Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhspera manoules,

ria mou na sou zhsei h agaph sou:)

mummy euxaristw poly. tou phra telika shmera apo to mothercare. phga kai peira kai thiles no 3 avent kai to ekmetaleutika kai tou peira kai ena potiraki gia to xymo:)

ioanna opws sou egrapsa kai sto fb ypomonh. dystixos ola mones mas ta pername giati poly apla kaneis den mporei na mas katalavei estw kai an ta exoun perasi paliotera.

katerinaki ti sto kalo pathate? perastika kai se sas.

mummy emeis vazoume mudisal gel gia ta dontakia mas kai voithaei arketa. vromaei san ouzo kai exei vasi apo oti diavasa to glikaniso.

emeis aurio pame gia emvolio.

re koritsia o prigkipakos teleutaia olh th mera den trwei sxedon katholou kai to vradi prin koimithi trwei 240ml mpimpero kai vizi meta alla 10 lepta. enoeite oti kanei mia kilia na kai meta peftei kseros gia ypno. sas exei tixi?

Γυρισαμε κι εμεις από ο γιατρο, ειμαστε ελαφρως καλυτερα, αλλα συνεχιζουμε μασκες μεχρι τεταρτη, οπου και θα μας ξαναδει...και βλεπουμε. Παντως φαινεται να το αποφυγαμε το νοσοκομειο. Το ειχα μεγαλο αγχος αυτο.

Ιωαννα καλο ειναι να μην συνδιαζεται αντιβιωση με γαλα. Επισης ζαχαεη αυτα εχουν αρκετη, οποτε δεν χρειαζεται παραπανω.

nG0fp2.png yu71p2.png

θα πάω να πάρω αν συνεχίσει η γκρίνια και αύριο, αν και η παιδίατρος δεν το συνιστά και πολύ μου χε πει

καρδούλα εσείς τελικά τα βγάλατε και τα 2 τα κάτω;

εγώ θα λεγα να μη μπερδεύεις την αντιβίωση με άλλα, τώρα αν δεν την πίνουν αλλιώς τι να κάνεις; εμένα μικρή μου άρεζαν τα παιδικά φάρμακα θυμάμαι δεν είναι γλυκά;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια. Περαστικά στα μπεμπάκια. Χάλια η οστρακιά, υπομονη..... Ιωάννα μου, ανάλογα την αντιβίωση, κάποιες δεν κάνει με γάλα. Με χυμό συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο σίδηρος απορροφάται καλύτερα με τον χυμό. Στις αντιβιώσεις είναι πρόβλημα και το να απορροφάται καλύτερα και το να απορροφάται χειρότερα.

Ελίτα, μάλλον από την αλλαγή περιβάλλοντος σου κάνει τρελίτσες η ξενύχτισσα σου. Θα της περάει μόλις συνηθίσει.

Μου αρέσει να ακούω για μπεμπάκια που πίνουν από ποτηράκια. Ο δικός μου δεν έχει πάρει ποτέ μπιμπερό και φοβάμαι πως θα έχουμε πρόβλημα. Αν τα καταφέρουμε όμως με ποτηράκι, σούπερ.

Χάλια είμαι κορίτσια ψυχολογικά. Γι' αυτό δεν πολυγράφω. Θα μου περάσει όμως.

Α, έκλεισα και τη βάφτιση, 5 Σεπτέμβρη....

Κοριτσάκια καλημερούδια!!!

Ελπίζω τα άρρωστα μπεμπάκια μας να είναι καλύτερα σήμερα!!!

Cate τι έπαθες κορίτσι μου? Γιατί είσαι πεσμένη?? Πες τα σε εμάς!! Ό.τι και να έχεις σίγουρα θα το έχει περάσει κάποια απο εμάς! Έχουμε μεγάλη γκάμα....

Φιλιά σε όλες!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κι από μενα.

Εχω γυναικα σημερα και βαριεμαι........

Cate να φτιαχνεσαι και μονο με τη σκεψη σου οτι το παιδακι σου ειναι καλα, τελικα ειναι το μονο που εχει σημασια, ρωτα κι εμενα..................

Γυρω στις 20 Ιουλιου παμε διακοπες, στο χωριο μας, το εχουμε τοσο αναγκη να αλλαξουμε παραστασεις, να χαλαρωσουμε λιγο.... Θα παμε και το επομενο ΣΚ που βαφτιζουμε τον ανιψουλι, θα αφησουμε τη μικρη κατω και μετα ολοι μαζι...

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευτυχώς σήμερα ο Νικόλας μέχρι στιγμής είναι απύρετος..βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε, από χθές βράδυ πονούσε ο λαιμός μου και πήγα γιατρό το πρωί και έχω φαρυγγίτιδα, μου έδωσε αντιβίωση, μου είπε πως μπορεί να κάνω και λίγο πυρετό..καλά, του λέω, ότι και να είναι ,στο πόδι θα το περάσω..έστειλα και τον αντρούλη μου στη δουλειά, αφού δεν έχει πυρετό ο μικρούλης, να βγάλουμε και κανένα φράγκο..!!

Σήμερα το πρωί επιτέλους ήπιαμε την αντιβίωση!Το τί χιεροκρότημα του κάναμε, δεν λέγεται!!Ελπίζω να συνεχίσει έτσι..

Εύχομαι και ελπίζω όλα τα μωράκια μας γρήγορα να γίνουν καλά, να μπορέσουν και αυτά και εμείς να χαρούμε λίγο το καλοκαιράκι..

