Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα και πάλι!!!!

Τι πάθανε ρε γμτ όλα τα παιδάκια???? Περαστικά και κουράγιο μανούλες.. Εύχομαι να γίνουν καλά το συντομότερο!!!

Για κάθισμα αυτοκινήτου εγώ είχα πάρει αυτό στην Ματθίλδη και κάθεται ακόμα..

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10402&itmid=2971668

Βέβαια το είχα παραγγείλει στο mytoys.de με 215 euro!!!! Τώρα στον μικρό η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πιο να πάρω.. Θα ρίξω πάλι μια ματιά και θα σας πω!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλεγα να πάρω κάτι τέτοιο για την μικρή που είναι απο 15-36kg http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Autositz-Rodi-SPS-Enzo/Autositz-Rodi-SPS/Maxi-Cosi/KID/de-mt.ba.br01.42.04/1601770 και να βάλω τον μικρό στο maxi-cosi που έχω.. Τι λέτε???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

να κι εγω αυτό σκέφτομαι μήπως έρθει το 2ο και πάρω μετα ενα τετοιο παρος

ουφ δεν αντεχω σκεφτομαι κι εσας που εχετε αρρωστα μωρακια κ ντρεπομαι αλλα τι να τον κανω;;;

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια και απο μας!!Μας ματιασαν τα μπεμπάκια μας επειδή λέγαμε οτι είναι τα πιο όμορφα.....τι να πω

Κατερ'ινα .Ιωαννα υπομονή εδω είμαστε εμείς να μας λετε οτι θέλετε αφου δεν μπορούμε να βοηθησουμε αλλιώς.]

Ελ'ιτα περαστικά και στην μπεμπούλα σου..

Ρία΄να σας ζήσει η Αγάπη πολύ ωραίο όνομα όντως..

Μαρία μόνη σου εραψες είπες τα ρούχα;ξέρεις να ράβεις;Μπράβο σου εγω ουτε κουμπί δεν μπορώ να ράψω μην γελάσετε..

Mummycool χθες μονο αρχισε η δικιά μου να βάζει οτιδήποτε στο στόμα να το δαγκώνει με μανία και να γκρινιάζει όλη μέρα και εύχομαι να ήταν τυχαίο και να μην είναι δόντια γιατι μας έσκασε ....Αν κάνει ετσι και ο βεντουζάκος κατάλαβα τα νεύρα τσατάλια.........

mz6Up2.png

Που λέτε κορίτσια, ο Νικόλας μου γέμισε σε όλο του το σωματάκι σπιθουράκια μικρά κόκκινα...ο πυρετός καλά κρατεί, 39 και...του δίνω αντιπυρετικα κάθε 3ωρό. Ο κακομοίρης τα έχει βαρεθεί και μου τα φτύνει ρε γμτ..

Βοήθεια δεν παίζει, οπότε είπα του άντρα μου μέχρι να τελειώσει ο πυρετός του Νικόλα, δλδ περίπου 2 ημέρες , να μείνει σπίτι παραπάνω ώρες, αλλιώς δεν γίνεται..

Και βλέπω και τη μπέμπα να έχει κάτι ύποπτα σπιθουράκια και τρελλαίνομαι...αλλά πυρετό δεν έχει..'ιδωμεν!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια γραφω γρηγορα οσο εχω σημα γιατι ειμαι πειρατικα και δεν εχω συνεχεια σημα.Εδω καλα ενας χαμος.κατι εγινε χτες σιγα σιγα φευγουν τα πολλα.ανοιξαμε τις κουνιες.Η μπεμπα ειναι μια χαρα απο χτες ο μπεμπης ευτυχως την περασε ξοφαλτσα, ουτε βηχα.Λιγο βρασιματακι εχει μεινει στη μικρη.γενικα δεν εκανε πυρετο μονο μεχρι 37,6 τοτε που σας ειπα.Εχουμε αλλα ομως μας κανει καψωνια, δεν κοιμαται, μας παιζει κανονικα.κλαιει και θελει να την κοιταμε.να της μιλαμε.τοκανε και στη θεια μου μεχρι το πρωι.μετα κοιμαται εξαντλημενη.αν την αφησει κλαιει με τις ωρες.χτες την αφησαμε να δουμε που το παει.ε δε σταματαγε πηγε 5 το πρωι απο τις 1μιση δεν κανω πλακα.Εντομεταξυ οταν την επαιρνες αγκαλια μες τα χμογελα.υποψιαζομαι πως αντιλαμβανεται την αλλαγη περιβαλλοντος και αντιδραει.την πρωτη νυχτα κοιμηθηκε γιατι ηταν κουρασμενη το ιδιο και στη θεια μου εκανε.καινουρια κολπα σας λεω.

τελικα χτες αφου δινοπαθησαμε της εβαλα ενα γοινι που παιζει μουσικη για 25 λεπτα και πουλακια μαζι και φως που αλλαζει χρωματα.σηκωσε το κεφαλι και τον κοιταγε σταματησε να κλαιει και μετα κοιμηθηκε.αν το κανει και σημερα θα ξανακανω το ιδιο.επισης στην κουνια τη βαζω πανω δεξια κοντα στη γωνιτσα μπρουμιτα και την βρηκα κατω δεξια ανασκελα.

