Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

elita κουραγιο θα περάσει

συνεχίζουμε όλη μερα αγκαλιά, κλαιει θέλει στήθος

ΜΩΡΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ οτι λετε κι εσεις ιωσουλα ειναι.ε καποτε θα αρρωστεναμε κι εμεις.ο μπεμπης κολλησε ειναι στο αρχικο σταδιο αλλα ελπιζω να την περασει πιο ελαφρια.ο μπεμπης ειναι πιο υπομονετικος,του βαζω ορο και δεν κλαιει απλα με το μαραφετι που ρουφαει φταρνιζεται.βεβαια καλο ειναι αυτο γιατι βγαινουν προς τα εξω και επισης εχει πιο ανοιχτα ρουθουνακια.επισης σημερα πρασινισαν της μπεμπας οι μιξουλες.αρα μαλον της περναει.κι εμεις οταν συναχωνομαστε και αρχιζει να φευγει δεν πρασινιζουν οι μυξουλες μας?

σημερα παμε στα μελισσια.μπορει για λιγες μερες να μην εχω ιντερνετ.

σοφουλα θα σου στειλω μηνυμα.κοριτσια αστε ολο ζημιες, μας σπασαν το τραπεζακι του σαλονιου, ενα ποτηρι σαμπανιας κρυσταλλινο, και διαφορα αλλα μουπε ο αντρας μου.εγω απο την αρχη δε μουχε κατσει καλα η συγκεκριμενη εταιρια.αλλα τωρα κατοπην εορτης.τους εδωσε και μπουρμπουαρ.ετσι ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

πολυ καλο σοφακι.κανε ερευνα σε λιγο καιρο θελουμε κι εμεις.

εγω παρειγγειλα καθισματακι φαγητου αυτο εδω http://www.ebaby.gr/peg-perego/peg-perego-oceu-eueeoia-prima-pappa-diner-ni-naif-rose.html

sta λητω exei 170

PN8Qp2.png

csXep2.png

πολυ καλο σοφακι.κανε ερευνα σε λιγο καιρο θελουμε κι εμεις.

εγω παρειγγειλα καθισματακι φαγητου αυτο εδω http://www.ebaby.gr/peg-perego/peg-perego-oceu-eueeoia-prima-pappa-diner-ni-naif-rose.html

sta λητω exei 170

το καρεκλακι δεν το ψαξα μου φέραν δώρο αυτό, λίγο πλαστικούρα είναι αλλά τη δουλειά του την κάνει

http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=20&agencyID=6&cmd=1&LangId=254

άρχισα να σκέφτομαι λίγο το μαγείρεμα, είδα κι αυτό που πρότεινε η πάρος το πήρε μια φίλη από το imaginarium από την άλλη λέεω μήπως όντως χρησιμοποιήσω της nuk σε συνδυασμό με το μούλτι,

όντως είναι καλύτερα από άποψη θρεπτικών ουσιών; και η κατάψυξη τόσο πολύ τις καταστρέφει; και η χύτρα;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αστε ολο ζημιες, μας σπασαν το τραπεζακι του σαλονιου, ενα ποτηρι σαμπανιας κρυσταλλινο, και διαφορα αλλα μουπε ο αντρας μου.εγω απο την αρχη δε μουχε κατσει καλα η συγκεκριμενη εταιρια.αλλα τωρα κατοπην εορτης.τους εδωσε και μπουρμπουαρ.ετσι ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις

απαράδεκτοι, καλά κι ο άντρας σου γιατί τους έδωσε και πουρμπουάρ;;

δεν καλύπτεστε κάπως για τις ζημιές;

i1lzp2.png

οχι!!!!σας γραφω απο το καινουριο σπιτι.μπηκα πειρατικα σε καποιο δικτυο.οταν μπηκα μεσα εβαλα τα κλαμματα.ΤΟ ΧΑΟΣ.Ο αντρας μου ουτε τις κουνιες ειχε ετοιμασει ουτε τιποτα ευρησκα για τα μωρα.αλλα ντι αλλων τα πραγματα.ενας χαμος.του λεω τι με εφερες εδω δε μας αφηνες στη θεια μου με αρρωστα τα μωρα?κοριτσια εγω οχι μπουρμπουαρ αλλα ουτε λεφτα θα εδινα.δεν ξεραν ελληνικα λεει και δεν διαβαζαν τις κουτες γιαυτο πολλα πουταν για αποθηκη ειναι πανω και πολλα για πανω ειναι στην αποθηκη.τα πραματα τα βαλαν οπως οπως, στην ιδια κουτα οτι εβρισκαν.τι να σας πω δε θα μου φτασει ενας χρονος.του λεω με εφερες εδω τουλαχιστον ας εστρωνε το κρεββατι να μπορω να τα ξαπλωσω.με φαγαν τα πηγαινε ελα για να ψαχνω να βρω που εχουν χωσει τα μωρομαντηλα γενικα που βαλαν την κουτα με τα μωρουδιακα πουχα φτιαξει.τι να πω απελπισια με εχει πιασει

