Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mummycool ο μικρός με την φρουτόκρεμα πως τα πάει??? Το ρυζάλευρο??

Την είδα και εγώ αυτή την καμηλοπάρδαλη, τι ακριβώς είναι όμως? Μασητικό?

δεν τον πολυπιέζω, σημερα έβαΛΑ μηλο μισό μήλο και μισό αχλάδι, εφαγε το μισό και μετα αρχισε να φτυνει, δεν το συνέχισα δε θέλω να αντιδρασει κ να μην τρωει ειναι νωρίς εξαλλου

με το ρυζαλευρο βαζω 50 μλ γαλα δικό μου και 5 κουταλακια του γλυκού ρυζαλευρο απλό και το τρωει ολο

δε θα αυξήσω την ποσότητα στο ρυζάλευρο, κάνω λίγο ο,τι νομίζω

η καμηλοπάρδαλη ειναι κ μασητικό αλλα σκουζει κι ολας

i1lzp2.png

Κορίτσια, το φαγητό το φτιάχνουμε με νεράκι κανονικό της βρύσης. Βάζουμε στο κατσαρολάκι τα λαχανικά και το κρέας και τα βράζουμε. Πολτοποιούμε τα μισά, και το υπόλοιπο στη συντήρηση για την επόμενη ημέρα. Ε και αν μια μέρα δεν φάει και πιεί γάλα, δεν παθαίνει τίποτα...

Αποστειρωτή καλέ δεν χρειάζεστε..!Ενα μουλτι ή καλύτερα μπλεντερ..το μοσχάρι στο μουλτι αφήνει ίνες..

καλε αντι για κατσαρολα λεμε, ο αποστειρωτης γινεται ατμομαγειρας

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

paros mia hara sto dubai..pare kai zesta rouha giati to airco ine sto foul!!!!! ke tha perasete ores sta eborika...

eyharisto oles gia tin simetihi gia to heraki tis foufous...malon ehete dikio...

emis diakopes malon sto loutraki ...varieme ligo ...no money ...ola den ginonte!!!!!....allla tis teleytaies meres psinome mipos prin arhisoume to fagito mas pame i 3 mas se kanena ksenodohio gia sk edo konta ...sounio ,astera kati tetio...etsi gia na alakso parastasis kai na fao proino ,ke na ntitho orea,kai na kano sex se alo horo vre aderfe!!!!!

ehasa misi kilo!!!!ouf alla 2!!!!!..kai den eho kanei oute tzoura!!!!

...tha ksanartho meta...

fevgo avrio gia loutraki....tha katoume 5 meres....elate kale!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το φαγητό το φτιάχνουμε με νεράκι κανονικό της βρύσης. Βάζουμε στο κατσαρολάκι τα λαχανικά και το κρέας και τα βράζουμε. Πολτοποιούμε τα μισά, και το υπόλοιπο στη συντήρηση για την επόμενη ημέρα. Ε και αν μια μέρα δεν φάει και πιεί γάλα, δεν παθαίνει τίποτα...

Αποστειρωτή καλέ δεν χρειάζεστε..!Ενα μουλτι ή καλύτερα μπλεντερ..το μοσχάρι στο μουλτι αφήνει ίνες..

Αρα καλα τα χω στο μυαλο μου και γω ετσι ελεγα καθε δυο μερες μαγειρεμα οποτε θα τα καταφερω

Τωρα με το μπλεντερ μου τα χαλας λιγο ιωαννα μου μια χαρα το χω βολευτει το μουλτι!!!:rolleyes:

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Αρα καλα τα χω στο μυαλο μου και γω ετσι ελεγα καθε δυο μερες μαγειρεμα οποτε θα τα καταφερω

Τωρα με το μπλεντερ μου τα χαλας λιγο ιωαννα μου μια χαρα το χω βολευτει το μουλτι!!!:rolleyes:

παίζει και κάτάψυξη έχει και κάτι ωραίες θηκούλες σα μεγάλη παγοκύστη τις είδα στο imaginarium

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...