Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δίκιο έχεις βρε Σοφία..καλέ ποιός μας μάτιασε???Το μεσημέρι επιτέλους ήπιαμε 200 μλ τρομερόοοοοοοοοοοοοο...πωπω τί έχει να γίνει αύριο..τρέχα Βέγγοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Μόνο να γίνουν καλά τα μωράκια μου όμως και τίποτα άλλο...

Α και μια ερώτηση-ρητορική.Ύπνε, ύπνε είσαι εδώ?Βρε αν σε βρώ, θα γίνει χαμός!!!!Νυστάζω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

mamy τιποτα δεν εκανα σιδερωσα μονο του μωρου βαριεμαι εχω υπνηλιααααααααααα......ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε κλεισαμε δε ξερουμε τι μας γινετε τελικα, πηραμε τωρα σε ενα τηλεφωνο που εχει και πληρη κουζινα στο πρωτο ποδι αλλα ειναι ολα κλειστα θα δουμε μεσω ταξιδιωτικου μηπως το βρουμε!!Πολυ υπνος το μωρακι μου σημερα και δε εχει πολυ ορεξη:rolleyes:!!!Χτες πηγμε παλιιιιιιιιιιι στα mothercare καημενη τσεπη μου παλιιιιιι χαλαλι! Μετα πηγαμε στα Λητω αλλα εκει..... και ερχεται μια και μου λεει που το βρηκατε αυτο το μωρο εψαξα σ΄ολα τα ραφια και δε το βρηκα εσεις που το βρηκατε? τι ν΄απαντησω τι?? ολοι πανω στο μωρο εεεεε οχι!!!! ερχεται μια και της πιανει το χερακι της το φιλαει κιολας..... τα σχολια δικα σας.......!!!!!δεν εχω προβλημα αλλα οχι και ετσι παραειναι!

μετα πηγαμε στη πεθερα και ηρθε ενας φιλος μου του κουνιαδου μου να γνωρισει το μωρο....... και δωστου οολλλλοι πανω απ το μωρο παλι ταπαιξε και ξεκουραζεται σημερα!!

Ο Χρηστος θυμωσε γιατι ξεχασα να του πω χρονια πολλα ειναι η γιαρτη του Πατερα σημερα και λεω εγω τωρα, δανεικα ειναι αυτα αγαπη μου εμεις δε γιοτραζαμε εεεε πως θα γινει!

Ελιτα τι περνας ρε παιδι ποοο κουραγιο, μη πανικοβαλεσαι ενα - ενα σιγα σιγα θα τα κανεις, χωσε και τον αντρα εκει περα να κανει τπτ π.χ να τακτοποιησει τις πολλες γραβατες του ......

εγω του δικου μου του ειπα να φκιαξει τα πουκαμισα του και τα φκαιχνει ακοοοοοοομαμμμααα θα φυγουμε διακοπες και τοτε θα τα θυμηθει δε με νοιαζει εχω αλλες δουλειες να κανω δε προλαβαινω λεμε αντε τους καλομαθαμε!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

κοριτσια καλημερα!!!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! η βαπτιση ηταν τελεια! ηταν στις 6 το απογευμα οποτε ειχα ολο το χρονο να ετοιμασω τους παντες (ειμαστε και πολλοι.....) ωστε να μην ψαχνομαστε τελευταια στιγμη... η μπουρμπουληθρα μου μολις φτασαμε στην εκκλησια γκρινιαζε απιστευτα και αρχισα να περιμενω τα χειροτερα (τσιριδες κλπ....) λιγο μετα ομως κοιμηθηκε στην αγκαλια μου. αρχισε λοιπον το μυστηριο και εγω την κρατουσα ακομη αγκαλια για να μην ξυπνησει και ταραχτει οπως μας συμβουλεψε ο παπας (ο οποιος ειναι φοβερος!!!). καποια στιγμη λοιπον πριν αρχισω να την ξεντυνω ξυπνησε απο μονη της και αρχισε να κοιταζει γυρω γυρω και να σκαει χαμογελα στους παντες... απο κει και περα ολα κυλησαν αψογα, η μικρη δεν εβγαλε τσιμουδια και ημουν κατασυγκινημενη! ειχαμε βεβαια και μερικα ευτραπελα.....αλλα και αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα. Παντως το απολαυσαμε ολοι, ηταν ολα απλα και ωραια( και φτηνα λογω ΔΝΤ) ο καιρος αψογος

(Παρασκευη και κυριακη εκανε κατακλυσμο αλλα το σαββατο ηταν σουπερ τελειος!!!!!). μετα δεν καναμε τραπεζι (γιαυτο καναμε τη βαπτιση το απογευμα αλλωστε, δεν χτυπαει ασχημα ετσι σε οσους ερχονται απο μακρια) απλως το βραδυ πηγαμε για φαγητο με τους κουμπαρους σε μια τελεια ταβερνα κοντα στο σπιτι μας. Ειναι διπλα στα καστρα, λεγεται το "καστρο της κυρας" και ειναι απλα τελεια!!!! Αυτα με λιγα λογια....και στα δικα σας κοριτσια!!!!!!