και η πεθερα μου για να βοηθησει αδειασε τις κουτες τις κουζινας και τα εβαλε στα ντουλαπια αλλα βλεπεις χαρτοπετσετες στο συρταρι με μακαρονια η ενα εξαρτημα του μπλεντερ εδω αλλο εκει.λεω καλυτερα να τα αφηνε στις κουτες.τι να πω καλυτερα ναχα πακεταρει εγω.ετσι τα εφτιαχνα κι εγω

PN8Qp2.png

csXep2.png

γιατι λεει κλαιγονταν για το αφεντικο τους και πως καλυτερα να εφευγαν ευχαριστημενοι απο το να μας βριζουνκαι καλα δεν ειναι καλο .και οτι ξερουν που μενουμε και καλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Περαστικα σε ολες , εμεις αφηστε σερνομαι, εχθες το βραδυ την εβγαλα με δυωρο υπνο 5-7 ο Αλκης ανεβαζε συνεχεια δεκατα, το πρωι ειχαμε βαφτιση και ο αντρας μου με εφαγε να παμε βαφτιζε η ξαδερφη του λεω και εγω ας παμε αφου ο Αλκης ειχε 36,9 τι το θελα εκει στην βαφτιση μου ανεβαζει 39 του δινω φαρμακο δεν επεφτε με τιποτα γυρναμε αρω αρων ακομα 39 παιρνω την παιδιατρο και ελειπε σε συνεδριο λεω στον αντρα μου παμε στο Παιδων, παμε εκει και μαντεψτε περιμεναμε 3 ωρες ακριβως απο τις 7.30 και μας πηραν 11 παρα , φανταστειτε ταλαιπωρια με το παιδι να κοβουμε βολτες 3 ωρες και αυτο κουρασμενο να γκρινιαζει, τελικα εχει κοκκινο λαιμο και αυτια και μας εδωσε αντιβιωση το χειροτερο ειναι οτι μου ειπε οτι μαλλον προκειται για καινουρια Ιωση και οχι αυτη που ειχε την προηγουμενη εβδομαδα και κολλησε και την μικρη αρα κινδυνευουμε να την ξανακολλησει αν μου τυχει κι αυτο την εκατσα:(:( Η μικρη απτην αλλη απο τοτε που αρρωστησε εχει ελλατωσει πολυ το γαλα και αν και της περασε τωρα συνεχιζει να πινει λιγο παραπανω απο το μισο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

katerina αμάν βρε παιδί μου τι ναι αυτό

περαστικά στα άρρωστα μωράκια

ελίτα πώς είστε; αχ κι εγώ έτσι σαν κι εσένα είμαι, γι αυτό φυσικά τα παιξα με τη μετακόμιση

μέρα γκρίνιας νο 2 αχ δεν την παλεύω, τι καλό ήσυχο μωράκι είχα;;;; τι κακό μας βρήκε;;;; πόσο θα κρατήσει;;;; και στην αγκαλιά κλαίει πλέον

θέλω να πάμε θάλασσα αλλά έχει και μια μούντα χαζή

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera koritsakia mou,

kale ti pathane ola ta mpempakia mas. perastika sas. elitaki ypomonh einai megalh fasaria h metakomisi. alla molis taktopiithite tha niosis ananeomenh.

emeis epitelous mpikame xthes spitaki mas kai koimithikame. o mpempakos mou mia xara. gkriniakse ligo sto vradino ypno logo allaghs alla den tou peire poly na prosarmosti. e nai meta apo tose allages stous 4 mhnes ths zwhs tou arxise na to sinithizei.

pwpw pote eftase o kairos na alaksoume kathisma sto autokinito kai na paroume kareklaki faghtou. apisteuto mou fenete.

ria pws phge h vaftisi. perimenoume photo kai nea sou:)

Καλημέρα κορίτσια..

Και εμείς μια από τα ίδια..το βραδάκι πήγαμε τελικά στα γενέθλια, αλλά κατά τις 10 παρά ο Νικόλας άρχισε να ανεβάζει πυρετό και φυγαμε. ήρθαμε σπίτι του δίνω αντιπυρετικό, γάλα και νάνι κατά τις 11..κατά τις 1:30 τον ακούω να με φωνάζει, πάω, ο πυρετός στο φουλ..του δίνω πάλι πονσταν αυτή την φορά και κοιμήθηκε..το πρωί ξύπνησε 9 παρά πάλι με πυρετό κοντά 39, πάλι αντιπυρετικό, κομπρέσες και του έκανα και μπάνιο και έπεσε στο 37 και κάτι..τώρα του δίνω ανά 3ωρό για να μην ανεβάσει πάλι και ταλιαπωρείται.Το πρωί που ξύπνησε βρε κοριτσια, από τον πυρετό παραμιλούσε!Το τί έλεγε το στόμα του...τί να σας πώ!Και πήγαινε και σαν τη σβούρα πέρα-δώθε!

