Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κορίτσια..είναι μία από αυτές τις μέρες τις δύσκολες..

Πήγα το πρωί τη μπέμπα στη γιατρό να τη δεί, δεν της κάνει τίποτα το σιρόπι, οπότε περνάμε στις ανασούλες με μασκάκι ανά 4ωρο. Και θα την πάω ξανά αύριο μεσημέρι να την δεί...

Εχει μια απίστευτη γκρίνια, τρώει ότι βρεί μπροστά της, υποψιάζομαι ότι την ενοχλούν τα δόντια της, εντωμεταξύ το γάλα με το ζόρι πίνουμε 100-120 μλ, το είπα και στη γιατρό και μου είπε πως πολλά παιδάκια είναι έτσι λόγω ζέστης..εγώ αδιαθέτησα και έχω απίστευτη ροή, ζαλίζομαι σε κάποιες φάσεις..ο Νικόλας πάλι ξύπνησε 5:30 και τον έβαλα ξανά για ύπνο, αλλά όταν πήγαμε παιδικό τον έβλεπα πώς πάλι θα κοιμηθεί εκεί, οπότε πάει και το μεσημέρι η πιθανότητα να κοιμηθούμε λίγο..έστω να αράξουμε!

Μόλις έβγαλε μια γουλίτσα..αχ δεν μπορώ άλλο, το 1/2 γάλα το κάνουμε γουλιές και πίνουμε και αντιναγωγικό!αχχχχ..!!!

Ελπίζω να τη βοηθήσουν οι ανάσες να συνέλθει, γιατί δεν μας βλέπω καλά...ουφ!Και να βρεί και την όρεξη της, θα μου πάθει καμμια αφυδάτωση ρε γμτ...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα περαστικα σας!!! Να σου πω την αληθεια εγω δεν ακουσα την γιατρο που δεν μου δινει ποτε κανενα φαρμακο και με την συμβουλη της Ολγας της πηρα μασκακι αερολιν και της εκανα 3 φορες την ημερα ε αυτη την φορα σε 3 μερες εγινε περδικι την προηγουμενη φορα που δεν της ειχα δωσει τιποτα εκανε 10 μερες να συνελθει και το αερολιν ειναι ελαφρυ δεν εχει καμια παρενεργεια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Την κάναμε την πρώτη κιόλας, ευτυχώς δεν τρόμαξε αλλά έκλαιγε λίγο..τέλοσπαντων..μάλλον έχει πολλά φλέματα, αφού ακούγεται πάλι βρυχυθμός..και γκρίνιααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τελειος ο βεντουζας!!!!! Εδω στη Θεσσαλονικη την απολαμβανουμε τη φραπεδια μας.....χαλαραααααα!

Ειδα στο fb φωτο απο τα μωρακια μας και ειναι ολα κουκλια!

Θα βαλω στο προφιλ φωτο απο το προσκλητηριο μας.... Εχω να κανω ενα εκατομυριο πραγματα μεχρι αυριο στις εξι!!!! Μολις βρω χρονο θα σας βαλω φωτο και απο τα γλυκακια μας!

Αχ βρε Κατερίνα, μου είπες αυτό που ήθελα να ακούσω!!Σε ευχαριστώ!!

Και εκεί που έλεγα, πάλι δεν θα κοιμηθεί ο Νικόλας- κομήθηκε 10:00 με 10:45 στον παιδικό- κοιμήθηκε μόλις αγκαλιά με τον μπαμπά του..ουφ, τάισα και τη μπέμπα μόλις- έφαγε 100μλ πάλι!- οπότε ξεκουραζόμαστε για καμμιά ωρίτσα..

Να σας θυμίσω ότι Κυριακή είναι η γιορτή του πατέρα!!!

Σοφία, εγώ δεν τα σιδερώνω όλα..ιδιαίτερα τα ζιπουνάκια δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε καλέ..επίσης,τώρα που φοράει καλοκαιρινά, τόσα χέρια την πιάνουν στο γυμνό κορμάκι, το σιδέρωμα μας μάρανε!!

Κορίτσια, βάλτε με στο κλαμπ "Βάφτιση Σεπτέμβριος" και εμένα..!:D

Πάω να απλώσω πόδιααααααααααα...φιλάκια!!!

Γεια σας παιδακια και μανουλες, τι ζεστη! Πινω καφε και σιδερωνω.....! Πηρα τηλ στη δουλεια μου σε 3 μηνες πρεπει να γυρισω! Πως περναει τοσο γρηγορα ο καιρος σα χτες εκανα το τεστ το βαλα σε ενα φακελακι και οταν γυρισε ο αντρας μου του ειπα "ηρθε αυτο για σενα" το ανοιγει τι χαρα θεε μου!!!!Μετα κρεβατωθηκα για 4 μηνες πως περασαμε τοσα! μπαινω καμια φορα στην αρχη του καφε μας και διαβαζω ετσι για να μη ξεχνιομαστε!Ημουν 3 μηνων οταν μπηκα στη παρεα σκεψου..... και τωρα τα μωρακια μας βγαζουν δοντακια!

θα κλαψω παλι πως γινετε αυτο απο τοτε που γινα μανα δε το χω σε τπτ !

Ιωαννα περαστικουλια κοριτσι μου θα της περασει υπομονη....

Βεντουζα εισαι ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυυυυυ τυπακι σε παω !!!!!!

Ριααααα καλη δυναμηηηη!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...