Ααααα και το ονομα αυτης: Αγαπη! μετα απο πολυ ψαξιμο καταληξαμε πως δεν υπαρχει ονομα που να της ταιριαζει περισσοτερο. Βαζω λιγες φωτο στο προφιλ, τις υπολοιπες μολις τις φερει ο φωτογραφος!!!!!

Διαφημίσεις

Ρία μου να σου ζήσει!!!!!!

Ειναι μια κούκλα αλλά κι εσύ το ίδιο, γιατί γκρινιάζεις για τα κιλά καλέ;; εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι

το γλυκάκι σούπερ από που το πήρατε; ή μήπως είναι χειροποίητο;;;;;

i1lzp2.png

Kαλαμέρααααααααα!!! Καλή εβδομάδα κορίτσιααα!!!

Riaili Να σου ζήσει η νεοφώτιστη!!!!!!! Συγχαρητήρια για την επιλογή του ονόματος, είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

Κάνε με friend να δώ τις φωτογραφίες....!!!!

Πάω να ετοιμάσω την μικρή για το σχολείο και επιστρέφω!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!! Ελπιζω να ειστε ολες καλά!!! Εμεις χθες επιστρέψαμε απο Αθηνα οπου είχαμε δυο γαμους!!! Το Μαρινάκι μου έσκισεεεε!!! Της ειχα ράψει και ενα καταπληκτικο σετάκι φορεματος-βρακάκι-κορδελα μαλλιων-καπελο και μπολερό και ηταν απλά υπέροχη!!! Η κόρη μου ειναι η μεγαλύτερη πηγή έπνευσης!!! Πονάνε πολύ τα ουλα της και εχουμε θεματάκια αλλα το παλευουμε προς το παρον!! Σημερα εχουμε και εμβόλιο!!!

Εσεις πως είστε; παω να διαβάσω τα νεα σας και επιστρέφω!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ρια, να σου ζήσει η μικρούλα!!! Καλότυχη να είναι!!! Το όνομα σουπερ!!!

Ελίτα, Κατερίνα, Ιωάννα και Νατασα περαστικά σας!!! Τι έγινε βρε κορίτσια???

Mummycool, ψυχραιμία με τον βεντούζα, σε νιώθω απόλυτα...

Το ΣΚ είχαμε σπίτι την πεθερά μου (φυσικά δεν ξέραμε οτι θα έρθει... ούτε οτι θα έμενε μέχρι σήμερα... πονεμένη ιστορία), τα παιδια του άντρα μου (μόνο χθες) και έναν ξαδερφό του (που τον περιμέναμε το Σαββατο 4 ώρες να έρθει, τελικά μας έγραψε και ήρθε χθες)... Τα νεύρα μου κρόσια!!!!! Χάλασε το πρόγραμμα της μικρής (με τόσες αγκαλιές) και σήμερα έχουμε γκρίνια...

Δεν καταλαβαίνω... είναι τόσο δύσκολο να σεβαστούν αυτά που ζητάω? Λέω να μην την παίρνουν συνέχεια αγκαλιά γιατί μαθαίνει και μετά έχω πρόβλημα και με γράφουν κανονικά!!!! ΓΓΓΚΚΚΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς απο σήμερα είμαστε πάλι μόνοι μας και ελπίζω να ηρεμήσουμε...

Χθες πήγε ο άντρας μου τα παιδια του για μπάνιο... εκείνος δεν βούτηξε... περίμενε να πάμε όλοι μαζί για το πρώτο μπανάκι....

Α, πήγα και mothercare και Zara το Σαββατο.... για την μικρή.... οπότε καταλαβαίνετε.... άδειες τσέπες σήμερα...

Φιλάκια!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Για εμάς θα είναι λίγο δύσκολη βέβαια, αλλά θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι πολύ..πήγα το πρωί τον Νικόλα στη παιδίατρο, τελικά έχει οστρακιά. Ξεκίνησε αντιβίωση για 10 ημέρες. Δεν ξέρω, έχω ξεφύγει λίγο λόγω κούρασης, το βράδυ είχα βάλει το ρολόι να του δώσω αντιπυρετικό και δεν το άκουγα, το έκλεισε ο Βασίλης, με ρώτησε αν είναι να δώσουμε φάρμακο και του είπα "όχι, κοιμήσου" . Μετά από 1/2 ώρα ξύπνησα και λέω "καλά, γιατί δεν χτύπησε το κ..ρολόι ρε γμτ?" και του έδωσα ντεπον..για τα σίδερα λέμε!

