρε γμτ όλα μαζί???

Εμένα πάλι ο μικρός ξύπναγε 8:00-8:30 και τώρα εδώ και 3ς μέρες ξυπνάει 6:00-6:30.. Τι να πω.. Τουλάχιστον σήμερα ξανα κοιμήθηκε.. Λοιπόν πάω να φτιάξω αυτό το cheesecake που το είδα προχθές και μου τρέχαν τα σάλια http://www.megatv.com/omorfoskosmostoproi/default.asp?catid=17074&subid=2&pubid=9002752 και τα λέμε αργότερα!!!

Και τα δικά μου σάλια τρέχουν αλλά κάνω δίαιτα!!!! Λυπηθείτε με!!! Το πιο βαρύ γλυκο που τρώω τις τελευταίες μέρες είναι ζελέ light!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...