Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουκλάκια ζωγραφιστά τα αγοράκια μας, μωρέεεεε!!!

Και ο βεντούζας, τί τρελή φατσούλα που είναι???

Μπράβο βρε κορίτσια, να τα χαίρεστε τα αντράκια σας..

Πριν δεν είπα στην Καρδούλα μας, περαστικά να είναι και γρήγορα!

Αχ Ρία, σε καταλαβαίνω τί τρέξιμο θα έχεις..!Καλέ μας βάζεις φωτό από Δευτέρα, μην τρελαίνεσαι..

Εβαλα τη μπέμπα και παίζει στο πάρκο με τα παιχνίδια..να ρωτήσω βρε κορίτσια, υπάρχει άλλο μασκάκι για τόσο μωράκια?Εχω ενα κίτρινο..ξέρετε???

Αύριο είμαστε καλεσμένοι σε παιδικό πάρτυ,ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε..

Α λέω το θέμα της βάφτισης μας να είναι "γοργόνα"..πώς σας φαίνεται??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Ειμαι λίγο καλύτερα τώρα... αφού καθάρισα όλο το σπίτι και ξέδωσα ήρθα στα ίσα μου...

Ίνκα, δεν ανησυχώ ακριβώς για το αν με αγαπάει ο Σπύρος απλά μου τι δίνει που δεν ειναι πάντα μέσα στις γλύκες (σου λέω ειμαι τρελή, λες κι εγώ είμαι πάντα μέσα στις γλύκες και έχω την απαίτηση να είναι εκείνος)...

Να σας ρωτήσω: Πού θα βρω μακό μπλουζάκια (κατα προτίμηση λευκα)? Τα θελω γα την παραλία για την μπέμπα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κουκλάκια ζωγραφιστά τα αγοράκια μας, μωρέεεεε!!!

Και ο βεντούζας, τί τρελή φατσούλα που είναι???

Μπράβο βρε κορίτσια, να τα χαίρεστε τα αντράκια σας..

Πριν δεν είπα στην Καρδούλα μας, περαστικά να είναι και γρήγορα!

Αχ Ρία, σε καταλαβαίνω τί τρέξιμο θα έχεις..!Καλέ μας βάζεις φωτό από Δευτέρα, μην τρελαίνεσαι..

Εβαλα τη μπέμπα και παίζει στο πάρκο με τα παιχνίδια..να ρωτήσω βρε κορίτσια, υπάρχει άλλο μασκάκι για τόσο μωράκια?Εχω ενα κίτρινο..ξέρετε???

Αύριο είμαστε καλεσμένοι σε παιδικό πάρτυ,ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε..

Α λέω το θέμα της βάφτισης μας να είναι "γοργόνα"..πώς σας φαίνεται??

Υπάρχει κι ένα μπεμπέ μασκάκι αλλά είναι πολύ μικρό. Μερικοί παιδίατροι λένε από μωρά το παιδικό το κίτρινο. Μια τριαντάρα ευρόπουλα έχει πάνω κάτω και το μικρό......

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια κ μπεμπακια! :D

Πήγαμε προχτες με την μαμα μου τα αδερφακια μου τον μπεμπακο μου κ τον σκυλο μου στο εξοχιικο του μπαμπα μου στον Μαραθωνα κοιμηθηκαμε εκει το βραδυ..κ γυρισαμε εχτες το βραδυ.

Πηγαμε κ για μπανιο στην Αγ. μαρινα.....ναι λοιπον εβαλα μαγιο μετα απο 1.5 χρονο..κ με ειδα κ τρρρρρρρρρρρρρρρομαξα!!!!!!!!!!!!

παπαπαπαααααααα..εννοειται οτι με τον αντρα μου φετος το καλοκαιρι ΔΕΝ παω παραλια....σωμα;;;;;;;;;;;;; χαλια!!!!!!!!!!!!! πολυ κυταρριτιδα κ νιωθω πολυ ασχημα κ χαλια...κοιλια;;;;;;;; ακομα εχω..αντε να πεσει..κιλα;;;;;;;;;; ακομα να φυγουν..αντε να φυγουν...γενικα οταν με βλεπω ετσι πεφτω πολυ ψυχολογικα γιατι δεν μπορω να βαώ τιποτα απο τα παλια μου ρουχα που ειχα κορμακι...Πως αλλαζει ρε γαμωτο ετσι το σωμα μετα την γεννα;;;;;;;;;;;χαλιααααααααααα

τι θα κανω; μου λενε τοι θελει 9 μηνες με 1 χρονο σχεδον για να επανελθει...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΝΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

κ θελω να εξαφανιστει κ αυτη η ρημαδα κυταρρ. που μεχρι πανω απο το γονατο εκανα....πλαγια.....κ πισω..καλα το πισω δεν παιζεται...κ στον πισινο..χαλιαααααααααααααααααααααα....

Εμεις βαφτηζομαστε 25 Αυγουστου...κ κοριτσαι δεν εχω κανει τιποτα ακομα....καμια οργανωση..πρεπει να αρχισω γιατι παιρναει ο καιρος!

