Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια....

Κι εμεις ενα από αυτα ειμαστε πάλι, ευτυχως χωρις πυρετο, αλλα με βηχα. Ειμαστε συνεχεια με μασκες. Από μεσα Μαϊου που μπηκαμε στο νοσοκομειο δεν τον εχει αφησει σε ησυχια. Χτες φοβηθηκαμε παλι μη μας ελεγε ο γιατρος για μεσα πάλι, γιατι ειναι γεματος ακροαστικα, αλλα κανουμε τρεις plumicort τη μερα και ανα τετραωρο aerolin και σημερα που τον ακουσε ειναι καλυτερα. Εγινε και ο βηχας πιο παραγωγικος και μακαρι να το αποφυγουμε το νοσοκομειο.

Εκοψε ομως και το πολυ φαγητο (μια η ζεστη μια ο λαιμος του). Ευτυχως εχει καλη διαθεση και καθολου γκρινια...

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααα!!

καλα δεν το συζητω!!! μακραν τα πιο ομορφα μωρακια εχουμε ΟΛΕΣ!! κουκουβα!!!

mummu o βεντουζακος φραπεδια χαλαραααααααα

περαστικα στα αρωστουλικα μικρα πανεμορφα μωρακια του καφε μας και κυριως μανα κουραγιο και υπομονηηηηη!!!!!!!!!!!!!

ρια με το καλο !! και θελουμε fotos ε???

κοριτσια μολις γυρισα απο αθηνα!!! καλα ανυποφορη μου φανηκε!!! πωπω ξεσυνηθισα αλλα η αληθεια ειναι πως ξεπατωθηκα στο περπατημα και το ψαξιμο!!! αλλα δικαιωθηκα!!!

βρηκα την μπομπο που ηθελα 60 λεπτα κατω κομπλε !!!!!

http://www.veryniceday.gr/eshop/product.php?productid=2365&cat=209&page=1

δεν ξερω αν μπορειτε να την δειτε !! απλα επειδη ειναι σε εξωκλησι η βαπτιση θα εχουμε στολισμο με ελια και μου ταιριαζει αυτη !!!!! παιδικες εχω βρει αλλα δεν εχω ακομα καταληξει μαλλον θα ειναι κατι μπομπο με οδοντοβουρτσα και χρονομετρο με κλεψυδρα !! θα επανελθω και μ αυτες !!

καναμε μπανακι μαμα και γιος (καλα εγω επρεπε να μπω στο κλιβανο για να καθαρισω))) χαχαχ

πηρα και ενα φορεματακι για μια βαπτιση που εχω αυριο ( να τα καλα της αθηνας )

και πηγα στο παρλιαρο στο κολωνακι!!! σοκολαση σας λεωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια καλημέρα!!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα... ξέρει ο αντρούλης μου να με ηρεμεί...;););)

Περαστικα στα πανέμορφα μωράκια που είναι αρρωστούλικα! Τι έγινε βρε κορίτσια? Τα ματιάσαμε και αρρωστήσανε?

Ραμονίτσα, μη μιλάς για κυτταρίτιδα, κιλά κλπ... Άστο καλύτερα...

Όσο για το όνομα, ψηφίζω Άγγελος (δαγκωτό), μου αρεσει πάρα πολύ (κι εγώ τη μπουμπούκα Αγγελική θα την βαπτίσω). Όσο για τον πατερα σου δεν νομίζω να παρεξηγηθεί... Άγγελος είναι ο πεθερός σου ή ασχετο όνομα?

Αν είναι άσχετό δεν έχεις πρόβλημα (βγάζεις και το Απόστολος σαν δεύτερο όνομα), κι αν κάνεις και δεύτερο μωράκι ξαναβγάζεις ένα άσχετο όνομα με δεύτερο των γονιών και είσαι ΟΚ!!!

Jend, δεν είσαι εντάξει!! Εμείς εδώ να προσπαθούμε να χάσουμε κανένα κιλάκι κι εσύ να μας λες για ΣΟΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ!!! Πεθαίνω!!!!

Να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα!!!

Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Κατερίναααααααααα...ακούς?????????Βράδυ 3:00 ξυπνάει ο Νικόλας και τον αισθάνομαι ζεστοοοοοοοοοοοο..όχι Παναγίτσα μου λέω..Βρε κορίτσια, 3 διαφορετικά θερμόμετρα έδειχναν 36,8 και το παιδί να το αισθάνομαι ζεστό!Του έδωσα ντεπόν και ξανά για ύπνο με χίλια ζόρια, στις 4 και..ουφ!

Μετά η μπέμπα ξυπνάει 06:00 κάνουμε ανασούλες, πίνουμε γάλα και ήθελε κουβέντα.. σηκώθηκε όμως ο αντρούλης μου και μου λέει "κοιμήσου, θα την πάρω εγώ!" και ετσι κοιμήθηκα άλλη μια ωρίτσα.Και τί μου είπε το πρωί?"όταν ξυπνάνε, πριν σηκωθείς, δίνε μου για γερή αγκωνιά να ξυπναω, να μην είσαι μόνη σου" συνέχεια μου το λέει μωρέ ο γλυκός μου,άλλο που εγώ είμαι μαζόχα..

