Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

giota οι Άραβες στο Dubai παιδιά δεν έχουν?????????????????

Θα επιβιώσει και το δικό μου μαζί με τα δικά τους!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!

Καλά ydroxoaki δεν το συζητάω για τις τιμές αυτές... Έλεος.. Μ' αρεσει που λένε για κρίση και μυαλό δεν βάζουνε... Εμείς με 3190 κλείσαμε για Μαλδίβες πάντως, ελάτε μαζί μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτα .... το μονο που ξερω ειναι πως εχουμε στα ποδια μας το Λαυριο... και πως να παω κουτσα - κουτσα.... δεν την ξερω την περιοχη ακομα καλα!! Μπαινεις απο την 3η εισοδο Κερατεας και ακολουθεις τις ταμπελες που λνε Πλακα. Μεχρι εκει μπορω να σου πω!!

Παντως εχει φανταστικη θεα, εχω φωτος στο φεις... Ποτε θα πατε εσεις? Το κανονιζουμε...

mYQbp2.png

Κοιτα .... το μονο που ξερω ειναι πως εχουμε στα ποδια μας το Λαυριο... και πως να παω κουτσα - κουτσα.... δεν την ξερω την περιοχη ακομα καλα!! Μπαινεις απο την 3η εισοδο Κερατεας και ακολουθεις τις ταμπελες που λνε Πλακα. Μεχρι εκει μπορω να σου πω!!

Παντως εχει φανταστικη θεα, εχω φωτος στο φεις... Ποτε θα πατε εσεις? Το κανονιζουμε...

ε στο λαυριο κανενα βραδακι που θα παμε βολτουλα! Δεν εχει και τιποτα αλλο! Θεα εχουμε και εμεισ super οκ..ΑΛΛΑ ειναι τοοοοσοοοο βαρετα!!

παρεα θελουμε !! θα παμε λογικα καπου μεσα αυγουστου! αλλα μπορω οποτε θελω να πεταχτω! 3 βδομαδες αδεια θα εχω...να ανταλλαξουμε τηλεφωνα αν θες

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

giota οι Άραβες στο Dubai παιδιά δεν έχουν?????????????????

Θα επιβιώσει και το δικό μου μαζί με τα δικά τους!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!

Καλά ydroxoaki δεν το συζητάω για τις τιμές αυτές... Έλεος.. Μ' αρεσει που λένε για κρίση και μυαλό δεν βάζουνε... Εμείς με 3190 κλείσαμε για Μαλδίβες πάντως, ελάτε μαζί μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελει τολμη και θαρρος η ζωη!!!! χιχιχι

Εγω ημουν πολύ γυριστρουλα!! Εχω κανει ολη την ευρωπη tour με moto αλλα και γενικα ταξιδια αρκετα..τωρα ομως με το μωρο δισταζω! ειναι πολυ μικρο ακομα μωρε! και εμεις με καπου τοσα πηγαμε Ν.Υορκη και με λιγοτερα ακομα μπαλι - σιγκαπουρη.... Ειναι καρακλεφτες εδω!

Διαφημίσεις

ε στο λαυριο κανενα βραδακι που θα παμε βολτουλα! Δεν εχει και τιποτα αλλο! Θεα εχουμε και εμεισ super οκ..ΑΛΛΑ ειναι τοοοοσοοοο βαρετα!!

παρεα θελουμε !! θα παμε λογικα καπου μεσα αυγουστου! αλλα μπορω οποτε θελω να πεταχτω! 3 βδομαδες αδεια θα εχω...να ανταλλαξουμε τηλεφωνα αν θες

Εγινε!!! Εμας θα ειναι το πρωτο μας καλοκαιρι εκει... τωρα φτιαχνεται το σπιτι, δεν ειναι ακομα εντελως ετοιμο.. εσυ εισαι απο εκει????

mYQbp2.png

Θελει τολμη και θαρρος η ζωη!!!! χιχιχι

Εγω ημουν πολύ γυριστρουλα!! Εχω κανει ολη την ευρωπη tour με moto αλλα και γενικα ταξιδια αρκετα..τωρα ομως με το μωρο δισταζω! ειναι πολυ μικρο ακομα μωρε! και εμεις με καπου τοσα πηγαμε Ν.Υορκη και με λιγοτερα ακομα μπαλι - σιγκαπουρη.... Ειναι καρακλεφτες εδω!

Καλά μπήκα και είδα τιμές απο ξενοδοχεία(καλά) στην Κρήτη, ξερετε τιμές???? 650ευρώ το άτομο χωρίς πρωινό παρακαλώ... Ε, ΟΧΙ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλά μπήκα και είδα τιμές απο ξενοδοχεία(καλά) στην Κρήτη, ξερετε τιμές???? 650ευρώ το άτομο χωρίς πρωινό παρακαλώ... Ε, ΟΧΙ!

ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ !! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγινε!!! Εμας θα ειναι το πρωτο μας καλοκαιρι εκει... τωρα φτιαχνεται το σπιτι, δεν ειναι ακομα εντελως ετοιμο.. εσυ εισαι απο εκει????

οχι καμια σχεση...εξοχικο ο αντρας μου...καποτε πηγαιναμε σ/κ...στους μεγαλους ερωτες!!

τωρα το βαριεμαι εκτος αν εχουμε παρεα, εχει φοβερη θεα αλλα ειναι ερημια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...