Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Cate που σπουδασες? Ο αντρας μου μπηκε το 94 στην Αθηνα και σνεχισε με μεταπτυχιακα στη Φαρμακογνωσια. Αν τελειωσες κι εσυ Αθηνα θα τον ξερεις.

Αθήνα σπούδασα, μπήκα το 1996. Μεταπτυχιακό στη Φαρμακογνωσία ξεκίνησα το 2001 και τελειώσα το 2004. Έλα πες μου ποιός είναι, με τρώει η περιέργεια. Τον ξέρω σίγουρα.....

Εγώ τον κοιμίζω ακόμα στο λίκνο δίπλα μας. Δεν μου κάνει καρδιά. Κάναμε εμβόλιο σήμερα, τον είδε κι ο παιδίατρος, μια χαρά είναι λέει, μες στα φυσιολογικά. Θα ξεκινήσουμε φρουτάκι από τον άλλο μήνα, για να μπορεί η μαμά μας να πάει δουλειά. Κι εγώ την σκέφτομαι τη δουλειά και αγχώνομαι, πώς θα τα καταφέρω όλα μαζί. Θα δούμε.

Μωρέ δίκιο έχετε, μικρές είμαστε, αλλά εμένα μου έκατσε τώρα!!! Θα μου περάσει. Μου σκάει ο σκιουράκος χαμόγελο και τελειώνει υπόθεση. Ξέρετε εσείς τώρα.

Εγώ Ελίτα μου και Γεωργία μου δεν θα τον άφηνα τον άντρα μου να χρεωθεί έτσι γι άλλον. Πες με εγωίστρια, αλλά.... Είναι που είναι δύσκολα τα πράγματα, να χω κι αυτό στο κεφάλι μου;

Μάμι, φυσικά με λιπαντικό. Αλλιώς, ντεν. Σα να κλείνω... Βρε λες να μου έκανε παρθενοραφή με τα ράμματα;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες.

Mummy θα ειναι πολυ trendy boy ο γιοκας σου.

Εγω τον πηγα στο δωματιο του την προηγουμενη βδομαδα με τις πολλες ζεστες για να μπορουμε να αναψουμε και το a/c εμεις. Ασε που νομιζω στο λικνο περιοριζοταν κιολας. Ενω τωρα τον βρισκω οπως ναναι...

Βρε κοριτσια μια ερωτηση αν το εχετε εσεις στον τοπο σας: Ο κολλητος του αντρα μου εχει βαφτισει την ανιψια του αντρα μου. Τωρα που θελει να παντρευτει θελει ο αντρας μου να τον παντρεψει. Εμεις στο χωριο μου λεμε οτι δεν κανει να γυρισουμε πισω την κουμπαρια, ειδικα αν υπαρχει λαδι (βαφτιση).

nG0fp2.png yu71p2.png

Γεια σας κουκλες.

Mummy θα ειναι πολυ trendy boy ο γιοκας σου.

Εγω τον πηγα στο δωματιο του την προηγουμενη βδομαδα με τις πολλες ζεστες για να μπορουμε να αναψουμε και το a/c εμεις. Ασε που νομιζω στο λικνο περιοριζοταν κιολας. Ενω τωρα τον βρισκω οπως ναναι...

Βρε κοριτσια μια ερωτηση αν το εχετε εσεις στον τοπο σας: Ο κολλητος του αντρα μου εχει βαφτισει την ανιψια του αντρα μου. Τωρα που θελει να παντρευτει θελει ο αντρας μου να τον παντρεψει. Εμεις στο χωριο μου λεμε οτι δεν κανει να γυρισουμε πισω την κουμπαρια, ειδικα αν υπαρχει λαδι (βαφτιση). Το ξερω οτι ειναι προληψεις, δεν εχουμε ρωτησει παπα αν ισχυει. Θα το κανατε εσεις?

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.μια ωρα να γραψω ενα μηνυμα με αυτη τη συνδεση σερνεται.ειναι κινητου βασικα.

λοιπον επιτελους χτες η μπεμπα κοιμηθηκε μια χαρα.ο μπεμπης ξυπνησε βεβαια για να φαει μες τη νυχτα δυο φορες.

τελικα μας βρηκε η παιδιατρος εμβολιο και θα παμε ταπογευμα γιατι θελουμε να περασουμε κι απο το παλιο σπιτι για να βαλουμε και ενοικιαστηριο.

παρος για στειλε μου στοιχεια του γιατρου κοντα πεφτει.αν και μουχουν πει και για εναν στο ηρακλειο που ειναι και συμβουλος θηλασμου αν και πεφτει λιγο μακρια.

στα θεατρακια του δημου πατε?εγω προχτες πηρα τη μπεμπα να δει τους χορους και ειχε το ματι γαριδα μην της ξεφυγει τιποτα.αυριο λεει εχει στον αη γιωργη τις φωτιες για τον κληδωνα.ωραιες εκδηλωσεις κανει ο δημος.

θελω να βρω ενα παιδιατρο κοντα αλλα με τη μετακομιση δεν ευκαιρισα.α και πες μου γενικα στο πμ ποσα παιρνει, ειναι μανιακος με τη ζυγαρια?και πως ειναι απεναντι στο θηλασμο.

μαμυ πολυ ωραιο το δωματιακι σας και τα βαπτιστικα τρεντυ το κοκκινακι.

αντε να δω ποτε θα τα τελειωσω εγω να βγαλω φωτος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαρια σε ποιο Παιδων ησουν? Γιατι εμεις στο Αγια Σοφια που πηγαμε για ορμονολογικες εξετασεις, εγιναν κανονικα και τα πηραμε τα αποτελεσματα σε δεκα μερες (παρεπιπτοντος ειναι φυσιολογικες οι εξετασεις μας).

nG0fp2.png yu71p2.png

Μπράβο Νατάσσα για τις εξετάσεις σας. Τέλεια.

Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τις κουμπαριές, πάντως. Μου αρκεί ο άλλος να είναι πραγματικός φίλος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...