Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ραμονίτσα εγώ δεν του φωνάζω αλλά όταν γκρινιάζει αρχίζω και γκρινιάζω κι εγώ και κλαψουρίζω και κοκαλώνει και κάθεται και με κοιτάει απορημένος!!!!! ε όχι κύριε μπορώ κι εγώ να γκρινιάζω τι νόμιζες;;;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και εγω!!

Περασαμε παρα πολυ ωραια, η μικρη ηταν συνεχως εξω και χαζευε τα παντα, επαιξε με τα αλλα πιτσιρκια , γενικα σουπερ..

Τωρα ψιλογκρινιαζει....

Παω να σας διαβασω και τα λεμε πιο μετα...

mYQbp2.png

Δεν θα το πιστέψετε!!!!!!!!!!!

Κοιμηθήκαμε μονες μαςςςς!!! Ολομοναχες στην κουνια μας με το φωτιστικό μας!!!!!!!

Αν εξαιρέσεις το εμβόλιο και το μινι ταξιδάκι στην Αθήνα ειναι η 12ατη μερα που το κανει!!!!!

Λέτε να αρχισει να κοιμάται και την ημερα;;;;;;;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σοφια, τελεια τα βαπτιστικα, στα αγορακια δεν μου αρεσουν καθολου τα κουστουμια(μπλιαχχχχ). Τα δικα σας ειναι φοβερα, ειδικα τα παπουτσια!!!!! Εννοειται πως δεν μας πειραζει να παρετε την ιδεα για τα γλυκα... Κοστισαν 0,65 λεπτα το ενα. Τυλιγμενα εδειχναν πολυ ωραια! Σελοφαν μου εδωσαν απο το ζαχαροπλαστειο (τους ειπα να αγορασω απο αυτους για να φαινεται η φιρμα τους και τελικα μου το εδωσαν δωρεαν) και εβαλα φουξ και λαχανι κορδελες!!!! Το ζαχαροπλαστειο ειναι Ολυμπιαδος και Ιουλιανου γωνια (πανω απ'τα πανεπιστημια), φανταζομαι ομως πως θα τα βρεις και αλλου.

Μαρία, εισαι ταλεντο στη ραπτικη !!!!! Συγχαρητηρια!!!!!

Διαφημίσεις

Mummycool πολυ ωραίο το δωμάτιο του και πολύ ζεστό!!!Να το χαρεί και να παίζει εκεί με τις ώρες (να αφήνει και την μαμά ήσυχη χαχα!!!)

Και τα ρούχα σας τέλεια....το κόκκινο είναι λεπτό μπουφανάκι για το φθινόπωρο;

Μαρία είπες την έχεις μόνη της από δυο μηνών;Και εμένα η μάνα μου κορίτσια απο χθες με έχει ζαλίσει όλη την ώρα γιατι έβγαλες το παιδί απο το δωμάτιο σας και είναι μικρό ακόμα και δεν μπορεί μόνο του κλπ κλπ δεν αντέχω ολη την ώρα της λέω το βλέπω είναι καλύτερα να μάθει στο δωμάτιο της οχι αυτη τα δικά της θα με σκάσει!

mz6Up2.png

Για τα αιματολογικά αποτελέσματα της μικρής μου θα πρέπει να περιμένω αλλες 2 εβδομάδες και αν!! Αλλες δυο εβδομάδες χωρίς γαλακτομικά και λαχανικά, να την θηλάζω ανα διωρο την ημέρα για να της φτάσει το γάλα!!! Και ενα σωρο γάλα στην καταψυξη να το πετάω μιας και δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω μεχρι να εχω τα αποτελέσματα!!! Μολις μίλησα ξανα με το παίδον, λογω ΔΝΤ δεν έχουν στειλει στο νοσοκομειο τα απαιτούμενα υλικά για να γίνουν οι αναλύσεις!! Εξου και τα δειγματα καθονται εκει και περιμένουν να ξεδιαλύνουν τα γραφειοκρατικά και να μπορέσουν να δουλέψουν οι μικροβιολόγοι!!! Πάει σιχτιρι εμενα ειναι μια σχετικά απλη εξεταση για το αν το παιδί μου ειναι αλλεργικο, σκεφτείτε πως εχουν σταματήσει και ενα σωρό αλλες πολυ σοβαρότερες εξετάσεις!!!!!

