Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και στα άρρωστα μωράκια έρχεται να προστεθεί και η βαφτισιμιά μου που είναι από χθες στο Τζάνειο, την κρατήσαν γιατί δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου είχε πυρετό πολλές μέρες, την έχουν τσακίσει στις εξετάσεις :( :( :( τι να πω προσπαθούν να της πάρουν και ούρα γιατί έχει και παλινδρόμηση ούρων και φυσικά δεν μπορούν και της τα πήραν με σύριγγα :(:(:(

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalhspera κοριτσια ανησυχα μωρακια ακουω.εγω ειμαι πτωμα μηπως με κολλησαν τα μωρα και το περναω ελαφρια γιατι νιωθω χαλια κι εχω συναχακι.για πειτε για δοντια γιατι της μπεμπας φουσκωνει κατω αριστερα ενα.μονο τα κεντρικα βγαινουν πρωτα η οποιοδηποτε?

mummy χαχα αντε καλοριζικο το δοντακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

ερωτηση τι γινεται με τα εμβολια.εμεις ακομα δεν το καναμε κλαι εχω τσαντιστει εχουμε εναμιση μηνα να παμε στην παιδιατρο.ασχετο η μπεμπα οταν τρωμε μας κοιταει και ξερογλυφεται και αμα ειμαστε κοντα βουταει το χερι στο πιατο.και να πω την αληθεια της εδωσα και δοκιμασε ρυζαλευρο με γαλατακι και γλυφοταν σαν τρελλη.ο μπεμπης ετσι κι ετσι ουτε κρυο ουτε ζεστη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γιωργια και Ιωαννα αν ακουσετε τι εχει κανει ο δικος μου.εμας θα μας κλεισουν μεσα στο τελος.εχει παρει στο ονομα του δυο δανεια για να τα δωσει σε φιλο του γιατι τον ειχαν μαυρισει και δυο πιστωτικες.ειναι πολλα λεφτα.καθε μηνα μας παιρνουν οι τραπεζες γιατι αργει να πληρωσει τις δοσεις.δε θυμαμαι ποσο μπορει και συνολικα καμοια 50αρια χιλιαδες.και πολλες φορες βλεπω να χρεωνει κι αλλο τις καρτες που τις εχει αυτοςς.οταν τον περνουμε τηλ του λεει.θα σε παρω εγω θα σε παρω εγω και ειναι τρελλο λαμογειο.ο δικος μου χαζοβιολης τελειος φοβαται να του τριξει τα δοντια και ολο τον πιστευει που του λεει πως κανει μια δουλεια και περιμενει να παρει λεφτα και καλα.ασε.το φιλοκαρδι μου με πιανει καθε φορα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Geia sas manoyλες κ μπεμπακια!

μα καλα τι παθανε μωρε τα μωρακια μας; αρρωστησανε; τι ειναι παλι κ αυτο;..περαστικουλια σας!

Ιωαννα μου κ εμενα ο μικρος μου αδερφος κολλησε οστρακια πριν 2 βδομαδες περιπου...Η γιατρος μου..μου ειπε οτι υπαρχει εξαρση αυτον τον καιρο...Οποτε ημουν μακρυα απο την μαμα μου ολες αυτες τις μερες λογω του μωρου...επισης ειπε η γιατρος οτι το απο το πρωτο 24ωρο αντιβιωσης πλεον δεν κολλαει...

Cate προσπαθησε κοριτσακι να κανεις κατι για τον εαυτο σου...για να ανεβεις...πηγαινε κανενα κομμωτηριο ..κανε μανικιουρ πεντικιουρ...κανε μερικα ψωνια...καθηστε με τον αντρουλη σου να πιειτε ενα ποτηρακι κρασι το βραδυ που κοιμαται το μωρακι..

Μην πεφτεις...το ξερω οτι παιρναμε φασεις τωρα που ειμαστε μανουλες..αλλα προσπαθησε να ανεβεις..κ οσο για την ηλικια...μια χαρα εισαι...ακομα πιπινακι!;)

Αχ νατασουλα..καλυτερα ο μικρος ε; μπραβο!:D

Ελιτα..οντως ΝΤΡΟΠΗ !κ αισχος!

ριαλι..να την χαιρεστε την αγαπουλα!;)

Κ εμεις κοριτσια θα αρχισουμε κρεμουλες σε κανενα μηνακο...

