Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα!!!!!

Ειμαι στη δουλεια και ισα ισα προλαβαινω να σας διαβασω στα κλεφτα.... Αυτο το Σαββατο εχουμε τη βαπτιση και ειμαι ενθουσιασμενη!!!! Η μικρουλα γινεται σημερα 4 μηνων! Κατα τα αλλα ισως καλυτερα που ειμαι στη δουλεια γιατι εκλεισαν τα σχολεια την Τριτη και στο σπιτι εχουμε απαρτια.... Μεχρι να "εγκλιματιστουν" στην νεα πραγματικοτητα τα μπουμπουκια μου εχουμε πολλους καβγαδες.. Παντως την Τριτη πηγα και πηρα τα ενδεικτικα τους και καμαρωνααααα! Προετοιμαστειτε για μεγαλες συγκινησεις στο μελλον. Απ'τη μια περιμενουμε τη μπεμπα να βγαλει δοντια και απ'την αλλη του μεσαιου του εφυγε ενα δοντακι προχθες και ειναι κουκλος κουτσοδοντης.χιχιχιχι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναταλια δυστυχως η μεγαλη δεν θελει να παει... θα πανε ομως στους γονεις μου στο χωριο αλλα δυστυχως δεν εχει θαλασσα. Θα περιμενουμε το Αυγουστο να παμε λιγες μερες Χαλκιδικη.... Και εμεις Συβοτα θα πηγαιναμε αλλα δεν βρηκαμε κατι τις μερες που θελαμε (εχουμε εισητηρια κοιν. τουρισμου) και ετσι καταληξαμε Χαλκιδικη. Ετσι κι αλλιως προτιμω ενα μερος ησυχο και με καλη θαλασσα. Αχ μαμικουλ, Καλαμιτσι πηγαινετε? Εμεις ειμασταν του καμπιγκ και πηγαιναμε πολυ συχνα μεχρι που καναμε το τριτο και πλεον πρεπει να παιρνουμε και ενα φορτηγο πραγματα μαζι! Μου λειπει πολυ ομως...

Riaili με το καλό να βαπτίσετε το μωρακι σας

Riaili και Παρος χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

Ζεσταίνομαι!!!

Α, δεν σας είπα: Έχασα 5 κιλά σε ενα μήνα και συνεχίζω.... δεν είναι πολλά αλλά κάτι γίνεται...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ζεσταίνομαι!!!

Α, δεν σας είπα: Έχασα 5 κιλά σε ενα μήνα και συνεχίζω.... δεν είναι πολλά αλλά κάτι γίνεται...

Σε ένα μήνα 5 κιλάααααααα????? Εγώ χάνω 1,5 κιλό το μήνα, βέβαια χωρίς δίαιτα!!!!:mrgreen: Super είναι μπράβο!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΟΟΟΟΓΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!

το τραγουδι του γαμου μου παντα επικαιρο με καθε καυσωνα!!!! καιγομαιιιι!!!!!!!!!!1

τι κανετε ???

εμεις σημερα ειχαμε εμβολιο αλλα το ανεβαλα μην τυχον μου σηκώσει το μικρο κανενα πυρετο και ψηθει τρελα !

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ζεσταίνομαι!!!

Μπρααααβοοοοοο!!! τι δεν ειναι πολλά καλε?? μας δουλεύεις?? εγω με διαιτολόγο εχω χασει 6 σε 1,5.

Super super !!! συνεχισε δυναμικα

Διαφημίσεις

Γιωτα τωρα το ειδα οχι δεν το κανουμε αυτο ουτε ξερω που μπορει να το κανεις ψαξτο λιγο.

Κοριτσια καιγομαι τρελη ζεστη και παρολο που εχω το κλιματιστικο συνεχεια ανοιχτο αλλα φοβαμαι για την μικρη και το εχω στους 28 στο χαμηλο ιδρωνω συνεχεια , 3 φορες ντους εχω κανει απο το πρωι εεεεεελεος

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

στο kyllini beach resort θα κατσουμε μια εβδομαδα

κατερινα ψαχνω για διακοπες κ γω! πως θα τα βολεψεις με τα φαγητα??? δεν θα πρεπει να μαγειρευεις τοτε να τρωνε τα μικρά?? αυτο σκεφτομαι!

εχει εκει κουζινα?

λίτσα σούπερ!! μπράβο!!! άντε και στα δικά μας...εγώ έχασα μόλις ένα κιλό τον τελευταίο μήνα ελπίζω τώρα με τις ζέστες να χάσω κι άλλα, δεν έχω όρεξη για δίαιτα, θέλω ενέργειαααααααα

αν βγεις μια βόλτα έξω μετά το σπίτι σου φαίνεται σούπερ δροσερό, αιρκο δεν έχουμε βολευόμαστε με ανεμιστήρες προς το παρόν

θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με τη βάφτιση και βαριέμααιιιι

ρία άντε με το καλό! να σας ζήσει!! θα σκάσετε λίγο αλλά δεν πειράζει, ούτε να το σκεφτώ κάμπινγκ με τόσα παιδιά, μόνο με κάμπερ που θέλω να πάρουμε κάποια στιγμή...εδώ οι 2 μας γεμίζαμε το αυτοκίνητο

i1lzp2.png

δε καθεται καθολου μονη λεμε σημερα τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Ολο παρεα θελει, δε γινεται ομωωωωωωωωωωωως εχουμε και αλλλεεεεεεεεες δουλεις δυστηχωςςςςςςςςς!!!!!!!! Γκρρρρρρρρρ!!!

Εμεις διακοπες με φαγητα μαζι, χοτροσουπες και τετοια , θα κλεισουμε σε μεγαλο ξενοδοχειο μας βλεπω για Χαλκιδικη παλιιιι, ωαρια ειναι!!! θα συννενοηθω με τη κουζινα να μου τα βραζουν αυτοι..... απο οσο ξερω γινετε!!!!

Φιλακια παω μου φωναζει ππαααααααααααααλι

Ριαλι με το καλο να η βαπτιση σας !!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...