Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα ειναι Diamond Residence .. !!!

Αν ειναι ποτε δυνατον....

Αν δεις σε αυτή τη σελίδα όλα τα ξενοδοχεία τέτοιες τιμές έχουν!!!!! Αφού έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πιο να διαλέξωωωω!!!! χιχιχιχι!!!!! Μα τι έχει πια αυτή η Ελούντα?????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αν δεις σε αυτή τη σελίδα όλα τα ξενοδοχεία τέτοιες τιμές έχουν!!!!! Αφού έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πιο να διαλέξωωωω!!!! χιχιχιχι!!!!! Μα τι έχει πια αυτή η Ελούντα?????????

μαλδιβες θα παρετε και τα μικρα δηλ.?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

μαλδιβες θα παρετε και τα μικρα δηλ.?

Όχι βέβαια, είπαμε!!!!!!! Πάμε για το honeymoon που δεν πήγαμε όταν παντρευτήκαμε!!!!! Στο dubai όμως πάει επισκευή το πλοίο που είναι ο άντρας μου, οπότε θα προσπαθήσω να τα πάρω και τα δυο ώστε να τα δει και αυτός!

Όχι βέβαια, είπαμε!!!!!!! Πάμε για το honeymoon που δεν πήγαμε όταν παντρευτήκαμε!!!!! Στο dubai όμως πάει επισκευή το πλοίο που είναι ο άντρας μου, οπότε θα προσπαθήσω να τα πάρω και τα δυο ώστε να τα δει και αυτός!

και ποιος θα στα κρατησει 2 μωρα??

ναι ναι χαλκιδική!!! να ρθειτε!!!!!

εγώ σκεφτόμουν να πάρω μαζί μου τον αποστειρωτή που γίνεται και ατμομάγειρας ώστε ακόμα και να μην έχει κουζίνα να μπορώ να βράσω λαχανικά μανίκι; τι λέτε;

και γω το σκεφτηκα αλλα πρεπει ναχουμε και το ζουμακι..... κλαψ!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Επειδή η μικρή πάει παιδικό θα την κρατήσει η μαμά μου και η γιαγιά μου! Ε δεν είναι πολλές οι ώρες, τώρα για τον μικρό θα πω στην πεθερά μου να έρθει απο Πάρο ή αν κάνει την δύσκολη και αυτόν η μαμά μου! Δεν είναι και πολλές οι μέρες, φεύγουμε Κυριακή και Σάββατο θα είμαστε πίσω!(τον Οκτώβριο όλα αυτά! :))

και γω το σκεφτηκα αλλα πρεπει ναχουμε και το ζουμακι..... κλαψ!

γιατί νεράκι απλό βρασμένο δεν μπορούμε να βάλουμε; αν δεν έχει ζουμάκι σημαίνει ότι όλες οι ουσίες είναι στα λαχανικά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Επειδή η μικρή πάει παιδικό θα την κρατήσει η μαμά μου και η γιαγιά μου! Ε δεν είναι πολλές οι ώρες, τώρα για τον μικρό θα πω στην πεθερά μου να έρθει απο Πάρο ή αν κάνει την δύσκολη και αυτόν η μαμά μου! Δεν είναι και πολλές οι μέρες, φεύγουμε Κυριακή και Σάββατο θα είμαστε πίσω!(τον Οκτώβριο όλα αυτά! :))

Τέλεια! και οτι πρεπει ο οκτωβρης ! :)

αχ εμείς υποφέρουμε σήμερα...τρώμε τα πάντα, τωρα΄έχει την καμηλοπάρδαλη τη sophie στο στόμα του, φοβερό παιχνίδι!! το χετε πετύχει πουθενά στο νέτ; (http://www.sophielagirafe.co.uk/)

i1lzp2.png

αχ εμείς υποφέρουμε σήμερα...τρώμε τα πάντα, τωρα΄έχει την καμηλοπάρδαλη τη sophie στο στόμα του, φοβερό παιχνίδι!! το χετε πετύχει πουθενά στο νέτ; (http://www.sophielagirafe.co.uk/)

Mummycool ο μικρός με την φρουτόκρεμα πως τα πάει??? Το ρυζάλευρο??

Την είδα και εγώ αυτή την καμηλοπάρδαλη, τι ακριβώς είναι όμως? Μασητικό?

Κορίτσια, το φαγητό το φτιάχνουμε με νεράκι κανονικό της βρύσης. Βάζουμε στο κατσαρολάκι τα λαχανικά και το κρέας και τα βράζουμε. Πολτοποιούμε τα μισά, και το υπόλοιπο στη συντήρηση για την επόμενη ημέρα. Ε και αν μια μέρα δεν φάει και πιεί γάλα, δεν παθαίνει τίποτα...

Αποστειρωτή καλέ δεν χρειάζεστε..!Ενα μουλτι ή καλύτερα μπλεντερ..το μοσχάρι στο μουλτι αφήνει ίνες..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...