Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελίτα σε ακούω καλύτερα ε; δεν καταλαβαίνεις τίποτα ε;; δύναμη είσαι

χαχα.απλα συνηθησα το χαμο.δε θα τρελλαθουμε κιολας.σιγα σιγα.ασχετο δεν ξερω σε ποια κουτα ειναι το ψαλιδακι των μωρων και τα νυχαι τους εχουν γινει δρεπανια.

εδωσα στη μπεμπα κι αλλο ρυζαλευρο και βουταγε το κουταλι και το βαζε στο στομα.ο μπεμπης το εφτηνε χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

natasa και εμεις εδω τα λεμε αυτα .....μηπως επειδη και εσυ εισαι κατω απο τ' αυλακι ????

ειναι προληψεις το ξερω αλλα μερικες φορες μας πιπιλανε τα μυαλα και μας γινονται κατι σαν πιστευω μετα ..τι να σου πω !!

συμπεθερα καλως ορισες !!!! ανανεωμενη ε ???? και η νυφουλα ξεσαλωσε ??? χαχαχα

μαμι πολυ ωραια και το δωματιο και τα ρουχαλακια !! και τι εγινε που ειναι ικεα ?? σιγα !!! εχεις γουστο κοπελια!!!!!!

σιλβη και εγω το μικρο το εχω στο δωματιο του σχεδον απο τους τρεις μηνες , καλα εγω δεν ειχα και λικνο και στη καλαθουνα δεν χωρουσε αλλο !! αλλα τωρα οπως λεει και η νατασα αλλου τον βαζω και αλλου τον βρισκω!!!!!!και θελει και μπολικο χωρο ...ασε που κοιμαται καπως στα πλαγια ...ο μπαμπας του λεει πως και αυτο απο εμενα το πηρε χαχαχα!!

αα την ρωτησα χθες για το αιρκουλερ και μου ειπε ναι να το βαζω γιατι και αυτα λεει ζεσταινονται πιο πολυ απ εμας αλλα να μην τον χτυπαει και εγω αφηνω και την πορτα ανοικτη απλα να δροσιζει μωρε λιγακι !! πως να κοιμηθει αν εχει 40 βαθμους ???? λεμε τωρα οταν εχει γιατι απο εχθες μονο ζεστη δεν κανει !!!!!!

χαχα.απλα συνηθησα το χαμο.δε θα τρελλαθουμε κιολας.σιγα σιγα.ασχετο δεν ξερω σε ποια κουτα ειναι το ψαλιδακι των μωρων και τα νυχαι τους εχουν γινει δρεπανια.

εδωσα στη μπεμπα κι αλλο ρυζαλευρο και βουταγε το κουταλι και το βαζε στο στομα.ο μπεμπης το εφτηνε χαχα

κόψτα με κανονικό ψαλιδάκι

εμένα είναι με τις μέρες του, προχθές έφαγε 90 μλ ρυζάλευρο και σήμερα καθόλου, έκανε πρρρρ και το βγαζε ε δε θα σκάσω, όσο θέλει

βασικά σήμερα δεν είχα πολύ γάλα και έβαλα και μισό νερό και μπορεί να μην του άρεσε

τα φρούτα πάντως 2 μέρες που βάλαμε και μπανάνα έφτασε τα 50 μλ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Νατάσσα εμεις ήμασταν στο Αγλαία Κυριακού!!! Τι να πω!!! Συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας!!! Ελπίζω να μην χρειαστούν άλλες εξετάσεις για κανένα από τα παιδάκια μας!!! Για κανένα παιδάκι γενικώς δηλαδη!!

Αυτό για την ανταλλαγή κουμπαριάς το εχω ακούσει και εγω!!

Κορίτσια μου την έχει βαρέσει σήμερα, λίγο τα προβλήματα, λίγο η συνεχείς κλεισουρα και η μοναξία λίγο η 24ωρη ανασχόληση μου με το παιδι και το σπίτι μου την έχουν βαρέσει!!! :(

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Mummy, τέλεια τα ρουχαλάκια και το δωμάτιο super!!!

