Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι χαλκιδική!!! να ρθειτε!!!!!

εγώ σκεφτόμουν να πάρω μαζί μου τον αποστειρωτή που γίνεται και ατμομάγειρας ώστε ακόμα και να μην έχει κουζίνα να μπορώ να βράσω λαχανικά μανίκι; τι λέτε;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ναι εχει μπαλα τι ωωωρα και γω κατι θα βρω να κανωωω!! Τι Μπυρες, δεν υπαρχουν ακους Ιωαννα, εκλεισε το μπαρ!!! "Να φυγετε απο δω να πατε αλλού......."

στις 5μιση νομίζω.. στις 6 τρώμε κρέμα...δεν είναι ώρα για αλκοόλ!! σωστα;;;;:P:p

i1lzp2.png

ναι ναι χαλκιδική!!! να ρθειτε!!!!!

εγώ σκεφτόμουν να πάρω μαζί μου τον αποστειρωτή που γίνεται και ατμομάγειρας ώστε ακόμα και να μην έχει κουζίνα να μπορώ να βράσω λαχανικά μανίκι; τι λέτε;

χαλκιδικη ειναι τελεια κ εχει πολλα ωραια ξενοδοχεια! Αλλα πολύ μακρια γμτ!!

γινεται αυτο με τον αποστειρωτη?? εγω σκεφτομαι οτι τοτε θα τρωμε μοσχαρακι με λαχανικα, οποτε θελω κατσαρολα ψυγειο φυσικα multi κρεμες κ τον αποστειρωτη μην χρειαστει κατι κ μπουκαλια κ το καροτσι κ παρκοκρεβατο...ενταξει αν βαλω κ το καθισματακι του μωρου εμεις δεν νομιζω να χωραμε στο αμαξι!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

χαλκιδικη ειναι τελεια κ εχει πολλα ωραια ξενοδοχεια! Αλλα πολύ μακρια γμτ!!

γινεται αυτο με τον αποστειρωτη?? εγω σκεφτομαι οτι τοτε θα τρωμε μοσχαρακι με λαχανικα, οποτε θελω κατσαρολα ψυγειο φυσικα multi κρεμες κ τον αποστειρωτη μην χρειαστει κατι κ μπουκαλια κ το καροτσι κ παρκοκρεβατο...ενταξει αν βαλω κ το καθισματακι του μωρου εμεις δεν νομιζω να χωραμε στο αμαξι!

Αυτα σκεφτομουν και εγω και τελικα θα καταλειξουμε Κερατεα ....

mYQbp2.png

υδροχοακι και εγω αυτο σκεφτομουνα και εψαχνα μερος να βολευτω με τα παιδια εκει εχουν παει καποιοι φιλοι μου με μωρα και περασαν τελεια, εστιατορια εχει και κουζινα αν θες να φτιαξεις κατι ιδιαιτερο στο μωρο και γενικα ειναι πολυ φιλικα προς οικ0ογενειες , εγω θα παρω και τον ατμομαγειρα -μπλεντερ που εχω απο τον γιο μου μαζι και μια χαρα θα την βγαλουμε:D

Ριαλι με το καλοοοοοοο η βαφτιση!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ρωτησα για το κυλληνη...ψιλοακριβο μου φανηκε!

καλα δεν εχουν βαλει μυαλο με τοση κριση???? 250 το δωματιο..ολα συμπεριλαμβανονται οκ...αλλα 250???? ελεος!

στο gregotel λακκοπετρα εχει παει καμια? ειναι πολύ πιο οικονομικο...ιδια πραγματα

Διαφημίσεις

Εγώ δηλαδή που στο dubai θέλω να πάρω και τον μικρό μάλλον είμαι τρελή!!!!!!!!!!! Δείτε εδώ έχει θέμα για διακοπές με μωρό!!!!! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19388 πάντως τα ξενοδοχεία που είναι family friendly παρέχουν τα πάντα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εγώ δηλαδή που στο dubai θέλω να πάρω και τον μικρό μάλλον είμαι τρελή!!!!!!!!!!! Δείτε εδώ έχει θέμα για διακοπές με μωρό!!!!! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19388 πάντως τα ξενοδοχεία που είναι family friendly παρέχουν τα πάντα!!!

Ε, ναι... συγνωμη κιολας, αλλα εισαι τρελη!!!

Ασε που θα σκασει το παιδι απο τη ζεστη εκει κατω...

mYQbp2.png

αν ειναι να μας βγει το πακετο για 7 μερες 3.000 παμε και στις μαλδιβες με τα ιδια! ειναι εξωφρενικα ακριβα στην ελλαδα! αλλα και εσυ dubai κατακαλοκαιρο με τοση ζεστη που θα εχει εκει???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...