Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Γεωργία, πού έμπλεξες?> Και εγώ καθόλου δεν τα θέλω αυτά..μου θύμισες τώρα κάτι σχετικό- άσχετο, ο αντρούλης μου ως φιλότιμος έχει δανείσει εδώ και 1 χρόνο 3.000 σε έναν πελάτη και αυτός ακόμα ούτε κιχ!Και ο Βασίλης δεν είναι και απο αυτούς που θα σε ενοχλήσουν,επαφίεται στην διάθεση του άλλου..εγώ όμως τα έχω πάρει κρανίο.Και καλά δεν μπορεί όλο το ποσό, χρωστάει σε πολλούς και τέτοια..του λέω και εγώ, να του πείς κάθε μήνα να μας πληρώνει τον παιδικό του Νικόλα, μέχρι του χρόνου θα έχει ξεχρεώσει!Καλά άμα τον δώ μπροστά μου, είμαι ικανή να τον κάνω ρεζίλι, γιατί μαθαίνουμε ότι αλλού που του έτριξαν τα δόντια τα έδωσε...γκρρρ!Και η συμφωνία ήταν για 10 ημέρες ρε παιδιά...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω Γεωργια που εμπλεξες!!

Ιωαννα και εγω σηκωνομουνα ανα δυωρο εβαζα ξυπνητηρι να τσεκαρω για πυρετο αλλα επειδη τον εβλεπα απυρετο κοιμονουνα καλα ενδιαμεσα, εμας η αμοξιλ δεν μας εχει φερει ακομα διαρροια ειναι και η πρωτη φορα που παιρνει αντιβιωση και δεν ξερω πως θα αντιδρασει.

Εμενα η μικρη πριν σκασει το δοντακι ειχε μεγαλη ανησυχια τωρα που εσκασε ειναι μια χαρα , σε λιγο ομως σιγουρα θα αρχισουμε με το διπλανο

Ρια δεν σου ευχηθηκα δεν ημουνα καλα αυτες τις μερες και ξεχαστηκα

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Πρώτη φορά παίρνει αντιβίωση?Μπράβο βρε Κατερίνα, να είναι και η τελευταία σας εύχομαι..

Η μικρούλα παίρνει αμοξιλ τις πρώτες ημέρες έκανε διάρροια αλλά τώρα οκ. Ο Νικόλας παίρνει αουγκμεντιν, μπορεί στις αρχές πάλι να κάνει διάρροια και μετά να σταματήσει, θα δούμε..πάλι το μεσημέρι δεν καθόταν να πιεί την αντιβίωση..το βράδυ θα του την δώσω με χυμό..

Ο λαιμός μου χάλια, δεν μπορω΄να καταπιώ..ήρθε και ο αντρούλης μου και τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ :( και εγώ μπουκάλα!! η μπέμπα κοιμόταν σχεδόν όλο το πρωί οπότε τώρα έχει ορέξεις..αχ τι τραβάω...ε μα θα του πω το απόγευμα,καλά ξεκουράστηκες,κάτσε τώρα γιατί δεν είμαι και μηχάνημα!Σκέφτομαι κάποιες φορές πώς αντέχω...

Τρελό μπλέξιμο Γιωργία. Ελπίζω να τα ξεκαθάρισε...

Έχει δίκιο η Νατάσσα, αφού είναι το παιδάκι μου καλά θα έπρεπε να είμαι καλά. Και είμαι δηλαδή. Αλλά να έχω μια αίσθηση πως γέρασα. Ποτέ άλλοτε δεν με είχε πειράξει η ηλικία μου. Τώρα κοιτιέμαι στον καθρέφτη και μου φαίνομαι μεγάλη.

Από την άλλη σεξουαλικά ακόμα πονάω. Μάλλον από τα πολλά ράμματα και την ξηρότητα λόγω θηλασμού. Ή από τη βιασύνη μας μην ξυπνήσει ο σκίουρος. Ξέρω γω. Μια φορά το μήνα.... Αν είναι δυνατόν.... Και με ρίχνει κι αυτό. Από τη μια θέλω, από την άλλη πονάω.

Χαζομάρες είναι όλα αυτά. Ντρέπομαι και που τα λέω, αλλά επειδή δεν τα λέω με ρίχνουν....

Πρώτη φορά παίρνει αντιβίωση?Μπράβο βρε Κατερίνα, να είναι και η τελευταία σας εύχομαι..

Η μικρούλα παίρνει αμοξιλ τις πρώτες ημέρες έκανε διάρροια αλλά τώρα οκ. Ο Νικόλας παίρνει αουγκμεντιν, μπορεί στις αρχές πάλι να κάνει διάρροια και μετά να σταματήσει, θα δούμε..πάλι το μεσημέρι δεν καθόταν να πιεί την αντιβίωση..το βράδυ θα του την δώσω με χυμό..