Δοντακια ακομα δεν εχουμε βγαλει..αλλα εχουμε τρελλη φαγουρα κ πολλα σαααααααααλιααααα...κ εχουν φουσκωσει τα ουλα μας...χαχα

Ποπο νιωθβ τρελες τυψεις μωρε γιατι πολλες φορες φωναζω οταν εχει τρελλη γκρινια..γιατι δεν την πάλευω καποιες φορες απο την κουραση---

Μετα στεναχωροεμαι απιστευτα πολυ..γιατι ειναι τοσο μωρουλι κ τρομαζει οσο ναναι...κ καθομαι κ το χαιδευω οταν κοιμαται....κ μετα οταν ξυπναει τον εχω συνεχεια αγκαλια...κ οταν μου σκαει χαμογελα εκει τρελλαινομαι κ λεω ...΅σκυλα μανα, φωναζεις στο μωρο΅....

τι να κανω ρε γαμωτο; πρεπει να ελεγχω λιγο παραπανω τα νευρα μου...

εσεις τι κανετε; εχετε φωναξει στα μωρακια;

μωρε μηπως ειμαι τρελλή;:roll:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ερωτηση τι γινεται με τα εμβολια.εμεις ακομα δεν το καναμε κλαι εχω τσαντιστει εχουμε εναμιση μηνα να παμε στην παιδιατρο.ασχετο η μπεμπα οταν τρωμε μας κοιταει και ξερογλυφεται και αμα ειμαστε κοντα βουταει το χερι στο πιατο.και να πω την αληθεια της εδωσα και δοκιμασε ρυζαλευρο με γαλατακι και γλυφοταν σαν τρελλη.ο μπεμπης ετσι κι ετσι ουτε κρυο ουτε ζεστη

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Ο μπέμπης με ξύπνησε απο τις 7 παρά για να φάει και ο μούργος δεν ξανακοιμάται, τον έβαλα και εγώ στο ριλάξ και κάθεται...

Ελίτα αν θέλεις παιδίατρο εδώ στα Βόρεια έχω να σου συστήσω τον δικό μας!!! Είναι στην Κηφισιά και λέγεται Λογοθέτης Λαμπρινός!!! Αν θέλεις πληροφορίες στείλε πμ!

Καρδούλα και εμένα 200γμ πήρε αυτόν το μήνα αλλά μου είπε ο παιδίατρος οτι πλέον δεν παίρνουν τόσο πολύ όσο στην αρχή..! Μας είπε οτι και τα δοντάκια είναι έτοιμα, αλλά να πω την αλήθεια δεν βλέπω τπτ..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημερααα

πωπω πως θα περασει και αυτη η μερα ??? βαριεμαι και μου λειπει και το παιδακι μουυυ!!

καλα μονο εμεις δλδ παχαινουμε ??? ελεος που θα φτασει πιααα??

εχθες ειχαμε τα 5α μηνογενεθλια και καναμε και το εμβολιακι μας και ειμαστε μια χαρουλα.....8700 παρακαλω και πηρε και 4ποντους πηγε αισιως στους 67, δοντακι δεν παιζει απ οτι ειδε η γιατρος και μας εδωσε και κρεμουλα για το πρωι και αν του αρεσει μετα απο 10 μερες και απογευμα!! σιγα μην δεν του αρεσει ..του χοντρου!!!!

εσεις τι μου κανετε ?? δεν εχω προλαβει να σας διαβασω... .σκ@$#@ καλοκαιρι θα περασω φετος το κοβω!! πολυυυ το τρεξιμο με τη δουλεια ρε γμτ !!!!!

Κορίτσια καλημέρα και από μας!!!Χαίρομαι που τα μπεμπάκια άρχισαν να γίνονται καλύτερα!

Jend μη το κοροιδεύεις το παιδί ,αντι να χαίρεσαι που έχει όρεξη ......!!Είστε και ψηλοί !!

Mummycool περαστικά στη βαφτισιμιά σου.

Κορίτσια εμείς χθες βάλαμε την μπεμπούλα πρωτη φορά να κοιμηθεί στο δικό της δωμάτιο...και μου αγόρασε ο Αλέξανδρος και μια ενδοεπικοινωνία της Fisher price και την ακούγαμε από το δωμάτιο μας ετσι κι άλλιως από δύο μηνών κοιμάται 9-7 ..αλλα είχαμε ένα άγχος με το κιχ τρέχαμε να την δούμε αλλα μια χαρά κοιμήθηκε το μωράκι μου ...μιλάμε τρελλή συγκίνηση που μεγάλωσε λέγαμε τόσο και κοιμάται στο δωμάτιο της......