και σα να μην εφταναν ολα αυτα φτιαχνει ο δημος τα πεζοδρομια, και απο τις 7 ηταν ακριβως εξω απο το μπαλκονι της κρεββατοκαμαρας, αφου ενιωθα τις δονησεις απο το κομπρεσερ.τα μωρα φυσικα δεν καταλαβαιναν τιποτα.βεβαια κι εγω μετα εξαντλημενη κοιμηθηκα και ηρθε το καθισματακι που παρειγγειλα και χτυπαγαν κουδουνια οι ανθρωποι κι εγω δεν ακουσα τιποτα.

κοριτσια απο αυριο θαχω ιντερνετ πηραμε καρτα ασυρματο πως το λενε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Που λέτε κορίτσια, ο Νικόλας μου γέμισε σε όλο του το σωματάκι σπιθουράκια μικρά κόκκινα...ο πυρετός καλά κρατεί, 39 και...του δίνω αντιπυρετικα κάθε 3ωρό. Ο κακομοίρης τα έχει βαρεθεί και μου τα φτύνει ρε γμτ..

Βοήθεια δεν παίζει, οπότε είπα του άντρα μου μέχρι να τελειώσει ο πυρετός του Νικόλα, δλδ περίπου 2 ημέρες , να μείνει σπίτι παραπάνω ώρες, αλλιώς δεν γίνεται..

Και βλέπω και τη μπέμπα να έχει κάτι ύποπτα σπιθουράκια και τρελλαίνομαι...αλλά πυρετό δεν έχει..'ιδωμεν!!

μηπως ειναι ερυθρα?τι ειναι αυτο.κυκλοφορει καμοια παιδικη αρρωστια?

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα κοριτσια!!

περαστικα στα αρωστουλικα μπεμπακια!

και εμεις το σ/κ ολο γκρινια ημασταν...σημερα θα τον παω στον γιατρο να κανουμε εμβολιο και να τον δει κιολας..θα ρωτησω μηπως αξιζει να αρχισω τωρα τισ κρεμες μηπως κ του αρεσει και παρει κανενα γραμμαριο γιατι με το γαλα μας βγαζει την πιστη..και αυτο ζοριζεται ουρλιαζει κ δεν τρωει κιολασ

στην δουλεια φρικη...απολυουν συνεχεια με τρελα κ κορδελα

εκλεισα την βαφτιση 18/9!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπέρα κι από μενα.

Ο μικρος σημερα φαινεται καλυτερα, θα παμε αργοτερα στο γιατρο μηπως σταματησουμε και τις πολλες μασκες, ισως κανουμε και το εμβολιο αν τον δει καλα.

Βρε Ιωαννα τι τραβας κι εσυ? Που την βρηκε την οστρακια?

Ρια να σας ζησει η Αγαπη σας....

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε γμτ στον παιδικό!Κυκλοφορούσε εδώ και 3 εβδομάδες και έλεγα ότι την είχαμε γλυτώσει αλλά..μάταια!Η γιατρός μου είπε πώς στην Ελλάδα είχε εξαφανιστεί αυτή η αρρωστια, αλλά μας ξαναήρθε λόγω αλλοδαπών..τί να πείς!Η μαμά μου μου λέει 'καλά,στον μεσαίωνα ζούμε παιδάκι μου και κόλλησε οστρακιά το παιδάκι μας?" Χαμός...

Τελικά συμφωνήσαμε με τον αντρούλη μου και θα αλληλοβοηθηθούμε, όπως πάντα άλλωστε..ευτυχώς που του το επιτρέπει η δουλειά του, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα..

Και ρε κορίτσια, τώρα το απόγευμα που έμεινε σπίτι, ήταν και τα 2 αγγελούδια!!Αφού έλεγα μόνη μου 'βρε καλόπαιδα, τί θέλετε, να δείξετε καλό χαρακτήρα στον πατέρα σας και είσαστε Παναγίτσες?" μιλάμε τσιμουδιά!!Σε άλλη φάση θα στρίγγλιζαν και τα 2 στανταρ..ουφ!Του λεώ του άντρα μου 'πίστεψε με, δεν είμαι υπερβολική!" και γελούσε..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

κι ο δικός μου ηρέμησε τώρα που είναι εδώ ο νίκος μα καλά επίτηδες το κάνουν;; προσπαθώ να βάλω χέρι στο στόμα και δε με αφήνει, βλέπω κάτι άσπρο αλλά δεν είμαι και σίγουρη, μου πε μια φίλη να βάλω ένα κουταλάκι να δω αν κάνει θόρυβο αλλά κλείνει το στόμα και δεν μπορώ να το κουνήσω

άσε που βρήκαμε άλλο τώρα, δε θέλει να ναι ξαπλωμένος και αφού δεν μπορεί να στηρίξει τη μέση του μόνος του θέλει να τον στηρίζεις....

φαίνεται να ναι καλύτερα πάντως ευτυχώς

i1lzp2.png

Είδες αυτό που σου έγραψα στο φεις?Κανε μασαζ με γάζα βουτηγμένη σε χαμομήλι, το διάβασα κάπου ότι βοηθάει...

έβρασα χαμομήλι αλλά δε με αφήνει να βάλω χέρι σημερα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...