Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα τα εχουν ψαξει καλα καλα,θα εχουν βρει τις καλυτερες τιμες και εμεις θα τα βρουμε ετοιμα!

Ωστε εχετε ταξιδακι αυριο ε?

την πηρες την κρεμα?Εγω ξεκινησα προχθες το βραδυ.Για να δουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalhspera koritsares mou,

ti kanete. prospathw na stahto sta podia mou alla arwstise prwta o pateras mou meta h mana mou kai eimai na trexw olh mera. th gkantemia kai auth. irtha gia na vrw voithia kai xalarotita kai telika trexw akoma pio poly. tespa as mhn diamartirome perastika na einai kai den peirazei.

proxthes sas afisa na perimenete photos tou prigkipakou alla ksipnise kai etrexa.

genika eimaste kala. ante mou lipete thelw na epanelthw sth parea alla opws to vlepw tha pate oles diakopes kai egw akoma tha prospathw:(

perastika stous goneis sou !!!eyxome ola na pane opos ta theleis...ligo ypomoni kane...tin eheis eftases sto 10o mina horis na griniazeis!!!!

esy ise diakopes!!!!!

..kala mi varas...

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

katerinaki bravo ston alkh sou. etsi einai ta paidia prosarmozonte sxetika eukola alla prepei prota na kanoun thn idiotropia tous.

ase kai emeis opws pame me th vaftisi tote tha th kanoume kai den thelw.

inka tha varesw xaxaxa. an einai etsi i diakopes den thelw :P

aurio leme pantos na pame gia mpanaki kai egw magio akoma den agorasa mpouxouxouxouxou:P

Καρδούλα, περαστικά στους γονείς σου!!!

Κατερίνα, μπράβο στο αντράκι σου!!! Είδες τελικά? Άδικα ανησυχούσες...

Ίνκα κι εσύ άδικα ανησυχούσες... Το χεράκι της φουφούλας είναι μια χαρά...

Mummycool, ο βεντούζας είναι κούκλος!! Μεγαλώνει κι ομορφαίνει συνεχώς...

Κορίτσια εγώ δεν ξέρω τι έχω παθει... Τα έχω βάλει με τον Σπύρο (χωρίς να φταίει)... όσο για τις ορμόνες, μάλλον δεν μπορώ πια να χρησιμοποιώ αυτή τη δικαιολογία...

Δεν κοιμήθηκα και καλά και όσο κοιμήθηκα έβλεπα πολύ περίεργα όνειρα και με έχει ρίξει και αυτο... δεν ξέρω τι να πω...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

λιτσακι μου να σε φτιαξω λιγο?

εβλεπα την μπουμπου στις φωτογραφιες.Νομιζω οτι ειναι μικρογραφια του πατερα της

Αχ Ολγάκι... ΟΛΟΙ αυτό μου λένε!!!

Κανενας δεν έχει πει οτι μοιαζει σε μένα... μάλλον μ'έπιασε στον ύπνο!!:tongue::tongue:

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδώ και σήμερα... δεν νιώθω πολύ καλά...ακόμα!!

Θέλω να βάλω τα κλάματα...

Κι εγώ έτσι ήμουν αυτές τις μέρες, γι' αυτό δεν έγραφα. Θα περάσει:D:D:D:D

Γεια σας και απο μενα... καλε οπου κ να παω μια ματια θα την ριξω κ σε σας... εξαρτηση!!!

Τελεια εινα εδω, αλλα πολυ ζεστη ρε κοριτσια....

Cate ειμαι κοντα στην κεντρικη πλατεια της Αργυρουπολης και συνηθως εκει γυρω γυριζουμε!!

mYQbp2.png

vre litsa ti eheis pathei me ton spyro?anisihis an sas agapaei kai an ine sostos ?an einai ayto oles to ehoume perasei.

oso gia tis ormones...giati?6mines hriazete gia na epanelthei o organismos ...alla kai pali gia oso theloume mporoume na to hrisimopioume!!!!!

i roula sto fb pia einai ?

Καλέ εγώ είμαι .....

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...