Ο λαιμός μου χάλια, δεν μπορω΄να καταπιώ..ήρθε και ο αντρούλης μου και τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ :( και εγώ μπουκάλα!! η μπέμπα κοιμόταν σχεδόν όλο το πρωί οπότε τώρα έχει ορέξεις..αχ τι τραβάω...ε μα θα του πω το απόγευμα,καλά ξεκουράστηκες,κάτσε τώρα γιατί δεν είμαι και μηχάνημα!Σκέφτομαι κάποιες φορές πώς αντέχω...

Εννοείται Ιωάννα... Το απόγευμα θα αναλάβει εκείνος....

Διαφημίσεις

Καλα κανεις και τα λες βρε Cate και τα βγαζεις από μεσα σου. Η αληθεια ειναι πως δεν με επιασε ποτε επιλοχειος καταθλιψη. Στη μικρη οι ορμονες μου τα επαιξαν στην αρχη της εγκυμοσυνης, αντι να χαιρομαι τα ειχα βαψει μαυρα κι οταν γεννησα σαν να μην συναιβαινε τιποτα, ουτε κι εγω πιστευα την τοσο καλη μου διαθεση χωρις μεταπτωσεις. Τωρα στο μπεμπη δεν προλαβα να σκεφτω την ψυχολογια μου και τη διαθεση μου, ειχαμε σοβαροτερα προβληματα.

Οσο για την ηλικια σου, ποσο εισαι καλε? Κι οσο κι αν εισαι, τι εγινε?

Σεξουαλικα θα τα βρειτε σιγα σιγα, θελει λιγη δουλεια...

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλα κανεις και τα λες βρε Cate και τα βγαζεις από μεσα σου. Η αληθεια ειναι πως δεν με επιασε ποτε επιλοχειος καταθλιψη. Στη μικρη οι ορμονες μου τα επαιξαν στην αρχη της εγκυμοσυνης, αντι να χαιρομαι τα ειχα βαψει μαυρα κι οταν γεννησα σαν να μην συναιβαινε τιποτα, ουτε κι εγω πιστευα την τοσο καλη μου διαθεση χωρις μεταπτωσεις. Τωρα στο μπεμπη δεν προλαβα να σκεφτω την ψυχολογια μου και τη διαθεση μου, ειχαμε σοβαροτερα προβληματα.

Οσο για την ηλικια σου, ποσο εισαι καλε? Κι οσο κι αν εισαι, τι εγινε?

Σεξουαλικα θα τα βρειτε σιγα σιγα, θελει λιγη δουλεια...

Ούτε εμένα με έπιασε επιλόχειος κατάθλιψη, ευτυχώς. Με το μωρό είμαι μες στην καλή χαρά. Ανόρεκτη είμαι στα υπόλοιπα, λίγο. Το ξέρω πως είχατε σοβαρότερα προβλήματα γι΄αυτό είπα πως έχεις δίκιο πως αρκει τα παιδάκια μας να είναι καλά, εσύ το λες από πρώτο χερι. Είμαι 32. Αλλά πάντα ένιωθα σαν 22.... Τώρα σα να έγινα ξαφνικά 32 μέσα σε μια νύχτα.

cate κι εδω μια από τα ίδια....καλέ λιπαντικό δεν έχετε στο μαγαζί;;;; εγώ με αυτό σώθηκα αλλιώς δε μου βγαίνει με τίποτα...και φυσικά σκοτάδια ε; αυτοπεποίθηση γιοκ

το είδα κ το έπιασα το δοντάκι, το είδε και η μαμά μου και η γιαγιά μου την έβαλε να μας αγοράσει ρούχα ετσι λένε

η καρδούλα που είναι; δε γυρισε από τον παιδίατρο;

i1lzp2.png

επιτελους εχω ιντερνετ!

Τι κανετε κοριτσια μου?Γιατι ολα τα μπεμπάκια μας ειναι αρρωστα καλε?Περαστικουλια να ειναι!

Το ησυχο μωρο μου μεταλάχτηκε!Ευτυχως που δεν ενοχλουμε εδω στο Λαγονησι κανεναν με τις τσιριδες μας.Εχω προμηθευτει και αρκετα κουτια ντεπον για τον πονοκεφαλο μου στο τελος της ημερας!

Μαλλον αυτη τη φορα ειναι δοντια!Δεν γινεται αλλιωςΚαλε θα φανε τα χερακια τους.Τα δαγκωνουν με τρελα.