Εντωμεταξύ η πεθερά μου της το είπα από χθές, μου λέει θα σε πάρω τηλ αύριο να δώ τί κάνετε, με παίρνει πρίν από λίγο και ούτε που μου ειπε, π.χ. "θα έρθω αύριο να σε βοηθήσω έστω για 1 ημέρα" το μόνο ποθυ μου είπε "πρέπει να έχεις γέρά νεύρα για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση". Η μαμά μου, δεν μου το λέει, αλλά ξέρω πως έχει μεγάλο πρόβλημα με τα πόδια της, και έχει φριχτούς πόνους, μου το είπε η αδερφή μου, και δεν θέλω να της πώ να έρθει. Η αδερφή μου λόγω της κωλοαπογραφής δεν μπορεί να πάρει ούτε 1 ώρα άδεια..οπότε, μόνοι μας και ο Θεός βοηθός..πρέπει να τα δώ θετικά, αλλιώς θα με πάρει από κάτω και δεν θα μαζεύομαι..

Riaili να σας ζήσει η Αγάπη σας!

Κορίτσια, είστε το καταφύγιο μου...μαζί σας θα το περάσω και αυτό!

Φύγαμε...

μαρία μη μας ξεσηκώνεις και μας αφήνεις έτσι, θέλουμε φώτο!!!!!!!! την πήγες και κομμωτήριο τη βατραχίνα σου με αυτό το μαλλί;;;

καλημέρα λιτσάκι, μπράβο στον αντρούλη, τώρα με τους άλλους άστα, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τελείωσε. πρέπει να γινόμαστε κακιές

ιωάννα εδώ είμαστε μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο από το να σε ακούμε, χώσε την πεθερά να σου κάνει καμιά δουλειά καλέ, ζήτα της κάτι ή βάλε τον άντρα σου, μην την αφήνεις έτσι

μέρα γκρίνιας νο 3, άντε να δούμε, έυτυχώς κοιμάται καλά το βράδυ

i1lzp2.png

Kαλημερα κι απο εμας , Ιωαννα υπομονη συμπασχουμε κι εμεις χαλια νυχτα ανεβασε ο Αλκης 39,2 και δεν επεφτε με τιποτα ουτε με πονσταν, τον εβαλα στο μπανιο τιποτα τελικα του επεσε με υποθετο ντεπον και ξεκινησαμε και αντιβιωση ειμαι χαλιια απο την αυπνια και εγω κλαιω ολη την ωρα και μου μπαινουν και ασχημες ιδεες μην εχει τιποτα το παιδι μου κλπ δεν ξερω τι να πω ελπιζω να ειναι περαστικα για ολα τα παιδακια ουτε να γραψω δεν μπορω απο την εξαντληση

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερίνα, έτσι και εμένα χθές, 39,4 και του έδωσα πονσταν και μετά από 1,5 ώρα έπεσε..η παιδίατρος μου είπε να σταθεροποιείται ο πυρετός και μετά μπάνιο από χλιαρό σε κρύο για τουλάχιστον 20 λεπτά...

Και εγώ ανησυχώ γιατί μου είπε πώς είναι ύπουλη ασθένεια, μπορεί να επηρεάσει νεφρά, καρδιά, αρθρώσεις.Και πρέπει να πιεί την αντιβίωση σωστά, αλλά από τα πολλά ντεπόν και πονσταν, βλέπει τη σύριγγα και μου λέει όχι, και μόλις του βάζω την φτύνει. Γι αυτό έκοψα τα αντιπυρετικά και του έβαλα υπόθετο, τουλάχιστον να πίνει την αντιβίωση..τί να πώ..

Σοφία, η πεθερά μου μένει Ρέθυμνο, μέχρι εχθές κρατούσε το μπέμπη της συνυφάδας μου που βγήκε από το νοσοκομείο, σήμερα ήρθε η συμπεθέρα της και ο κουνιάδος μου ανέβηκε Αθήνα για το άλλο μωρό γιατί κάνει την εγχείρηση..όλα μαζί!Απλά ήθελα να μου το προτείνει, να νιώσω και εγώ πως είναι εκεί, αλλά την έκανε με ..πηδηματάκια!Τουλάχιστον έτσι το αισθάνθηκα..γι αυτο και πάλι λέω..το καλύτερο είναι να στηριζόμαστε στον εαυτό μας!Πότε όμως θα το καταλάβωωωωωωωωωωωωω???αααχχχ...

Καλημερα κοριτσακια μου

Ρια να σας ζησει η Αγαπη σας.....

Κατερινακι μου και Ιωαννα.... περαστικα τι εγινε ρε γμτ

Μαρια μοντελακι η κορη....

Παω να καθαρισω τα υπολοιπα φασολακια

τα λεμε πιο μετα φιλακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...