Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάτι τέτοιο λέω να πάρω http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090302&itmid=2092885 τα βάζεις μέσα και τέλος τα μαγειρεύει και τα αλέθει!!!!

ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!

θα παω να το παρω ανεξαρτητα απο διακοπες κ τετοια! θα γλιτωνω χρονο κ κοπο αφου γυριζω σπιτι στις 7!!! φανταζομαι κραταει ολες τις βιταμίνες αραγε??? η διατροφολόγος που παω μου εχει πει ΟΧΙ μαγειρεμα σε υψηλες θερμοκρασιες...εκει χανονται ολα...θα την ρωτησω μάλλον πρωτα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν τολμησω να πω οτι το θελω θα με φαει...... τι του ζηταω δε λεγεται.......και ανχωνεται ο κακομοιρης μεχρι και για τα μανο μου για τα μαλλια μου πως θα τα κοψω πως θα τα βαψω ολα... ουφ! μη μαλακωνω όμως 5:30 εχει μπαλα τοτε δε θα ανχωνεται καθολου για τπτ!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Σοφία και εγώ της Nuk έχω και είχα χαρεί μάλιστα, ότι θα το φτιάχνω εκεί και τέλος στον Νικόλα, αλλά αν διαβάσεις οδηγίες, λέει πώς πρέπει να τα κόψεις όλα τα υλικά σε κυβάκια 1χ1 εκ...αυτή είναι διαδικασία χρονοβόρα. Επίσης, εγώ όταν περάσαμε τα αρχικά στάδια όμως, έφτιαχνα φαγητό για 4 ημέρες, 2 μπολάκια στην συντήρηση, 2 στην κατάψυξη.

όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο είχα κάνει μαθήματα τεχνολογίας τροφίμων, αν προσέξεις λίγο στη διαδικασία παγώματος-ψύξης, όλα καλά και πιο βολικά!

Τα φρούτα, τα τύλιγα σε διαφανή μεμβράνη και τα χρησιμοποιούσα την επόμενη...

Οι ατμομάγειρες είναι πολύ καλή λύση, στον Νικόλα όλο το σκεφτόμουν και όλο το ανέβαλλα, αλλά τώρα θα ζητήσω να μου το πάρει κάποιος στην βάφτιση, την οποιά παρεμπιμπτόντως συζητάμε να την κάνουμε Σεπτέμβρη..:D:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας !!

καλε με τοση ζεστη τι σας επιασε σημερα ??? λογοδιαρροιαααααααα???

συμπεθερουλα εδω ειμαι τωρα που εσυ μαλλον ταξιδευευς!!! να μου προσεχεις το κοριτσακι μας και καλα να περασετεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! ααα και κανε και κανα μπανακι για εμας!!!

καλα εμεις εδω νομιζω ειμαστε και χειροτερα και απο αθηνα !! και φυσικα a/c στο φουλλλ!!! και μιλαω για του αυτοκινητου γιατι τρεχω ρε γμτ με την δουλεια πολλυυυ ομως !! και εινια και ο μπεμπακος !!!

και σας ζηλευω απο την μια που δεν δουλευετε και απο την αλλη λεω και τοσο καιρο μεσα που ημουν γκρινιαζα~!!!!!

αχ κοριτισια ενα χρονο πριν ακριβως εμαθα για την εγκυμοσυνη μου!!!!!! εχουμε επετειοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!! χαχαχα

σας αφηνω παω παλι εξω και αυριο θα ερθω και αθηνα (αληθεια καπου ακουσα πως εχει απεργια στα μμμ εχετε ακουσει κατι ???

φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αύριο έχει 24ωρη το μετρό νομίζω..~~

Καλέ νικήσαμε στο μουντιάλ?Απίστευτο?Ο άντρας μου πανηγύριζε και ο Νικόλας του λέει με ύφος "μην φωνάζεις μπαμπά!" χαχαχαχαχαχαχα..!!!

Παντως δρόσισε λίγο, τουλάχιστον εδώ..από αύριο λέει Αθήνα βροχές..καλά τρελόκαιρος!!Πουθενά δεν τον βρίσκεις!!

Παραγγείλαμε πίτσα με τον αντρούλη μου, γιατί το μεσημέρι το φαγητό ήταν πολύ ελαφρύ τελικά :D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αν θυμαμαι καλα εισαι Βυρωνα... Εγω Αργυρουπολη... ενα τσιγαρο δρομος!!

Γιώτα μου, πού πηγαίνετε βόλτα Ατγυρούπολη; Γιατί εμείς είμαστε Άλιμο, δίπλα στα Carrefour.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...