Ψάχνω να βρω καρότσι για τις διακοπές (ένα πιο μαζεμένο) έχετε να προτείνετε κάτι? Βρήκα ένα που μου άρεσε πολύ (quinny) αλλά δεν ξαπλώνει οπότε απορρίπτεται....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Μαρία, όλες λίγο πολύ έτσι είμαστε..εγώ πήγα σουπερμαρκετ χωρίς τα παιδιά και μου φάνηκε σανν...έξοδος στον Πλούταρχο!:D

Το μεσημέρι πήγα να κοιμηθώ, αλλά κλασσικά δεν μπορούσα..μετά πρέπει να έβαλα και λίγο πυρετό..αλλά τώρα είμαι καλύτερα!

Λίτσα, εγώ στον Νικόλα είχα πάρει το Mclaren quest, ωραίο, εύκολο κλείσιμο, ελαφρυυυυυ και ξαπλώνει αλλά όχι εντελώς, είναι όμως για μωράκια από 3 μηνών και μετά..αυτό θα χρησιμοποιώ τώρα και στη μπέμπα και το

chicco το γκουμούτσα θα το βάλω στο πατάρι!

Φιλάκια σε όλες!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Exoυμε κλεισει να παμε Ναξο το ΠΣΚ με τον ζυμαρουλη μας...

λετε να μας κανουν κανενα χουνερι στον Πειραια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

ααααααααααααα θα τους χυμηξω...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ....

θελω επειγοντως να φυγω....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλησπερα.τι κανετε κοριτσια.γυρισαμε κι απο παιδιατρο σημερα.καναμε το εξαπλο.αυτη τη φορα δε μας ειπε τιποτα για το βαρος.ειπε μονο οτι πηραν βαρος μια χαρα και παρολλο που και καλ δεν πηραν συμπληρωμα.ο μπεμπης πηρε σχεδον 1000 γραμμαρια σε εναμιση μηνα και η μπεμπα 800.μας ειπε για μαμ.φρουτακια μετα λαχανικα και μεχρι το τελος του αλλου μηνα κοτοπουλακι.απλα την τσεκαρισα ελλεγα ναι αφου ηδη τα ηξερα.ευτυχως δεν ειπε τιποτα για κρεμες του εμποριου, εκτος απο κρεμα βανιλια και καλα στην αρχη, αλλα εμεις ειπαμε πως τρωμε ριζαλευρο.λεει τι ειναι αυτο καλε.κι εγω αλλαξα θεμα χαχα.σιγα τωρα.ενταξει δεν ηταν πιεστικη.ισα ισα που τα πε οπως ηθελα.εκτος απο το νερο οπου ξερω πως απο τη στιγμη που θηλαζουν δε χρειαζεται να πινουν τα καλυπτει πληρως.απλα δεν την παρεξηγω ετσι κι αλλιως δεν ξερει απο θηλασμο ειδικα τοσους μηνες που θηλαζουμε εμεις.ελεγα να περιμενα αλλα δεν νομιζω πως χρειαζεται.ηδη δειχνουν ενδιαφερον οταν τρωμε.Μας αρεσει και αυτο το νεο ενδιαφερον, απλα δεν αγχωνομαι με ποσοτητες, οσο με ενδιαφερει να δοκιμασουν οχι να αντικαταστησω το γαλατακι τους.κατι μουλεγε για ml και κρεμα βανιλια στην αρχη αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια.εμεις δοκιμαζουμε ανοστο ρυζαλευρακι και μας αρεσει κι ας μην εχει ζαχαρη.ετσιμετα θα μας αρεσουν τα γλυκα φρουτακια.αυτα εν ολιγης.