Εσείς τα βάλατε τα μπεμπάκια μόνα τους;

mz6Up2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις ειμαστε καλυτερα συνεχιζουμε χωρις πυρετο οποτε ευτυχως το ξεπερασαμε!!!

και εμενα η μπεμπα εδω και δεκα μερες δεν τρωει πολυ απο τοτε με τη ζεστη και που ηταν αρρωστουλα αρχισε και συνεχιζει ετσι τι να πω ελπιζω φαση ειναι να περασει τωρα ειμαστε γυρω στα 8 κιλα.

Ραμονιτσα μην στεναχωριεσαι ολες ετσι ειμαστε με νευρα και εγω εχω πολλαααααα.

cate σιγα παιδι μου 32 χρονων εισαι πολυ μικρη τι σε επιασε?

Ιωαννα ειστε καλυτερα?

κι εμεις με την αντιβιωση σημερα αρχισαμε ψιλοδιαρροια,ευτυχως η μπεμπα δεν εχει παρουσιασει κατι ακομα και ελπιζω να μην εχει κολλησει κι αυτη

jend τι παιδαρος ειναι ο γιος σου καλε!!!1

kardoula συγχαρητηρια για τα δοντακια , ετοιμος για μπριζολακια ο πριγκιπας!!! Αληθεια εσας σας εσκασαν και τα 2 ταυτοχρονα? εμας μσς εχει σκασει μονο το ενα στο διπλανο δεν βλεπω τιποτα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες !!!!!

Καρδουλα με γεια τα δυο δοντακια σας!!! μπραβοοοοοο πριγκηπα!!

cate εμενα με πιανει κλειστοφοβια και μερικες φορες ψιχοπλακωμα ! Αλλα μολις πιανω το μωρο σα να σταματαει το μυαλο μου δε σκεφτομαι τπτ και ολα ειναι τελεια!!!και ακους εκλεισα τα 34 χα!! Η καλυτερη ηλικια !!!!! Μετα σκεφτομαι με τη δουλεια πως θα τα καταφερνω και με τις υποχρεωσεις οοοοολεεεες και με παιρνει απο κατω μακαρι να αντεχω! η κουραση ειναι δεδομενη!

Ολγα καλε θα γινει ο καιρος μην πανικοβαλεσαι!!!!

Παρος και μενα απ΄τις 7 εχει τρελαθει στο παιχνιδι καθε μερα δηλαδη πλεον οταν ξυπναει καθεται ενα 2ωρο και παιζει και μετα ξανακοιματε μεγαλωωωωωωωωωωνουν !!!!!!!!!!!!!

Ραμονιτσα εγω οταν θελει να κανει κατι που δε πρεπει της μιλαω με αλλο τονο δε της φωναζω ......π.χ. πειραζει το κουτι με τις χαρτοπετσετες που εχω πανω στην αλαλαξιερα και το παιρνει και το βαζει στο στομα της ασε που τραβαει μια μια τις χαρτοπετσετες μας εβαλε μεσα1

Οταν γκρινιαζει απλα προσπαθω να τη ηρεμησω μερικες φορες αισθανομαι απογνωση οταν δε σταματαει με τπτ και γκριναιζει χωρις λογο.... τοτε παιρνω μια βαθια ανασα και αντε παλι σιγα σιγα την ηρεμω της δινω κανενα παιχνιδακι της τραγουδαω και ξεχνιεται.....δυσκολα με τη γκρινια το πιο κουραστικο πραγμα με εξαντλει!!!

Ελιτα αλλο αυτο..... το χει κανει και ο δικος μου αλλα ευτυχως οχι πολλα λεφτα για τον ιδιο φιλο.... θα μας φαληρισει το βλεπω!!!Λενε οτι θα χρεωκοπησουμε το Σεπτεμβρη και οι τραπεζες προσπαθουν με καθε τροπο να μαζεψουν λεφτα απ τους οφειλες γιατι με τη δραχμη καταλαβαινετε τι θα γινει......

Παω ν΄απλωσω και μετα σιδερωμα φιλακιαααα.............

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα και από εμάς..