Καλα αυτος ο βρωμοκαιρος περιμενε να ερθω εγω στην θαλασσα για να αλλαξει?Αντε μην πω καμια κουβεντα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Cate,μην τρελαινεσαι καλέ!Εγω είμαι 34!Και?Δεν νιώθω τόσο..αφου πολλές φορές λέω.."μικρή έκανα παιδιά!"χαχαχαχαχαχα!Οσο για το σεξ,'ολες τα έχουμε περάσει..συμβουλή:μην περιμένεις μόνο το βράδυ!κάνε την επίθεσή σου σε άσχετη στιγμη..όταν ξέρεις πως ο σκίουροσ θα κοιμάται τουλάχιστον μια ωρίτσα..καλέ μην μασάς λέμε!σκέψου εμείς που τα έχουμε δύο!τα παιδιά εννοώ..:D:D

helloooooooooooooo,

kale cate xalarose mikres eimaste akoma. kai egw 32 xixi. tora eprepe na niothis pio mikri afou prepei na exoume ligo palimpedismo gia na pernane kala kai ta mpempakia mas.

vlepw ta mpempakia mas simera einai kalitera. ante makria pote ksana.

loipon emeis phgame simera sto paidiatro. ta dio dontakia mas petaxtikan eksw. oses exete fb tha dite ti travaw me ton antra mou pou sto giatro elege nata nata vgikan mes thn trelh xara kai otan gyrisame spiti kai to eipa elege oxi mwre apla fanikan apo katw. ithela na ton skotwsw. opws kai na xei ta dio mas dontakia ontos vghkan. kaname kai to emvolio ths ipatitidas. o prigkipakos einai 68cm den psilosame sxedon katholou auto to mhna kai varos 8280 valame mono 200gr. den exei poly oreksi me th zesth o prigkipakos mou. trwei mono to vradi kala.

tha arxisoume kai emeis siga siga me rizaleyro me vanilia.elpizw na tou aresei.

mummy sigxarhtiria kai gia to diko sas dontaki. ante pame gia ta epomena siga siga xe:)

kale poia einai h anastasia?

Μπράβο καρδούλα, συγχαρητήρια!!Τέλειος ο πρίγκηπας!!

Μωρέ τώρα με τη ζέστη, όλα τα μωράκια τρώνε λιγότερο, όπως και εμείς άλλωστε..η μπέμπα μου τώρα άρχισε να ξαναέρχεται στα κανονικά της και να τρώει 170 με 180 μλ το γεύμα. Αλλά βρε κορίτσια με την κρεμούλα, δράμα!Ακόμα δεν έχει καταλάβει πως να το κρατάει μέσα το φαγητό και το βγάζει με τη γλώσσα..της φτιάχνω 120 μλ και τρώει λίγο πιο πάνω από το 1/2, αλλά η κρέμα νομίζω μετράει επί 2, δλδ αν τρώει 80 είναι σαν 160 γάλα..

Τώρα έβαλα και τον μεγάλο για ύπνο και πάω και εγώ. Ο Βασίλης βλέπει μπάλα εννοείται, Τον κράτησα εδώ το απόγευμα, πήρε ο συνεργάτης του να πάνε για τοπογραφικό και το σήκωσα εγώ και του λέω "δεν μπορεί να έρθει, γιατί δεν είμαι καλά και χρειάζομαι βοήθεια" αχαχχα έμεινε ο Βασίλης!

Λοιπόν, καληνύχτα κοριτσάκια, φιλάκια στα πατουσάκια των μωρών σας!!

helloooooooooooo

πάλι σήμερα όλη τη μέρα έξω τη βγάλαμε!

σήμερα βάλαμε μπανάνα στη φρουτόκρεμα και φάγαμε 50 ολόκληρα ml νομίζω ότι βοήθησε η μπανάνα, μπορεί να ήταν και τυχαίο

και επίσης αγοράσαμε τα βαφτιστικά μας!! επειδή ο νονός μας είναι μακριά, έχει αναθέσει σε μια φίλη μας το ρόλο του συμβούλου αγορών και πήγαμε και τα πήραμε!! θα βγάλω φώτο να σας τα δείξω (χρωστάω και το δωμάτιο το ξέρω) μόνο τα ρούχα πήραμε γιατί θα εξαφανιστούν σε λίγο τα νούμερα, ήδη δυσκολευτήκαμε

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο τρώει, πίνει αρκετό νερό όμως που δεν είναι και τόσο απαραίτητο ξέρω, μάλλον του αρέσει να μασουλάει το ποτηράκι και τη θηλή

καρδούλα μην τον ακούς τον άγγελο, αφού το είπε ο γιατρός, σε κοροϊδεύει ο κοροϊδιάρης; είναι που νιώθει μοναχούλης εκεί κάτω...μην τον ξεσυνερίζεσαι

ρία μου άρεσε η ιδέα σου, αν δε σε πειράζει να σε αντιγράψω πόσο σου κόστισαν πάνω - κάτω; έχω και μια τρελή κολλητή που θέλει να κάνουμε μπισκότα με ζαχαρόπαστα, είχα κάνει μια φορά και της άρεσαν και θέλει να με ξεσηκώσει τώρα, προς το παρόν δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε κλειστή ή ανοιχτή βάφτιση οπότε όλα είναι φλου

ρε γμτ πότε τα φάγαμε και τα 2 :(

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...