παρος το πηρα το μηνυμα θα παρω αν ειναι απο τον επομενο μηνα να μπουμε σε μια σειρα.θα σε παρω για καφεδακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερούδια!!!!

Μου τη δίνει ο καιρός! Δεν μ'αρέσει καθόλου η συννεφιά ευτυχώς όμως δεν έχει πολύ ζέστη...

Ραμονίτσα, Νάξο???? Ζηλεύω τρελά!!! Γουστάρω απίστευτα!! Ψαχνόμαστε κι εμείς να πάμε φετος εκεί (4η φορά σε 5 χρόνια) αλλιώς μάλλον για Πάρο μας βλέπω...

Πρέπει να πάω να πάρω καρότσι... εδικά για τις διακοπές... που θα μπουν τόσα πράγματα και το καρότσι??? ΟΕΟ!!! Ένα Yaris έχουμε, πόσα να χωρέσει το καημένο????

Ελπίζω τα μωράκια να συνέρχονται σιγά σιγά....

Φιλάκια σε όλες!!

EIXrp2.png

Καλημέρα κορίτσια..

Το βράδυ η μπέμπα ξύπνησε στις 4 και ξανακοιμήθηκε με λίγο χαμομήλι-νομίζω της έχει γίνει συνήθεια, αλλά που κουράγιο για να την κόψουμε :(- και μετά κοιμήθήκαν μέχρι τις 8!!Απίστευτο!!

Αφού ανησυχούσα μήπως έπαθαν κάτι!

Τον Νικόλα τον στείλαμε παιδικό, ο λαιμός μου έχει κλείσει τελειώς και μπορώ να μιλάω μόνο ψιθυριστά..πήραμε την διευθύντρια και είπε πως δεν υπαρχει πρόβλημα, εφόσον παίρνει αντιβίωση 3 ημέρες..

Πάλι το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ο λαιμός μου τώρα από εκεί που ήταν πρησμένος, τώρα γρατζουνάει και για να καταπιώ πονάω απίστευτα!!

Το πρωί η μπέμπα μου φαινόταν ζεστή και της έβαλα θερμ και είχε 37..αχ μακάρι να μην κολλήσει!Της έβαλα καλτσάκια τώρα μήπως κρύωνε και γι αυτο..

Εχω αμέτρητες δουλειές, αλλά θα το παώ σιγά-σιγά..

Ραμόνα, ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Ελπίζω όντως να μην υπάρχει πρόβλημα γιατί γίνεται κακός χαμός στον Πειραιά...

Θα τα πούμε πάλι μανούλες..καλη μας ημέρα και πάλι!

Ιωάννα περαστικά σε όλους σας!!

Για τον λαιμό μια είναι η λύση: ΡΑΚΟΜΕΛΟ ζεστό!!!

Εγώ όσες φορές το δοκίμασα, έπιασε αμέσως!!!

Γιατροσόφι παλιό και δοκιμασμένο!!!!

EIXrp2.png

Θα το δοκιμάσω βρε Λίτσα..χειρότερα δεν νομίζω να γίνω!:|

Το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι να μην αρρωστήσει η μπεμπούλα..:(

Εχω και έναν πονοκέφαλο..από την αυπνία θα είναι..θα πάρω κανένα πονσταν πάλι..ουφ!!

καλημερα κοριτσια και μπεμπάκια!

Ιωαννακι μου περαστικά σου!Επισης για το λαιμο τσαγακι με λιγο κονιακ,μέλι και κανελα

Ελιτα μου συμφωνω απόλυτα οπώς μεγαλώνεις τα παιδακια και ακολουθείς και το ένστικτό σου.Και γω αυτό κανω

Ραμονιτσα και γω ζηλευω!!Χωραμε στην βαλιτσα εγώ και τα δίδυμα????Τον αντρα μου τον αφήνω!

Λιτσακι η chicco εχει κατι μικρα καρότσια αλλα δεν ξερω απο ποια ηλικια ειναι.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...