Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhspera koritsares mou,

ti kanete. prospathw na stahto sta podia mou alla arwstise prwta o pateras mou meta h mana mou kai eimai na trexw olh mera. th gkantemia kai auth. irtha gia na vrw voithia kai xalarotita kai telika trexw akoma pio poly. tespa as mhn diamartirome perastika na einai kai den peirazei.

proxthes sas afisa na perimenete photos tou prigkipakou alla ksipnise kai etrexa.

genika eimaste kala. ante mou lipete thelw na epanelthw sth parea alla opws to vlepw tha pate oles diakopes kai egw akoma tha prospathw:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Pwpw vlepw kanonisate oles gia th vaftisi kai egw tpt akoma. Prepei na arxisw na agxonome? Ouf apo thn allh vdomada prepei na arxisw na psaxnw gia ekklisia kai estiatorio.

Kale oles arxisate kremes? Ante me to kalo. Emas mas eipe o paidiatros alla tou eipa na to kathisterisoume ligo. Einai ligo mpoulakos o mikros kai den thelw akoma.

Nai na kanoume lista me tis vaftisis. Ante mou lipsane oi listes mas xexe. Kai meta na arxisoume na kanoume ki alla paidakia kai na kanoume nees listes me tis egkioules.

Re koritsia persi tetia epoxh arxizame dila dila na kanoume th lista me tis manoules fevrouariou kai fetos milame gia ta mwrakia mas pou megalwnoun kai tha ta vaftisoume:) ante me epiase to melo pali sas kalhnyxtizw:)

Κορίτσια έχω πολύ τις μαυρες μου!! Έτσι χωρίς λόγο... Μου φταίνε όλα...

Δεν ξέρω τι να κανω...

Δεν μπορώ να κοιμηθώ κιολας...

Τεσπα... θα τα πούμε αύριο!

Καληνύχτα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα λιτσάκι, πάρε μπουμπού και δρόμο!!! πάτε για καφεδάκι και χτύπα και κανένα γλυκάκι να ανέβεις λίγο, έτσι σαν επιβράβευση για τα κιλά που έχασες!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

καρρρδούλα μου!!!!!!

(αχ τι θυμήθηκα τώρα, όταν ήμουν μικρή δεν μπορούσα να πω το ρ και η μόνη λέξη που έλεγα με ρ ήταν το καρδούλα!!)

μας έλειψες!!! τι έπαθε η μαμά σου βρε κοριτσάκι μου; πολύ μεγάλωσε ο πριγκηπάκος καλέ δεν είναι μπούλης το παιδί, μαγουλάκια έχει, είναι κούκλοςςςςςςςςςςς

i1lzp2.png

καλημερα κοριτσια!

Τι παθατε καλε?Λιτσακι συμφωνω με τα κορίτσια.Την μπουμπου και βολτα!

Καρδουλα μου περαστικα στην μανουλα σου!Τακτοποιηθήκατε στην Κυπρο?Όλα καλα?

Mummy τι κανει ο βεντουζακος?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καρδουλα περαστικα στους γονεις σου ο πριγκηπας ειναι τεεεεεεεελειος τον ειδα στο fb.

Litsaki τι επαθες?? και η μικρη σου ειναι μια κουκλιτσα, μην στεναχωριεσαι χωρις λογο κοιτα την μικρουλα σου και ξεχνα τα ολα!!

Αυριο εχουμε μια βαφτιση εκτος Αθηνων και θα κανουμε την πρωτη μας εκδρομουλα ολοι μαζι :D:D

Εγω κοριτσια μαλλον θα ειμαι η τελευταια βαφτιση αφου θα την κανουμε 29 Μαιου η μικρη θα μπει τρεχοντας στην κολυμπηθρα χαχαχα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα ειμαστε πολυ καλυτερα και ο Αλκης σημερα πηγε στον παιδικο χαρουμενος!!!! Κερναω γλυκο!!!!!

πω πω πολύ γρήγορα μπράβο κατερίνα, τελικά το χουμε στο αίμα μας οι μανούλες να ανησυχούμε καμιά φορά παραπάνω

i1lzp2.png

κοιμουνται και εγω μαζευω τα πραγματα μας!!

κατερινακι παιδι μου σοβαρεψου πρωι πρωι με το γλυκο!!!!

μπααα και μενα τρεχοντας θα πανε προς την κολυμπηθρα.Αφου οταν ο παπας θα ρωτησει τα ονοματα θα τα πουνε μονοι τους!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...