Αχ πτώμα είμαι πάλι. Το βράδυ η μπέμπα ξύπνησε 3 και δεν κοιμόταν με τίποτα, της έδωσα λίγο χαμομήλι και κοιμήθηκε. Μετά ξύπνησε πάλι 5 παρα, της έβαζα πιπίλα τίποτα..της έδωσα γάλα, κοιμήθηκε και μετά 6 παρά πάλι, την σήκωσα, ξαναρεύτηκε και κοιμήθηκε μέχρι τις 8. Ξυπνήσαν και τα 2 και η μπέμπα ήπιε γάλα στις 9:30 και κοιμάται..ο Νικόλας πάλι είναι καλά, καθόλου πυρετό, αλλά αρχίζει και βαριέται πάλι..το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον λαιμό μου, δεν μπορούσα να αναπνέυσω και μπορεί να είχα και πυρετό, σηκώθηκα ήπια ένα πονσταν να ηρεμήσω λίγο..περιμένω το μεσημέρι να κοιμηθώ λίγο, αν τα καταφέρω γιατί ενώ θέλω, δεν μπορώ!

Αχχχ...

Θέλω να παίξω με τον Νικόλα, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη ρε γμτ..το μόνο που σκέφτομαι είναι κάποιος να τα πάρει για 2ώρες να κοιμηθώ..

Ραμόνα, και εγώ φωνάζω, δεν μπορείς να το αποφύγεις σε κάποιες στιγμές..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κοριτσια, οπως καταλαβατε δεν προλαβα παλι να σας διαβασω!!!

Χθες μετα το εμβολιο καναμε τον πρωτο μας πυρετο!!! Σημερα ειμαστε τα γνωστα γκρινιαρικα διαολάκια με την τρελλή φαγουρα στα ουλα!!! χιχι!!!

Στο κρεββατι της μαμας και του μπαμπα μπορουμε απο μπρουμυτα να γυρισουμε ανασκελα!! Στην κουνια μας οχι!! Δεν χωράμε και συνεχεια βαζουμε τα κλαμματα και τρεχει η μαμα!!!!!!

Ελίτα, Κατερίνα, Ιωάννα και Νατασα πως ειστε;

Υδροχοάκι με το καλόο!!!

Riaili να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!! Ειναι υπέροχη και το ονομα της παει!!!!

Σιλβή μοντελιστ στυλιστ είχα σπουδάσει και δουλευα για καποια χρόνια, οποτε τωρα ειναι μνήμες που γυρνουν!!!!

Cate ολες λίγο πολυ περάσαμε και περνάμε μια περιεργη κατάσταση μετα την εγκυμοσυνη και την γέννα!!! Νομίζω πως ολες μας μαζι με τους ανδρες μας επαναπροσδιορίζουμε τις σχεσεις μας!! Γιατι πλεον έχουμε αλλάξει πολύ χάρη στα μωρά μας!! Πρεπει να βρούμε τις νεες μας ταυτότητες ως ζευγάρι μεσα απο την μητροτητα και την πατρότητα!!! Αυτο θελει χρονο και προσπάθεια!!! Οσο για το σεξ ειναι φυσικο να υπαρχει πονος!! και εγω πονάω, θέλει πιο πολυ χαλάρωση, πιο πολυ χρονο και περισσοτερη τρυφεροτητα!!!

Mammycool δοντάκι!!! Με το καλό!!!!!

Σιλβή για εσας ειναι πιο δύσκολο απ' οτι για το μωράκι σας!!! Η δικιά μου κοιμάται στο δωμάτιο της (που ειναι διπλα ακριβως στο δικό μας) απο 2 μηνών!! Με κάμερα φυσικά και με εμενα να την ελεγχω συνέχεια!!! Αν και δεν θελει ιδιαιτερη προσπαθεια γιατι σηκωνονται 2-3 φορες το βράδυ!! Τωρα εχει ψιλοαρχισει να κοιμαται εξάωρο!!!

Ραμονίτσα κάνε κουραγιο!! Το αγορακι σου ξερει ποσο πολυ το λατρευεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!

Εβαλα φωτος!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσάρες καλημερα!!!

Περαστικά σε όλα τα μπεμπάκια! Μπράβο, συνέρχονται τα μωράκια σιγά σιγά!!

Συγχαρητήρια και στα μωράκια με τα δοντάκια!!! Εμείς τίποτα ακόμα!!!

Κοριτσια μ'έχει πιάσει μια αλλεργία στα μάτια, χάλια!!!

Είναι κόκκινα και μέσα και γύρω γύρω, πρησμένα και βλέπω θολά!!! Τι να λέμε...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...