ΚΟριτσαι να ρωτησω κατι; με συμβουλευετε σε κατι;

Λεμε να τον βγαλουμε Αποστολο ..το ονομα του μπαμπα μου..εμενα ομως δεν μου αρεσει καθολου..κ θελω να τον βγαλω Αγγελο..κ σαν δευτερο το Αποστολος! Τι να κανω; πως να το μπω στον μπαμπακα μου; λετε να στεναχωρεθει; εσεις τι θα κανατε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσακια καλημερα.ειστε καλα?εμεις εδω ακομα στη θεια μου γινεται χαμος στο σπιτι.χτες εγινε η μετακομιση.κανανε και ζημιες τρεχει και ο αντρας μου.να σας πω η μπεμπουλα μου αρρωστησε αλλα οχι απο τη θαλασσα.ειναι ιωση μας ειπε η παιδιατρος.βεβαια ειναι ζωιρη αλλα εχει μιξουλες, βηχα και εκανε λιγο πυρετο.ξερω τοχω βαρος στη συνειδηση μου αλλα επειδη ξεκινησε με βηχα και μαλιστα το βραδυ που ηρθαμε και απο τα συμπτωματα στην αρχη μας ειπε πως ισως ηταν αλλεργια.τεσπα.γενικα ειναι σχετικα καλα απλα γκρινιαζει οταν μπουκωνει το μυτακι της.και χτες ψιλοξενυχτισα και οπως καταλαβαινεται ο μπαμπας μας δεν ειναι εδω κοιμηθηκε στη μανα του.και εγω ειχα παρα πολυ αγχος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Υπομονη ελιτα ιωσουλα ειναι κι εμεις περναμε την ιδια με βηχα , μυξουλες και χαμηλο πυρετο ευτυχως τωρα μας περασε σχεδον 3 μερες κραταει, κοριτσια θα πηδηχτω απο το παραθυρο ξυπναει ο Αλκης το απογευμα 37.7 παλι μετα απο μια εβδομαδα παιρνω σαν τηντρελη την παιδιατρο μου λεει καινουρια ιωση απο τον σταθμο αν ανεβασει 39 και πανω να τον παω να τον δει, φανταστειτε να μου ανακολλησει καπακι την μπεμπα... Ιωαννα ακους?????????????????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ναι κατερινακι μου κι εγω ετσι πιστευω .ετσι μου πε και η παιδιατρος.γιατι η μπεμπα ειχε βηχα απο τη μερα που πηγαμε θαλασσα το βραδυ.

βεβαια δεν αποκλειεται ναχε κολλησει και μετα με το μπανιο να την επιασε.αλλα ηταν τετοια συμπτωση που Εχω και τον μεγαλο να μου τη λεει.ομως σημερα αρχισε και ο μπεμπης το βηχα που σημαινει πως μαλλον κολλησε και αυτος.η παιδιατρος που της τοπα μουπε πως ειναι ιωση και επειδη κανει ζεστη να της κανω μπανακι χλιαρο να μη ζεσταινεται και αν εχω ειρκοντισιον να της βαζω.αλλα δεν βαζω γιατι ενταξει δεν ειναι κι οτι καλυτερο.

απλα δυο τρεις μερες πριν πουχαμε βγει εξω με τα μωρα ερχοντουσαν και τους πιαναν τα χερια και τα μαγουλα καποιοι και πολυ πιθανο να κολλησε απο πουθενα γιατι βαζουν συνεχεια τα χερια στο στομα.εντομεταξυ εσενα ξεκινησε με βηχα η μυξουλες εμενα με βηχα, χτες εκανε μιξουλες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ααχχχ ακούω Κατερίνααααααα...τί να κάνουμε πλέον, υπομονή και να εύχεσαι για το καλύτεροοοοοοοοοοοο..!!!

Περαστικά Ελίτα μου, η 1η φορά είναι πάντα δύσκολη, σου εύχομαι μέσα από την καρδια μου να είναι η τελευταία και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κανένα παιδάκι να μην αρρωστήσει!!!Μακάρι να γινόταν αυτό!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΑΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΚΕΥΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Περαστικα ελιτα κανε υπομονη και θα περασει και αυτο κοιτα να της βαζεις πολυ ορο πολυ ομως και αν κανει εντονο βηχα αμεσως στον γιατρο να την ακουσει. Εγω τα χω φτυσει δεν αντεχω αλλο ειμαι μια εβδομαδα αυπνη και πανω που ειπα ηρεμησαμε τωρα αυτο αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μοιλις ξυπνησε τον πιανω ηταν ζεστος βαζω θερμομετρο 37,7 του δινω ντεπον και σε 10 λεπτα τον ξαναπιανω ηταν δροσερος βαζω θερμομετρο 36,7 ειναι δυνατον σε 10 λεπτα να τον επιασε το ντεπον αλλες φορες κανει 3 τεταρτα να πεσει τελειως

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ax bre κοριτσια περαστικα στα παιδακια σας!!!!!!!!

Ελιτακι να μην αφηνεις κανεναν να πιανει τα χερια κ τα μαγουλα των μωρων..εγω γινομαι κακια κ σκυλα..αλλα σε ολους γνωστους κ μη τους το λεω πριν καν πανε κοντα να τον δουνε..

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ! κ οποιος παρεξηγηθει Μηλοξυδο..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...