Φιλιά σε όλες και σας ευχαριστω για την συμπαράσταση, να το γράφω και με πήραν τα ζουμιά, σας νιώθω σαν δικούς μου ανθρώπους!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τελικά σιγουρεύτηκα...δοντάκι είναι!!!! σαπίσαμε και στον ύπνο χθες είχε δροσούλα, είμαστε καλύτερα σήμερα δεν γκρινιάζουμε πολύ

cate τι έχεις; πες μας..ορμονικό ή σοβαρό;;; κι εμείς 5/9 κλείσαμε εκκλησία αλλά τίποτα άλλο ακόμα

άντε ωραία ιωάννα να γίνεται γρήγορα όλοι καλά

σήμερα το πρόγραμμα έχει εκδρομούλα ασόν Κιλκίς, εχει η γιαγια ένα σπίτι και είναι να το νοικιάσουμε και ποιος θα τρέξει;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα !!!!!

Απο εχθες το απογευμα ειμαστε απυρετοι ευτυχως , επιτελους μετα απο 10 ολοκληρες μερες κοιμηθηκα ενα βραδυ κανονικα για την ακριβεια ξεραθηκα.

Ιωαννα ελπιζω και εσεις να συνεχισετε ετσι!!!

Νατασσα περαστικα στον μπεμπακο ελπιζω να του περασει γρηγορα!!

mummycool πως σιγουρευτικες οτι ειναι δοντι?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Koριτσακια καλημερα!!!! Με γεια το δοντακι Σοφια μου, με το καλο να βγουν και τα υπολοιπα. Τα δοντια ειναι μεγαλη ιστορια για μενα. Ολοι τα βγαζανε αργα, η μεγαλη μου πρωτα περπατησε(10,5 μηνων) και μετα εβγαλε δοντι. Πριν τους 9 μηνες δεν περιμενω λοιπον.... Περαστικα σε ολα τα αρρωστα πλασματακια, ειναι απαισιο να αρρωσταινουν ειδικα μες στο καλοκαιρι...

Οσο για τα γλυκακια ειναι μαρτσιμπαν, αμυγδαλοπαστα δηλαδη. Τα αγορασα απο ενα ζαχαροπλαστειο και μετα τα τυλιξα με σελοφαν και κορδελες φουξ και λαχανι. Αυτοι ζητουσαν πολλα για να τα τυλιξουν και μου φανηκε κοροιδια!!!!

Νέο χτύπημα..ακούστε ατάκα "αν ήμουν κοντά, θα ερχόμουν ΕΝΑ απόγευμα να σε βοηθήσω!" καταλάβατε από που, έμεινα αλάλου στο τηλ..χαχαχαχα!!Σας το λέω, αν ακούσω ποτέ από κάποιον εκτός της μαμάς μου, πως με βοήθησε με τα παιδιά..θα του χυμήξω!!Κανονικά όμως!!!

Συνεχίζουμε καλά, δόξα τον Θεούλη, μόνο ο λαιμός μου με ενοχλεί, δεν μπορώ να καταπιώ..αλλά οκ θα περάσει. Η augmentine κάνει διάρροια στον Νικόλα, καλά το θυμόμουν, από το πρωί τον έχω αλλάξει 4 φορές..και ξέρετε πώς είναι να πλένεις ένα παιδάκι 15 κιλά τόσες φορές?αχ η πλατούλα μου!

Cate,τί έχεις?Καλέ πες τα να τα βγάλεις από μέσα σου..εδώ είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία!

Κατερίνα μου, μπράβο ,άντε να φύγουν οι παλιοαρρώστιες..και εμένα κοιμήθηκαν καλά χθές, αλλά εγώ όχι γιατί τα τσέκαρα και τα 2 ανά τρίωρο, λόγω πυρετού..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσακια καλημερα, μακαρι να περασουν ολα γρηγορα στα μπεμπακια μας και στις μανουλες τους, Ιωαννα για σενα το λεω υπομονη πιο καληηηηηη μοναξιαααααα!!!! εγω αυτο λεω ολη την ωρα να παρηγοριεμαι και δε περιμενω και να συγκινηθει και κανενας να με βοηθησει .... καλυτερα γιατι αμα περιμενεις και δε σε βοηθανε χειροτερα νιωθεις....

Καλα εχω κατι νευρα αααααααααλλοο πραμα... πριν χρονια εκανα το λαθος να μπω εγγυητρια σε ένα δανειοο ενος φιλου που η γυναικα του ενταξει τα χει εδω που τα λεμε οποτε λεω δε κινδυνευω απ΄τα γνωστα αμα δε πληρωνει! εμπιστος φιλος οκ ολα!

Και μου ρχεται σημερα ενας δικαστικος επιμελλητηηηηηης, αν σε 3 μερες δε πληρωσει 30.000 Ε θα γινει κατασχεσηηηηηηηηη!!!!!!!! Εν το μεταξυ το χει κρυψει το ποσο απ΄τη γυναικα του ακου που με μπλεκει και χουμε καλη σχεση με τη κοπελα για ποτε καθαρισα τη κουζινα εφκιαξα τα γεμιστα ταϊσα και κοιμησα το μωρο ουτε που καταλαβα!

Η μπεμπα σαστισε γενικα δε με χει συνηθισει αλλαφιασμενη και επαθε σοκ με κοιταζε καλα καλα κιχ δεν εβγαζε μιλαμε!!και κοιμηθηκε χωρις πολλα -πολλα!!

Τελικα πηρε τη τραπεζα, το δικηγορο του και τα τακτοποιησε λεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιι για να δουμε!

Αυτα θα επανελθω πιο μετα παω να δω τα γεμιστα

φιλακια σας

Σοφια δοντακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο βεντουζα αυτο παλιο και αλλο καινουριο!

νομιζω οτι η δικια μου θα αργησει ακομα ασπριζουν απο κατω αλλα δε βλεπω τπτ να ανεβαινει πανω

αντε παω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...