Που καταντήσαμε;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

τα ρούχα είναι τα βαφτιστικά μας όχι αυτά που θα πάμε στην εκκλησία, κι εμένα δε μου αρέσουν τα κανονικά βαφτιστικά και για αυτό βιάστηκα να πάρω αυτά μη χάσω τα νούμερα

το κόκκινο είναι λεπτό φθινοπωρινό μπυφανάκι και είναι νούμερο 4 (δεν είχε πιο μικρό) αλλά τα ρούχα που είναι 18 μηνών του ναι καλά για το σεπτέμβρη οπότε σκέφτηκα το μπουφάν ακομα κι αν δεν το βάλει άνοιξη θα το βάλει του χρόνου

πολύ ωραία και οικονομική λύση το γλυκάκι ρία, θα το δω αν δεν τα κάνουμε εμείς τελικά

i1lzp2.png

Καλά Μαρία σοβαρά μιλάς????????? Που οδεύουμε καλέ????? Κάτι άκουσα και για εκλογές κατά τον Οκτώβριο και ελπίζω να μην είναι αλήθεια..

Σιλβή Και εγώ απο 2 μηνών τον έχω στο δωμάτιό του! Όσο πιο γρήγορα τους κάνεις τις αλλαγές τόσο πιο ανώδυνο είναι!!

Mummycool τα ρούχα δεν θα τα πάρει ο νονός??? Εγώ πάντως με την νονά δεν συζητήσει τπτ ακόμα.. Τα ρουχαλάκια δεν με πολύνοιάζουν αυτό όμως που θέλω να είναι super είναι ο σταυρός, και της Ματθίλδης δεν ήταν καθόλου του γούστου μου.. Δυστυχώς...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Σοφία, είναι τέλεια τα βαφτιστικά!Ούτε εμένα μου αρέσουν τα κοστούμια, γούστα βέβαια είναι αυτά. η νονά του Νικόλα του είχε πάρει ένα σύνολο λευκό λινό με μπουφανάκι και στην εκκλησία 3 άτομα ρώτησαν την μαμά της "μα, γιατί δεν πήρατε κοστούμι?":D

ταίζω τον μικρό, τα υπόλοιπα μετά..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

o νονός τα πήρε, εγώ τα διάλεξα :) ο νονός είναι μακριά και ανέθεσε τα ψώνια σε μια κολλητή μας και έτσι πήγαμε μαζί και τα πήραμε

όχι κοστουμάκια δεν παίρνει κανείς έδώ γύρω μας ευτυχώς

ο σταυρός πάρος δε με νοιάζει καθόλου, θα τον πάρει ο νονός, λες και τον φοράνε τα παιδάκια, εξάλλου μπορεί να αρέσει σε εμένα και να μην αρέσει καθόλου στο μικρό όταν μεγαλώσει σωστά;

i1lzp2.png

A, τότε μια χαρά!!!!!!!! Εγώ πάλι δεν ξέρω τι ρουχαλάκια θα πάρει η νονά, πάντως θα τις πω να είναι λευκά γιατί έτσι θα είναι το concept!!! :) Εγώ πάλι θα ήθελα να είναι ωραίος ο σταυρός γιατί ειναι κάτι που θα έχει για μια ζωή, στην Ματθίλδη ήθελα να της τον φοράω αλλά δεν μου αρέσει(είναι σαν αντρικός) και έτσι δεν της τον έχω βάλει ποτέ..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Mammy, ωραια τα ρουχαλακια και μεις χτες κλεισαμε μπομπονιερες και ειδα και τα βαφτιστικα της μου τα χει στειλει βεβαια και η νονα σε φωτογραφια στο κινητο! Τραγιασκα καπελο τσαντα σε ασημογρκι λεπτομερειες και γενικως πιο το πολυ ασπρο με ασημι , το φορεμα μπορει να το ξαναβαλει δε ειναι το κλασικο βαφτιστικο που εχουμε συνιθυσει! Ρωτησα και τη τιμη ουπς! ακριβουτσικα 600Ε και μου ειπε αυτος οτι ειναι Νικος- Τακης γ΄αυτο εχουν τοσο! ευχαριστουμε τι ναπω !

Μπομπονιερες δε μου αρεσε τππ και τελικα καταληξαμε σε κατι φλυντισενια μπερλοκακια 2,50Ε! ακομα σκεφτομαι τι αλλο θα μπορουσα να παρω!

Σταυρο μας ειπαν οτι θα 'ναι λευκοχρυσος, οτι θελουν αλλωστε αυτοι πληρωνουν.....

Εμεις δε ξεραμε τι να τους κανουμε δωρο.... τα χουν ολα...... και τους ειπαμε για ενα ρομαντικο σκ τα δυο τους σε spa ξενοδοχειο ολα πληρωμενα απο μας αλλα τελικα προτιμησαν τρεις νυχτες με τα παιδακια και κοιταμε μηπως παμε καπου ολοι μαζι τελικα.... !!!

παω να φαω γιατι θα ξυπνησει το μπεμπε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...