Ο Νικόλας ξύπνησε στις 8 και είναι οκ προς το παρόν..εντωμεταξύ στους ώμους και στον λαιμό το ΄δερμα του είναι σαν αφυδατωμένο και νόμιζα πώς είναι λόγω ιδρώτα, αλλα μου μπήκε μια ιδέα τρελή πως έχει κολλήσει και οστρακιά..το μεσημέρι που θα πάω τη μπέμπα στη γιατρό, θα τον πάω και αυτόν. Καλά, οι καλύτεροι πελάτες έχουμε γίνει ,μέρα παρά μέρα πάμε :(:(

Jend, ωραία η μπομπό!!Ξέρεις ποιές μου αρέσουν εμένα?Αυτές που τυλίγουν τα κουφέτα ένα-ένα και γίνεται σαν βραχιολάκι..και κρεμάς και κάτι...

Που είναι οι υπόλοιπες καλέ?Εστειλα τώρα τους άντρες για κούρεμα, κοίμισα τη μπέμπα και κάθησα pc..

Ελίτα πώς ειναι τα μωράκια σου?Κατερίνα??

Riaili η μεγάλη ημέρα σήμερα...με το καλό κοπέλα μου, όλα να πάνε κατ' ευχήν και να το γλεντήσετε!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

αχ δύσκολο θέμα το όνομα ραμονίτσα, εμένα μου αρέσει αρκετά το Απόστολος πάντως, τώρα δεν ξέρω για το μπαμπά σου αν θα παρεξηγηθεί, γιατί δε βάζεις κανέναν να τον ψαρέψει;; φυσικά μπορείς να ανακοινώσεις ότι θα το βγάλεις Αγγελος και αν παρεξηγηθεί τότε το κάνεις Αγγελος-Απόστολος :tongue::tongue:

i1lzp2.png

Εδώ πάλι..

Πήγα τα παιδιά μου στη γιατρό, η μπουμπού καλύτερα, υγροποιείται ο βήχας, ο Νικόλας κάνει δέκατα και έχει και βήχα και κίτρινη μυξούλα, αλλά καθαρά αυτιά και λαιμό ελάχιστα ερεθισμένο. Μου είπε η παιδίατρος να προσέχω γιατί όντως μπορεί να κάνει οστρακιά και επειδή είναι λίγο ύπουλη θα προτιμήσει λεει να του δώσει αντιβίωση παρά να την περάσει έτσι..και μπαίνει και αυτός σε μασκάκι με αερολιν και φιξοταιντ..αχ δύτες θα γίνουν τα παιδάκια μου!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

αχ ιωαννα κουράγιο

ουτε εμεις είμαστε καλά...η βγαζουμε δόντια η περνάμε αλμα ανάπτυξης δεν ξερω όλο αγκαλιά κ γκρινια ειναι ο φουκαρας, σαλια, με κουρασε σημερα αλλα το λυπαμαι κι ολας

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα... καλε οπου κ να παω μια ματια θα την ριξω κ σε σας... εξαρτηση!!!

Τελεια εινα εδω, αλλα πολυ ζεστη ρε κοριτσια....

Cate ειμαι κοντα στην κεντρικη πλατεια της Αργυρουπολης και συνηθως εκει γυρω γυριζουμε!!

Εξαιρετικά. Εμείς εκεί φτάνουμε και με το καρότσι που λέει ο λόγος. Να τα πούμε.....

Ιωαννα περαστικα σας!!! Να σου πω την αληθεια εγω δεν ακουσα την γιατρο που δεν μου δινει ποτε κανενα φαρμακο και με την συμβουλη της Ολγας της πηρα μασκακι αερολιν και της εκανα 3 φορες την ημερα ε αυτη την φορα σε 3 μερες εγινε περδικι την προηγουμενη φορα που δεν της ειχα δωσει τιποτα εκανε 10 μερες να συνελθει και το αερολιν ειναι ελαφρυ δεν εχει καμια παρενεργεια

katerinaki κι εμενα αερολιν μουπε η παιδιατρος με μασκουλα για τη μπεμπα.

καλημερα κοριτσια.χτες κοιμηθηκαμε 7 το πρωι.ολο το βραδυ εκλαιγε.τωρα κοιμαται συνεχεια.το βραδυ την ενοχλει το μυτακι.τελικα και ο μπεμπης κολλησε και εχει μιξουλες σημερα και κοκκινα ματακια.χτες εβαλα τα κλαμματα γιατι δεν ειναι και ο αντρας μου εδω και δεν ηξερα τι να κανω και τον επαιρνα τηλ και μου λεγε.εκανες αυτο εκανες το αλλο?λεω τι με ρωτας εχω κανει τα παντα.ρε κοριτσια τι βλακεια αυτος ο ανρροφητηρας με χει πονεσει ο λαιμος μου απο το ρουφηγμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...