Η μπέμπα καλά, συνεχίζουμε εισπνοές και αντιβίωση..Κατερίνα και εμένα έχει μειώσει στο 1/2 όπως ακριβώς το λές. Χθές βράδυ, είχε φάει στις 5 και πάω να την ταίσω στις 9:30 και έφαγε 60μλ!! μετά όταν ήρθαμε σπίτι τιν άφησα να κοιμηθεί και την ξανατάισα 12:00 και έφαγε 120 μλ..το πρωί έφαγε 150- ρεκορ!- και τώρα στις 10:30 έφαγε 100μλ..και είχαμε φτάσει να τρώμε 180 με 210 μλ!Την ζύγισα και είναι τα ίδια κιλά..η παιδίατρος μου είπε και η ζέστη επηρεάζει.Όσο για κρέμα, μία μέρα την τρώει όλη και μία μέρα ούτε να τη δεί!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κοριτσακια δε μπαινω πολυ γιατι εχω δουλεια !!!

Περαστικα στα μωρουλια σας Κατερινα και Ιωαννα.......

θα ξαναμπω πιο μετα παω να κανω τη κουζινα.....

Φιλακια

Βεντουζα τι θα γινει θα τη ξεκανεις τη μανα???Σοφη υπομονη

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας κι από μας και το αρρωστο μωρακι μας. Ευτυχως εχουμε μονο βηχα και οχι πυρετο και δεν εχει κολλησει η μικρη. Ειμαστε ακομα με μασκες. Ευτυχως ο βηχας ειναι παραγωγικος και οχι ξηρος, που δειχνει οτι σιγα σιγα διαλυονται. Τον καταλαβαινω που εχει φλεγματα στο λαιμο και δεν μπορει να τα φτυσει. Καλα κι εμας το φαγητο ειναι ενα δραμα. Προσπαθω να του δινω καθε 2-3 ωρες από λιγο και αν τον πιανω και στον υπνο ακομα καλυτερα.

Τις τελευταιες μερες που τον πηγα στο δωματιο του ξεκινησε νεο χουνερι. Ξυπναει το βραδυ, του φτιαχνω γαλα τιποτα, τον δροσιζω τιποτα, αγκαλιτσα τιποτα. Και τι θελει ο κυριος? Υπνο στην κουνια ρηλαξ και να κουνιεται παρακαλω.... Μετα από καμια ωρα γκρινια για να μπει στο κρεβατι, πιανεται κιολας και προς τα ξημερωματα παλι το ιδιο. Μαυρο υπνο κανουμε κι εμεις δηλαδη...... Εμ παιδια δε θελαμε.............

Μανουλες με τα αρρωστα παιδακια κουραγιο και περαστικα!!!

Καρδουλα Ελιτα καλοστεριωτοι στο νεο σας σπιτακι!!!

Mummy εγω και στους δυο εχω 0-18. Δεν ξερω αν μετα τα 4 θα καθονται σε καθισματακι. Ο ανιψιος μου εχει το booster (καπως ετσι< που ειναι μονο κατω χωρις πλατη) και πολυ το ευχαριστιεται, μονο που δυσκολευεται να κοιμηθει. Καρεκλακι φαγητου της εχω ενα που δενει πανω στην καρεκλα. Τα αλλαμου φαινονταν πολυ ογκωδη και χρειαζεσαι χωρο αρκετο στην κουζινα.

nG0fp2.png yu71p2.png

μόλις γυρίσαμε από τη θάλασσα, έβαλα τα ψάρια να ψήνονται και κάθισα...ο βεντούζας βούτηξε μόνο τα πόδια γιατί το πρωί ενώ ήταν ζεστή η θάλασσα είχε συννεφιά και μετά μεσημέριασε και είπα να μην το βουτήξω ντάλα μεσημέρι...το φχαριστήθηκε όμως, κάθήσαμε στο γκαζόν κάτω από τα δέντρα, δεν είχε πολύ κόσμο τουτέστιν η μαμά του βεντούζα δεν έγινε πολύ ρεζίλι με το μαγιώ :tongue::tongue::tongue:

η γκρίνια συνεχίζεται

τώρα για τα καθισματάκια απ ότι κατάλαβα τα 9-36 ουσιαστικά μετά από κάποια ηλικία λειτουργούν ώς booster αλλά κάπως καλύτερα κι εγώ δεν είμαι σίγουρη αν θα κάθεται μετά τα 4 αλλά θα το προσπαθήσουμε, βασικά για ύπνο σε ταξίδια βολεύει πολύ έτσι μου πανε...όπως τα λες νατάσσα

Μας φέραν δώρο ποτηράκι για το νερό και πίνουμε από εκεί πλέον!!!!!

καλέ προκομμένη γιωργία τι δουλειές έχεις;;;; α δε με είπες σε ποιο ξενοδοχείο κλείσατε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...